Και πάμε τη ρολογο-βολτίτσα μας με τον Χρήστο το απόγευμα για να δούμε το short-list.
Ωραίο πράγμα να έχεις και παρέα στο χάζεμα-επιλογή !
Ξαναβάζω ο γνωστό OMEGA, μου αρέσει πολύ το μπλε του, η κεραμική στεφάνη, το στυλ γενικότερα. Ένα "κλικ" μεγαλύτερο θα το προτιμούσα...
Βάζω και το Colt (αυτόματο). Πιο "μπούγιο", όμορφο, αλλά δε μου βγάζει το "κλασικό". Αυτό που θα κρατήσω για τον...γιό μου !
Και γίνεται η "γκέλα" και έχει και ένα NAVITIMER (το προηγούμενο) σε μπλε. Και να μην είναι αυτό ακριβώς, τέλος πάντων είναι στο περίπου (ξέρετε εσείς...):

Όχι με το μπρασελέ, με το μπλε λουράκι.
Και τι το 'θελα και το έβαλα ? Super-duper όμορφο, κλασικό, αξεπέραστο, iconic όσο δεν πάει....
Φυσικά:
1) Καμία σχέση με καταδυτικό που ψάνω.
2) Κανένα χιλιαρικάκι πάνω από τις άλλες πιθανές επιλογές (300m, SOH).
Ωραίο όμως το ρημάδι....
Και φυσικά άντε να το βρεις πλέον.
Και πάμε και από την μπουτίκ της Breitling, όπου είναι η συνήθης συμπαθέστατη κυρία.
Και τα 2 SOH τα 42-άρια που έψαχνα. Και το μαύρο-πράσινο και το μπλε-μπλε. Μας άρεσε το μπλε-μπλε και στους δύο (κάναμε ψηφοφορία). Φάινεται πιο πολύ, ευχάριστο χρώμα, το μαύρο-πράσινο αν δεν το έχεις μπροστά στη μύτη σου, μοιάζει με ολόμαυρο.
Και μία ευχάριστη έκπληξη (για πιθανούς ενδιαφερομένους): Στην μπουτίκ ένα 25% κάτω με το καλημέρα ΚΑΙ με πληρωμή με κάρτα... Έχετε το υπόψην σας.
Και ξεκινάει μετά η συζήτηση:
Ωραίο το SOH το μπλε, αλλά το NAVI άλλη φάση και άντε βρες το πλέον το παλιό...
Φυσικά για το καινούργιο NAVI δε συζητάμε με την τιμή που έχει...
Και όποτε μας τη βαρέσει για κάνα SOH, εκεί θα είναι...
Και λέω να κάνω ένα pause επειδή δε ξέρω τι μου γίνεται μάλλον & να περιμένω και το OMEGA Semaster. Φυσικά ουδείς γνωρίζει αν μέχρι να έρθει το OMEGA θα παραμένει εκεί που είναι το NAVI.
Γύρισα στο σπίτι και έβαλα το MARANEZ για να προσγειωθώ λίγο

Χρήστο ευχαριστώ για την παρέα