Τζάμπα θα ξοδευτείς με τα νάτο. Οι εποχες που τα Ρόλεξ φορούσαν νάτο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όμορφα είναι, αλλά δεν δείχνουν τα λεφτά τους με νάτο...
Θα το φορέσεις απο 1 ημέρα ως 1 εβδομάδα max και μετά πίσω στο μπρασελέ.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στράτο, νομίζω έχει συμβεί το εξής περίεργο με τα ρόλεξ:
Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν σε όλες τις σειρές (πλην των hardcore divers, π.χ. sub's, sub no date κλπ.) τα μπρασελέ έχουν σχεδιασθεί με σκοπό να 'λάμπουν' και όχι απλά για να προσαρμόζουν το ρολόϊ στα χέρι με τρόπο ασφαλή και αισθητικά αποδεκτό.
Το αποτέλεσμα είναι τα αντίστοιχα μπρασελέ να χαράσσονται σε βαθμό αστειότητας (με το παραμικρό, δηλαδή..).
Λύσεις του τύπου να το γυαλίζει κανείς (είτε μόνος του, είτε σε μάστορα) δεν προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, γιατί σε ένα μήνα το μπρασελέ θα είναι και πάλι χάλια.
Κατά συνέπεια, είναι λογικό να θέλει κανείς να αντικαταστήσει, έστω πρόσκαιρα, το μπρασελέ με κάποιο νάτο ή άλλου είδους λουράκι.
Νομίζω, δεν είναι άσχετη η σύμπτωση χρονικά της έκρηξης των ιμάντων ακριβώς με την έλευση τέτοιων ευάλωτων σε σημάδια μπρασελέ.
Από την άλλη, βέβαια, το αποτέλεσμα δύσκολα ικανοποιεί, ακριβώς, γιατί στα σύγχρονα ρόλεξ εκτός από το μπρασελέ 'λάμπει' και η ίδια η κάσα, η οποία δεν προσαρμόζεται με την ταπεινή εικόνα ενός νάτο, όσο στα αντίστοιχα μοντέλα του παρελθόντος (ΙΜΗΟ).