Αποστολέας Θέμα: VC Vs AP Vs PP  (Αναγνώστηκε 49208 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: VC Vs AP Vs PP
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 03, 2014, 01:17:46 μμ »
Ναυτίλο ψάχνω αλλα δυστυχώς μέχρι στιγμής τρώω πόρτα!!!

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 03, 2014, 02:45:21 μμ »
να επιμείνεις και να μην παρεκλίνεις :-)
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 03, 2014, 03:01:21 μμ »
μωρε εγώ σταθερός είμαι αλλά άμα δεν υπαρχει το ρολόι..... Τέσπα το Σάββατο θα ξέρω σίγουρα!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 04, 2014, 10:56:33 πμ »
Τάσοοοοοοοοο !!!

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 07, 2014, 11:06:44 πμ »
Μόλις πήρα την πρώτη κρυάδα ο Ναυτίλος είναι δυσευρετος
επιμένω όμως και περιμένω ψάχνουν να μου τον βρούν!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
VC Vs AP Vs PP
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 07, 2014, 11:27:28 πμ »

Μόλις πήρα την πρώτη κρυάδα ο Ναυτίλος είναι δυσευρετος
επιμένω όμως και περιμένω ψάχνουν να μου τον βρούν!!!

Ναι καλα, πως θα δικαιολογήσουν το premium που θα σου ζητήσουν. Σε γειτονικό φόρουμ ιδιοκτήτης πετάχτηκε Κύπρο και το πήρε στο πιτς φυτίλι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 07, 2014, 11:36:21 πμ »
Πάνο αυτό ήταν σα να πιάνεις το τζοκερ...Το 5711 έχει τρελή λίστα αναμονής.Η ζήτηση των ναυτίλων είναι πραγματικά μεγαλύτερη απο την παραγωγή και εσκεμμένα η patek δεν αυξάνει την παραγωγή τους.Ο λόγος είναι ότι επειδή ο ναυτίλος είναι το πιο δημοφιλές της ρολόι δε θέλει να χαρακτηριστεί σαν εταιρεία ενός μοντέλου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2014, 12:04:11 μμ από argo98 »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 07, 2014, 02:33:15 μμ »

Ναι καλα, πως θα δικαιολογήσουν το premium που θα σου ζητήσουν. Σε γειτονικό φόρουμ ιδιοκτήτης πετάχτηκε Κύπρο και το πήρε στο πιτς φυτίλι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

το αυτό
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 07, 2014, 03:06:40 μμ »
το αυτό
Strifteros
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 07, 2014, 03:48:24 μμ »
To ίδιο δε λέτε στο περίπου;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2014, 04:55:06 μμ από andrey_ »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούλιος 07, 2014, 04:40:23 μμ »
μια αφορμή για να μην προσφέρουν έκπτωση. Αυτό εννοώ. έγινα κατανοητός?
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούλιος 07, 2014, 04:59:50 μμ »
Η προσφορά του συγκεκριμένου μοντέλου,σε παγκόσμιο επίπεδο,είναι μικρότερη από τη ζήτηση.Καμία αφορμή τύπου και καλά δεν ψάχνει η Πατεκ για να μη προσφέρει έκπτωση όταν ακόμα και σε μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο μοντέλο πουλιέται κοντά στα επίπεδα της retail τιμής.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούλιος 07, 2014, 05:42:42 μμ »
για να καταλάβω κι εγώ: δηλ ο αγοραστής ζητά έκπτωση από την πατέκ κι αυτή δεν την προσφέρει? ή μήπως την ζητά από κάποιον που θέλει το λιλί? κάπου το έχω χάσει το πράγμα μάλλον....
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούλιος 07, 2014, 06:23:23 μμ »
για να καταλάβω κι εγώ: δηλ ο αγοραστής ζητά έκπτωση από την πατέκ κι αυτή δεν την προσφέρει? ή μήπως την ζητά από κάποιον που θέλει το λιλί? κάπου το έχω χάσει το πράγμα μάλλον....
Strifteros

