Αποστολέας Θέμα: περι του breitlingobrasele ο λογος  (Αναγνώστηκε 22046 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: περι του breitlingobrasele ο λογος
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:42:50 μμ »
Σπύρο πολυ μακριά από τη δική μου λογική ειναι η αντιπροσωπεία  να κοροϊδεύει τους πελάτες της,υπάρχουν άτομα που έχουν δώσει ένα χιλιάρικο για να πάρουν το ίδιο μπρασελέ.Τα 50 ευρώ δεν υπάρχουν σα τιμή σε καμία περίπτωση.Ας έβαζε πλαφόν τουλάχιστον ένα-δυο μπρασελέ ανα άτομο(κυρίως σε πελάτες) και σίγουρα όχι στα 50 ευρώ.Αφου δε το έκανε στην ουσία μοίρασε λεφτά σε κάποιους.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:47:25 μμ »
Σπύρο πολυ μακριά από τη δική μου λογική ειναι η αντιπροσωπεία  να κοροϊδεύει τους πελάτες της,υπάρχουν άτομα που έχουν δώσει ένα χιλιάρικο για να πάρουν το ίδιο μπρασελέ.Τα 50 ευρώ δεν υπάρχουν σα τιμή σε καμία περίπτωση.Ας έβαζε πλαφόν τουλάχιστον ένα-δυο μπρασελέ ανα άτομο(κυρίως σε πελάτες) και σίγουρα όχι στα 50 ευρώ.Αφου δε το έκανε στην ουσία μοίρασε λεφτά σε κάποιους.

Μα αυτο το θεωρούμε δεδομένο Βασιλη.
Η συμπεριφορά της Β  ( Ελλαδος) ειναι άχαρακτηριστη,δεν μπορει κανεις να πει το αντίθετο.
Απο κεί και πέρα ομως,ο καθένας- αγοραστής- πελάτης, πράττει κατα συνείδηση.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 12:55:22 μμ »
Σπύρο αυτό το κατα συνείδηση.Από ένα 1000ρικο τα έδιναν 50 ευρώ...Σα να λέμε ένα ρολόι των 5000 στα 250 κλπ..Ε αν κάποιος πούλαγε τα sub στο 1/20 της τιμής τους για παράδειγμα δε θα έπαιρνα μόνο ένα..Ο παραλογισμός ξεκίνησε από την ίδια την εταιρεία.
Άλλο τραβηγμένο παράδειγμα,έχω εγώ λίρες και σου λέω τις πουλάω για 10 ευρώ το κομμάτι επειδή είμαι βλάκας...θα έπαιρνες μόνο μια για να πάρουν κι άλλοι ή θα τις σήκωνες όλες?

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:00:59 μμ »
Αν ησουν βλακας θα σου ελεγα οτι αυτο που κανεις ειναι βλακεια, δε θα σε έπιανα κοροιδο ρε Βασιλη..
Μην κανουμε μαθήματα ηθικης, ποιοι ειμαστε εμεις αλλωστε, αλλα γιατι ο Σπυρος η εγω δε δωσαμε 5 κατοσταρικα να παρουμε μια 10αρα να βγαλουμε το χαρτζηλικι μας; Ισως ειμαστε εμεις οι βλακες...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:05:41 μμ »
Βίκτωρα αυτό που λέω ειναι ότι ειναι απολύτως παράλογο αυτό που έκανε η αντιπροσωπεία.Από εκεί και πέρα σε μια απίστευτη ηλιθιότητα από τη μεριά του καταστήματος δεν υπάρχει θέμα ηθικής από μέρους σου.Για μένα ανήθικο μπορεί να είναι όταν εγώ έδωσα 1000 ευρώ για να το πάρω εσύ να το πάρεις με 50...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:15:39 μμ »
Αν ησουν βλακας θα σου ελεγα οτι αυτο που κανεις ειναι βλακεια, δε θα σε έπιανα κοροιδο ρε Βασιλη..

Sorry αλλά εδώ τι μου λες?Ότι όσοι πήρατε ένα μπρασελέ στα 50 ευρώ νωρίτερα είχατε προσπαθήσει να πείσετε το μαγαζί να μη σας τα πουλήσει τόσο για να μη τους πιάσετε κορόιδο?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:19:50 μμ »
Τουλάχιστον, οι "εξυπνάκηδες" δεν ήταν μέλη του φόρουμ..

