Αποστολέας Θέμα: Rolex hellas service  (Αναγνώστηκε 292452 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Rolex hellas service
« Απάντηση #140 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 10:33:21 πμ »
Πηρα πισω μονο τη στεφανη,οι δεικτες μου ειπαν δεν επιστρεφονται!!!!!!!!

Δεν επιστρέφονται; Οι δείκτες οι οποίοι βρίσκονταν επάνω στο ρολόι σου; Πάλι καλά που σου επέστρεψαν και το ίδιο το ρολόι. 

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 11:10:25 πμ »
Προφανώς θέλουν τον απόλυτο έλεγχο στη διακίνηση ανταλλακτικών. Όμως τα έχεις πληρώσει και σου ανήκουν.

φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 11:18:52 πμ »
Δεν επιστρέφονται; Οι δείκτες οι οποίοι βρίσκονταν επάνω στο ρολόι σου; Πάλι καλά που σου επέστρεψαν και το ίδιο το ρολόι. 

Παιδιά αισθανομαι πολύ μ.....ς γιατί απλά μου περναει πολυ απλα η σκεψη οτι δεν μου τους αλλαξαν
βεβαια το γραφουν στην αποδειξη αλλα με μηδενικο κοστος ...δηλαδη πασε το αυγο και..κουρευτο!!!!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 11:27:07 πμ »
EEE Tώρα ειναι πού θέλω περισσότερη σαφήνεια!!!!
....αν μπορείς σε παρακαλώ....

Όταν ένα ρολόι περνάει από σέρβις κάποια πράγματα θα αλλαχθούν για να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Έτσι αλλάζονται τα λάδια στο μηχανισμό και οι τσιμούχες για τη στεγανότητά του. Επίσης μπορεί να αλλαχθούν φθαρμένα τμήματα, όπως η στεφάνη και μπορεί το καντράν και οι δείκτες, αν έχουν πάψει να φωσφορίζουν όπως παλιά. Ακόμη γυαλίζεται και η κάσα και το μπρασελέ. Όλα αυτά το κάνουν σαν καινούριο. Ο περισσότερος κόσμος αυτό θέλει και χαίρεται να βλέπει το ταλαιπωρημένο του ρολόι να μεταμορφώνεται.
Όμως υπάρχουν μερικοί παθιασμένοι-ψείρες  :D που εκτιμούν παραπάνω ένα ρολόι όταν είναι στην αρχική του κατάσταση. Το να έχει μανίσιο καντράν και δείκτες είναι νόμος. Από 'κει και πέρα ό,τι επιπλέον έχει (σε σχέση με το πως βγήκε από το εργοστάσιο) ανεβάζει την αξία του. Αν έχει και την πρώτη του στεφάνη, είναι αγυάλιστο, έχει το πρώτο του μπρασελέ και έχει χαρτιά κουτιά τότε είναι το όνειρο του κάθε συλλέκτη.
Αν όμως δε σε ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, μη γανιάζεις, έχεις ένα σαν καινούργιο ρολόι.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 06:51:10 μμ »
Παρασκευή 5/11/010 ηλθε το submariner 16610 έτος 1991 από το σέρβις πενταετίας στο επίσημο σέρβις της Rolex.
Οπως πάντα άψογη δουλειά , το ρολόι λες και βγήκε από το εργοστάσιο.
Κατά την γνώμη μου, μόνο για το σέρβις αξίζει να έχεις Rolex στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 07:57:13 μμ »
Παρασκευή 5/11/010 ηλθε το submariner 16610 έτος 1991 από το σέρβις πενταετίας στο επίσημο σέρβις της Rolex.

