Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 53099 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #140 στις: Μάρτιος 08, 2014, 05:18:11 μμ »
Ρε Θοδωρη, τι ακριβως ζητας απο τους διαχειριστες στο συγκεκριμενο θεμα και σε πειραζει η απουσια τους;
Διαβαζουμε το θεμα οπως ενα σωρο αλλα μελη, αλλα δεν συμμετεχουμε, γιατι δεν εχουμε κατι να πουμε.
Το θεμα δεν εχει παρεκτραπει για να επεμβουμε σε κατι.
Τι περιμενες δηλαδη, να βγαλουμε ετοιμηγορια; φταιει ο Πριντεζης, ή φταιει ο Νικος, ή φταιει ο Σπυρος;
Δεν ειναι αυτος ο ρολος μας και ουτε μπορουμε να το ξερουμε αλλωστε.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

οχι βρε συνονοματε και χρονια μας πολλα. αλλα θα ηθελα να κοπουν τα μισολογα, και να εχει και τοποθετηση του καταστηματος ειδαλλως για μενα το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο και δεν ξεδιαλυνεται τιποτε και δημιουργει εντυπωσεις διαδικτυακης δικης. αν προσεξεις ξανα τι εγραψα παραπανω θα δεις τι περιμενα. δεν μπορει να υπαρχει ενα θεμα τοσο σοβαρο που θιγει και χρηστη και ιδιως και πιο σημαντικο για μενα ενα καταστημα και να μην υπαρχει τοποθετηση. εδω γραφτηκε ξεκαθαρα οτι το καταστημα εδωσε στην αγορα ρολοι με χαρτια παραποιημενα και ψευδη. προσωπικα χεστηκα αν το πουλησε καινουριο η' μεταχειρισμενο. ισχυει? αυτη ειναι χοντρη λεζα για ενα καταστημα και θα ηταν καλο επειδη ο πριντεζης ειναι ανθρωπος του χωρου και σεβαστος να μην μενει κατι τετοιο στον αερα χωρις να υπαρξει μια τοποθετηση/απαντηση/αιτιολογηση. Και αυτο γιατι μπορει ο omegasnik να ειναι ερασιτεχνης και ειτε να τον επιλεξει ειτε να μην τον επιλεξει κανεις για συναλλαγη στο μελλον, αλλα ο αλλος ειναι επαγγελματιας και η φημη ειναι σημαντικο πραγμα.

για αυτο θεωρω οτι δεν μπορει να γραφεται ετσι το οτιδηποτε γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να εμφανιστει ο χ-καταστηματαρχης και να πει δεν ειπα ποτε κατι τετοιο και να δουμε τιποτε αλλα.

εσενα δηλαδη σου φαινεται καλο ολο αυτο οπως εχει εξελιχθει?

η' μηπως δεν εχει διαμορφωσει καθενας αποψη τωρα?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #141 στις: Μάρτιος 08, 2014, 05:26:41 μμ »
Άντε, Εβίβα, παιδιά!
Ειδικά, ο τελευταίος, Χρόνια Πολλά και για τη Γιορτή σου!

(Με δουλεύετε;..εγώ θα σας πω πως βρέθηκε η πλαστή κάρτα με το ρολόϊ; πλάκα κάνετε; karteo, μιλάς για κρυψίνοια σε εμένα; δεν ξαναδιαβάζεις, καλύτερα, τι πόσταρες απο την αρχή για το θέμα - τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'.. ;D ;D ;D)

θενξ για τις ευχες καταρχην και ευχομαι υγεια πανω απο ολα και να μην εχεις ξανα τετοια μπλεξιματα!

