Αποστολέας Θέμα: Πάμε για καταδυτικό.....  (Αναγνώστηκε 50110 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Πάμε για καταδυτικό.....
« Απάντηση #160 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 03:55:42 μμ »
Ναι, λες και δεν το φοραει το 36αρι στον καρπο...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:00:16 μμ »
Νομίζω οτι ξερεις πολυ καλα οτι ουτε λυμενο το ζωνάρι μου εχω ουτε διάθεση να τσακωθω με κανέναν!! Αυτό ειναι το μονο σίγουρο!!!

Σπύρο μου ήρθε στο μυαλό αυτό και επειδή είναι απο τις αγαπημένες μου σκηνές σκέφτηκα να την ποστάρω!!Τη ξαναείδα μετα από καιρό και γελάω μόνος μου!!!  :)

https://www.youtube.com/watch?v=eSTZW9VvoYE - Video Tube for YouTube - iPhone/iPad
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:08:58 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:09:31 μμ »
Σπύρο μου ήρθε στο μυαλό αυτό και επειδή είσαι ωραίος αφιερωμένο!!  :)

https://www.youtube.com/watch?v=eSTZW9VvoYE - Video Tube for YouTube - iPhone/iPad

Αν και δεν μπορω να το ανοίξω το βιντεακι Βασίλη μου,σ ευχαριστω για την αφιέρωση!!!!! :prayer:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:13:59 μμ »
Και πάμε τη ρολογο-βολτίτσα μας με τον Χρήστο το απόγευμα για να δούμε το short-list.
Ωραίο πράγμα να έχεις και παρέα στο χάζεμα-επιλογή !

Ξαναβάζω ο γνωστό OMEGA, μου αρέσει πολύ το μπλε του, η κεραμική στεφάνη, το στυλ γενικότερα. Ένα "κλικ" μεγαλύτερο θα το προτιμούσα...
Βάζω και το Colt (αυτόματο). Πιο "μπούγιο", όμορφο, αλλά δε μου βγάζει το "κλασικό". Αυτό που θα κρατήσω για τον...γιό μου !
Και γίνεται η "γκέλα" και έχει και ένα NAVITIMER (το προηγούμενο) σε μπλε. Και να μην είναι αυτό ακριβώς, τέλος πάντων είναι στο περίπου (ξέρετε εσείς...):

Όχι με το μπρασελέ, με το μπλε λουράκι.
Και τι το 'θελα και το έβαλα ? Super-duper όμορφο, κλασικό, αξεπέραστο, iconic όσο δεν πάει....
Φυσικά:
1) Καμία σχέση με καταδυτικό που ψάνω.
2) Κανένα χιλιαρικάκι πάνω από τις άλλες πιθανές επιλογές (300m, SOH).

Ωραίο όμως το ρημάδι....
Και φυσικά άντε να το βρεις πλέον.

Και πάμε και από την μπουτίκ της Breitling, όπου είναι η συνήθης συμπαθέστατη κυρία.
Και τα 2 SOH τα 42-άρια που έψαχνα. Και το μαύρο-πράσινο και το μπλε-μπλε. Μας άρεσε το μπλε-μπλε και στους δύο (κάναμε ψηφοφορία). Φάινεται πιο πολύ, ευχάριστο χρώμα, το μαύρο-πράσινο αν δεν το έχεις μπροστά στη μύτη σου, μοιάζει με ολόμαυρο.

Και μία ευχάριστη έκπληξη (για πιθανούς ενδιαφερομένους): Στην μπουτίκ ένα 25% κάτω με το καλημέρα ΚΑΙ με πληρωμή με κάρτα... Έχετε το υπόψην σας.

Και ξεκινάει μετά η συζήτηση:
Ωραίο το SOH το μπλε, αλλά το NAVI άλλη φάση και άντε βρες το πλέον το παλιό...
Φυσικά για το καινούργιο NAVI δε συζητάμε με την τιμή που έχει...
Και όποτε μας τη βαρέσει για κάνα SOH, εκεί θα είναι...

Και λέω να κάνω ένα pause επειδή δε ξέρω τι μου γίνεται μάλλον & να περιμένω και το OMEGA Semaster. Φυσικά ουδείς γνωρίζει αν μέχρι να έρθει το OMEGA θα παραμένει εκεί που είναι το NAVI.

