Αποστολέας Θέμα: Λουράκι ΝΑΤΟ στο Rolex Sub  (Αναγνώστηκε 18316 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Λουράκι ΝΑΤΟ στο Rolex Sub
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 23, 2014, 04:59:36 μμ »
Ξανα βάλε το μπρασελέ να "κλαγκανάει"   :D

Δεν γκλαγκλανάει πλέον ο oyster στο SubC No date !

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:16:43 μμ »
Χμμμ. Το κακό με τα καινούργια Rolex για εμένα, είναι ότι δεν δένουν όμορφα με nato.
Έχεις ένα δίκιο. Νομίζω ότι τα παλιά έδεναν καλύτερα.
Μπορεί να χρειάζομαι χρόνο να τα συνηθίσω στο μάτι   :-k
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:18:01 μμ »
πάρε την σωστή διάσταση και στο μαύρο πάνε ένα σωρό ΝΑΤΟ

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:27:26 μμ »
Ο βάτραχος είναι πιο προσαρμόσιμος. Κολλάνε όλα τα χρώματα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:38:04 μμ »
Κωστή, όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, τράβα πάρε τη σωστή διάσταση κι άσε τους πειραματισμούς.
Συνδυασμούς θα βρεις πάρα πολλούς.
Όταν βλέπω στριμωγμένα λουράκια και πλακουτσωμένα nato, ακόμα και σε φθηνά ρολόγια, βγάζω καντήλες. Πόσο μάλλον στο rolex.
Ήμαρτον.....
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Λουράκι ΝΑΤΟ στο Rolex Sub
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:43:29 μμ »
Επίσης απο τα 20αρια όπου δοκιμασες μόνο το ενα ειναι ΝΑΤΟ ενώ τα αλλα 2 ειναι ZULU που δεν ταιριάζουν με το Sub.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:48:58 μμ »
Τζάμπα θα ξοδευτείς με τα νάτο. Οι εποχες που τα Ρόλεξ φορούσαν νάτο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όμορφα είναι, αλλά δεν δείχνουν τα λεφτά τους με νάτο...
Θα το φορέσεις απο 1 ημέρα ως 1 εβδομάδα max και μετά πίσω στο μπρασελέ.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:54:15 μμ »
Εμένα Κώστα μου κίνησε την περιέργεια να μάθω τι τσιμπίδα χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις το μπρασελέ.Αν σου είναι εύκολο θα με ενδιέφερε να μάθω. :)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 23, 2014, 05:58:53 μμ »
Κωστή, όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, τράβα πάρε τη σωστή διάσταση κι άσε τους πειραματισμούς.
Συνδυασμούς θα βρεις πάρα πολλούς.
Όταν βλέπω στριμωγμένα λουράκια και πλακουτσωμένα nato, ακόμα και σε φθηνά ρολόγια, βγάζω καντήλες. Πόσο μάλλον στο rolex.
Ήμαρτον.....

Επίσης απο τα 20αρια όπου δοκιμασες μόνο το ενα ειναι ΝΑΤΟ ενώ τα αλλα 2 ειναι ZULU που δεν ταιριάζουν με το Sub.

Με πείσατε. Παρήγγειλα για αρχή τέσσερα ΝΑΤΟ 20ρια από GnomonWatches. 46$ και μου κάνουν δώρο ένα εργαλείο.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:00:38 μμ »
Τζάμπα θα ξοδευτείς με τα νάτο. Οι εποχες που τα Ρόλεξ φορούσαν νάτο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όμορφα είναι, αλλά δεν δείχνουν τα λεφτά τους με νάτο...

Μα αυτός που φοράει ΝΑΤΟ σε ένα ρόλεξ , Στράτο, προφανώς και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι να δείξει τα λεφτά του (του ρολογιού)..........

Το αντίστροφο είναι η αιτιολογία ιδιοκτητών ρόλεξ που δεν φοράνε ΝΑΤΟ, επειδή φτηναίνουν το ρολόι......

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:11:07 μμ »
Με πείσατε. Παρήγγειλα για αρχή τέσσερα ΝΑΤΟ 20ρια από GnomonWatches. 46$ και μου κάνουν δώρο ένα εργαλείο.

