Αποστολέας Θέμα: Breitling?... αλλά ποιό;  (Αναγνώστηκε 14426 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
Breitling?... αλλά ποιό;
« στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 01:14:08 πμ »
Τις τελευταίες μέρες έχω σχεδόν αποφασίσει να κινηθώ προς την εταιρία για πρώτη φορά καθώς πάντα την συμπαθούσα ιδιαίτερα και θα είναι αν αγοράσω η πρώτη είσοδος σε αυτήν την κατηγορία εταιριών και ρολογιών.
Έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω τα οποία είναι διαφορετικά σε τιμή φυσικά αλλά όλα στο ίδιο σπόρ-καταδυτικό στύλ που μου αρέσει

Είδα τυχαία σε μια βιτρίνα και δοκίμασα το avenger seawolf blacksteel code yelow το οποίο όπως είδα είναι και limited edition 1000 κομμάτια. Ήταν εντυπωσιακό με αυτό το ανθρακί χρώμα και τις κίτρινες λεπτομέρειες και πάρα πολύ άνετο με το καουτσούκ λουράκι του.... αρνητικό η τιμή που είναι 3900 αν θυμάμαι καλά και με μια πρώτη κουβέντα για έκπτωση πήγαμε στα 2950!

Δεύτερο το avenger ii seawolf!..  εντάξει εδώ τα λόγια είναι περιττά.... το ρολοϊ είναι τέρας, εντυπωσιακότατο και μου αρέσει η έκδοση με το μαύρο καντράν και τους αριθμούς.... αυτό το είχα δεί πεταχτα στην μπουτίκ με το δερμάτινο λουράκι που δεν μου αρέσει και θα ήθελα να το δοκιμάσω πάλι με καουτσούκ ή μπρασελέ το οποίο είναι ματ.... αρνητικό κι εδώ η τιμή που είναι στα 3700 με μπρασελέ...αλλά σχεδόν 400 ευρώ φθηνότερο με καουτσούκ.

Δυνατή υποψηφιότητα είναι και το καινούριο colt 44 aytomatic..... το δοκίμασα μαύρο με ματ μπρασελέ proiii  αλλά και με μπλέ καντράν με μπλέ καουτσούκ.... ωραίο το μπλέ αλλά προτιμώ το μαύρο καντράν.... το ρολοϊ είναι πολύ άνετο και παρόλο που δεν έχει τον όγκο των προηγούμενων ...είναι dna breiling (όχι σαν την προηγούμενη quartz αηδία) τιμή εδώ 2940 με μπρασελέ και 2520 με καουτσούκ....

Και τέλος έπεσα πάνω σε ένα superocean παλιότερο του 2009 νομίζω είναι και είναι ακριβώς το ίδιο με την εικόνα παρακάτω...πάρα πολύ ωραίο.... κλασσικό προσιτό καλοπουλημένο breitling και απαστράπτων με τον γυαλισμένο μπρασελέ του... τιμή περίπου 2600 προ έκπτωσης

Δώστε μου μια βοήθεια να αποφασίσω και πείτε ελεύθερα την γνώμη-συμβουλή σας σχετικά με αυτά ή και κάτι άλλο αν θέλετε να προτείνετε