Γύρισα στο σπίτι και έβαλα το MARANEZ για να προσγειωθώ λίγο  :dielaughing:

Χρήστο ευχαριστώ για την παρέα  :2thumbs:

Nα `σαι καλα φιλε Αγγελε,οποτε χρειαστείς βοηθεια,στη διαθεση σου. :)
Τα ειπαμε και εχθες,εμενα η γνωμη μου είναι να παρεις το navi που βρήκαμε.
Είναι το ρολοι `ορισμος` της Breitling.
Καταδυτικο μπορεις να παραγγηλεις από τα γνωστα sites,ειτε Seiko,ειτε Orient.
Εγω θα ελεγα να κανεις αμεσες κινησεις και να μην περιμενεις για το Omega Master Co-Axial γιατι αρχικη θα εχει περιπου 5000 ευρω(ας με διορθωσει οποιος ξερει ακριβως την τιμη του).
Οποτε είναι εκτος του προυπολογισμου σου.
Επισης το ιδιο ισχυει και για το Aquatimer που μπορει να `βγαινει` και πιο ακριβο από 5000.
Αν θελεις παμε να το δουμε και αυτό, αλλα τα καταστήματα που το διαθετουν δινουν μικρες εκπτωσεις.
Παμε να παρουμε το navi,και που ξερεις, μπορει να πας με παρεα στο event της αλλης Κυριακης. ;) ;) ;)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:16:44 μμ »
Κρίμα που δε φαίνεται απο κινητό!!Από Μουστάκα είναι Σπύρο και έκανα συνειρμό με την ατάκα που έχει ριγμένα τα μουστάκια για καυγά!!Απίστευτη σκηνή!! :D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:19:40 μμ »
Κρίμα που δε φαίνεται απο κινητό!!Από Μουστάκα είναι Σπύρο και έκανα συνειρμό με την ατάκα που έχει ριγμένα τα μουστάκια για καυγά!!Απίστευτη σκηνή!! :D

Θα προσπαθήσω να το δώ αργότερα απο τον υπολογιστή Βασίλη. ;)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Απ: Πάμε για καταδυτικό.....
« Απάντηση #166 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:55:59 μμ »

Το ξερω βρε Σφουγγαρη, την Επισκεπτρια εννοουσα!
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι το ποστ του γεροσιαν το εξελαβες ως καλαμπουρι και το δικο μου ως διαθεση για καυγα.
Επρεπε να βαλω 50 φατσουλες να γελανε μην τυχον και παρεξηγηθει;
Τεσπα, καντε οτι καταλαβαινετε εσεις και τα αισθηματα σας.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 05:42:29 μμ »
νομίζω ότι σας λείπει ένα project  :lol: :lol:
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 06:09:47 μμ »
Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος, αγνοώντας τα όσα διαδραματίζονται:

Δοκίμασα το μεσημέρι και το IWC Aquatimer, καθώς λογικά όταν ψάχνεις για καταδυτικό δεν μπορεί να τα αγνοήσεις.... Στον Καίσαρη στην Κηφισιά. Είχε και το παλιότερο:

και το καινούργιο:

Το παλαιότερο το πουλάει και ένας φίλος από εδώ αν θυμάμαι καλά. Ο Νίκος.

Οι εντυπώσεις μου: Πολύ όμορφα ρολόγια και τα δύο, αλλά σχεδόν αποκλειστικά sport. Και λόγω σχεδιασμού και λόγω μεγέθους. Όχι τόσο λόγω διαμέτρου, δεν είναι θηρία, αλλά λόγω πάχους. Ψηλά ρολόγια, με πουκάμισο δε τα βλέπω να φοριούνται.
Το παλιό φαίνεται στο μάτι πιο ογκώδες, πιθανότατα λόγω της αρίθμησης στο Bezel. Το καινούργιο, αν και ιδίας διαμέτρου αν δεν απατώμαι, έχοντας την αρίθμηση εσωωτερικά, ξεγελάει.
Και τα δύο απ΄όσο κατάλαβα έχουν κάποια πατέντα για γρήγορη αφαίρεση του λουριού για να μπει το μπρασελέ. Αν το είδα καλά όμως, μάλλον χρειάζονται τα λουριά & μπρασελέ της  IWC. Μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό, έτσι μου φάνηκε.
Αν έψαχνα αποκλειστικά για sport ρολόϊ, σίγουρα θα ήταν στο short list μου...