Καλώς το δέχτηκες το "νέο" σου ρολόι. Και καλά χιλιόμετρα  ;D
Δεν έχεις άδικο, σε σημείο να το σκέφτομαι ξανά και ξανά, τώρα που είμαι "καυτός" για το 312. Αντε να πάθει τίποτα και να τρεχει στις Ιταλίες. Ανατριχίλα

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 10:02:01 μμ »
οι In-house Panerai κατευθείαν στο εργοστάσιο Ελβετία....οπότε και τα κόστοι............στα ΥΨΗ!(αναλογικά πάντοτε ;))
για το RSC στην Ελλάδα τα έχουμε πει κατ'επαναληψη:’ψογο και αναλογικά οικονομικότατο  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος gkcapo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 10:20:53 πμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Όσοι γκρινιάζουν φαίνεται δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από... διάφορες βαρύγδουπες ...φούσκες και τα προβληματικά σέρβις τους, για να μην πω για 4 μήνες ...για ένα τρεχούμενο καουτσούκ!!!
Όσο για κάποιον φίλο, που ζητάει πίσω τ' ανταλλακτικά του, σε όλα τα Επίσημα σέρβις Rolex της Ευρώπης, δεν επιστρέφονται . Το κριτήριο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, είναι για να παρακωλύεται η επαναχρησιμοποίησή τους, από ανεξάρτητα εργαστήρια. Εξαιρείται το καντράν.
Αλλά αυτό, το ρωτάς από την αρχή. Δεν συμφωνείς??? Δεν το δίνεις. Προχθές, μου πρότεινε σοβαρός επιχειρηματίας του χώρου: εξαιρετικό σέρβις Rolex, στη μισή τιμή. Δεν περνάει ούτε από τον προθάλαμο του εγκεφάλου μου, κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δεκέμβριος 08, 2010, 10:56:35 μμ »
Aκου φιλε μου ειχα αγνοια γιαυτη τη ¨μπουρδα¨το οτι σε ολη την Ευρωπη η ρολεξ δεν επιστρεφει τα ανταλλακτικα που αλλαζει???μα που ακουστικε αυτο?δε διεπονται αυτοι απο νομους δεθνους εμποριου??και η Ρολς Ρους επιστρεφει τα παντα στο σερβις και η φερραρι και δε τιθεται θεμα επαναχρησιμοποιησης..τι βλακειες ειναι αυτες που ακουγοντα στο βασίλειο της "Δανιμαρκιας"?
Δε χρειαζεται να Θεοποιουμε τις διαφορες "πονηρες" πολιτικες..(και ποιος μου λεει οτι δεν τα κρατουν η δε τα δινουν σε συλλεκτες)
Παντως εγω δεν εκαμα καμια συμφωνια διοτι περιμενα να μου τα επιστρεψουν και βεβαια ως αδαης δεν τα ζητησα διοτι δεν ηξερα οτι συλλεκτικα θα ηταν χρησιμα..

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δεκέμβριος 08, 2010, 10:58:57 μμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Όσοι γκρινιάζουν φαίνεται δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από... διάφορες βαρύγδουπες ...φούσκες και τα προβληματικά σέρβις τους, για να μην πω για 4 μήνες ...για ένα τρεχούμενο καουτσούκ!!!
Όσο για κάποιον φίλο, που ζητάει πίσω τ' ανταλλακτικά του, σε όλα τα Επίσημα σέρβις Rolex της Ευρώπης, δεν επιστρέφονται . Το κριτήριο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, είναι για να παρακωλύεται η επαναχρησιμοποίησή τους, από ανεξάρτητα εργαστήρια. Εξαιρείται το καντράν.
Αλλά αυτό, το ρωτάς από την αρχή. Δεν συμφωνείς??? Δεν το δίνεις. Προχθές, μου πρότεινε σοβαρός επιχειρηματίας του χώρου: εξαιρετικό σέρβις Rolex, στη μισή τιμή. Δεν περνάει ούτε από τον προθάλαμο του εγκεφάλου μου, κάτι τέτοιο.

Aκου φιλε μου ειχα αγνοια γιαυτη τη ¨μπουρδα¨το οτι σε ολη την Ευρωπη η ρολεξ δεν επιστρεφει τα ανταλλακτικα που αλλαζει???μα που ακουστικε αυτο?δε διεπονται αυτοι απο νομους δεθνους εμποριου??και η Ρολς Ρους επιστρεφει τα παντα στο σερβις και η φερραρι και δε τιθεται θεμα επαναχρησιμοποιησης..τι βλακειες ειναι αυτες που ακουγοντα στο βασίλειο της "Δανιμαρκιας"?
Δε χρειαζεται να Θεοποιουμε τις διαφορες "πονηρες" πολιτικες..(και ποιος μου λεει οτι δεν τα κρατουν η δε τα δινουν σε συλλεκτες)
Παντως εγω δεν εκαμα καμια συμφωνια διοτι περιμενα να μου τα επιστρεψουν και βεβαια ως αδαης δεν τα ζητησα διοτι δεν ηξερα οτι συλλεκτικα θα ηταν χρησιμα..