και σορρυ για το οτι τολμησα να πω μια αποψη για το θεμα δολου. ξεχασα οτι απευθυνομαι σε δικηγορο και θα επρεπε να εχω διαβασει δικονομια για να ποσταρω στο φορουμ :lol:

στα υπολοιπα που εγραψα ομως δεν βλεπω απαντηση ρε ΣΠυρο. χεστηκα αν ο omegasnik ηθελε να σε κοροιδεψει, αυτο ειναι κατι που το ξερετε μεταξυ σας και απο οτι ειδα πηρες πισω τα λεφτα σου. εμενα με νοιαζει οτι εγραψες πως ενα καταστημα απο τα πολυ γνωστα του χωρου παραδεχθηκε οτι εβαλε ψευτικα και παραποιημενα εγγραφα σε ενα ρολοι και το διοχετευσε στην αγορα!!! ακουσον ακουσον. γραφεται αυτο φορα παρτιδα ετσι ανενδοιαστα και αυτο αν δεν κανω λαθος με τα λιγα που ξερω ειναι αδικημα. και σε βλεπω να τα βαζεις με τον omegasnik και καλα κανεις αν νομιζεις οτι θιχτηκες, αλλα μη μου λες μετα οτι νοιαζεσαι οτι κυκλοφορει ενα ρολοι κλεμμενο στην αγορα, μιας και δεν ξερεις καν αν ειναι κλεμμενο και μιας και δεν παρα ελαχιστα ασχολεισαι με την γεννεσιουργο αιτια του προβληματος που ειναι το οτι μπηκαν παραποιημενα εγγραφα σε ενα ρολοι και αυτο δοθηκε στην αγορα. Και γι αυτο θα επρεπε να εχεις και να εχουμε μια απαντηση του καταστηματος πιστευω. Μπορει καλλιστα να δικαιολογησει το θεμα με καποιο τροπο (?).

τι πιστευεις οτι εχει περισσοτερο ενδιαφερον για μας τους χρηστες?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μάρτιος 08, 2014, 06:37:30 μμ »
...θα ηθελα να κοπουν τα μισολογα..

Σε ποια μισόλογα αναφέρεσαι, karteo;
Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα και δέχομαι από σένα και ελάχιστους άλλους (μετρημένους στα δάκτυλα), ακόμα και κατηγορίες!
Διαδικτυακή δίκη, εσύ το είδες και μάλιστα, από την αρχή (τυχαία;..).
Κάτι άλλο που έκανες, επίσης 'τυχαία' από την αρχή, είναι να καλείς συνέχεια τους διαχειριστές..
Δηλαδή, δεν τους καλεί κανένας άλλος και τους καλείς εσύ, karteo..!

Ρωτάς, τι νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει το φόρουμ..

'Ακου, λοιπόν, ένα 'μυστικό': ανάμεσα στα πολλά που ενδιαφέρουν, είναι και ο ρόλος κάποιων, έτσι όπως αποκαλύπτεται μέσα από κάτι περίεργα νήματα σαν και αυτό.

Ναι, karteo.. ;)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μάρτιος 08, 2014, 07:02:43 μμ »
Σε ποια μισόλογα αναφέρεσαι, karteo;
Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα και δέχομαι από σένα και ελάχιστους άλλους (μετρημένους στα δάκτυλα), ακόμα και κατηγορίες!
Διαδικτυακή δίκη, εσύ το είδες και μάλιστα, από την αρχή (τυχαία;..).
Κάτι άλλο που έκανες, επίσης 'τυχαία' από την αρχή, είναι να καλείς συνέχεια τους διαχειριστές..
Δηλαδή, δεν τους καλεί κανένας άλλος και τους καλείς εσύ, karteo..!

Ρωτάς, τι νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει το φόρουμ..

'Ακου, λοιπόν, ένα 'μυστικό': ανάμεσα στα πολλά που ενδιαφέρουν, είναι και ο ρόλος κάποιων, έτσι όπως αποκαλύπτεται μέσα από κάτι περίεργα νήματα σαν και αυτό.

Ναι, karteo.. ;)

λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι και οχι δικηγορος οποτε μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω και οχι οι συνομωσιολογιες και οι θεωριες.

