Επανέρχομαι αποκλειστικά και μονο για να κλείνω εκκρεμότητες.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο ποστ σε προσέβαλα πρώτος χωρις να απαντώ σε προκλήσεις που μου έγιναν; Βρες το μου και ειλικρινά θα ζητήσω συγγνώμη αν παρεκτράπηκα.
Κατα τα αλλα μπορεις να χαίρεσαι μιας και δεν θα σε επιβαρυνω με την παρουσία μου αλλο. Το φόρουμ ομως μην το ανακατεύεις. Δεν θα έκανε ποτε αυτο που κάνουν σε αλλα φορα οπως πχ το μετροπολις κλπ αν είχες συμμετοχή.
Οπως και να εχει πες μου σε παρακαλω αυτο που ρώτησα και εχεις εκ των προτέρων τη συγγνώμη μου.
Εχεις δείξει απίστευτη αλαζονεία και δεν πιστεύω οτι θα το πράξεις. Επειδή όμως, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις θα στο δώσω μασημένο. Γράφω σπάνια και στο νήμα ΜΠΑΛΛΑ σελ. 31, μετά απο μήνες που είχα να ποστάρω, έκανα ενα σχόλιο για τη διαιτησία, χωρίς να θίξω προσωπικά κάποιον. Σε αυτό το σχόλιό μου η απάντησή σου ποιά ήταν ? Να σου θυμίσω.
Σιγά σου εφύγε πόντος.
Γελοίο ειναι να μην καταλαβαίνεις ελληνικά ενώ εχεις βγάλει το σχολείο.
Ποιος μίλησε για διαιτητικά σημερα; Αυτή να φανταστώ είναι η προσπάθειά σου να εισαγάγεις μια πολιτισμένη συζήτηση. Είναι δε, τόση η αγωνία σου, που δεν πρόσεξες οτι μόλις 2 ποστ πριν, γίνεται λόγος για διαιτησία. Αυτή ήταν η αρχή.
Απο κει και μετά όλα είναι Ιστορία.
Και φυσικά και γι αυτό έχεις κάποια δικαιολογία.