Αποσυνδεδεμένος Diliger

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Μάιος 07, 2011, 06:25:28 μμ »
εγω που ειμαι υποψηφιος αγοραστης εχω να πω πως κατατοπιστηκα . Με λιγα λογια.μεταχειρησμενο rolex δινεις και 300 euro στο service και το κανει σχεδον καινουργιο και γλυτωνεις γυρω στα 2000 euro π.χ στην περιπτωση του submariner . 3300 βρεισκω παντου μεταχειρησμενο.

Παντως ειστε κατατοπιστικοτατοι. ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάιος 07, 2011, 06:38:06 μμ »
εγω που ειμαι υποψηφιος αγοραστης εχω να πω πως κατατοπιστηκα . Με λιγα λογια.μεταχειρησμενο rolex δινεις και 300 euro στο service και το κανει σχεδον καινουργιο και γλυτωνεις γυρω στα 2000 euro π.χ στην περιπτωση του submariner . 3300 βρεισκω παντου μεταχειρησμενο.

Παντως ειστε κατατοπιστικοτατοι. ευχαριστω

Καλή η σκέψη σου, αλλά να έχεις στο νου ότι κυκλοφορούν και μαϊμούδες μεταχειρισμένα, πολύ καλά αντίγραφα, που πρέπει να γνωρίζεις ορισμένα βασικά στοιχεία για να τα αναγνωρίσεις.

Διάβασε όσα μπορείς περισσότερα γι' αυτό το θέμα.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μάιος 07, 2011, 07:16:12 μμ »
Αν επισκεφθείς ορισμένα site δημοπρασιών μπορείς θα δεις μαϊμουδιές που δεν αναγνωρίζονται ούτε καν από έμπειρους ρολογάδες.
Μόνο αν επισκεφτείς την αντιπροσωπεία ίσως να βρεις άκρη.
Πάντως αν πάρεις μεταχειρισμένο από κάποιον γνωστό (π.χ Printezis κλπ) σίγουρα δεν θα πέσεις σε μαϊμού. ;)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #153 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 04:08:04 μμ »
καλησπερα, ο αδελφος μου εχει εδω και 18 χρονια Rolex SUB 2Tone Blue dial. Τον τελευταιο χρονο δεν το φοραει διοτι στην εργασια του κρινουν πολυ τον υπαλληλο και απο τι οδηγει και φοραει...... Για να μην τον 'πιασει το εταιρικο μάτι''.... φοραει το Uboat μου. Ειχε να κανει service στο Rolex εδω και 10 χρονια και τωρα που πηγε να το παρει απο τραπεζικη θυριδα δεν λειτουγει. Καλεσε την Rolex Hellas & του ανεφεραν οτι επειδη εχει ν ακανει πολλα χρονια service εκτος του μηχαμικου ελεγχου θα κανουν και αλλαγη κορωνας & στεφανης.... Επαθε συγκοπη μολις το ακουσε και δεν θελει να το παει εκει... Ποιος ειναι αξιοπιστος τεχνικος με χαμηλο κοστος διοτι τωρα πια ειναι ο μονος που εργαζεται στην οικογενεια του....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 04:23:22 μμ »
Αλλαγή κορώνας και στεφάνης?...Γιατί?... ???