Γιαννη,ο ναυτιλος ειναι το πιο επιθυμητο μοντελο της πατεκ και η παραγωγη του δεν επαρκει για τις αναγκες της αγορας.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα,η τιμη του να παραμενει υψηλη ακομη και σαν μεταχειρισμενο.
Απο προσφατη εμπειρια φιλου,η εδω αντιπροσωπεια,η οποια ειναι η ιδια με της Κυπρου,του εδωσε τιμη κατα 20% μεγαλυτερη απο την Κυπρο!! και του εδωσε 10& εκπτωση.
Βεβαια οπως καταλαβαινεις,προτιμησε να παει στην Κυπρο να το παρει,οπου του εκαναν την μεγαλειωδη εκπτωση των 200 ευρω,σε ρολοι με retail,20.200 ευρω.
Τωρα πρεπει να καταλαβες τι λεει ο Βασιλης.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούλιος 07, 2014, 06:50:31 μμ »
Λοιπόν, σε έναν τρίτο η εδώ τιμή της αντιπροσωπείας ήταν κατά 20% μεγαλύτερη από την τιμή της αντιπροσωπείας στην Κύπρο που όλως τυχαίως είναι η ίδια εταιρεία (αντιπρόσωπος). Δηλ θα ήταν προτιμότερο για κάποιον να πάει να δώσει εδώ ασυζητητί το 20% παραπάνω (αφού θα είχε και 10% έκπτωση μετά το καπέλο) και να μην ψάξει παραπέρα μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μοντέλο που έχει ζήτηση και δεν κάνουν εκπτώσεις και έχει και χαμηλή παραγωγή? Και αυτό δικαιολογεί και τα καπέλα επί της ανώτερης λιανικής? Δεν λέμε τίποτα διαφορετικό: απλά να πάει να το πάρει από εκεί που θα βρει την καλύτερη τιμή και όχι από τον όποιο πρώτο μαγαζάτορα, μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μοντέλο με μεγάλη ζήτηση. Γιατί στην τελική, αν είναι δύσκολο να πάρει έκπτωση, φαντάζομαι είναι εύκολο να του φορέσουν και καπέλο. Προσπαθώ να ενθαρρύνω τον Τάσο να το ψάξει το θέμα πριν καταβάλει το αντίτιμο. Αυτό λέω.....
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 07, 2014, 07:10:44 μμ »
Ο Ναυτίλος και συγκεκριμένα το μπλε 5711 ΔΕΝ βρίσκεται.Το ότι βρέθηκε στην Κύπρο τόσο σύντομα ήταν πολύ τυχερός ο ιδιοκτήτης του και το ότι μπορεί να τύχει να βρεθεί και στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι τυχαίο γεγονός .Σε γενικές γραμμές δεν είναι ρολόι που το βρίσκεις στο ενα μαγαζί,στο παραδίπλα και στο παραδίπλα και το περνεις από όπου σου κάνουν καλύτερη τιμή.Εκτός από τυχαία περιστατικά που συνήθως οφείλονται σε ακυρώσεις κάποιας παραγγελίας στο εξωτερικό έχει από κάποιους μήνες εώς κάποια χρόνια λίστα αναμονής στους ad.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
VC Vs AP Vs PP
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 07, 2014, 07:14:03 μμ »
Αχ πόσο χαιρομαι που δεν εχω την οικονομική δυνατότητα για να εχω τέτοια διλήμματα :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 07, 2014, 07:43:45 μμ »
Λοιπόν, σε έναν τρίτο η εδώ τιμή της αντιπροσωπείας ήταν κατά 20% μεγαλύτερη από την τιμή της αντιπροσωπείας στην Κύπρο που όλως τυχαίως είναι η ίδια εταιρεία (αντιπρόσωπος). Δηλ θα ήταν προτιμότερο για κάποιον να πάει να δώσει εδώ ασυζητητί το 20% παραπάνω (αφού θα είχε και 10% έκπτωση μετά το καπέλο) και να μην ψάξει παραπέρα μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μοντέλο που έχει ζήτηση και δεν κάνουν εκπτώσεις και έχει και χαμηλή παραγωγή? Και αυτό δικαιολογεί και τα καπέλα επί της ανώτερης λιανικής? Δεν λέμε τίποτα διαφορετικό: απλά να πάει να το πάρει από εκεί που θα βρει την καλύτερη τιμή και όχι από τον όποιο πρώτο μαγαζάτορα, μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μοντέλο με μεγάλη ζήτηση. Γιατί στην τελική, αν είναι δύσκολο να πάρει έκπτωση, φαντάζομαι είναι εύκολο να του φορέσουν και καπέλο. Προσπαθώ να ενθαρρύνω τον Τάσο να το ψάξει το θέμα πριν καταβάλει το αντίτιμο. Αυτό λέω.....
Strifteros

Γιαννη,σε 4 διαφορετικες χωρες,ειχε σε ολες διαφορετικη τιμη,με φθηνοτερη την Κυπρο.
Και οπως ειπε ο Βασιλης,δεν υπηρχε παρα μονο στην Κυπρο.Στις αλλες υπηρχε λιστα αναμονης,με τιμες που εφθαναν τις 26.000+
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 07, 2014, 08:48:51 μμ »
Εγώ λοιπόν για το λόγο αυτό το σιχάθηκα αυτό το ρολόι.
Αι στα διάλα πια, δεν το θέλω.
Δε θέλουν αυτοί μία, δε θέλω κι εγώ δέκα!
Και θα πρέπει να οργανωθούμε όλοι να μην το θέλουμε, να δεις μετά εκπτώσεις που θα γίνονται.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:43:17 μμ »
Εγώ λοιπόν για το λόγο αυτό το σιχάθηκα αυτό το ρολόι.
Αι στα διάλα πια, δεν το θέλω.
Δε θέλουν αυτοί μία, δε θέλω κι εγώ δέκα!
Και θα πρέπει να οργανωθούμε όλοι να μην το θέλουμε, να δεις μετά εκπτώσεις που θα γίνονται.

να το ονομασουμε Κ.Ι.Βερν. (Κινημα Ιουλιος Βερν) και να εχουμε σημα το Ναυτιλο?
Γαυρος οπαδος....