Καλημερα

Ειμαι καινουριος εδω,και εκανα εγγραφη γιατι τελευταια μου αρεσει να ψαχνω λιγο το θεμα με τα ρολογια,και επισης θα ηθελα να δω καποιες προτασεις για ενα ρολοι που θελω να παρω καποια στιγμη.
Θα προσπαθησω λοιπον να περιγραψω πως θα ηθελα να ειναι το ρολοι που θελω να παρω στο μελλον:
-Θελω να εχει ασπρη πλακα/καντραν,και καφε δερματινο λουρακι.Μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδυασμος.Εχω δει και καποια με καντραν ελαφρως μπεζ/κρεμ που μου αρεσαν και αυτα (θα δειξω και καποια παραδειγματα που εχω δει). Αυτο που θελω ειναι το καντραν να μην εχει αυτο το "sunray" εφε,που το κανει να ασημιζει στο φως.Τωρα εχω ενα οικονομικο lorus,που το στυλ του μου αρεσει αρκετα(θα βαλω φωτο στο τελος του ποστ),αλλα το λευκο καντραν του εχει το χαρακτηριστικο που προανεφερα,και δε μου αρεσει οπως ασημιζει σε διαφορες φωτιστικες συνθηκες.
-Να ειναι περισσοτερο κλασικο το στυλ του,ειτε απλο ειτε χρονογραφος,και οχι τυπου σπορ,με κασα χοντρη γυρω γυρω με νουμερα κτλ. Βεβαια να μη δειχνει και υπερβολικα καλο και πολυτελες,να μπορω να το φοραω και με ενα απλο polo μπλουζακι ή ενα απλο πουλοβερακι το χειμωνα,αλλα και πιο επισημα,με ενα πουκαμισο σε καποια εξοδο,κοινωνικη εκδηλωση κτλ.
-Να εχει διαστασεις κατα προτιμηση 41-44mm χωρις την κορωνα. Ειμαι ψηλος (1.92),αν και εχω λιγο λεπτα χερια δε θα ηθελα μικροτερο απο 41 mm γιατι πιστευω θα δειχνει καπως μικρο,επισης πανω απο 44 μαλλον θα ειναι μεγαλο για το γουστο μου.
-Αν συνδυαζει με την ασπρη πλακα και μπλε δεικτες,ειναι κατι που μου αρεσει,αλλα δεν ειναι απαραιτητο παλι να ειναι μπλε οι δεικτες.Επισης κανονικα νουμερα (arabic) ή λατινικα (roman),ειναι ευπροσδεκτα και τα δυο,τα απλα buttons παρατηρω οτι δε με ενθουσιαζουν πολυ.
-Δε ψαχνω ενα ακριβο ρολοι,δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο τωρα,αν ηταν καπου στα 150 ευρω max ή κατι παραπανω αν βρω ενα και μου αρεσει πολυ και το παρω πιο μελλοντικα (δεν επειγει ουτως ή αλλως).
-Τελος να πω οτι αγορες με paypal και διαφορα τετοια απο Intenret δε κανω,οποτε αν καταληξω σε κατι,θα κανω αγορα ή απο καταστημα,ή με αντικαταβολη να μου το στειλουν απο αλλο μερος.
Θα βαλω μια φωτογραφια του lorus που εχω τωρα,το οποιο θα ηταν ιδανικο για μενα αν το καντραν ηταν τελειως λευκο και οχι sunray να γυαλιζει αναλογως το φωτισμο (μου κανει λιγο σαν γυναικειο ή και λιγο "φτηνιαρικο" αυτο το εφε καποιες φορες,αλλα οταν το πηρα δε το παρατηρησα καλα).Κατα τ'αλλα το στυλ του μου αρεσει πολυ,τα νουμερα εχουν λιγο κλασικο στυλ και οχι πολυ μοντερνο,κατι που μου αρεσει,ειναι 43mm,το παχος του δεν ειναι υπερβολικο (10mm),και εχει το απλο και κλασικο στυλ που δεν ειναι ουτε τοσο επισημο,ουτε εντελως απλοικο.Πρεπει να ακολουθει το στυλ καποιων μοντελων longines που εχω δει οτι μοιαζει,τα οποια ειναι ομως ακριβα για μενα.
Θα βαλω και σε επομενα ποστ καποια ρολογια που εχω δει και μου αρεσει το στυλ τους.
Αυτα για τωρα,ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες προτασεις σας,και καλως σας βρηκα.