Εσωτερικός χώρος, φυσικός φωτισμός από ένα μικρό σχετικά παράθυρο

Και μια για σύγκριση μεταξύ δύο διαφορετικών αποχρώσεων πράσινου.

Το πράσινο του αρμιντα είναι σκούρο, μια μίξη δύο χρωμάτων, του μπλε και του πράσινου με αποτέλεσμα ένα σκούρο «οινοπνευματί» (κάτι σαν την κυβέρνηση που έχουμε). Το αρμιντα από μακριά φαίνεται σχεδόν μάυρο, αντίθετα το σεικο δείχνει ότι είναι πράσινο. Ακόμη και όταν δεν πέφτει άμεσος φωτισμός πάνω του, πάλι δείχνει ότι πρόκειται για πράσινο.
Αν θέλεις να το φοράς κάθε μέρα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε το μπρασελε. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ευκολία συνδυασμών, συνεπώς και χρήσης. Ουσιαστικά σε αποδεσμεύει καλύτερα για διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς ενδυμασίας. Από λουράκια, νομίζω ότι το μόνο λουράκι που του πηγαίνει και το αναδεικνύει είναι ένα καφέ κροκό, χρωματικά λίγο πιο ανοιχτό από το μαμίσιο. Την ημέρα και το μαμίσιο καλό δείχνει (φαίνεται ότι είναι καφέ), όμως την νύχτα είναι τόσο σκούρο που δείχνει σαν μαύρο. Το ρολόι δεν ταιριάζει με βιντάζ λουριά λόγω χρυσών λεπτομερειών στο καντράν. Εχω δει φωτογραφίες με νάτο κλπ και καμία δεν μου άρεσε. Κροκό λοιπόν καφέ. To μαμίσιο είναι σκληρό και καλό θα ήταν να αλλαχθεί.
Το ρολόι εγώ το φοράω με πράσινα και καφέ casual ρούχα στο γραφείο και βραδάκι έξω. Τώρα το καλοκαίρι μόνο μπρασελέ. Το χειμώνα περισσότερο με λουράκι θα το φοράω (το μπρασελέ το αγόρασα πριν λίγο καιρό). Αν έχεις μπρασελέ, έχεις και περισσότερες επιλογές χρήσης.
Το ρολόι έχει 31 εκατοστά καντράν
Strifteros