Ναι, βέβαια. Αυτό είναι, Zeitwerk απλό (όχι το Striking Time) σε κάσα από ροζ χρυσό...
Πέρασα από το Sincere στο Vivocity, για να συζητήσω τις λεπτομέρειες αναφορικά με πιθανή παραγγελία Duometre Unique Travel Time σε ροζ χρυσό. Το εν λόγω JLC φυσικά δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, και δεν δέχονται προκαταβολή αν δεν πάρουν πρώτα ειδοποίηση από τον εισαγωγέα ότι έχει έρθει (ή ότι θα έρθει σίγουρα) κομμάτι.
Το ρολόι έχει 37,470 Ευρώ λιανική, και κάνουν 20% off. Αν κανείς κερδίσει και το Φ.Π.Α. (6.5-7.0%) τότε το ρολόι έρχεται περίπου στα 26,000 Ευρώ.
Πάω να φύγω, και μου λέει ο διευθυντής του καταστήματος (που με εξυπηρετούσε): "Και τα Lange είναι πολύ δυνατά..."
Του λέω: "Ναι, τα έχω δοκιμάσει αλλά είναι πιό ακριβά".
Μου λέει: "Έχω ένα εδώ, είναι σπέσιαλ κομμάτι που μόλις μας ήρθε, κάναμε 2 χρόνια να μας το φέρουν, η αντιπροσωπεία δεν κάνει καθόλου έκπτωση σε αυτό, εμείς ένα 10%. Θέλετε να το δείτε;"
[Πώς να πώ όχι, κι ας μήν ήξερα το μοντέλο;]
Πάει μέσα και σε 3 λεπτά βγαίνει με το Zeitwerk ατσαλάκωτο, ολοκαίνουργιο, ροζ χρυσός. Το λουράκι κλασικό ALS με απλό tang/ping buckle. Κάνω το λάθος και το βάζω στον καρπό μου, τί ρολογάρες βγάζει η Lange ρε παιδί μου...
Το φοράς το ρολόι και σου μιλάει, λέγοντας: "...τί πας να κάνεις ρε παπάρα, να πάρεις JLC;" Υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά αυτά τα ALS όσο πιό πολύ τα δοκιμάζεις τόσο περισσότερο σε κερδίζουν.
Πιάνω την κουβέντα με τον κο. Tay.
"Πώς είναι η χρονομετρία των JLC;"
"Πολύ καλή, από όσο ξέρω", μου λέει. "Έχουμε δώσει τρία Duometre εδώ και κάποιους μήνες, και κανένας δεν είχε παράπονο. Ένα από αυτά ήταν κι LE".
"Για τα Lange και τη χρονομετρία τους τί έχετε ακούσει;" Ρωτώ.
Αλλάζει ύφος, χαλαρώνουν λίγο οι μυς του προσώπου του, χαμογελά και μου λέει: "Για τα Lange είναι πολύ πιό βέβαιο ότι δεν έχουν τέτοια θέματα, οπότε ναι, κρατάνε πολύ καλό χρόνο."
Το Zeitwork που φόρεσα κάνει 72,000 Ευρώ λιανική. Όσο ωραίο κι αν είναι, που είναι, να σας θυμίσω ότι με περίπου 3,000-4,000 Ευρώ παραπάνω παίρνει κανείς το νέο Datograph Up/Down σε πλατίνα 950...
Ο Ben Lee μου έδωσε τον AD του στο Hong Kong, και πήρα τλφ για το Duometre Unique Travel Time. H λιανική εκεί είναι 35,174 Ευρώ και ο εν λόγω AD κάνει ένα 20-22% off (από ό,τι μου έγραψε). Το ρολόι δεν υπάρχει σε στοκ, παραγγέλνεται με μία προκαταβολή 5,000-6,000 Ευρώ.
Πάντως Βίκτωρ έχεις δίκιο, το Zeitwerk είναι πολύ σπέσιαλ στο χέρι, στην αίσθηση που σου αφήνει. Αυτές οι κάσες της ALS είναι μοναδικές.