Τις τελευταίες μέρες έχω σχεδόν αποφασίσει να κινηθώ προς την εταιρία για πρώτη φορά καθώς πάντα την συμπαθούσα ιδιαίτερα και θα είναι αν αγοράσω η πρώτη είσοδος σε αυτήν την κατηγορία εταιριών και ρολογιών.
Έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω τα οποία είναι διαφορετικά σε τιμή φυσικά αλλά όλα στο ίδιο σπόρ-καταδυτικό στύλ που μου αρέσει
Είδα τυχαία σε μια βιτρίνα και δοκίμασα το avenger seawolf blacksteel code yelow το οποίο όπως είδα είναι και limited edition 1000 κομμάτια. Ήταν εντυπωσιακό με αυτό το ανθρακί χρώμα και τις κίτρινες λεπτομέρειες και πάρα πολύ άνετο με το καουτσούκ λουράκι του.... αρνητικό η τιμή που είναι 3900 αν θυμάμαι καλά και με μια πρώτη κουβέντα για έκπτωση πήγαμε στα 2950!

Δεύτερο το avenger ii seawolf!.. εντάξει εδώ τα λόγια είναι περιττά.... το ρολοϊ είναι τέρας, εντυπωσιακότατο και μου αρέσει η έκδοση με το μαύρο καντράν και τους αριθμούς.... αυτό το είχα δεί πεταχτα στην μπουτίκ με το δερμάτινο λουράκι που δεν μου αρέσει και θα ήθελα να το δοκιμάσω πάλι με καουτσούκ ή μπρασελέ το οποίο είναι ματ.... αρνητικό κι εδώ η τιμή που είναι στα 3700 με μπρασελέ...αλλά σχεδόν 400 ευρώ φθηνότερο με καουτσούκ.

Δυνατή υποψηφιότητα είναι και το καινούριο colt 44 aytomatic..... το δοκίμασα μαύρο με ματ μπρασελέ proiii αλλά και με μπλέ καντράν με μπλέ καουτσούκ.... ωραίο το μπλέ αλλά προτιμώ το μαύρο καντράν.... το ρολοϊ είναι πολύ άνετο και παρόλο που δεν έχει τον όγκο των προηγούμενων ...είναι dna breiling (όχι σαν την προηγούμενη quartz αηδία) τιμή εδώ 2940 με μπρασελέ και 2520 με καουτσούκ....

Και τέλος έπεσα πάνω σε ένα superocean παλιότερο του 2009 νομίζω είναι και είναι ακριβώς το ίδιο με την εικόνα παρακάτω...πάρα πολύ ωραίο.... κλασσικό προσιτό καλοπουλημένο breitling και απαστράπτων με τον γυαλισμένο μπρασελέ του... τιμή περίπου 2600 προ έκπτωσης
Δώστε μου μια βοήθεια να αποφασίσω και πείτε ελεύθερα την γνώμη-συμβουλή σας σχετικά με αυτά ή και κάτι άλλο αν θέλετε να προτείνετε