εγώ στην θέση σου, επειδή το κεραμικό Bling-οφέρνει, θα έπαιρνα RubberB με tang buckle για να μην μπλέκω με αλλαγές κλασπ

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:24:07 μμ »
Ωραία τα λες, ειδικά εκείνο το VulChromatic είναι γ@μ@το. Όμως με τα $280 που κάνει παίρνω άλλα είκοσι λουράκια ΝΑΤΟ. :down:
Απορώ, αυτό το rubber, από την Ανδρομέδα το φέρνουν  :-[

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Λουράκι ΝΑΤΟ στο Rolex Sub
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:32:59 μμ »

Μα αυτός που φοράει ΝΑΤΟ σε ένα ρόλεξ , Στράτο, προφανώς και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι να δείξει τα λεφτά του (του ρολογιού)..........

Το αντίστροφο είναι η αιτιολογία ιδιοκτητών ρόλεξ που δεν φοράνε ΝΑΤΟ, επειδή φτηναίνουν το ρολόι......

Το ότι σου φθηναίνει το ρολόι δε σημαίνει ότι σώνει και καλά θέλεις να δείχνεις ότι έχεις ακριβό ρολόι. Ίσως εγώ δεν το έθεσα καλά. Είναι μικρό ρολόι το σαμπ σε απόλυτο μέγεθος και η παρουσία του στον καρπό μειώνεται χωρίς το μπρασελέ. Σύν ότι το νάτο είναι πολύ φθηνό σαν υλικό και πολύ κάζουαλ σαν εμφάνιση. Με ένα skx007 έρχεται ίσα βάρκα - ίσα νερά , αλλά με ένα σαμπ... Φαντάσου ένα λαμποργκίνι με σιδερένιες ζάντες και τάσια. Τέλος πάντων,  ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η γνωστή αοιδός. Ο καλύτερος κριτής είναι ο ιδιοκτήτης, που απ ότι βλέπω προχώρησε στην παραγγελία. 

Με το καλό να σου έρθουν kosdome6 και καλοφόρετα.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:45:05 μμ »
Εν αναμονή λοιπόν. Ευχαριστώ.  :cheers:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 23, 2014, 06:57:24 μμ »
Ωραία τα λες, ειδικά εκείνο το VulChromatic είναι γ@μ@το. Όμως με τα $280 που κάνει παίρνω άλλα είκοσι λουράκια ΝΑΤΟ. :down:
Απορώ, αυτό το rubber, από την Ανδρομέδα το φέρνουν  :-[

Είπαμε είναι πανάκριβο αλλά ταιριάζει τέλεια με το ρολόι και το απογειώνει.

Στην θέση σου θα ήμουν στην φέρμα στο watchrecon, μήπως σκάσει μεταχείρω.

Το ότι σου φθηναίνει το ρολόι δε σημαίνει ότι σώνει και καλά θέλεις να δείχνεις ότι έχεις ακριβό ρολόι. Ίσως εγώ δεν το έθεσα καλά. Είναι μικρό ρολόι το σαμπ σε απόλυτο μέγεθος και η παρουσία του στον καρπό μειώνεται χωρίς το μπρασελέ. Σύν ότι το νάτο είναι πολύ φθηνό σαν υλικό και πολύ κάζουαλ σαν εμφάνιση. Με ένα skx007 έρχεται ίσα βάρκα - ίσα νερά , αλλά με ένα σαμπ... Φαντάσου ένα λαμποργκίνι με σιδερένιες ζάντες και τάσια. Τέλος πάντων,  ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η γνωστή αοιδός. Ο καλύτερος κριτής είναι ο ιδιοκτήτης, που απ ότι βλέπω προχώρησε στην παραγγελία. 

Στράτο ένα από τα ρολόγια μου που του ταιριάζει απίστευτα πολύ το NATO είναι το Tudor. Όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με το άθλημα και το έχουν δει από κοντά δεν το πιστεύουν πόσο πολύ του πάει.
Από την άλλη σκέψου, ότι θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι η "Daytona του φτωχού" αλλά η κανονική Daytona και μάλιστα βίνταζ, χωρίς  να του αφαιρεί το παραμικρό, ίσα ίσα για μένα του προσθέτει σε τύπο και στυλ.
Φυσικά αυτός που έχει την άποψη ότι τα ΝΑΤΟ φτηναίνουν το ρολόι δεν αλλάζει άποψη ότι και να γίνει.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 23, 2014, 07:23:18 μμ »

Στράτο, νομίζω έχει συμβεί το εξής περίεργο με τα ρόλεξ:

Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν σε όλες τις σειρές (πλην των hardcore divers, π.χ. sub's, sub no date κλπ.) τα μπρασελέ έχουν σχεδιασθεί με σκοπό να 'λάμπουν' και όχι απλά για να προσαρμόζουν το ρολόϊ στα χέρι με τρόπο ασφαλή και αισθητικά αποδεκτό.