Έχεις πμ για τεχνικό ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 07:09:36 μμ »
καλησπερα, ο αδελφος μου εχει εδω και 18 χρονια Rolex SUB 2Tone Blue dial. Τον τελευταιο χρονο δεν το φοραει διοτι στην εργασια του κρινουν πολυ τον υπαλληλο και απο τι οδηγει και φοραει...... Για να μην τον 'πιασει το εταιρικο μάτι''.... φοραει το Uboat μου.
Α,κατι διακριτικο...... ;D

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 07:35:09 μμ »
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #157 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 03:54:26 μμ »
''διακριτικο'' σε αξια για ν αγινει διευκρινηση. Το Rolex ειναι ''κοκκινο πανι''

Αποσυνδεδεμένος stavros n.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Απρίλιος 17, 2012, 07:45:58 μμ »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στα μέλη του φόρουμ!Πριν 4 μήνες αγόρασα ένα Rolex submariner date σειρά χ (1992) το οποίο λειτουργεί άψογα κρατώντας χρόνο στα -2 sec  την μέρα!Επειδή δεν ήξερα το ιστορικό  συντήρησής του,το πήγα στο επίσημο sc της Rolex στη Σταδίου προκειμένου να μου κάνουν πλήρες service και να μου δώσουν εγγύηση.Ο τεχνικός που το εξέτασε μου είπε πως δεν είχε κάνει ποτέ service στα 20 χρόνια ζωής του και οτί χρειαζόταν αλλαγή στην κορώνα και το λαιμό η οποία είχε φτάσει στο 50%(όπως μου ανέφερε) εκτός από το στάνταρ service που κάνουν.Μαζί με αλλαγή στην στεφάνη του και στο κρύσταλλο (το οποίο είχε ένα χτύπημα βαθύ) το τελικό κόστος θα φτάσει  στα 555 ευρω.Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη ευκολία με την οποία ήθελε να αλλάξει το καντράν και τους δείκτες (επειδή το τρίτιο που έχει σταμάτησε να φωσφορίζει) και να μου βάλει με luminova παρότι θα αλλοίωνε το χαρακτήρα του  ρολογιού.Επειδή διάβασα αρκετά αντίστοιχα θέματα στο forum μου δημιουργήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες απορίες όσον αφορά την πολιτική  του sc της rolex ειδικά για τα παλιά μοντέλα της.Με ποιο τρόπο γίνεται να επανέλθει το ρολόι στην αρχική του κατασταση(όπως ήταν το 1992) χωρίς να τοποθετούνται ανταλλακτικα απο μεταγενέστερα μοντέλα?Ύπάρχει κάποιος στο εξωτερικό που να αναλαμβάνει να επισκευάζει και όχι να αλλάζει τμήματα του ρολογιού?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Απρίλιος 17, 2012, 08:31:16 μμ »
Δουλειά της Ρόλεξ είναι να επιστρέφει το ρολόι σε καινουργή κατάσταση μετά από το σέρβις και φυσικά να πωλεί εκτός από τις υπηρεσίες και όσα περισσότερα ανταλλακτικά μπορεί  ;)
Αναπόφευκτα για να γινει το παραπάνω θα πρέπει να αλλαχτούν και συγκεκριμένα κομμάτια με σύγχρονα.

Δική σου ευθύνη είναι να τους καταστήσεις γνωστό ότι δεν θέλεις να αλλαχτεί τίποτα από τα εμφανή που θα αλλοιώσουν την αρχική κατάσταση του ρολογιού, όπως dial και hands.

Κορώνα, λαιμός και κρύσταλλο (υποθέτω ότι έχει ζαφείρι και όχι πλαστικό) είναι προστιμότερο να αλλάζονται για την ασφάλεια και στεγανότητα του ρολογιού.

Στο ιντερνετ θα βρεις παλιά ανταλλακτικά σε NOS κατάσταση και φυσικά υπάρχουν ωρολογοποιοί που κάνουν αυτή την δουλειά.

Όπως καταλαβαίνεις ανοίγεις παρτίδες και καταστάσεις που μπορούν να αποδειχτούν στενάχωρες.

Δεν έχω πρόχειρο το όνομα ενός Αμερικάνου ωρολογοποιού που κάνει ακριβώς αυτό. Δηλαδή όταν αγοράζουν vintage Rolex τα στέλνουν σε αυτόν για να τα επαναφέρει σε όσο το δυνατόν παρόμοια κατάσταση με την αρχική.

Θα επανέλθω.