Οι τιμές στα Strela έχουν πάρει την ανηφόρα!!!!
Το 42άρι πάνω από τα 580€ ενώ το 39άρι δεν το βρίσκεις κάτω από 500€!!!!
Και αναμένεται συνεχόμενη άνοδος τιμών μιας και η 3133 δεν παράγεται πλέον!
Ετσι ακριβώς! Το 42άρι εχει 650+ € και το 38άρι 500. Αρα χρονογράφος δυστυχώς δεν "βγαίνει" με τα +/- 4 κατοστάρικα του μπάτζετ.
Μάλλον σε πιλότο θα πήγαινα ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο dress (αφού diver εχεις και στο στυλ military/pilot πήρες το Hamilton).
Το sarb065 είναι καλή επιλογή, αλλά με τα λεφτά παιρνεις και ελβετικό αυτόματο Tissot Couturier & Hamilton jazzmaster σε ιδανικό μέγεθος (42-43χιλ.)
Παρεμπιπτόντως τα 40 χιλ. σε dress (srb065) που είναι χωρις στεφάνη, όλο κρυσταλλο και με ανοιχτόχρωμο καντράν δείχνει μεγαλύτερο (όπως π.χ. το strela). Mάλιστα στον 17 εκ. καρπό σου θα ειναι σωστότατο, πιστευω...
ΥΓ. Όσον αφορά τα 44 χιλ. του hamilton khaki field θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη, είναι λίγο μεγάλο για το χέρι σου γιατί αυτη η σειρά εχει καπως φλατ κάσες (ταψιά) που δείχνουν μεγαλύτερες. Το 42άρι υπάρχει σε 3 παραλλαγες.
Ειναι αυτό.
http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/auto-42mm/h70555533 Αν μπορεις να το αλλάξεις τωρα που είναι καινουριο, κάνε το. Θα σε βολέψει περισσότερο το 42άρι, πιστευω.... Μη με παρεξηγήσεις, κι εγώ 17.5 καρπό εχω και το ανώτερο όριο μου (με το ζόρι) είναι τα 44 χιλ. ειδικά σε flat κάσες.