0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο το άσπρο, όταν πήρα εγώ το μπλε δεν είχε κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο......ήμουν μεταξύ του μπλε και του κίτρινου και επικράτησε το μπλε κυρίως λόγω θετικής (πιο ευανάγνωστης ) οθόνης, το μαύρο πάντως με τίποτε ( χάνει αρκετά ) και ακόμα χειρότερα ένα άλλο μαύρο που έβγαλε με χρυσό χρωμα στο μπεζελ και ανάλογες λεπτομέρειες.googlαρισε το καινούριο mudman, επίσης τούμπανο και στα νέα πρότυπα των g (ana digi με όλες τις λειτουργίες).
Για να μην είμαι συνεχίζω εδώ...Γιώργο από τα καινούρια Master of G, το πιο ωραίο, κατά τη γνώμη μου, δε είναι το mudman αλλά το rangeman.
Περασε και rangeman από τα χέρια μου, καλό αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να το κρατήσω, όσο για το νέο mudman εννοώ το παρακάτω που πλέον λέγεται mudmaster. http://www.g-central.com/wp-content/uploads/2015/03/gwg-1000-1a3_mudmaster.jpg
Πολύ μεγάλο ρε φίλε..
Δεν το ήξερα αυτό. Εντυπωσιακότατο. Μόνο που είδα κάτι τιμές $750 έως και $800
Κάτι μεταξύ playmobil & transformers μου θυμίζει αυτό...Sent from my i-phone, using my fingers
G-Shock GA-400-2Afree image hostimage postΓια το γιο μου ενα κ ενα Σπύρο.photo hosting
G-Shock GA-400-2A
Για το γιο μου ενα κ ενα Σπύρο.
G-Shock GA-400-2Afree image hostimage postphoto hosting