Αρχικά να πω ότι με τις συγκεκριμένες μάρκες δεν ψάχνομαι, γιατί απλά είναι πολύ πέρα από τα (οικονομικά) κυβικά μου. Θα παραθέσω την άποψή μου, θέλοντας να διευρύνω περαιτέρω τις οπτικές του φίλου Τάσου.
VC : φοβάμαι ότι το καντράν μπερδεύει. Πιστεύω ότι σε VC μπορείς να βρεις και πολύ καλύτερα. Μάλιστα ένα είχες ήδη. Η συμμετρία του καντράν που προσφέρει ο VC χρονογράφος νομίζω είναι πολύ καλύτερη οπτικά (μπράβο στον Χαρίλαο γιοα την επιλογή του). Το συγκεκριμένο μου φαίνεται ότι έχει βαρύ καντράν, το οποίο με μια γρήγορη ματιά σε μπερδεύει. Μάλλον πρέπει να εστιάσεις περισσότερο χρόνο από μια φευγαλέα ματιά για να δεις και κατανοήσεις τις ενδείξεις του κι αυτό, νομίζω ότι είναι πρόβλημα τελικά.
ΑΡ : συμφωνώ με τον γεροσιάν. το απλό είναι καλύτερο από τον χρονογράφο.
ΡΡ : λοιπόν, το ρολόι μου αρέσει. Δεν τολμώ ούτε σαν πόθο να το ορίσω γιατί δεν χωρά ούτε στα όνειρά μου. νομίζω ότι είναι το καλύτερο για σένα. Γιατί ψηφίζω το συγκεκριμένο:
1) είναι ρολόι που φοριέται από όλες τις ηλικίες. Συνεπώς μπορείς να το χαίρεσαι μέχρι τα βαθιά γεράματά σου (ζωή ν’ έχεις φίλε).
2) είναι ρολόι που φοριέται με όλα τα ρούχα. Μπορείς να το φορέσεις με τζην και λευκό πουκάμισο, με τζην και με μπλε μπλουζάκι (το τζηνάκι μπορεί να είναι ξηλωμένο, ή φθηνιάρικο ή φιρμάτο ή φιρμάτο ξηλώμενο, ή φθηνιάρικο ξηλωμένο), με μαγάτο κουστούμι (εντάξει, με φράκο θα έλεγα να δεις κάποιο από τα λεπτόκασσα χρυσά) και ότι άλλο θες ενδιάμεσα, νομίζω παίζει και η βερμούδα – περισσότερα μερικοί επαΐοντες επί του θέματος που υπάρχουν στο φόρουμ
3) το ρολόι θα το κληροδοτήσεις σε κάποια στιγμή στα παιδιά σου. Αντίθετα, για το VC που δείχνεις δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Έχω την εδραία πεποίθηση ότι θα το πουλήσεις και μάλιστα σύντομα – εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ
4) έχεις αγοράσει-πουλήσει αρκετά ρολόγια, απ’ όσο μπορώ να καταλάβω. Πάρε το PP και έχεις ρολόι που θα σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή. Αυτό δεν είναι ρολόι που το πουλά κάποιος (αν δεν προκύψει ανάγκη για χρήματα).
Strifteros