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Breitling?... αλλά ποιό;
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 01:29:42 μμ »
Δύσκολη επιλογή!Θα έλεγα τα avenger και τα δύο,εκτός του οτι κατασκευαστικά είναι ρολογάρες θα σε κουραζουν με μπρασελέ.Μόνο με λουράκι θα τα χαρείς.Το superocean το παλιό το έχω,βοήθησαν τα παιδιά στην επιλογή και δεν το έχω μετανιωσει στιγμή.Είναι λίγο κάτω από τα 180γρ με τον μπρασελέ του.Το νεο colt 44 έχω δει αλλά μόνο με rubber το φόρασα,εχέι πιο λεπτή κασα οπότε μπορει να σηκώνει μπρασελε χωρίς να κόβει καρπούς.Πολύ  ωραίο ρολόι  πάντως και αυτό αλλά και εδω δεν θα το επέλεγα με μπρασελέ.Είμαι της άποψης ότι τα πολλά χιλιοστα σε ρολόι θελουν μόνο λουρί(εκτός τιτάνιου φυσικά).Και στο λέει παθών αυτό.Το βάρος και η χρηστικότητα πάντως,θα ήταν μετα το οικονομικό η πιο σοβαρή μου σκέψη.Αν δηλαδή πήγαινα σε avenger θα το επέλεγα μόνο με rubber.Καλή αγορά και καλές γιορτές!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 01:37:32 μμ »
Προσωπικά θα επέλεγα Colt. Διαχρονικό breitling σχέδιο, πιο καθημερινό με υδατοστεγανότητα τόση όση χρειάζεται, δεν κοστίζει μία περιουσία. Είναι το ιδανικό entry level breitling..

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 02:26:42 μμ »
agelosSoul το blacksteel ούτως ή άλλως μόνο με το καουτσούκ δίνεται... πάντως το βάρος δεν με ενοχλεί.
 βασικά έχω και ένα κόλημα και θέλω να αισθάνομαι το ρολόϊ.. να είναι βαρύ δλδ ...παρόλο που έχω και μικρό καρπό φοράω μεγάλα ρολόγια... 45χλσ steinhart triton.... 45χλσ u-boat.... είχα ένα 43χλσ seiko... οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα το βάρος....
Θέλω να δοκιμάσω βέβαια άλλη μια φορά το ατσάλινο seawolf για να δω τον όγκο του με ένα καουτσούκ γιατί είναι και αρκετά παχύ...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος θέλει PANERAI

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 02:29:37 μμ »
Προσωπικά θα επέλεγα Colt. Διαχρονικό breitling σχέδιο, πιο καθημερινό με υδατοστεγανότητα τόση όση χρειάζεται, δεν κοστίζει μία περιουσία. Είναι το ιδανικό entry level breitling..

Έχεις απόλυτο δίκιο... έτσι το σκέφτηκα κι εγώ πριν πάω να τα δώ... αλλά μόλις είδα και τα άλλα μπήκαν τα διλλήματα

Όποιος θέλει PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:00:22 μμ »
Ο Επισκεπτης που ειναι δυο μετρα παλλικαρι το εδωσε γιατι δεν αντεξε το βαρος. 

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:09:53 μμ »
Αυτο ειναι αληθεια.
Θα σου προτεινα να το ξεχασεις το συγκεκριμενο.
Με το να το φορεσεις 2-3 λεπτα στο καταστημα, συμπερασμα δε βγαινει.
Το ρολοι ειναι καρουμπαλο με ολη τη σημασια της λεξης.
Με υψος κασας κοντα στα 19mm, το φορας και πας κατευθειαν στα 3000m.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:14:36 μμ »
Μπορεί να ειναι βαρύ και μεγάλο, αλλα κάθεται ωραια και δεν δείχνει τις διαστάσεις του.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:22:43 μμ »
Μπορεί να ειναι βαρύ και μεγάλο, αλλα κάθεται ωραια και δεν δείχνει τις διαστάσεις του.

Το θέμα δεν είναι αν τις κρύβει ή αν κάθεται καλά, το θέμα είναι αν κάποιος που κάνει καταδύσεις στο γραφείο του θα αντέξει να το φοράει κάθε μέρα. Ενας δύτης που θα το βάλει 1 ώρα οκ, για τους υπόλοιπους όμως;
Πάντως κι εσύ που το αντέχεις το γομάρι πρέπει να είσαι η εξαίρεση!

