Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 53064 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #120 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:12:14 μμ »
Αφου πηρες πισω τα χρηματα σου τι ψαχνεις τωρα ?

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:13:50 μμ »
Στο κατάστημα υποδέχθηκαν το ρολόϊ (και την προίκα του) σαν γνώριμα.
Τα δέχθηκαν αμέσως.
Κανείς, δηλαδή, δεν είπε ότι την κάρτα ή κάτι άλλο το πρόσθεσε ο Νίκος εκ των υστέρων.

Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.

Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.

Δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- παραδέχθηκαν ότι πλαστογράφησαν αυτοί την κάρτα, ο ομεγασνικ εν γνώση του αγόρασε το ρολόι και με δόλο στο πλάσαρε σε σένα σε μη "ειδική" τιμή. 

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:18:55 μμ »

Εκεί, λοιπόν, οφείλεται η ατυχία μας (να πρέπει να ακούμε τις απόψεις σου όλη την ημέρα.. ;D ;D)

Τώρα, σοβαρά..

:dielaughing: :dielaughing:

Παρατηρείς, φίλε nomikosas1 ότι:

Δεν ξέρω αν το συμπέρασμά σου το συμμερίζεται και κάποιος άλλος..
Επειδή όμως έχεις πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο ανάπτυξης του θέματος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής:
Το τι έγινε και το τι δεν έγινε στην περίπτωση αυτού του ρολογιού, το ξέρω καλά.
Και δεν κρατάω καμία κακία..

Για τον λόγο αυτό, δεν είχα καμία διάθεση να βγω και να καρφώσω κάποιον.

Από την άλλη, επειδή είχα κάποια (κατά τη γνώμη μου) σημαντικά πράγματα να πω, ήθελα πρώτα να δώσω την ευκαιρία σε αυτόν που εμπλέκεται άμεσα (στο Νίκο, δηλαδή) να πάρει θέση ΠΡΙΝ προβώ σε αποκαλύψεις.
Αν θα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι πολλές μέρες τώρα του δίνω αυτή την ευκαιρία, αλλά όλο αυτό το διάστημα εκείνος προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός.
Σήμερα δε, που μίλησε, απάντησε προσχηματικά και οι απαντήσεις του είναι λίγο 'άλλα αντ' άλλων'.

Αυτά.
(και να χαίρεσαι το pam σου!)

svl ευχαριστω! Ευχομαι και εσυ γρήγορα με ενα νεο και ωραιο πανερι !

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:56:34 μμ »
Αφου πηρες πισω τα χρηματα σου τι ψαχνεις τωρα ?

Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.

Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;

ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;

Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:03:59 μμ »
Το αστείο με τον "επισκέπτη" είναι ότι από την αρχή έκανε πλακίτσα

Παράθεση
"Ρε παιδιά, ας βάλει κάποιος το παλικάρι με τα ποπ-κορν..........."
Παράθεση
"Η επόμενη προβολή τι ώρα είναι;;;;
Δε μ' αρέσει να χάνω επεισόδια για αυτό ρωτάω.
"

και μόλις ένιωσε να καίγεται η γούνα του

Παράθεση
"Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι."
Παράθεση
"Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
"

Ξεχάσαμε και τα ποπ κορν και τις προβολές και γίνανε οι άλλοι...παρτάκηδες!!!
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

edit:έτσι για να το ελαφρύνουμε και λίγο...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #125 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:25:05 μμ »
edit:έτσι για να το ελαφρύνουμε και λίγο...
Σου επεσε βαρυ, ε;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #126 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:39:13 μμ »
Σου επεσε βαρυ, ε;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
Εγώ δεν πήρα panerai να τρέχω σπίτι να ψάχνω χαρτιά...  ;)

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μάρτιος 08, 2014, 12:10:57 πμ »
Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.

Έτσι = Με πλαστά και παραποιημένα πιστοποιητικά;

Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.

