Αποστολέας Θέμα: Πόσο πρασινο ειναι το 'πρασινο' ?  (Αναγνώστηκε 8444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πόσο πρασινο ειναι το 'πρασινο' ?
« στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:24:06 μμ »
γνωμες ιδιοκτητων

seiko sarb017

ειναι πολυ πρασινο?
μπορει να γινει καθημερινο ρολοι, ή ειναι ιδιαιτερο?

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πόσο πρασινο ειναι το 'πρασινο' ?
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:37:00 μμ »
γνωμες ιδιοκτητων

seiko sarb017

ειναι πολυ πρασινο?
μπορει να γινει καθημερινο ρολοι, ή ειναι ιδιαιτερο?

Το θέμα του πράσινου είναι λίγο δεσμευτικό για καθημερινό. Είναι όμως ρολογάρα. Ισως ένα άλλο sarb το 33 ή το 35 θα ήταν τέλειο.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:45:07 μμ »
Τα 38 mm ποσο μικρό το κάνουν στην πραγματικοτητα;
Δώστε μας μια μικρή περιγραφή για την ακριβή εικόνα του ρολογιου στον καρπό μας;
Ειναι πολυ μικρό;Ποσο φτάνει με την κορώνα;

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:51:25 μμ »

Το θέμα του πράσινου είναι λίγο δεσμευτικό για καθημερινό. Είναι όμως ρολογάρα. Ισως ένα άλλο sarb το 33 ή το 35 θα ήταν τέλειο.

ειναι ρολογαρα
ακριβως  :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2014, 11:01:28 μμ από giorgos mg »

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:51:40 μμ »
Του θοδωρή :
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:53:31 μμ »
Του θοδωρή :

στον καρπο σου?
Κώστα προτιμαω τις βιδωτες κορωνες  :)
και το θεωρω λιγοτερο dress απο τα υπολοιπα

Αποσυνδεδεμένος ww

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 14, 2014, 07:50:15 πμ »
Το πράσινο χρώμα δεν είναι τόσο έντονο ώστε να σε προβληματίζει, πιο έντονο κατά τη γνώμη μου είναι το χρυσαφί χρώμα των δεικτών που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Επίσης δεν μου κάνει για dress τόσο πολύ αλλά για να γίνει και καθημερινό θα πρέπει να ταιριάζει στο στυλ σου (ρούχα κλπ). Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω φορέσει το δικό μου είναι για 2 εβδομάδες και προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα ως ένα από τα ρολόγια που θα μπορούσα να φοράω καθημερινά για πολύ καιρό. Μία άλλη λεπτομέρεια είναι ότι δεν μου αρέσει να το φοράω καθόλου το καλοκαίρι.
Επίσης δεν μπορείς να κάνεις συνδυασμούς με πολλά χρώματα λουριών μιας και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ρολόι ταιριάζει λόγω των δεικτών του μόνο με αποχρώσεις του καφέ. Ακόμη και κάποια πράσινα που δοκίμασα δεν μου κάτσανε καλά, το δε μαύρο το θεωρώ αταίριαστο. Τελικά κατέληξα στην καφέ σκούρα απόχρωση του Hirsch Terra και σε ένα καφέ leather nato.
Όσο αφορά το μέγεθος νομίζω ότι 2-4 mm παραπάνω θα μου έδιναν το τέλειο μέγεθος για τον καρπό μου (17,5mm). Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές που το κοιτάζω στον καρπό το βρίσκω λίγο μικρότερο από αυτό που εγώ θα ήθελα.
Στα + του ρολογιού ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο ρολόι, είναι σχετικά λεπτό και ελαφρύ και κάθεται όμορφα και ξεκούραστα στον καρπό μου, ενώ το συγκεκριμένο έχει και καλή χρονομετρία.

Παναγιώτης   

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 14, 2014, 08:16:12 πμ »
Ποσο πιο αναλυτικο ποστ να σου γραψει καποιος ρε Γιωργο; ;)

Εγω παντως, κρινοντας απο του κουμπι, θεωρω οτι το πρασινο ειναι αρκετα εντονο. Ειναι πρασινο και του φαινεται. Δεν ειναι το σκουρο πρασινο που εχει το αλλο και αγαπημενο μου αλπινιστ......