Ξαναδοκίμασα και το Submariner το καινούργιο το μαύρο (no date) και το παλαιότερο no date (τους έχει μείνει ένα κομάτι). Είναι εντυπωσιακό πως το καινούργιο με ίδια βασικά χαρακτηριστικά (διάμετρο) φαίνεται μεγαλύτερο λόγω της λίγο διαφορετικής κάσας και του φαρδύτερου bezel.
Έβαλα και το datejust το 41mm με μία μπλε πλάκα. Το ιδανικό μέγεθος για τον καρπό μου. Αλλά κλασικίζει επικίνδυνα, φυσικά δεν είναι τύπου "καταδυτικό" και δεν το σκέφτομαι ούτε με σφαίρε με ΝΑΤΟ λουράκι στην παραλία  ;D

Νομίζω ότι το submariner πάντως θα παίζει σαν επιλογή.... Είναι σαν το Golf το ρημάδι. Τόσο καλό ώστε να το θέλεις, τόσο πολυφορεμένο ώστε να φοβάσαι ότι θα το βαρεθείς... Βέβαια και το Speedmaster πολυφορεμένο είναι, αλλά δεν παύει να είναι ένα πανέμορφο (κατά τη γνώμη μου) ρολόϊ.

Και υπάρχει φυσικά και η τοποθέτηση του Χρήστου: πάρε το NAVI τώρα που υπάρχει ακόμα και τσίμπα κάνα SEIKO για την παραλία. Τι το θέλεις το ρολόϊ των 3.000 plus στην παραλία....

Οψόμεθα  :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 07:02:55 μμ »
Και υπάρχει φυσικά και η τοποθέτηση του Χρήστου: πάρε το NAVI τώρα που υπάρχει ακόμα και τσίμπα κάνα SEIKO για την παραλία. Τι το θέλεις το ρολόϊ των 3.000 plus στην παραλία....

Οψόμεθα  :D

H σοφοτερη επιλογή είναι αυτή. Αυτό κανω και εγω. ;)
Τωρα οσον αφορα Rolex και IWC,εμενα το Aquatimer μ`αρεσει παρα πολύ αλλα αφου εσενα δεν.....
Η τιμη του ποια ηταν?
Ingenieur ειδες?  http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=IWC323603&cat=88
To sub χανεται στο χερι μου,οπως νομιζω και στο δικο σου. Σιγουρα δεν θα καθεται τοσο καλα στο χερι οσο τα χτεσινα δυο καταδυτικα που σ`αρεσαν. Από Rolex θα επελεγα το νέο Sea Dweller αλλα και παλι για σενα θα είναι πολύ `τουμπανο`. Ασε που και αυτό φτανει κοντα στα 10κ. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2014, 07:22:43 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 11:10:19 μμ »
http://www.omegawatches.com/collection/seamaster/seamaster-300/master-co-axial-41-mm/23330412101001

Strifteros

Ναι Γιάννη το είδα και εγώ ότι μπήκε πλέον στο site.
Λες να διατίθεται πλέον και στην boutique ? Θα το κοιτάξω από την άλλη εβδομάδα.

Thanks  :up:

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 11:41:56 μμ »
Άγγελε,
χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο σύντομα. Περίμενε δύο-τρεις εβδομάδες ακόμη και μετά κάνε βόλτα. Σε ξένα φόρα διαβάζω αντικρουόμενες πληροφορίες: σε ορισμένες χώρες κάποιες μπουτίκ βεβαιώνουν ότι θα αργήσουν να παραλάβουν (αφορά κυρίως ΗΠΑ, Καναδά) και σε κάποιες άλλες ότι θα παραληφθεί κανονικά. Κι εγώ θα ήθελα να το δω αυτό το ρολόι....
Strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πάμε για καταδυτικό.....
« Απάντηση #173 στις: Οκτώβριος 31, 2014, 04:59:36 μμ »
Με έφερε ο δρόμος προς το κέντρο πάλι & μία βόλτα από Breitling & Omega την έκανα.
Στην Breitling ξανα-μανα-δοκίμασα τα δύο SOH (μπλε & μαύρο-πράσινο) και στην Omega το Seamaster 300m, το PO το 42-άρι και το Mark II.
Τα PO & Mark τα έβαλα από περιέργεια πιο πολύ, καθώς είναι και τα δύο πολύ χοντρά γι' αυτό που ψάχνω...

