Αποστολέας Θέμα: VC Vs AP Vs PP  (Αναγνώστηκε 49250 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: VC Vs AP Vs PP
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:50:59 μμ »
εγώ πάντως κάνω υπομονή αλλά δεν θα τελλαθω κιόλας αν δεν πάρω τον Ναυτιλο.... ε έιπαμε τώρα μεγάλη η χάρη του!!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: VC Vs AP Vs PP
« Απάντηση #81 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:52:21 μμ »
εγώ πάντως κάνω υπομονή αλλά δεν θα τελλαθω κιόλας αν δεν πάρω τον Ναυτιλο.... ε έιπαμε τώρα μεγάλη η χάρη του!!!!

Ετσι ξεκινανε οι επαναστασεις!

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:53:47 μμ »
Ναι ναι!!!! εμπρός στο κίνημα κατα του Ναυτίλου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:57:06 μμ »
να το ονομασουμε Κ.Ι.Βερν. (Κινημα Ιουλιος Βερν) και να εχουμε σημα το Ναυτιλο?

Πριν ομως να μην ξεχασαμε να οργανωσουμε τσιμπουσι, γιατι ως γνωστον επανασταση με αδειο στομαχι δε γινεται

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 07, 2014, 09:58:47 μμ »
Πριν ομως να μην ξεχασαμε να οργανωσουμε τσιμπουσι, γιατι ως γνωστον επανασταση με αδειο στομαχι δε γινεται

Να περιμένετε να γυρίσω και εγώ!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 07, 2014, 10:06:40 μμ »
ναναι καλα τα AP και τα VC αλοίμονο

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 07, 2014, 10:27:40 μμ »
Aπο την στιγμη που ειχες overseas chrono δυσκολα να πας στο dualtime το οποιο θεωρω ασχημο σε σχεση με το ομορφο chrono.
Για το nautilus οκ ειναι πατεκ κτλ αλλα  δεν νομιζω οτι ειναι πιο ομορφο απο ενα απλο royal oak. H αληθεια ειναι οτι nautilus δεν εχω δει ποτε απο κοντα και αυτη ειναι κ η αξια του... ενω royal oak εχω δοκιμάσει. Παντως  κρινοντας απο τις φωτογραφιες και βιντεακια το Nautilus δεν το λες και πανέμορφο...   θα αγοραζα μαλλον ενα απλο royal oak ατσαλι white dial (αv και ειναι μονο 50μ αδιαβροχο) και ισως θα αγοραζα  στο μελλον και ενα dress χρυσο patek (ορεξη και λεφτα να εχεις  :dielaughing:).

sorry για το offtopic ... αλλα αν θελεις κατι σε μπλε με 20Κ  αγοραζεις white gold ρολοι και εχεις ευγενες μεταλλο ,βουτιες , brand,  μηχανη , νορμαλ κοστος service και ολα. Το βρισκω πιο τιμιο :P

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 07, 2014, 10:51:29 μμ »
Δεν έχεις και άδικο!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:43:22 μμ »
Πάντως ένας λευκός Ναυτίλος αναπαύεται στην βιτρίνα του Βιλδιρίδη εδώ και καιρό...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:48:28 μμ »
Πάντως ένας λευκός Ναυτίλος αναπαύεται στην βιτρίνα του Βιλδιρίδη εδώ και καιρό...

και μετά αγοράζεις κι ένα μπλε καντράν και το κάνεις μοντίφα... :smoker:

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:50:36 μμ »

Φιλικά Γιώργος

και δείκτες και date wheel...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:53:14 μμ »

Φιλικά Γιώργος

Σιγά μην αγοράσεις.
Το βάφεις μόνος σου.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 08, 2014, 06:56:31 μμ »
Σιγά μην αγοράσεις.
Το βάφεις μόνος σου.

Hand painted?

Δεν μπορώ να σκεφτώ που θα φτάσει η τιμή του...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 08, 2014, 07:23:16 μμ »
Η αλλαγή dial μπορεί να κοστίσει και 2000 στην PP δεν είναι ΡΟΛΕΞ  που με 330 καθάρισες