1. κατηγοριες απο μενα δεν δεχθηκες. αν θες βρες που σε κατηγορησα για κατι περα απο το οτι σε ενδιαφερει το προσωπικο και οχι η ουσια. αυτο ειναι εκτιμηση και κριτικη και οχι κατηγορια. παρακαλω πολυ να προσεχεις τα λογια σου οταν απαντας. κατανοητο?

2. διαδικτυακη δικη αλλος το ειδε πρωτος και οχι εγω και δεν το ειπα απο την αρχη. για αλλη μια φορα να προσεχεις τι γραφεις. βοηθαει τη ροη της συζητησης.

3. μισολογα. και δεν τα λες μονο εσυ αλλα και οι δυο. εσυ μας λες οτι ξερεις οτι ο omegasnik εκανε ανταλλαγη και δεν το πηρε τοσο αλλα ειδικη τιμη. επισης ξερεις ποσο το πηρε πισω το καταστημα. γιατι δε μας λες? εδω μας εχετε πει τοσα. αυτα γιατι δεν τα λες. το ιδιο και ο omegasnik. τι εδωσε για το ρολοι, ποσο το πηρε πισω.

4. μισολογα συνεχεια. το καταστημα εδωσε ψευτικα χαρτια και παραποιημενα για το ρολοι? επιτελους μπορειτε να απαντησετε? ειναι διαολε αυτο εφικτο? η' παιζει τρελλο κοκοκο επειδη ειναι καταστημα και το βαζουμε στην ακρη και βαρατε ο ενας τον αλλον?

5. επειδη τυχαινει να ειμαι διαχειριστης σε αλλο φορουμ, ειναι ανεπιτρεπτο να γινονται κατηγοριες εμμεσες και αμεσες σε ενα διαδικτυακο τοπο εναντι καποιου που απουσιαζει (Πριντεζης) και δεν τοποθετειται, ενω παραλληλα αναφερονται ποινικα αδικηματα και υπαρχουν υπονοιες για διαφορα πραγματα και δοσοληψιες και οι διαχειριστες να μην ζητουν απο ολες τις πλευρες να τοποθετηθουν με ακριβεια και αποδειξεις και στοιχεια. ΟΛΟΥΣ. και εσυ και ο omegasnik και ο εμπορος του οποιου το ονομα κατ'εμε θιγεται ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο του x-svl η΄οmegasnik.

6. ο ρολος καποιων καλο θα ειναι οντως να αποκαλυπτεται. αλλα εδω περα τι πρεπει να αποκαλυφθει? για πες μου. εγω απο τον omegasnik εχω παρει 1 ρολοι, οπως και απο μερικους αλλους φιλους εδω. απο τον Πριντεζη εχω παρει 5! τι λες να με νοιαζει παραπανω. ποιανου η εγκυροτητα λες να με ενδιαφερει?

σου επαναλαμβανω οτι εδω και μερες και εσυ και ο omegasnik δεν μας δινετε ολα τα στοιχεια με ακριβεια και δεν υπαρχει απαντηση και απο τον Πριντεζη για το τι εχει γινει. ειναι λαθος το οτι το θεμα αυτο που ειναι μεγαλης σημασιας εχει ΜΕΙΝΕΙ μονο στο διαπροσωπικο του στυλ ηξερες, δεν ηξερα, οχι ηξερες, οχι δεν ηξερα κοκ. Ειναι και τετοιο αλλα ΟΧΙ μονο τετοιο και για πολλους πιστευω οτι η ουσια ειναι αλλου.

αλλα τι το ψαχνεις. εδω περα λετε οτι ο εμπορος εκανε απατη και το περνατε στο ντουκου και κοκοκο λες και δεν εγινε τιποτε. γι αυτο λεω οτι αυτα ειναι λεπτα πραγματα και απορω πως οι διαχειριστες τα αφηνουν να γραφονται χωρις αποδειξεις και χωρις να απανταει η αντιθετη πλευρα. επαναλαμβανω οτι τυχαινει να ειμαι διαχειριστης φορουμ και δε λεω χαζομαρες.