Αγαπητέ svl, έγραψες αυτά και κανείς δεν τα αντέκρουσε οπότε θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις λίγο το συλλογισμό μου και να μου απαντήσεις σε ένα ερώτημα:

1. Εγώ είμαι μαγαζί.
2. Πλαστογραφώ κάρτα και πιστοποιητικό COSC.
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι αδίκημα. "Έλλειψη" είναι όταν κάτι δεν υπάρχει, όχι όταν υπάρχει κάτι πλαστογραφημένο=παράνομο.
3. Πουλάω τώρα το ρολόι με τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι άλλο αδίκημα
4. Το πουλάω σε κάποιον που ξέρει για τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Τώρα αυτό νομίζω ότι είναι τρίτο αδίκημα από τη μεριά του αγοραστή.
5. Ο αγοραστής το πουλάει σε κάποιον τρίτο.
Κάπου εδώ μπαίνει και τέταρτο αδίκημα.

Τώρα στη στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αγοραστής δηλώνει ότι δεν ήταν ενημερωμένος για τις "ελλείψεις".
Το κατάστημα όμως δηλώνει ότι γνώριζε τις "ελλείψεις" και ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τον αγοραστή.
Με δύο λόγια παραδέχεται δύο παράνομες πράξεις.
Αυτό δεν είναι θράσος;
Αυτό δεν αξίζει νομικό κυνήγι απέναντι στο μαγαζί;

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μάρτιος 08, 2014, 12:50:35 πμ »
Έτσι = Με πλαστά και παραποιημένα πιστοποιητικά;

Αγαπητέ svl, έγραψες αυτά και κανείς δεν τα αντέκρουσε οπότε θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις λίγο το συλλογισμό μου και να μου απαντήσεις σε ένα ερώτημα:

1. Εγώ είμαι μαγαζί.
2. Πλαστογραφώ κάρτα και πιστοποιητικό COSC.
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι αδίκημα. "Έλλειψη" είναι όταν κάτι δεν υπάρχει, όχι όταν υπάρχει κάτι πλαστογραφημένο=παράνομο.
3. Πουλάω τώρα το ρολόι με τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι άλλο αδίκημα
4. Το πουλάω σε κάποιον που ξέρει για τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Τώρα αυτό νομίζω ότι είναι τρίτο αδίκημα από τη μεριά του αγοραστή.
5. Ο αγοραστής το πουλάει σε κάποιον τρίτο.
Κάπου εδώ μπαίνει και τέταρτο αδίκημα.

Τώρα στη στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αγοραστής δηλώνει ότι δεν ήταν ενημερωμένος για τις "ελλείψεις".
Το κατάστημα όμως δηλώνει ότι γνώριζε τις "ελλείψεις" και ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τον αγοραστή.
Με δύο λόγια παραδέχεται δύο παράνομες πράξεις.
Αυτό δεν είναι θράσος;
Αυτό δεν αξίζει νομικό κυνήγι απέναντι στο μαγαζί;

Στράτο, η ορολογία που χρησιμοποιείς ανήκει σε συγκεκριμένη επιστήμη και θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στη χρήση της.

Γενικά, με την ευκαιρία λέω ότι, κάποιοι όροι όπως ιδίως η λέξη 'δόλος', που έχουν ειπωθεί από συμφορουμίτες προηγουμένως στο νήμα, είναι ιδιαίτερα δυσπρόσιτοι για να χρησιμοποιούνται σε ελεύθερο μεν, αλλά δημόσιο και γραπτό διάλογο, χωρίς ακριβή γνώση του περιεχομένου τους.
Μεγάλη προσοχή θέλουν και οι όροι που εσύ χρησιμοποιείς (αδίκημα, πλαστογραφία) γιατί δηλώνουν πράξεις με ποινική απαξία.

Αν θα δεις, έχω και εγώ χρησιμοποιήσει κάποιου τέτοιου είδους ορολογία (όπως π.χ. αξιόποινη πράξη, παράνομο τρόπο αφαίρεσης του ρολογιού από τον ιδιοκτήτη του κλπ.), αλλά, πίστεψέ με, γνωρίζω τι λέω, καθώς και πως ή που, την χρησιμοποιώ.

Ρωτάς αν θα άξιζε νομικό 'κυνήγι' απέναντι στο μαγαζί..

Ο Νίκος αν το επιθυμούσε, θα μπορούσε να ασκήσει νόμιμα δικαιώματά του - σε περίπτωση βέβαια που τυχόν ίσχυαν αυτά που ισχυρίζεται..

Να πω ότι τον πιστεύω;..

Θα πω ψέμματα.

Γιαυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ το εξής:
Ποιός από μας, σε περίπτωση που και ο ίδιος είχε εξαπατηθεί από κάποιο κατάστημα, δεν θα είχε σηκώσει τον κόσμο στον αέρα μέχρι τώρα;

Ποιές αποστάσεις και ποιές δυσκολίες θα σταμάταγαν κάποιον πραγματικά αθώο, από το να πάρει ένα αεροπλάνο, να πάρει και τον αντίστοιχο αγοραστή του ρολογιού και να πάει στο κατάστημα, όχι για να πάρει τα 'λεφτά' του πίσω, αλλά για να μη σπιλωθεί το  όνομά του;

Στην περίπτωσή 'μας', μόνο χαχαχα και χαχαχού! 

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μάρτιος 08, 2014, 01:09:19 πμ »
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, όμως υπάρχει μια παραποιημένη κάρτα και καλό είναι να καταλάβουμε ποιος την παραποίησε.

Γιατί εγώ αν είχα μαγαζί και ερχόταν επιστροφή ένα ρολόι με παραποιημένη κάρτα δεν θα κάλυπτα κανέναν, όσο καλός πελάτης μου κι αν ήταν. Ούτε θα έλεγα "ναι, το ξέρω το ρολόι"...

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μάρτιος 08, 2014, 01:55:31 πμ »
Περιμένω με αγωνία την απάντηση του Νίκου αν πραγματικά ήξερε ή όχι οτι τα χαρτια ήταν πλαστά!!!
Να σταματήσουν να παρεμβάλονται διάφοροι για πλάκα διότι εδω διακυβεύεται η υπόληψή του!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:04:26 πμ »
Ρε παιδιά ήμαρτον! Βγαίνω από τα ρούχα μου!
Αγόρασα ένα ρολόι ολοκαίνουριο πάνω από 4 χιλιάρικα με τα συνοδευτικά που είδατε όλοι στις φωτογραφίες!
Δεν είχα μέχρι τώρα ιδέα για το αν αυτά είναι γνήσια ή όχι έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στο μαγαζί αφού τόσα χρόνια έχω κάνει τόσες συναλλαγές μαζί του. Είμαι και κερατάς και δαρμένος και πάνω από όλα ζημιωμένος προσπαθώντας να πάρει τα χρήματά του όσο πιο γρήγορα γινόταν και με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος ο Σπύρος. Δεν είχα την πολυτέλεια των χρημάτων και του χρόνου να πληρώσω εγώ το Σπύρο και μετά με την ησυχία μου να βρω το δίκιο μου με το μαγαζί.
Η κάθε πλευρά από τη μεριά της μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μάρτιος 08, 2014, 10:54:45 πμ »
Ρε παιδιά ήμαρτον! Βγαίνω από τα ρούχα μου!
Αγόρασα ένα ρολόι ολοκαίνουριο πάνω από 4 χιλιάρικα με τα συνοδευτικά που είδατε όλοι στις φωτογραφίες!
Δεν είχα μέχρι τώρα ιδέα για το αν αυτά είναι γνήσια ή όχι έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στο μαγαζί αφού τόσα χρόνια έχω κάνει τόσες συναλλαγές μαζί του. Είμαι και κερατάς και δαρμένος και πάνω από όλα ζημιωμένος προσπαθώντας να πάρει τα χρήματά του όσο πιο γρήγορα γινόταν και με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος ο Σπύρος. Δεν είχα την πολυτέλεια των χρημάτων και του χρόνου να πληρώσω εγώ το Σπύρο και μετά με την ησυχία μου να βρω το δίκιο μου με το μαγαζί.
Η κάθε πλευρά από τη μεριά της μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.

Νίκο, απορώ..

'Εχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα (και με συγκεκριμένο τρόπο) και εσύ επιμένεις να απαντάς άλλα αντ'  άλλων..

Επειδή λες και ξαναλες ότι (δήθεν) αγόρασες το ρολόϊ σε τιμή πάνω από 4.., θα ήθελες μήπως να μας πεις ότι αναφέρεσαι σε συναλλαγή ανταλλαγής και όχι σε καταβολή με μετρητά;

Δηλαδή, δεν κατέβαλες μετρητά, αλλά αντάλλαξες ρολόϊ/ρολόγια την αξία των οποίων αυθαίρετα ανεβάζεις σε όποιο ύψος θες..
Μας λες ότι πήρες το 111 σε τιμή πάνω από 4..., αν και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να μας πεις ότι το πήρες και πάνω από 14..

Γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;

Μέχρις στιγμής, δεν λέει 'η κάθε πλευρά ό,τι θέλει', όπως ισχυρίζεσαι.
Εσύ, μόνο, λες ό,τι θες..

Και κάτι ακόμα: η προσπάθειά σου να εμφανισθείς ως θύμα, συνιστά  πρόκληση..
Εγώ, που πραγματικά εξαπατήθηκα, δεν το έπαιξα θύμα ούτε πριν ούτε μετά την αναστροφή της πώλησης, παρότι έχασα άπειρες ώρες και μπλέχθηκα εξαιτίας σου και μόνο σε απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις.
Στο τέλος-τέλος, μου έφαγες 40 μέρες, στις οποίες έχασα ρολόγια που πλέον δεν βρίσκω!!
Δεν λέει να εμφανίζεσαι και δήθεν..'Παραστρατημένος'!

(ειλικρινά, ήθελα να'ξερα..που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια; δεν ξέρεις ότι στο κατάστημα με τον κωδικό της δικής τους κάρτας διαπιστώνεται αμέσως πόσο το πήρες; επίσης, εσύ τι λες; δεν γνωρίζω σε τι τιμή το πήραν πίσω;...να δεις, που στο τέλος, θα είσαι εσύ που θα μας βγάλεις όλους έξω από τα ρούχα μας!)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μάρτιος 08, 2014, 12:25:12 μμ »
Κατ' αρχάς, κανείς δεν κάνει πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα.
Όλους μας αγγίζει και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν από ποιον θα πρέπει να φυλάγονται στο μέλλον. Από τον Πρίντεζη ή από το Νίκο;;;

Διαπιστώνω όμως ότι στο θέμα της τιμής, που είναι και όλο το ζουμί της υπόθεσης, επικρατεί μια σύγχυση.

Από τη μια δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Νίκου, ο  οποίος ισχυρίζεται ότι το πήρε 4000€+.

Από την άλλη όμως, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω και τα λεγόμενα του Πρίντεζη.

Ποιος επαγγελματίας που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην αγορά θα διακύβευε την αξιοπρέπεια της επιχείρησής του, παραποιώντας μια εγγύηση προκειμένου να πουλήσει σε "ειδική τιμή";

Να παραποιήσει μια εγγύηση για να πουλήσει σε ¨φουσκωμένη" τιμή, το καταλαβαίνω.
Να την παραποιήσει όμως για να πουλήσει σε "ειδική τιμή", δεν έχει καμία λογική.

Κάτι δε μας λέτε καλά παιδιά..............

Υ.Γ. Επί τη ευκαιρία της βόλτας μου στη Γλυφάδα, θα περάσω να δω αυτό το περιβόητο ρολόι μαζί με την κάρτα εγγύησης.
Θα είναι κρίμα να μη γνωριστούμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καταλήξει στα δικά μου χέρια αν έιχα τα χρήματα νωρίτερα.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μάρτιος 08, 2014, 03:30:27 μμ »

Νίκο, απορώ..

'Εχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα (και με συγκεκριμένο τρόπο) και εσύ επιμένεις να απαντάς άλλα αντ'  άλλων..

Επειδή λες και ξαναλες ότι (δήθεν) αγόρασες το ρολόϊ σε τιμή πάνω από 4.., θα ήθελες μήπως να μας πεις ότι αναφέρεσαι σε συναλλαγή ανταλλαγής και όχι σε καταβολή με μετρητά;

Δηλαδή, δεν κατέβαλες μετρητά, αλλά αντάλλαξες ρολόϊ/ρολόγια την αξία των οποίων αυθαίρετα ανεβάζεις σε όποιο ύψος θες..
Μας λες ότι πήρες το 111 σε τιμή πάνω από 4..., αν και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να μας πεις ότι το πήρες και πάνω από 14..

Γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;

Μέχρις στιγμής, δεν λέει 'η κάθε πλευρά ό,τι θέλει', όπως ισχυρίζεσαι.
Εσύ, μόνο, λες ό,τι θες..