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:30:28 μμ »
Εγώ ποτέ δεν έχω σκεφτεί ότι θα με ενοχλήσει ρολοϊ σε θέμα βάρους... τώρα αν δεν κάθεαι καλά λόγω κάσας θα το δώ όταν το φορέσω και εφαρμόσω το λουράκι γιατι την προηγούμενη φορά έγινε χαλαρα.... πάντως το blacksteel  ήταν ελαφρύ και έκρυβε και πάρα πολύ τον όγκο του λόγω σκούρου χρώματος.
Σχετικά με τα υπόλοιπα ρολόγια; κάποιες εμπειρίες χρήσης ή γνώμες όποιος θέλει ας γράψει
.. οποιαδήποτε πληροφορία καλή ή κακή έχει σημασια σε τέτοιες αγορές

Όποιος θέλει PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 03:39:25 μμ »
Εγώ ποτέ δεν έχω σκεφτεί ότι θα με ενοχλήσει ρολοϊ σε θέμα βάρους...

Τότε πιθανόν να μην πρέπει να αποκλείσεις και το θαλασσόλυκο!

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 05:43:22 μμ »
Τα τελευταια χρονια εχουν περασει αρκετα ρολογια απο τα χερια μου.
Αυτο ηταν το μοναδικο που ενιωθα την αναγκη το βγαλω. Ενιωθα οτι με κουραζε.
Σκεψου οτι τοτε μου αρεσαν κι εμενα τα μεγαλα ρολογια. Τον τελευταιο καιρο εχω γινει ντελικατος.
Παρ' ολα αυτα δεν μπορεσα να το συνηθισω.
Ο τελικος κριτης βεβαια θα εισαι εσυ.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 06:36:32 μμ »
Μάλλον είναι θέμα συνήθειας.... έχω συνηθίσει επειδή φοράω καθημερινά τα 45χλσ  και άμα βάζω κάτι κάτι από 42 και κάτω και λεπτό μου φαίνεται σαν ψεύτικο.... επίσης έχω μικρό καρπό και όταν δοκιμάζω μικρά και λεπτά ρολόγια μου φαίνεται σαν γυναικείο το χέρι μου :-p

Όποιος θέλει PANERAI

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 07:18:52 μμ »
Δεν κοιτάς και το Skyracer που το δινούν στην Βουκουρεστιου με 50%; Είναι πολύ ρολόι για τα λεφτά που το δίνουν και σίγουρα αξίζει μια δοκίμη.

Φιλικά Δήμος.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 07:20:26 μμ »
Νομίζω ότι το βάρος σε ένα ρολόι δεν είναι θέμα συνήθειας, το μέγεθος ναι.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 07:57:17 μμ »
Το colt φίλε μου.
Πάρα πολύ ωραίο και σε καλή τιμή.
Προσωπικά θα το ήθελα κάπως μικρότερο από τα 44mm που είναι.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 08:03:09 μμ »

Το θέμα δεν είναι αν τις κρύβει ή αν κάθεται καλά, το θέμα είναι αν κάποιος που κάνει καταδύσεις στο γραφείο του θα αντέξει να το φοράει κάθε μέρα. Ενας δύτης που θα το βάλει 1 ώρα οκ, για τους υπόλοιπους όμως;
Πάντως κι εσύ που το αντέχεις το γομάρι πρέπει να είσαι η εξαίρεση!
Ειναι αλήθεια οτι η καθημερινή διαχείρηση του , ειδικά με χειμωνιάτικα ρούχα , ειναι λιγο δύσκολη , κυρίως λογω πάχους . Όμως προσωπικά το βάρος δεν με ενοχλεί , ίσως αν το φορούσα με μπρασελε , που λογικά θα έπαιζε στον καρπό , ίσως εκεί να ηταν κουραστικό λογω βάρους , με λουρί όμως νομίζω ειναι οκ.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 22, 2014, 08:23:26 μμ »
glg αν έχεις το seawolf βάλε αν θες μερικές καρπίσιες φωτογραφίες

Όποιος θέλει PANERAI

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