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 08, 2014, 08:11:22 μμ »
Η αλλαγή dial μπορεί να κοστίσει και 2000 στην PP δεν είναι ΡΟΛΕΞ  που με 330 καθάρισες
Ενα νορμαλ service χωρις να θελει ανταλλακτικό τι κοστος εχει ?  ελβετια? αναμονη?
Εγω ειμαι της αποψης οτι patek αγοραζεις μονο dress με χρυση κασα (κανα calatrava απο την τελευται σειρα , δες απο το 2:30 αυτο που εχει στο χερι του https://www.youtube.com/watch?v=jqRzzAi_NtE ) και το φορας μονο σε dress και ηρεμες καταστασεις και οχι για καθημερινο. Kαι για καθε μερα εχεις το ρολεξ σου το λευκοχρυσο και εισαι ωραιος ! Παρε πρωτα το ρολεξ και στο μελλον μετα απο κανα χρονο χτυπας και ενα πατεκ σωστο dress και εισαι οκ.
Εκτος και αν εισαι σαουδαραβας κ εχεις συλλογη απο πατεκια  :P Αρα εχεις και για καθε μερα πατεκι στο χερι, στην βολτα με την μηχανη , στην πισινα , στο gym και παντου. Το να παρεις σπορ ατσαλινο ρολοι 20Κ και να το συμπεριφερεσαι σαν dress δεν λεει, παρε σπορ ρολοι σωστο και δωσε καλυτερα τα 20Κ για κατι dress απο Patek (ΥΩ)

δες τι φοραει και τι ανοιγει ..  ;D https://www.youtube.com/watch?v=RQ1NGH21kqQ
Σπορ rolex + dress ΥΩ και δεν θελεις τιποτα αλλο.

Αποσυνδεδεμένος StavrosChatz

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 08, 2014, 08:29:39 μμ »
Αν ειναι να δωσεις 20-30 χιλιαρικα για κατι που θα φορας καθε πασχα και Χριστουγεννα καλυτερα μην το παρεις καθολου.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 08, 2014, 08:39:34 μμ »
To unboxing του 5196 G  με αφήνει παγερά αδιάφορο

αυτό το unboxing όμως με μπριζώνει

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/kAHRPSaVHSg" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kAHRPSaVHSg" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

και αυτό με σηκώνει στις μύτες των ποδιών μου (ειδικά αν ήταν το Blue dial)

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/SMBzeOzssT8" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SMBzeOzssT8" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 08, 2014, 09:34:59 μμ »
το unboxing του 5196G δεν το εβαλα γιατι μου αρεσει αλλα γιατι ο τυπας ξερει τι κανει.. dress Patek , σπορ λευκοχρυσο ρολεξ. Εκαστος στο ειδος του...
Δηλαδη αυτο δεν σε σηκωνει στις μυτες ? Μιλαμε για λευκοχρυσο .. αλλη αισθηση , ουτε αλλεργιες ουτε τιποτα.

προτιμάς αυτο το ατσαλινο?

Δεν ξερω τι αναγκες εχει ο Docortho αλλα προτεινω αν θελει σπορ ρολοι στα 20Κ λευκοχρυσο sub και αν θελει Υ.Ω τοτε μονο dress , εμενα μου αρεσει το calatrava 5227 που ειναι το ρολοι απο το 2:30 λεπτο και μετα https://www.youtube.com/watch?v=jqRzzAi_NtE 

Ο λογος που το λεω αυτο ειναι οτι με τα ρολογια σαν το 5711 ή το απλο το royal oak που και καλα ειναι σπορ δεν μπορεις να τα φορεσεις σαν σπορ  αλλα μονο σαν dress.. αρα γιατι να μην παρεις απο την αρχη ενα ωραιοτατο dress Υ.Ω και να παρεις και ενα πραγματικο σπορ ρολοι ωστε να εισαι οκ σε ολες τις δραστηριοτητες σου? Με 20Κ αγοραζεις το 5227 που ειναι χρυσο και οχι ατσαλι και ειναι πατεκ με τα ολα του.
Απο εκει και περα ολα ειναι σχετικα και βαση των αναγκων του καθενός. Δεν θα αγοραζα patek που να μην το προορίζω για dress και ήρεμες δραστηριοτητες και που να μην ειναι απο ευγενές μέταλλο.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούλιος 08, 2014, 09:42:19 μμ »
Το SMURF είναι ΘΕΪΚΟ αλλά εγώ λεφτά για πολύτιμα μέταλλα σε ρολόγια δεν δίνω.

Αν είχα τα λεφτά για να πάρω το SMURF, θα έπαιρνα 3 ατσάλινα ρόλεξ.

Το 5711 είναι σπορ και μπορείς να το φορέσεις και σαν σπορ και σαν ότι θες.

Τα καθαρόαιμα dress  μου φαίνονται εντελώς βαρετά......

Όπως πολύ σωστά είπες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......