Και κάτι ακόμα: η προσπάθειά σου να εμφανισθείς ως θύμα, συνιστά  πρόκληση..
Εγώ, που πραγματικά εξαπατήθηκα, δεν το έπαιξα θύμα ούτε πριν ούτε μετά την αναστροφή της πώλησης, παρότι έχασα άπειρες ώρες και μπλέχθηκα εξαιτίας σου και μόνο σε απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις.
Στο τέλος-τέλος, μου έφαγες 40 μέρες, στις οποίες έχασα ρολόγια που πλέον δεν βρίσκω!!
Δεν λέει να εμφανίζεσαι και δήθεν..'Παραστρατημένος'!

(ειλικρινά, ήθελα να'ξερα..που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια; δεν ξέρεις ότι στο κατάστημα με τον κωδικό της δικής τους κάρτας διαπιστώνεται αμέσως πόσο το πήρες; επίσης, εσύ τι λες; δεν γνωρίζω σε τι τιμή το πήραν πίσω;...να δεις, που στο τέλος, θα είσαι εσύ που θα μας βγάλεις όλους έξω από τα ρούχα μας!)

Σπυρο

χωρις να γνωριζω καποιον από τους δυο σας , η ολη συμπεριφορα σου - αντιδραση μου γεννα μια απορια :

τι προσπαθεις να μας πεις? ότι κυκλοφορουν ρολογια κλεμμενα? το ξερουμε
χωρις χαρτια ? και αυτό το ξερουμε
ότι τα μαγαζια μεταχειρισμένων είναι ανθρωποι που τους νοιαζει μονο το κερδος? κι αυτό το εχουμε βιωσει
ότι ο Νικος είναι απατεωνας και σε ξεγελασε? γιατι δεν το λες αυτό από την αρχη αλλα προσπαθεις με μισολογα και γριφους να μας οδηγήσεις σ αυτό το συμπερασμα? και στο τελος τελος δεν εχασες και κατι . αν καταλαβα καλα τα χρηματα σου τα πηρες. οκ εχασες λιγο από το χρονο σου αλλα τωρα χανεις πολύ περισσοτερο με το να προσπαθεις να αποδειξεις σε ολους εμας ότι καποιο μελος δεν είναι ενταξει.

και κατι ακομα . Αν υποθεσουμε ότι ο Νικος γνωριζε ότι το ρολοι ειχε πλαστα εγγραφα. Γιατι να επιχειρησει να το πουλησει σε καποιον εδώ μεσα που σαφως είναι πιο ψαγμένος και γνωριζει περισσοτερα για ρολογια απαο ένα απλο ανθρωπο.

το ενδεχομενο να μην το γνωριζε το εχεις αποκλεισει , και αν ναι με ποιες αποδειξεις?

παιρνωντας παράδειγμα από εμενα , ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εψαξα τοσο πολύ αν η καρτα είναι σωστη και αν είναι πλαστη. μπορει εγω να είμαι αφελης αλλα ετσι λειτουργω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μάρτιος 08, 2014, 03:46:08 μμ »
Σπυρο...η ολη συμπεριφορα σου - αντιδραση μου γεννα μια απορια :

τι προσπαθεις να μας πεις? ότι κυκλοφορουν ρολογια κλεμμενα? το ξερουμε...

παιρνωντας παράδειγμα από εμενα , ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εψαξα τοσο πολύ αν η καρτα είναι σωστη και αν είναι πλαστη. μπορει εγω να είμαι αφελης αλλα ετσι λειτουργω.

Καλύτερη πάσα δεν μπορούσα να περιμένω..
Λοιπόν, η κουβέντα πράγματι αποπροσανατολίστηκε και κατάντησε προσωπική αντιπαράθεση που δεν προσφέρει τίποτα (πέρα από ότι χαλάει και τη διάθεση του φόρουμ).

Η ουσία nt1969 είναι αυτό ακριβώς που λες: ότι κυκλοφορούν και ρολόγια που μπορεί να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ και μερικοί το παίρνουν σαν χαβαλέ!!

Σου αρκεί ή θες και άλλο;

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μάρτιος 08, 2014, 04:03:04 μμ »
Δλδ τα teaser που βλέπαμε τόσο καιρό ήταν για να καταλήξουμε στο ότι κάποια ρολόγια που πουλιούνται εκτός ad μπορεί να είναι και κλεμμένα?Συγγνώμη και ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση αλλά εχώ μπερδευτεί (Σαν το Βίκτωρα ένα πράμα... )   :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μάρτιος 08, 2014, 04:10:25 μμ »

Καλύτερη πάσα δεν μπορούσα να περιμένω..
Λοιπόν, η κουβέντα πράγματι αποπροσανατολίστηκε και κατάντησε προσωπική αντιπαράθεση που δεν προσφέρει τίποτα (πέρα από ότι χαλάει και τη διάθεση του φόρουμ).

