gkblues μην βιαζεσαι... τουλαχιστον κανε μονο τα ποστ και οχι τις αγορες... και εγω εχω σκεφτει αρκετα ρολογια και μετα που το ξανασκεφτηκα πιο ηρεμα ειπα παλι καλα που δεν τα πηρα... απλα χαζευε και κοιτα... για χρονογραφο αφησε το ακομα ειναι ακριβα ρολογια... το skx που σου προτινε ο Πανος ειναι εξαιρετικη επιλογη χωρις να σε "βαραινει" αρκετα το κοστος του... εγω ξεκινησα με το military πηγα σε δυτη, δυτη, χρονογραφο, δυτη και ειμαι σε φαση και αλλου δυτη... ενταξει εμενα με τρελενουν οι δυτες και ακομα δεν ειμαι για dress ( ηλικιακα

) απλα αν πας σε seiko γλυτωνεις αρκετα λεφτα σε σχεση με ενα ελβετικο, το πουλας πιο ευκολα γιατι τα seiko εχουν αρκετους οπαδους... χωρις να σημαινει οτι και ελβετικο δε το πουλας απλα τα σεικο λογω τιμης ειναι πιο ευκολα ρολογια πιστευω και πιο προσιτα... ειναι ασφαλης επιλογη και το ρολοι sarb ειναι κομματαρα... απλα φιλικη επιλογη κρατα λιγο... μπορει πραγματικα να μη το θες... και απλα να σε τρωει ακομα μια αγορα... και σκεψου οτι απο ενα σημειο και μετα θες και πρεστιζ, αναγνωρισιμοτητα σε ενα ρολοι... (το λεω για τα maranez,steinhart etc...) χωρις να λεω οτι ειναι κακα ρολογια ειναι απιστευτα... αλλα... οτι και να κανεις μαζι σου να το συζηταμε ωρες...