EDIT : 1) Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ένα απλό κεραμικό Submariner, θα το έπαιρνα και θα διέθετα μέχρι 2.000 να τoυ βάλω το dial και ίσως και το Bezel του SMURF !!!!

2) Όχι το Bezel δεν θα το έβαζα για να μην φαίνεται ότι προσπαθώ να το κάνω να δείχνει σαν White Gold, που δεν είναι καθόλου αυτός ο σκοπός μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 08, 2014, 09:48:22 μμ από PanosI »

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούλιος 08, 2014, 10:22:35 μμ »
Το SMURF είναι ΘΕΪΚΟ αλλά εγώ λεφτά για πολύτιμα μέταλλα σε ρολόγια δεν δίνω.

Αν είχα τα λεφτά για να πάρω το SMURF, θα έπαιρνα 3 ατσάλινα ρόλεξ.

Το 5711 είναι σπορ και μπορείς να το φορέσεις και σαν σπορ και σαν ότι θες.

Τα καθαρόαιμα dress  μου φαίνονται εντελώς βαρετά......

Όπως πολύ σωστά είπες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......

EDIT : 1) Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ένα απλό κεραμικό Submariner, θα το έπαιρνα και θα διέθετα μέχρι 2.000 να τoυ βάλω το dial και ίσως και το Bezel του SMURF !!!!

2) Όχι το Bezel δεν θα το έβαζα για να μην φαίνεται ότι προσπαθώ να το κάνω να δείχνει σαν White Gold, που δεν είναι καθόλου αυτός ο σκοπός μου.

Οταν εχεις ενα λευκοχρυσο ειναι αλλο επιπεδο στην ποιοτητα που λαμβανεις. To δερμα σου ερχεται σε επαφη με λευκοχρυσο και οχι ατσαλι.. ειναι αλλο πραγμα η καθημερινη επαφη με ευγενες μεταλλο... και οταν πας στα 20Κ++ δεν μπορεις να συμβιβαστεις με κατι λιγοτερο, ειναι νομιζω κοροϊδία.
Δεν δινεις 20Κ για πολυτιμα μεταλλα σε ρολεξ και δινεις 20Κ για ατσαλι?
Η ρολεξ σου λεει ..... 6Κ για ατσαλινο 20Κ για λευκοχρυσο.. ιδια μηχανη.
Η πατεκ σου λεει . 20Κ για ατσαλινα , 20Κ και για χρυσο (5227) με λουρακι και μπουκλαρα ..... ιδια μηχανη και που ετσι και αλλιως προορίζεται για να το φορας ακριβως τις ιδιες ωρες που θα φορουσες και το ντεμεκ σπορ 5711. Προσωπικα το 5711 δεν θα το εβαζα σε σπορ δραστηριοτητες.

Ολα αρχιζουν στο γεγονος οτι θελουμε καποια στιγμη να αγορασουμε και ενα κομματι Υ.Ω... Αν οντως το 5711 μπορεις να το βαλεις και στην βουτια , και στο θαλάσσιο σκι , και στους κραδασμους στην βολτα με την μηχανη , και για τένις και γενικα σε ολες τις δραστηριοτητες ενος ανθρωπου που μενει σε ενα νησι τοτε τι να πω... αν δεν τον νοιαζει και οτι θα δωσει 20Κ για ατσαλι ας το παρει. Εγω παλι δεν θα το αγοραζα λόγο ατσαλιου αλλα τουλαχιστον θα το σκεφτομουν λιγο... αλλα αν ειναι να παρω 5711 απλα για να το βλεπω οπως θα εβλεπα ενα dress τοτε χιλιες φορες το dress που ειναι και χρυσο και ειναι πραγματικα ομορφο!

(φαντασου να παθει το 5711 κατι ενω κανεις βουτιες ή απο κανενα κραδασμο ή απο κανενα χτυπημα ή το πιο απλο... να μαγνητιστει επειδη ειναι openback ... κλαμα..... αντε στειλτω ελβετια ,κ ενας θεος ξερει τι ανταλλακτικά θα σου πουν οτι θελουν να αλλαξουν κ με τι κοστος και ποσο διαστημα θα στο κρατησουν...και ολα αυτα γιατι αγορασες πατεκ για καθημερινο ρολοι ενω θα επρεπε να παρεις ρολεξ και να παρεις ενα πατεκ dress που δεν θα το φορας τοσο συχνα αλλα μονο στις στιγμες που αρμόζει σε ενα πατεκ :P )