Οσο για τα 38mm οντως μου επεσαν μικρα, αλλα πιστευω οτι για το δικο σου καρπο Γιωργο θα ειναι οτι πρεπει.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 14, 2014, 01:14:24 μμ »
Το πράσινο χρώμα δεν είναι τόσο έντονο ώστε να σε προβληματίζει, πιο έντονο κατά τη γνώμη μου είναι το χρυσαφί χρώμα των δεικτών που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Επίσης δεν μου κάνει για dress τόσο πολύ αλλά για να γίνει και καθημερινό θα πρέπει να ταιριάζει στο στυλ σου (ρούχα κλπ). Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω φορέσει το δικό μου είναι για 2 εβδομάδες και προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα ως ένα από τα ρολόγια που θα μπορούσα να φοράω καθημερινά για πολύ καιρό. Μία άλλη λεπτομέρεια είναι ότι δεν μου αρέσει να το φοράω καθόλου το καλοκαίρι.
Επίσης δεν μπορείς να κάνεις συνδυασμούς με πολλά χρώματα λουριών μιας και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ρολόι ταιριάζει λόγω των δεικτών του μόνο με αποχρώσεις του καφέ. Ακόμη και κάποια πράσινα που δοκίμασα δεν μου κάτσανε καλά, το δε μαύρο το θεωρώ αταίριαστο. Τελικά κατέληξα στην καφέ σκούρα απόχρωση του Hirsch Terra και σε ένα καφέ leather nato.
Όσο αφορά το μέγεθος νομίζω ότι 2-4 mm παραπάνω θα μου έδιναν το τέλειο μέγεθος για τον καρπό μου (17,5mm). Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές που το κοιτάζω στον καρπό το βρίσκω λίγο μικρότερο από αυτό που εγώ θα ήθελα.
Στα + του ρολογιού ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο ρολόι, είναι σχετικά λεπτό και ελαφρύ και κάθεται όμορφα και ξεκούραστα στον καρπό μου, ενώ το συγκεκριμένο έχει και καλή χρονομετρία.

Παναγιώτης

πολυ σωστα τα γραφεις!

ψηνεσαι για ανταλλαγη με Αqualand ?  :mg:

Ποσο πιο αναλυτικο ποστ να σου γραψει καποιος ρε Γιωργο; ;)

Εγω παντως, κρινοντας απο του κουμπι, θεωρω οτι το πρασινο ειναι αρκετα εντονο. Ειναι πρασινο και του φαινεται. Δεν ειναι το σκουρο πρασινο που εχει το αλλο και αγαπημενο μου αλπινιστ......

Οσο για τα 38mm οντως μου επεσαν μικρα, αλλα πιστευω οτι για το δικο σου καρπο Γιωργο θα ειναι οτι πρεπει.

καλα τα λες κι εσυ,
αλλα 700 ευρω δεν δινω για τον αλπινιστη με μια κασα απο skx ...

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 14, 2014, 02:51:08 μμ »
Καλησπέρα σε όλους
Προσπάθησα να αποτυπώσω τις διαφορετικές αποχρώσεις του καντράν ανάλογα με το φως. Καρπός 18εκ.
Τρεις από το γραφείο. Ο φωτισμός είναι από λάμπες φθορίου + φυσικό φως από παράθυρο. Από κινητό (παλιά συσκευή)

Δύο αλά βίκτωρα

Δύο στη….. φύση (σκιά)

συνέχεια παρακάτω
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 14, 2014, 02:53:03 μμ »
Εσωτερικός χώρος, φυσικός φωτισμός από ένα μικρό σχετικά παράθυρο

Και μια για σύγκριση μεταξύ δύο διαφορετικών αποχρώσεων πράσινου.

