Τελοσπαντων, πλακα κάνουμε, μια χαρά πτήση θα έχει ο φίλος μας και περιμένουμε και φωτογραφικό υλικό γιατί μας έχει καλομάθει!
Το ταξίδι στην Αυστραλία ολοκληρώθηκε, όλα καλά με την Malaysian Airlines.

Θα γράψω το trip report κι ελπίζω να το ανεβάσω σύντομα. Επέστρεψα με ικανοποιητικό φωτογραφικό υλικό, αλλά κι αρκετές εμπειρίες.
Κωνσταντινε το 5127 το ειχε;
Αφού κατάφερα και γλίτωσα το παλτό IWC Big Pilot 5004 του 2006 που πήγε να μου φορτώσει pre-owned dealer στο Perth, ήρθα πίσω στη βάση κι επανήλθε η ισορροπία στις ρολογότσαρκες.
Μιάμιση ώρα χθες στον AD μου κι επίσης σήμερα Σάββατο non-stop από τις 2 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ στους μεγάλους ADs (μαζί με τους ντόπιους ΑΡ fans σήμερα, συμπεριλαμβανόμενου και του Ben Lee).
Πρώτη στάση σήμερα στην τράπεζα. Ανάληψη.
Δεύτερη στάση στη μπουτίκ ALS στο ΙΟΝ Orchard, μόνος. Δοκιμή τριών κομματιών, οπλισμένος φουλ. Συγκρατούμαι. Συνέχεια στο ίδιο εμπορικό κέντρο για καφέ με Ben Lee, Sam και Wayne.
O Ben φοράει το ΑΡ RO 39mm Skeleton RG, ο Wayne το σπάνιο 36-άρι RO tantalum, κι ο Σαμ το 42-άρι ROO WG με μαύρο leather band και 460 διαμάντια στο dial και στην κάσα (155 ντόπια χιλιάρικα λιανική, το πήρε pre-owned στα 90 τρεις μήνες πριν από φίλο dealer). Φωτό σύντομα.
Αρχίζει η συζήτηση. Ψιλοδιαφωνούν με κάποιες σκέψεις μου, είναι ΑΡ fans που σημαίνει ότι έχουν μία σχετική δυσπεψία με ΡΡ και ALS - πλην του Μπεν ο οποίος ήδη έχει το 5205 και πάει για 5146 ή Ναυτίλο αλλά ταυτόχρονα ψάχνεται και για το πρώτο του ALS.
Ο καφές τελειώνει. Αρχίζουν οι βίζιτες. Τελευταία στάση στον AD μου, ο οποίος είχε σήμερα ένα WG Calatrava 5127 για το οποίο Βίκτωρα με είχες ρωτήσει τότε. Είδα τη λιανική, δεν την συγκράτησα όμως... Αν θυμάμαι καλά ήταν 33 χιλιάρικα (ντόπια), αλλά τώρα εδώ με όλο το τρέξιμο και τις δοκιμές δύσκολα συγκρατεί κανείς ό,τι μα ό,τι δει.
Έχοντας δοκιμάσει μερικά κομμάτια στη χθεσινή επίσκεψη κι επίσης έχοντας επισκεφθεί τη Lange νωρίτερα σήμερα, είμαι κοντά στην απόφαση. Το "μεθ-επόμενο" θα είναι χρυσό, με δερμάτινο λουράκι, σίγουρο στο χέρι αλλά κι επίσης όχι δύσκολο ή επίφοβο στη χρήση/ρύθμιση, handwound, ικανό να κρατήσει καλά την αξία κι ομορφιά του στο χρόνο, και τέλος τιμολογημένο σε επίπεδο που να εξυπηρετεί τα πλάνα για "ακόμη ένα".
Ως εκ τούτου, το επόμενο ενός ΡΡ είναι εδώ κι είναι πλέον ένα ακόμη ΡΡ. Το "ακόμη ένα" δικαιούται να είναι Lange, αλλά ο χρόνος γι'αυτή την ειδική διαδρομή μόλις άρχισε να γράφει.
Φωτογραφίες από τη σημερινή ρολογότσαρκα κλπ. μόλις μπορέσω.