Η ουσία nt1969 είναι αυτό ακριβώς που λες: ότι κυκλοφορούν και ρολόγια που μπορεί να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ και μερικοί το παίρνουν σαν χαβαλέ!!

Σου αρκεί ή θες και άλλο;

μπορει να ειναι κλεμμενα. ξερεις αν ειναι κλεμμενο Σπυρο?

αντι να τα χωνουμε μονο στο Νικο δικαια ή αδικα ειναι θεμα που ο καθενας μας αντιλαμβανεται απο οσα εχουν ειπωθει, μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις μια ξεκαθαρη απαντηση απο το καταστημα το οποιο παραδεχθηκε (ακουσον ακουσον!!!) συμφωνα με οσα εγραψες οτι διοχετευσε στην αγορα (ειτε εν γνωσει του πελατη του ειτε οχι μου ειναι αδιαφορο) ενα ρολοι που ειχε παραποιημενα και λαθος εγγραφα!!!! Να μας πει καποιος, για το πως το συγκεκριμενο ρολοι πωληθηκε με τη συνοδεια αυτων των εγγραφων!

δηλαδη ελεος στην τελικη με τα τοσα υποννοουμενα και την τοση κρυψινοια απο παντου.

και ελεος με την απουσια των διαχειριστων απο ενα τοσο σοβαρο θεμα! αφορα σε ενα χρηστη και ενα καταστημα που αφενος μεν δεν ειχε ακουστει τιποτε αντιστοιχο για αυτους στο παρελθον, αφετερου δε εχουν κανει σωρο δοσοληψιες χωρις να υπαρχει καποιο αντιστοιχο θεμα.

και τα λεω τα παραπανω Σπυρο γιατι αν σε ενδιαφερει αυτο που οντως λες τοτε θα επρεπε να ξεδιαλυνεις αυτο που ρωταω.
Αλλα εγω βλεπω οτι υπαρχει θεμα προσωπικης αντιπαραθεσης κατα κυριο λογο. Καλο ειναι να λυθει, αν ειναι πατα και μια μηνυση στον omegasnik αλλα αν δεν εχεις απαντηση στο παραπανω ερωτημα, προσωπικα χεστηκα για το κυρος του omegasnik στην τελικη και για το διαπροσωπικο σας προβλημα για να το διαβαζω εσαει και καθημερινα σα σηριαλ.

μπορει να δοθει μια απαντηση στη γεννεσιουργο αιτια του θεματος? πως και γιατι μπηκαν αυτα τα χαρτια παρεακι με το 111?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #138 στις: Μάρτιος 08, 2014, 05:10:35 μμ »
Ρε Θοδωρη, τι ακριβως ζητας απο τους διαχειριστες στο συγκεκριμενο θεμα και σε πειραζει η απουσια τους;
Διαβαζουμε το θεμα οπως ενα σωρο αλλα μελη, αλλα δεν συμμετεχουμε, γιατι δεν εχουμε κατι να πουμε.
Το θεμα δεν εχει παρεκτραπει για να επεμβουμε σε κατι.
Τι περιμενες δηλαδη, να βγαλουμε ετοιμηγορια; φταιει ο Πριντεζης, ή φταιει ο Νικος, ή φταιει ο Σπυρος;
Δεν ειναι αυτος ο ρολος μας και ουτε μπορουμε να το ξερουμε αλλωστε.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μάρτιος 08, 2014, 05:12:39 μμ »

:cheers:

:cheers:

:cheers: :cheers:

Άντε, Εβίβα, παιδιά!
Ειδικά, ο τελευταίος, Χρόνια Πολλά και για τη Γιορτή σου!

(Με δουλεύετε;..εγώ θα σας πω πως βρέθηκε η πλαστή κάρτα με το ρολόϊ; πλάκα κάνετε; karteo, μιλάς για κρυψίνοια σε εμένα; δεν ξαναδιαβάζεις, καλύτερα, τι πόσταρες απο την αρχή για το θέμα - τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'.. ;D ;D ;D)