Το πράσινο του αρμιντα είναι σκούρο, μια μίξη δύο χρωμάτων, του μπλε και του πράσινου με αποτέλεσμα ένα σκούρο «οινοπνευματί» (κάτι σαν την κυβέρνηση που έχουμε). Το αρμιντα από μακριά φαίνεται σχεδόν μάυρο, αντίθετα το σεικο δείχνει ότι είναι πράσινο. Ακόμη και όταν δεν πέφτει άμεσος φωτισμός πάνω του, πάλι δείχνει ότι πρόκειται για πράσινο.

Αν θέλεις να το φοράς κάθε μέρα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε το μπρασελε. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ευκολία συνδυασμών, συνεπώς και χρήσης. Ουσιαστικά σε αποδεσμεύει καλύτερα για διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς ενδυμασίας. Από λουράκια, νομίζω ότι το μόνο λουράκι που του πηγαίνει και το αναδεικνύει είναι ένα καφέ κροκό, χρωματικά λίγο πιο ανοιχτό από το μαμίσιο. Την ημέρα και το μαμίσιο καλό δείχνει (φαίνεται ότι είναι καφέ), όμως την νύχτα είναι τόσο σκούρο που δείχνει σαν μαύρο. Το ρολόι δεν ταιριάζει με βιντάζ λουριά λόγω χρυσών λεπτομερειών στο καντράν. Εχω δει φωτογραφίες με νάτο κλπ και καμία δεν μου άρεσε. Κροκό λοιπόν καφέ. To μαμίσιο είναι σκληρό και καλό θα ήταν να αλλαχθεί.
Το ρολόι εγώ το φοράω με πράσινα και καφέ casual ρούχα στο γραφείο και βραδάκι έξω. Τώρα το καλοκαίρι μόνο μπρασελέ. Το χειμώνα περισσότερο με λουράκι θα το φοράω (το μπρασελέ το αγόρασα πριν λίγο καιρό). Αν έχεις μπρασελέ, έχεις και περισσότερες επιλογές χρήσης.
Το ρολόι έχει 31 εκατοστά καντράν
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 14, 2014, 03:18:21 μμ »
Το ρολογι με το μπρασελε ειναι απιστευτο. Χωρις αυτο δε μου αρεσει.
Αν θελεις Γιωργο να το φορας με λουρακια, μην το παρεις.
Αν ομως σ'αρεσει με το μπρασελε, τοτε βουρ.
Καθεται καταπληκτικα στο χερι.

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 14, 2014, 04:45:30 μμ »
Πολυ ωραιο και αναλυτικό ποστ

Σ ευχαριστώ πολύ :D

Το μπρασελε απο τον Χάρολντ ειναι?

Αποσυνδεδεμένος seikolover

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 14, 2014, 04:47:46 μμ »
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο Seiko είναι από τα πιο Vintage κομμάτια που παίζουν.
Δύσκολα όμως θα συνδυαστεί με ρουχισμό. Όποιος το πάρει, θα το κάνει περισσότερο γιατί το γουστάρει σαν ρολόι και όχι γιατί θέλει να το φοράει με συγκεκριμένα ρούχα.
Γιώργο ΜG, αν αποφασίσεις όπως διαβάζω πιο πάνω να αποχωριστείς το Aqualand στείλε γρήγορα ΠΜ!  ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 14, 2014, 04:51:52 μμ »
Πολυ ωραιο και αναλυτικό ποστ

Σ ευχαριστώ πολύ :D

Το μπρασελε απο τον Χάρολντ ειναι?

Να σαι καλά. Ντεν κανι τιποτις καρντια μου
Το μπρασελέ ναι, είναι από τον Χαρολντ. Δυστυχώς σταματήσανε το γνήσιο, που μάλλον θα είχε καλύτερη ποιότητα. Κι από πότε το σταματήσανε όχι μόνο ανέβηκε η τιμή των γνήσιων, αλλά και των συμβατών. 83 ντολλαρς από χαρολντ
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 14, 2014, 05:17:41 μμ »
Δεν συμφωνω για καθημερινο ρολοι ειναι λιγο δεσμευτικο... ακομα και με τον μπρασελε...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Πόσο πρασινο ειναι το 'πρασινο' ?
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 14, 2014, 06:29:51 μμ »