Μεταξύ SOH & Seamaster 300m εξακολουθώ να "πηγαινοέρχομαι", μου αρέσουν & τα δύο.

Το Seamaster το καινούργιο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δε γνωρίζουν πότε θα έρθει.

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Οκτώβριος 31, 2014, 05:30:11 μμ »
Παιδες να ρωτησω λιγο! καταρχην τα καταδυτικα για μενα ειναι τα ρολογια που μου αρεσουν περισσοτερο λοιπον θελω να κανω αγορα ενα 47 τερας ( 47mm case, 18mm height, 24mm Lugs, 280 Grams, 10 ounces )αλλα φοβαμαι μηπως ειναι μεγαλο στον καρπο μου... ξερετε καποιο 47 να δοκιμασω ενδεικτικα που αμα μου κανει αυτο θα μου ταιριαζει ενα μεγαλο ποσοστο σε 47αρια; υπαρχει αυτο που λεω η ειμαι εκτος... δεν εχω μετρησει ακομα τον καρπο μου λογω ελλειψης μεζουρας αλλα θα το κανω συντομα... παντως με μετρο σαν επιφανεια ειναι 7εκ...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πάμε για καταδυτικό.....
« Απάντηση #175 στις: Οκτώβριος 31, 2014, 05:38:14 μμ »
Αν δεν απατώμαι υπάρχουν κάποια Panerai 47-άρια, οπότε φορώντας κάποιο από αυτά μπορείς να έχεις μία αίσθηση.

Φυσικά σκέτη η διάμετρος δε λέει πάρα πολλά, καθώς υπάρχουν & άλλοι παράγοντες για το πως "κάθεται" ένα ρολόϊ στο χέρι σου...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Οκτώβριος 31, 2014, 09:12:55 μμ »
Παιδες να ρωτησω λιγο! καταρχην τα καταδυτικα για μενα ειναι τα ρολογια που μου αρεσουν περισσοτερο λοιπον θελω να κανω αγορα ενα 47 τερας ( 47mm case, 18mm height, 24mm Lugs, 280 Grams, 10 ounces )αλλα φοβαμαι μηπως ειναι μεγαλο στον καρπο μου... ξερετε καποιο 47 να δοκιμασω ενδεικτικα που αμα μου κανει αυτο θα μου ταιριαζει ενα μεγαλο ποσοστο σε 47αρια; υπαρχει αυτο που λεω η ειμαι εκτος... δεν εχω μετρησει ακομα τον καρπο μου λογω ελλειψης μεζουρας αλλα θα το κανω συντομα... παντως με μετρο σαν επιφανεια ειναι 7εκ...

δοκίμασε με ένα σχοινάκι ή κλωστή γύρω από τον καρπό και μετά μέτρα το μήκος από το σχοινάκι ή την κλωστή ;-)
Strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Οκτώβριος 31, 2014, 09:15:45 μμ »
Με έφερε ο δρόμος προς το κέντρο πάλι & μία βόλτα από Breitling & Omega την έκανα.
Στην Breitling ξανα-μανα-δοκίμασα τα δύο SOH (μπλε & μαύρο-πράσινο) και στην Omega το Seamaster 300m, το PO το 42-άρι και το Mark II.
Τα PO & Mark τα έβαλα από περιέργεια πιο πολύ, καθώς είναι και τα δύο πολύ χοντρά γι' αυτό που ψάχνω...

Μεταξύ SOH & Seamaster 300m εξακολουθώ να "πηγαινοέρχομαι", μου αρέσουν & τα δύο.

Το Seamaster το καινούργιο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δε γνωρίζουν πότε θα έρθει.

ώστε δεν το έφεραν εε?  :-k
Πάντως Άγγελε, διάβασα στο WUS ότι και το νέο 300αρι θα είναι...ευτραφές
Strifteros