για να μην παλαβωσω αλλο λεω να παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.

γραψε οτι θες για το θεμα, εγω δεν απαντω.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #144 στις: Μάρτιος 08, 2014, 07:14:58 μμ »
για να μην παλαβωσω αλλο λεω να παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.
Εμεις να μην ερθουμε δηλαδη;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Μάρτιος 08, 2014, 07:24:04 μμ »
Εχετε κάνει την τρίχα τριχιά!!!!
Το θέμα έχει πάρει χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης νομίζω.

Φιλικά
Δημήτρης

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Μάρτιος 08, 2014, 08:56:14 μμ »
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι..

...προσωπικα χεστηκα..
:cheers:

παρακαλω πολυ να προσεχεις τα λογια σου οταν απαντας. κατανοητο?..επαναλαμβανω οτι τυχαινει να ειμαι διαχειριστης φορουμ και δε λεω χαζομαρες.

μπορει να ειμαι ενας κατα συρροη δολοφονος που απλα κανει πλακα σε ενα φορουμ.

..κοινως σταρχιδια μου...

για αλλη μια φορα να προσεχεις τι γραφεις. βοηθαει τη ροη της συζητησης.

...οπως λενε στο χωριο μου, της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. ;)

..μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω...

ντουκου και κοκοκο..δε λεω χαζομαρες.

για να μην παλαβωσω αλλο...

χεστηκα..

..παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.

πιπα κωλο παει απο το απογευμα παλι :lol:

γραψε οτι θες για το θεμα, εγω δεν απαντω.

...εξαλλου το φορουμ ειναι πολυ φλωρεξ εδω και καιρο...

ΥΓ:
τι γελα ρε φιλος? ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2014, 09:09:26 μμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:14:41 μμ »
Κατ' αρχάς, κανείς δεν κάνει πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα.
Όλους μας αγγίζει και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν από ποιον θα πρέπει να φυλάγονται στο μέλλον. Από τον Πρίντεζη ή από το Νίκο;;;
Εμένα δεν με αγγίζει πάντως καθόλου και με ενοχλεί γιατί θέλω να βλέπω το hobby  μου με τα ρολόγια για την πλάκα μου και την ψυχοθεραπεία μου. (υπάρχει και ένας σε αυτό το forum που σκέφτεται έτσι)
Και δεν θέλω να ξέρω με τόσες λεπτομέρειες, πράγματα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω και στην τελική, ας μάθω να φυλάω τον εαυτό μου από κακοτυχιές γιατί στην ζωή κι αυτές είναι στο πρόγραμμα.
Αλλά να προσπαθώ να διαβάσω δυο ευχάριστα πράγματα για τα ρολόγια που αγαπώ και να συναντώ ολόκληρο σήριαλ "Λάμψη" νούμερο-2 να καταλαμβάνει το 99% από τα τελευταία ποσταρίσματα, και να ψάχνω με τον φακό να βρω τα ενδιαφέροντα ποστ.... αυτό με κουράζει πολύ.
Αλλά βέβαια προσπαθώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με χιούμορ και σκέφτομαι να πάω στο γνωστό νήμα και να γράψω κι εγώ ένα σήριαλ με το όνομα Πριντεζιάδα.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:16:06 μμ »

Παράθεση από: kkostas στις Χθες στις 08:13:50 μμ
Δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- παραδέχθηκαν ότι πλαστογράφησαν αυτοί την κάρτα, ο ομεγασνικ εν γνώση του αγόρασε το ρολόι και με δόλο στο πλάσαρε σε σένα σε μη "ειδική" τιμή.

