Ανοίγω ένα νέο θέμα για να πω λίγα πράγματα σχετικά με το πως χειριζόμαστε ΄δύσκολες' καταστάσεις που μπορεί να προκύπτουν κατά την αγορά των ρολογιών μας και συγκεκριμένα, καταστάσεις όπως αυτή που περιέγραψα στο νήμα για το μεταχειρισμένο 111 (
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230273.html#msg230273).
Παράλληλα, οφείλω να δώσω μια απάντηση στο φίλο
karteo ο οποίος είχε την ιδέα να με προκαλέσει, αφενός, κάνοντας επίκληση μιας ιδιότητας (του δικηγόρου, για την οποία, μάλιστα, μίλησε και ανεπίτρεπτα απαξιωτικά), αφετέρου, γιατί η συμβολή του σε εκείνο το νήμα γεννά ερωτηματικά και αμφιβολίες.
Να, λοιπόν, τι απαντώ στον karteo:
Φίλε karteo,
Κατ' αρχήν δεν γνωριζόμαστε εκτός φόρουμ, προσωπικά σε σένα δεν έχω αποκαλύψει ποτέ ο ίδιος το επάγγελμά μου και κατά συνέπεια
μη νόμιμα αναφέρθηκες σε ιδιότητά μου (αυτή του δικηγόρου).
Προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι κάνεις τέτοιες παραβάσεις, αφού δηλώνεις 'διαχειριστής' άλλου φόρουμ και με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνεις ότι τάχα 'γνωρίζεις' τους κανόνες λειτουργίας..
Πέραν τούτου, οι κρίσεις σου για μένα σε σχέση με τη συγκεκριμένη ιδιότητα είναι παντελώς ανεπίτρεπτες.
Ανάφερες:
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι και οχι δικηγορος οποτε μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω και οχι οι συνομωσιολογιες και οι θεωριες.
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια 
Οι παραπάνω απαξιωτικές κρίσεις σου για τους δικηγόρους γενικά και ειδικότερα για εμένα
με την ιδιότητα αυτή, είναι απαράδεκτες.
Εδώ μέσα είμαστε φόρουμ στο οποίο ο ελεύθερος διάλογος θα πρέπει να ενθαρρύνεται, όμως σε νόμιμα πλαίσια.
Τα πλαίσια αυτά εσύ, τα παρέβης και καλό θα είναι να μη το ξανακάνεις..
Περαιτέρω, όλα όσα αναφέρεις στα παρακάτω δύο ποστ, να είσαι βέβαιος ότι
αποκλείεται να τα αναρτούσε δικηγόρος:
1)
2)
Ο πυρήνας των λεγομένων σου είναι μη σοβαρά πράγματα.
Γενικά, η συμβολή σου στη συζήτηση του συγκεκριμένου νήματος γεννά ερωτήματα..
Αν ανατρέξει κανείς στα όσα πόσταρα εγώ στο επίμαχο νήμα και στα όσα πόσταρες εσύ, θα δει ότι
τα πραγματικά επικίνδυνα για το φόρουμ που μας φιλοξενεί είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δικά σου!!
Εκθέτω γεγονότα, ανεβάζω φωτογραφίες, παρουσιάζω στοιχεία.
Εκθέτεις απόψεις (αυθαίρετες), προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς πράξεων (λαϊκός εισαγγελέας είσαι;; ) και γενικά προκαλείς αναμειγνύοντας έννοιες που ΔΕΝ γνωρίζεις, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ το φόρουμ!
Ναι, φίλε!
Και κάνεις και κάτι χειρότερο:
αποθαρρύνεις άλλους συμφορουμίτες από την ανακοίνωση και ανάρτηση παρόμοιων περιστατικών.Το επίμαχο ρολόϊ, καθώς και αυτός που μου το πούλησε (όπως και όποιος άλλος σχετίζεται με αυτό), έπεσαν στην περίπτωση με το να έρθουν στα χέρια μου..
Αυτά που έγραψα, έτσι όπως τα εξέθεσα, όποιος θέλει ας έρθει να τα αμφισβητήσει..
Αυτά που έγραψες εσύ,
αποτρέπουν φίλους που ίσως να μην έχουν τη διάθεση ή και την εμπειρία να χειρισθούν παρόμοιες καταστάσεις..
Και βέβαια, να βάζουν σε πραγματικό κίνδυνο το φόρουμ!
Κατάλαβες, karteo;