Βίκτωρα αυτό που λέω ειναι ότι ειναι απολύτως παράλογο αυτό που έκανε η αντιπροσωπεία.Από εκεί και πέρα σε μια απίστευτη ηλιθιότητα από τη μεριά του καταστήματος δεν υπάρχει θέμα ηθικής από μέρους σου.Για μένα ανήθικο μπορεί να είναι όταν εγώ έδωσα 1000 ευρώ για να το πάρω εσύ να το πάρεις με 50...
Φαντασου ομως αν ειναι ανήθικο να το πάρω με 50 ,ποσο ανήθικο ειναι να βγάλω κι απο πανω τα δεκαπλάσια

Αν και δεν υπαρχει ανηθικομετρο

Και επαναλαμβάνω οτι η δική μου ένσταση έχει να κανει με το γεγονος οτι άνθρωποι που είχαν τα ρολογια,απο κακο χειρισμό σαφώς της Β αλλα και απο "πονηριά" μερικών,δεν μπόρεσαν να ευεργετηθούν απο την συγκεκριμένη προσφορά!!
Και οσο κι αν δεν ειναι παράνομη η αγορά και όλων των μπρασελε ακομα και οσο και αν ειλικρινα ο καθενάς μας μπορει να κανει οτι θέλει και να αγοράσει όσα θέλει,αυτο που συνεχίζω να πιστεύω ειναι οτι άνθρωπος χομπίστας,σαν εμάς,δεν θα το έκανε!!
Οπως δεν το κάναμε άλλωστε,οπως την πρώτη μέρα που ειδα την προσφορά,το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να ενημερώσω τα φορα ,ουτε καν να δω αν είχε για το δικο μου ρολοι.
Απλά ...ηλίθιος λοιπόν!!