Το αποτέλεσμα είναι τα αντίστοιχα μπρασελέ να χαράσσονται σε βαθμό αστειότητας (με το παραμικρό, δηλαδή..).

Λύσεις του τύπου να το γυαλίζει κανείς (είτε μόνος του, είτε σε μάστορα) δεν προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, γιατί σε ένα μήνα το μπρασελέ θα είναι και πάλι χάλια.

Κατά συνέπεια, είναι λογικό να θέλει κανείς να αντικαταστήσει, έστω πρόσκαιρα, το μπρασελέ με κάποιο νάτο ή άλλου είδους λουράκι.
Νομίζω, δεν είναι άσχετη η σύμπτωση χρονικά της έκρηξης των ιμάντων ακριβώς με την έλευση τέτοιων ευάλωτων σε σημάδια μπρασελέ.

Από την άλλη, βέβαια, το αποτέλεσμα δύσκολα ικανοποιεί, ακριβώς, γιατί στα σύγχρονα ρόλεξ εκτός από το μπρασελέ 'λάμπει' και η ίδια η κάσα, η οποία δεν προσαρμόζεται με την ταπεινή εικόνα ενός νάτο, όσο στα αντίστοιχα μοντέλα του παρελθόντος (ΙΜΗΟ).

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 23, 2014, 07:34:13 μμ »
Από την άλλη, βέβαια, το αποτέλεσμα δύσκολα ικανοποιεί, ακριβώς, γιατί στα σύγχρονα ρόλεξ εκτός από το μπρασελέ 'λάμπει' και η ίδια η κάσα, η οποία δεν προσαρμόζεται με την ταπεινή εικόνα ενός νάτο, όσο στα αντίστοιχα μοντέλα του παρελθόντος (ΙΜΗΟ).

Συμφωνώ Σπύρο. Δε χάνει βέβαια κανείς κάτι αν το δοκιμάσει...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 23, 2014, 07:39:58 μμ »
Εντάξει, έχουν την πλάκα τους τα NATO, ZULU κλπ. αλλά προσωπικά εκτός θάλασσας και διακοπών (που τα αλλάζεις και για πλάκα) δεν τα πολυχρησιμοποιώ...
Φυσικά, προσωπικές προτιμήσεις είναι αυτές.

Αλλά π.χ το speedmaster θεωρώ ότι παρά το χαβαλέ που έχει το ΝΑΤΟ, με το μπρασελέ είναι πολύ καλύτερο.
Το μόνο καλό είναι ότι τι να πάρεις μερικά NATO-ZULU δεν είναι...ακριβό χόμπυ  :up:

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 23, 2014, 07:42:09 μμ »
Φυσικά αυτός που έχει την άποψη ότι τα ΝΑΤΟ φτηναίνουν το ρολόι δεν αλλάζει άποψη ότι και να γίνει.

Θεωρώ ότι μόνο οι χαζοί δεν αλλάζουν γνώμη. Γιατί το να μην αλλάζεις γνώμη σημαίνει ότι τα ξέρεις όλα.

Οπότε είπα μια άποψη που πιθανώς να είναι και λάθος. Ξέρεις καλά τί έλεγε ο επιθεωρητής dirty Harry Callahan για τις απόψεις. ;)

Οσο για το Tudor σου φίλε, είναι τόσο ωραίο ρολόι που ό,τι και να του βάλεις δεν μπορείς να το χαλάσεις.   :D

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 23, 2014, 07:45:15 μμ »
.............
Το μόνο καλό είναι ότι τι να πάρεις μερικά NATO-ZULU δεν είναι...ακριβό χόμπυ  :up:

+1

Αρκεί να μη καταλήγει κανείς σε 'υπερβολές'..