Κι εγω αυτο καταλαβα.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:48:18 μμ »
Δε συμφωνω Κωστη με την αντιμετωπιση σου, αλλα ειναι περα για περα σεβαστη.
Βασικα εκπλησσομαι γιατι ξερω οτι εχεις πολυ ορθη σκεψη, περα απο τα ελληνικα δεδομενα του ωχαδερφισμου.
Ποσο μαλλον οταν αρκετοι απο εδω μεσα γνωριζουμε οτι αν και καποιος αλλος ειχε τα αντανακλαστικα του Σπυρου, δε θα ειχαμε φτασει στο σημειο που ειμαστε σημερα.
Ελπιζω να τηρησω την υποσχεση μου και να ειναι η τελευταια φορα που γραφω σε αυτο το νημα.
Την καληνυχτα μου........

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #150 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:50:03 μμ »
Εγω θα το επερνα αυτο το ρολοι με λαθος χαρτια καρτες απλα σε χαμηλοτερη τιμή

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάρτιος 08, 2014, 11:19:49 μμ »

ΥΓ:

κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:

περιμενα περισσοτερα απο σενα Σπυρο, περισσοτερα περιμενα :)

τεσπα. αν ποτε θελησεις να δωσεις καμμια απαντηση, το PM μου ειναι αδειασμενο για παρτη σου. οτι δεν μπορεις να πεις εδω, μπορεις να το πεις στο PM μου.

και just for the record θα μεινει μεταξυ μας ;)

κατα τα αλλα καλη καρδια να εχουμε και στην υγεια σου :p
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Χειρισμός 'δύσκολων' καταστάσεων-Η Απάντησή μου στον karteo
« Απάντηση #152 στις: Μάρτιος 09, 2014, 01:20:20 μμ »

Ανοίγω ένα νέο θέμα για να πω λίγα πράγματα σχετικά με το πως χειριζόμαστε ΄δύσκολες' καταστάσεις που μπορεί να προκύπτουν κατά την αγορά των ρολογιών μας και συγκεκριμένα, καταστάσεις όπως αυτή που περιέγραψα στο νήμα για το μεταχειρισμένο 111 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230273.html#msg230273).

Παράλληλα, οφείλω να δώσω μια απάντηση στο φίλο karteo ο οποίος είχε την ιδέα να με προκαλέσει, αφενός, κάνοντας επίκληση μιας ιδιότητας (του δικηγόρου, για την οποία, μάλιστα, μίλησε και ανεπίτρεπτα απαξιωτικά), αφετέρου, γιατί η συμβολή του σε εκείνο το νήμα γεννά ερωτηματικά και αμφιβολίες.

Να,  λοιπόν, τι απαντώ στον karteo:

Φίλε karteo,

Κατ'  αρχήν δεν γνωριζόμαστε εκτός φόρουμ, προσωπικά σε σένα δεν έχω αποκαλύψει ποτέ ο ίδιος το επάγγελμά μου και κατά συνέπεια μη νόμιμα αναφέρθηκες σε ιδιότητά μου (αυτή του δικηγόρου).
Προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι κάνεις τέτοιες παραβάσεις, αφού δηλώνεις 'διαχειριστής' άλλου φόρουμ και με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνεις ότι τάχα 'γνωρίζεις' τους κανόνες λειτουργίας..

Πέραν τούτου, οι κρίσεις σου για μένα σε σχέση με τη συγκεκριμένη ιδιότητα είναι παντελώς ανεπίτρεπτες.

Ανάφερες:
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι και οχι δικηγορος οποτε μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω και οχι οι συνομωσιολογιες και οι θεωριες.

κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:

Οι παραπάνω απαξιωτικές κρίσεις σου για τους δικηγόρους γενικά και ειδικότερα για εμένα με την ιδιότητα αυτή, είναι απαράδεκτες.
Εδώ μέσα είμαστε φόρουμ στο οποίο ο ελεύθερος διάλογος θα πρέπει να ενθαρρύνεται, όμως σε νόμιμα πλαίσια.
Τα πλαίσια αυτά εσύ, τα παρέβης και καλό θα είναι να μη το ξανακάνεις..

