Το SMURF είναι ΘΕΪΚΟ αλλά εγώ λεφτά για πολύτιμα μέταλλα σε ρολόγια δεν δίνω.
Αν είχα τα λεφτά για να πάρω το SMURF, θα έπαιρνα 3 ατσάλινα ρόλεξ.
Το 5711 είναι σπορ και μπορείς να το φορέσεις και σαν σπορ και σαν ότι θες.
Τα καθαρόαιμα dress μου φαίνονται εντελώς βαρετά......
Όπως πολύ σωστά είπες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......
EDIT : 1) Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ένα απλό κεραμικό Submariner, θα το έπαιρνα και θα διέθετα μέχρι 2.000 να τoυ βάλω το dial και ίσως και το Bezel του SMURF !!!!
2) Όχι το Bezel δεν θα το έβαζα για να μην φαίνεται ότι προσπαθώ να το κάνω να δείχνει σαν White Gold, που δεν είναι καθόλου αυτός ο σκοπός μου.
Οταν εχεις ενα λευκοχρυσο ειναι αλλο επιπεδο στην ποιοτητα που λαμβανεις. To δερμα σου ερχεται σε επαφη με λευκοχρυσο και οχι ατσαλι.. ειναι αλλο πραγμα η καθημερινη επαφη με ευγενες μεταλλο... και οταν πας στα 20Κ++ δεν μπορεις να συμβιβαστεις με κατι λιγοτερο, ειναι νομιζω κοροϊδία.
Δεν δινεις 20Κ για πολυτιμα μεταλλα σε ρολεξ και δινεις 20Κ για ατσαλι?
Η ρολεξ σου λεει ..... 6Κ για ατσαλινο 20Κ για λευκοχρυσο.. ιδια μηχανη.
Η πατεκ σου λεει . 20Κ για ατσαλινα , 20Κ και για χρυσο (5227) με λουρακι και μπουκλαρα ..... ιδια μηχανη και που ετσι και αλλιως προορίζεται για να το φορας ακριβως τις ιδιες ωρες που θα φορουσες και το ντεμεκ σπορ 5711. Προσωπικα το 5711 δεν θα το εβαζα σε σπορ δραστηριοτητες.
Ολα αρχιζουν στο γεγονος οτι θελουμε καποια στιγμη να αγορασουμε και ενα κομματι Υ.Ω... Αν οντως το 5711 μπορεις να το βαλεις και στην βουτια , και στο θαλάσσιο σκι , και στους κραδασμους στην βολτα με την μηχανη , και για τένις και γενικα σε ολες τις δραστηριοτητες ενος ανθρωπου που μενει σε ενα νησι τοτε τι να πω... αν δεν τον νοιαζει και οτι θα δωσει 20Κ για ατσαλι ας το παρει. Εγω παλι δεν θα το αγοραζα λόγο ατσαλιου αλλα τουλαχιστον θα το σκεφτομουν λιγο... αλλα αν ειναι να παρω 5711 απλα για να το βλεπω οπως θα εβλεπα ενα dress τοτε χιλιες φορες το dress που ειναι και χρυσο και ειναι πραγματικα ομορφο!
(φαντασου να παθει το 5711 κατι ενω κανεις βουτιες ή απο κανενα κραδασμο ή απο κανενα χτυπημα ή το πιο απλο... να μαγνητιστει επειδη ειναι openback ... κλαμα..... αντε στειλτω ελβετια ,κ ενας θεος ξερει τι ανταλλακτικά θα σου πουν οτι θελουν να αλλαξουν κ με τι κοστος και ποσο διαστημα θα στο κρατησουν...και ολα αυτα γιατι αγορασες πατεκ για καθημερινο ρολοι ενω θα επρεπε να παρεις ρολεξ και να παρεις ενα πατεκ dress που δεν θα το φορας τοσο συχνα αλλα μονο στις στιγμες που αρμόζει σε ενα πατεκ

)