Σήμερα είχε σειρά η ROLEX.
Φόρεσα τα 3 καινούργια Submariner. Το καταπράσινο, το μαύρο με date και το μαύρο no date.
Και τα τρία ήταν τα καινούργια (δηλ. είχαν την κάσα που έχει το πράσινο στη φωτό):

Τα μαύρα δεν τα βάζω καν, έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε.
Λοιπόν. Το είχα ξαναγράψει και το επιβεβαίωσα. Το submariner πλέον σα διάσταση μου φαίνεται μικρό στο χέρι μου.
Κλασικό ξεκλασικό, διαχρονικό ξεδιαχρονικό, σίγουρη ξεσίγουρη επένδυση, αλλά το ρημάδι εν έτει 2014 δεν μου "κάθεται" στο μάτι.
Αφού το κάνανε το βήμα στο Explorer με το 42-άρι, γιατί δεν το κάνουν και με το Submariner ? ΟεΟ ?
Εκτός του μεγέθους και η τιμή μου έκατσε λίγο στο στομάχι.... 5,700 μετά την έκπτωση. ΟΚ, μπορεί με τις "άκρες" που υπάρχουν εδώ μέσα να βρεθεί και καλύτερη τελική, αλλά το "πάνω από 5,000" θεωρώ ότι είναι δεδομένο. ΟΚ, το ήξερα βέβαια από την αρχή ότι το ROLEX (για τους οποιουσδήποτε λόγους) είναι σε άλλη κατηγορία τιμής.
Πάντως το TUDOR BB με το μπορντώ bezel πιο ωραίο μου φαινόταν στο χέρι μου και ας είναι μόνο 1mm μεγαλύτερο.
Νομίζω μέχρι τώρα, το SOH κερδίζει τη μάχη του "ματιού", βάσει του δικού μου γούστου. Αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο SOH 42-άρι να ξαναδοκιμάσω.
Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πόση υπομονή έχω να περιμένω το OMEGA.
Τέσπα, κουβέντα να γίνεται