Περαιτέρω, όλα όσα αναφέρεις στα παρακάτω δύο ποστ, να είσαι βέβαιος ότι αποκλείεται να τα αναρτούσε δικηγόρος:

1)

2)

Ο πυρήνας των λεγομένων σου είναι μη σοβαρά πράγματα.

Γενικά, η συμβολή σου στη συζήτηση του συγκεκριμένου νήματος γεννά ερωτήματα..

Αν ανατρέξει κανείς στα όσα πόσταρα εγώ στο επίμαχο νήμα και στα όσα πόσταρες εσύ, θα δει ότι τα πραγματικά επικίνδυνα για το φόρουμ που μας φιλοξενεί είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δικά σου!!

Εκθέτω γεγονότα, ανεβάζω φωτογραφίες, παρουσιάζω στοιχεία.
Εκθέτεις απόψεις (αυθαίρετες), προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς πράξεων (λαϊκός εισαγγελέας είσαι;; ) και γενικά προκαλείς αναμειγνύοντας έννοιες που ΔΕΝ γνωρίζεις, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ το φόρουμ!

Ναι, φίλε!

Και κάνεις και κάτι χειρότερο: αποθαρρύνεις άλλους συμφορουμίτες από την ανακοίνωση και ανάρτηση παρόμοιων περιστατικών.
Το επίμαχο ρολόϊ, καθώς και αυτός που μου το  πούλησε (όπως και όποιος άλλος σχετίζεται με αυτό), έπεσαν στην περίπτωση με το να έρθουν στα χέρια μου..

Αυτά που έγραψα, έτσι όπως τα εξέθεσα, όποιος θέλει ας έρθει να τα αμφισβητήσει..

Αυτά που έγραψες εσύ, αποτρέπουν φίλους που ίσως να μην έχουν τη διάθεση ή και την εμπειρία να χειρισθούν παρόμοιες καταστάσεις..
Και βέβαια, να βάζουν σε πραγματικό κίνδυνο το φόρουμ!

Κατάλαβες, karteo;

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάρτιος 09, 2014, 01:22:40 μμ »

περιμενα περισσοτερα απο σενα Σπυρο, περισσοτερα περιμενα :)

τεσπα. αν ποτε θελησεις να δωσεις καμμια απαντηση, το PM μου ειναι αδειασμενο για παρτη σου. οτι δεν μπορεις να πεις εδω, μπορεις να το πεις στο PM μου.

και just for the record θα μεινει μεταξυ μας ;)

κατα τα αλλα καλη καρδια να εχουμε και στην υγεια σου :p

Τίποτα δεν έχω να σου πω off the record.

Πάρε δημόσια απάντηση: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17657.msg230957.html#msg230957

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Χειρισμός 'δύσκολων' καταστάσεων-Η Απάντησή μου στον karteo
« Απάντηση #154 στις: Μάρτιος 09, 2014, 01:42:32 μμ »
φυσικα. εχω καταλαβει πολλα. μου προξενει ομως τρομερη εντυπωση πως εσυ δεν εχεις καταλαβει ουτε στο ελαχιστο τι εχω γραψει και τι θελω να πω. ουτε στο ελαχιστο και επιμενεις να μου αποδιδεις προθεσεις και αποψεις και επιδιωξεις που ειναι αλλ'αντ'αλλων και τελειως ασχετα με οσα λεω. ευτυχως οι αλλοι καταλαβαινουν.

και απο επιλογη οπως εχω πει και στο αλλο θεμα ΔΕΝ επανερχομαι και ΔΕΝ απαντω καθολου και σε τιποτε. στο δε αλλο θεμα δεν εχω ξαναμπει και δεν προκειται οποτε γραψε και εκει οτι θες.

εχω αλλαξει καναλι και βλεπω αλλο σηριαλ πλεον

ο καθενας μας κρινεται απο οσους μας διαβαζουν. period.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάρτιος 09, 2014, 01:53:17 μμ »
και παρακαλω να αφαιρεθει αμεσα το nickname μου απο τον τιτλο του τοπικ. ελπιζω να ειμαι κατανοητος.