Σημαντικό.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:23:50 μμ »
Σπύρο και τα μέλη του φόρουμ που το αγόρασαν αν το πουλήσουν σήμερα ένα 300ρακι 400ρακι στη τσέπη το έχουν άνετα και καλά θα κάνουν...Λίγο κέρδος ηθικό,πολυ κέρδος ανήθικο δεν υπάρχει..Κι εγώ θα μπορούσα να πάω να πάρω δέκα και δεν το έκανα,αλλά ήταν αυτονόητο πως κάποιοι θα το έκαναν..

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:27:33 μμ »
Βίκτωρα αυτό που λέω ειναι ότι ειναι απολύτως παράλογο αυτό που έκανε η αντιπροσωπεία.Από εκεί και πέρα σε μια απίστευτη ηλιθιότητα από τη μεριά του καταστήματος δεν υπάρχει θέμα ηθικής από μέρους σου.Για μένα ανήθικο μπορεί να είναι όταν εγώ έδωσα 1000 ευρώ για να το πάρω εσύ να το πάρεις με 50...

Φαντασου ομως αν ειναι ανήθικο να το πάρω με 50 ,ποσο ανήθικο ειναι να βγάλω κι απο πανω τα δεκαπλάσια  ;) Αν και δεν υπαρχει ανηθικομετρο  :lol: :lol:
Και επαναλαμβάνω οτι η δική μου ένσταση έχει να κανει με το γεγονος οτι άνθρωποι που είχαν τα ρολογια,απο κακο χειρισμό σαφώς της Β αλλα και απο "πονηριά" μερικών,δεν μπόρεσαν να ευεργετηθούν απο την συγκεκριμένη προσφορά!!
Και οσο κι αν δεν ειναι παράνομη η αγορά και όλων των μπρασελε ακομα και οσο και αν ειλικρινα ο καθενάς μας μπορει να κανει οτι θέλει και να αγοράσει όσα θέλει,αυτο που συνεχίζω να πιστεύω ειναι οτι άνθρωπος χομπίστας,σαν εμάς,δεν θα το έκανε!!
Οπως δεν το κάναμε άλλωστε,οπως την πρώτη μέρα που ειδα την προσφορά,το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να ενημερώσω τα φορα ,ουτε καν να δω αν είχε για το δικο μου ρολοι.
Απλά ...ηλίθιος λοιπόν!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:29:04 μμ »

Sorry αλλά εδώ τι μου λες?Ότι όσοι πήρατε ένα μπρασελέ στα 50 ευρώ νωρίτερα είχατε προσπαθήσει να πείσετε το μαγαζί να μη σας τα πουλήσει τόσο για να μη τους πιάσετε κορόιδο?

Καμια σχεση, εσυ ανεφερες το παραδειγμα της βλακειας, που νομιζω ειναι ασχετο με την περιπτωση της breitling.

Τωρα οσον αφορα στο πρωτο σου ποστ, δεν εχεις αδικο. Ομως αυτο που ειναι πολυ ξενο απο μενα ειναι η εμπορικη - μαυρη φυσικα - εκμεταλλευση της καταστασης.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:32:03 μμ »

Δεν σου κρύβω,οτι συζήτηση έγινε πανω σ αυτο.
Βεβαια δεν της είπαμε να μη μας δώσει ,αλλα είπαμε στην υπάλληλο με πια λογική ξεπουλάνε μπρασελε τέτοιας αξίας με 50 ευρώ.
Και οτι ειναι λάθος τους.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:32:44 μμ »
Αναφέρομαι σε αυτο, Βασίλη: http://www.ebay.com/itm/Breitling-Navitimer-steel-gold-BRACELET-ref-423d-100-Original-Breitling-/201242737606?pt=Wristwatches&hash=item2edb007bc6

Πιστεύω, δεν θα μπορούσε κάποιο μέλος (τουλάχιστον, του σκληρού πυρήνα του φόρουμ) να στερήσει από άλλα μέλη που επίσης κατέχουν breitling τη δυνατότητα να αποκτήσουν και αυτοί το μπρασελέ-ευκαιρία.

Κάνω λάθος;

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:35:38 μμ »
Τουλάχιστον, οι "εξυπνάκηδες" δεν ήταν μέλη του φόρουμ..