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο Seiko είναι από τα πιο Vintage κομμάτια που παίζουν.
Δύσκολα όμως θα συνδυαστεί με ρουχισμό. Όποιος το πάρει, θα το κάνει περισσότερο γιατί το γουστάρει σαν ρολόι και όχι γιατί θέλει να το φοράει με συγκεκριμένα ρούχα.
Γιώργο ΜG, αν αποφασίσεις όπως διαβάζω πιο πάνω να αποχωριστείς το Aqualand στείλε γρήγορα ΠΜ!  ;D

Ετσι ακριβως!
Τσεκαρε τις αγγελιες ;)
Να σαι καλά. Ντεν κανι τιποτις καρντια μου
Το μπρασελέ ναι, είναι από τον Χαρολντ. Δυστυχώς σταματήσανε το γνήσιο, που μάλλον θα είχε καλύτερη ποιότητα. Κι από πότε το σταματήσανε όχι μόνο ανέβηκε η τιμή των γνήσιων, αλλά και των συμβατών. 83 ντολλαρς από χαρολντ
Strifteros
Μπα..
Για το γνήσιο κράζανε οτι δεν αξιζει τα χρήματα του

Ναι μιλησα με τον Χάρολντ χθες και του τελείωσαν ..
:(

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 15, 2014, 07:55:26 πμ »
Ρε παιδιά, παιδιά της Σαμαρίνας, ωρέ παιδιά καημένα ... για καθημερινό ρολόι μπορεί να μην κάνει (εγώ πιστεύω ότι κάνει) όταν έχεις μόνο ένα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 15, 2014, 07:56:54 πμ »
Το πράσινο του αρμιντα είναι σκούρο, μια μίξη δύο χρωμάτων, του μπλε και του πράσινου με αποτέλεσμα ένα σκούρο «οινοπνευματί» (κάτι σαν την κυβέρνηση που έχουμε). Το αρμιντα από μακριά φαίνεται σχεδόν μάυρο, αντίθετα το σεικο δείχνει ότι είναι πράσινο. Ακόμη και όταν δεν πέφτει άμεσος φωτισμός πάνω του, πάλι δείχνει ότι πρόκειται για πράσινο.

Αν θέλεις να το φοράς κάθε μέρα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε το μπρασελε. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ευκολία συνδυασμών, συνεπώς και χρήσης. Ουσιαστικά σε αποδεσμεύει καλύτερα για διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς ενδυμασίας. Από λουράκια, νομίζω ότι το μόνο λουράκι που του πηγαίνει και το αναδεικνύει είναι ένα καφέ κροκό, χρωματικά λίγο πιο ανοιχτό από το μαμίσιο. Την ημέρα και το μαμίσιο καλό δείχνει (φαίνεται ότι είναι καφέ), όμως την νύχτα είναι τόσο σκούρο που δείχνει σαν μαύρο. Το ρολόι δεν ταιριάζει με βιντάζ λουριά λόγω χρυσών λεπτομερειών στο καντράν. Εχω δει φωτογραφίες με νάτο κλπ και καμία δεν μου άρεσε. Κροκό λοιπόν καφέ. To μαμίσιο είναι σκληρό και καλό θα ήταν να αλλαχθεί.
Το ρολόι εγώ το φοράω με πράσινα και καφέ casual ρούχα στο γραφείο και βραδάκι έξω. Τώρα το καλοκαίρι μόνο μπρασελέ. Το χειμώνα περισσότερο με λουράκι θα το φοράω (το μπρασελέ το αγόρασα πριν λίγο καιρό). Αν έχεις μπρασελέ, έχεις και περισσότερες επιλογές χρήσης.
Το ρολόι έχει 31 εκατοστά καντράν
Strifteros

Ό,τι χρειάζεται να ξέρει κανείς! :up:
Πολύ όμορφο και ξεχωριστό ρολόι. Καλοφόρετο Γιάννη.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 15, 2014, 07:37:03 μμ »
Ό,τι χρειάζεται να ξέρει κανείς! :up:
Πολύ όμορφο και ξεχωριστό ρολόι. Καλοφόρετο Γιάννη.

να σαι καλά Χάρη. Σε ευχαριστώ πολύ
Strifteros