Δημοσιο διαλογο δεν κανω για το θεμα και για το λογο αυτο υπαρχουν τα PMs.

παρακαλω να το αφαιρεσεις αμεσα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάρτιος 09, 2014, 01:57:36 μμ »
και παρακαλω να αφαιρεθει αμεσα το nickname μου απο τον τιτλο του τοπικ. ελπιζω να ειμαι κατανοητος.

Δημοσιο διαλογο δεν κανω για το θεμα και για το λογο αυτο υπαρχουν τα PMs.

παρακαλω να το αφαιρεσεις αμεσα

Σε μένα μιλάς; ??? ???

Αν ναι, πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη για τη δική σου παράβαση και τις άλλες δηλώσεις σου σχετικά με την επαγγελματική μου ιδιότητα!!
Και τα ξαναλέμε..

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:10:54 μμ »
Προσπάθησα να συγχωνεύσω τα δύο θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το φόρουμ με topics αντιπαραθέσεων, αλλά προέκυψε ένα σφάλμα και χάθηκε ένα ποστ του svl. Ζητώ συγγνώμη και προσπαθώ να το διορθώσω.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:17:22 μμ »
Εντάξει διορθώθηκε. Συνιστω ηρεμία. Η ένταση δεν βοηθά σε τίποτα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:20:41 μμ »
Σε μένα μιλάς; ??? ???

Αν ναι, πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη για τη δική σου παράβαση και τις άλλες δηλώσεις σου σχετικά με την επαγγελματική μου ιδιότητα!!
Και τα ξαναλέμε..

δεν εχω να σου ζητησω κανενα συγγνωμη. ασε τις νοητικες ακροβασιες. πρωτος εσυ σχολιασες την επαγγελματικη μου ιδιοτητα αρνητικα boldαροντας το και  με κατι παιδιαστικα ανωριμα γελακια εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230855.html#msg230855

και μου λες να ζητησω και συγγνωμη? εκοψες και εραψες κομματια απο χιουμοριστικα ποστς και απο αλλα σοβαρα και τα παρεθεσες μαζι σε ενα ποστ σου με γελακια απο κατω και μου λες εμενα να ζητησω συγγνωμη? λιγη τσιπα δεν εχεις? παραποιησες πραγματα που ειχα γραψει αλλα για καλαμπουρι και αλλα σοβαρα και μου λες εμενα να ζητησω συγγνωμη.

συμμαζεψου γιατι για ενα 111 που πηρες τα λεφτα σου πισω εχεις κανει πουτανα το φορουμ και εχεις εσυ και ο omegasnik εκθεσει εμπορα, εκθεσει ο ενας τον αλλον, βγαλατε τα απλυτα σας στη φορα. πατα του μια μηνυση και μη μας τα πρηζετε αλλο. καταλαβαμε για τον καθενα τι παιζει.  και επισης καταλαβαμε οτι υπαρχει κοκοκο απεναντι στον επαγγελματια γιατι μπορει να αποβλεπετε ο καθενας αλλου. οτι θελω καταλαβαινουμε με οσο μυαλο εχουμε.

και κοιτα, τα πραγματα ειναι απλα.

απο την αρχη εχω κανει μερικες ερωτησεις για το θεμα και δεν εχεις δωσει καμμια απαντηση που να μας βοηθησει αλλα ειστε ολο μισολογα.

κοινως πετας την μπαλα στην κερκιδα. δικαιωμα σου.

μαζι σου δεν συνδιαλεγομαι γιατι απο την αρχη παραποιεις οσα γραφω και ψαχνεσαι για προσωπικη κοντρα.

γραψε ενα τελευταιο ποστ και απαντηση απο μενα δεν θα παρεις.

κατανοητο? οτι θες αν θες πραγματικη κουβεντα και να το ξεδιαλυνουμε θα μου στειλεις PM. αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το show συνεχισε το μοναχος σου.
Γαυρος οπαδος....