Σημαντικό.
Σωστό αυτό! Πάντως εγώ όταν πήγα να δοκιμάσω το seawolf είχε μια κοπελίτσα εκεί λίγο ωραία χαχα και μου έδωσε το seawolf και της λέω κρίμα να μην είναι όπως το παλιό τιτάνιο και μου λέει ότι ούτε το παλιό ήταν τιτάνιο... τρελάθηκα!! Κύριοι όπως δεν γίνεται στα αυτοκίνητα να βάζεις ότι να ναι για πωλητές έτσι δεν γίνεται και σε μερικά gadget που υπάρχουν ένα σωρο συλλέκτες κτλ... Να έχεις άτομα που δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά τους... Εδω έχω φίλους gamers και δεν αγοράζουν από μεγάλα μαγαζιά παιχνίδια και πάνε σε δύο τρία συγκεκριμένα μικρά λόγω ότι οι πωλητές είναι οι ίδιοι gamers... Πάντως όσοι το έκαναν θα πάρουν μετά κανένα πανεραι και θα κλαίω που δεν το έκανα εγώ χαχα

Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:37:35 μμ »
Καμια σχεση, εσυ ανεφερες το παραδειγμα της βλακειας, που νομιζω ειναι ασχετο με την περιπτωση της breitling.

Και στο παράδειγμα της breitling βλακεία ήταν..Θα μπορούσες να τους πείσεις να τα πουλήσουν online για 300 ευρώ παράδειγμα...  ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:39:20 μμ »
Πάντως μ'αυτά και μ'αυτά, εγώ πήρα το μπρασελέ για το δικό μου και είμαι καταχαρούμενος. Να'ναι καλά η Breitling Hellas γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω αυτή την εποχή. Για να λέμε και τα καλά δηλαδή.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:39:27 μμ »

Ισως ειμαστε εμεις οι βλακες...
Τωρα μιλας σωστα.
Ανηθικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Τα εκλεψε; Κοροιδεψε κανεναν;ΟΧΙ!
Αντιδεοντολογικο ναι, απο τη στιγμη που κατα 99% ειναι καποιος απο το φορουμ. Θα επρεπε λοιπον να σκεφθει και τους υπολοιπους.
Ανηθικο ομως οχι.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:40:04 μμ »

Και στο παράδειγμα της breitling βλακεία ήταν..Θα μπορούσες να τους πείσεις να τα πουλήσουν online για 300 ευρώ παράδειγμα...  ;D

Εκτος αν δεν μπορουσε να δικαιολογησει διαφορετικα το "ξεστοκαρισμα" σε συγκεκριμενα ατομα...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:40:46 μμ »
Δεν έχει να κάνει η ηθική εδώ... Απλά βρήκαν ένα παραθυράκι και το εκμετάλλευτηκαν... Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει... Η εταιρία τα έκανε σαλάτα!! Θα μπορούσε άνετα.όπως είπε ο Άρης email sms προσωπικά!!

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 01:54:27 μμ »
Δεν έχει να κάνει η ηθική εδώ... Απλά βρήκαν ένα παραθυράκι και το εκμετάλλευτηκαν... Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει... Η εταιρία τα έκανε σαλάτα!! Θα μπορούσε άνετα.όπως είπε ο Άρης email sms προσωπικά!!

Τι θα πει, δεν υπάρχει ηθική;

Στον ίδιο κουβά ο ένας που ενημερώνει αμέσως μόλις πέφτει στην αντίληψή του το φόρουμ, στον ίδιο και ο άλλος που αρπάζει την ευκαιρία (χάρη στην ενημέρωση που του παρείχε ο πρώτος) και στερεί την ευκαιρία απο άλλα μέλη του φόρουμ;

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τέτοιος εξυπνάκιας δεν ανήκει στο φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 25, 2014, 02:00:21 μμ »
The reason for the good price is because a friend who was an Authorised Breitling Dealer closed his shop and sold off his merchandise.

http://www.ebay.com/itm/Breitling-Navitimer-steel-gold-BRACELET-ref-423d-100-Original-Breitling-/201242737606?pt=Wristwatches&hash=item2edb007bc6

Πάει η breitling..

Την έκλεισε ο μεγάλος!