Ρε παιδιά ήμαρτον! Βγαίνω από τα ρούχα μου!
Αγόρασα ένα ρολόι ολοκαίνουριο πάνω από 4 χιλιάρικα με τα συνοδευτικά που είδατε όλοι στις φωτογραφίες!
Δεν είχα μέχρι τώρα ιδέα για το αν αυτά είναι γνήσια ή όχι έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στο μαγαζί αφού τόσα χρόνια έχω κάνει τόσες συναλλαγές μαζί του. Είμαι και κερατάς και δαρμένος και πάνω από όλα ζημιωμένος προσπαθώντας να πάρει τα χρήματά του όσο πιο γρήγορα γινόταν και με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος ο Σπύρος. Δεν είχα την πολυτέλεια των χρημάτων και του χρόνου να πληρώσω εγώ το Σπύρο και μετά με την ησυχία μου να βρω το δίκιο μου με το μαγαζί.
Η κάθε πλευρά από τη μεριά της μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
Νίκο, απορώ..
'Εχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα (και με συγκεκριμένο τρόπο) και εσύ επιμένεις να απαντάς άλλα αντ' άλλων..
Επειδή λες και ξαναλες ότι (δήθεν) αγόρασες το ρολόϊ σε τιμή πάνω από 4.., θα ήθελες μήπως να μας πεις ότι αναφέρεσαι σε συναλλαγή
ανταλλαγής και όχι σε καταβολή με μετρητά;
Δηλαδή, δεν κατέβαλες μετρητά, αλλά αντάλλαξες ρολόϊ/ρολόγια την αξία των οποίων αυθαίρετα ανεβάζεις σε όποιο ύψος θες..
Μας λες ότι πήρες το 111 σε τιμή πάνω από 4..., αν και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να μας πεις ότι το πήρες και πάνω από 14..
Γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
Μέχρις στιγμής, δεν λέει 'η κάθε πλευρά ό,τι θέλει', όπως ισχυρίζεσαι.
Εσύ, μόνο, λες ό,τι θες..
Και κάτι ακόμα: η προσπάθειά σου να εμφανισθείς ως θύμα, συνιστά πρόκληση..
Εγώ, που
πραγματικά εξαπατήθηκα, δεν το έπαιξα θύμα ούτε πριν ούτε μετά την αναστροφή της πώλησης, παρότι έχασα άπειρες ώρες και μπλέχθηκα εξαιτίας σου
και μόνο σε απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις.
Στο τέλος-τέλος, μου έφαγες 40 μέρες, στις οποίες έχασα ρολόγια που πλέον δεν βρίσκω!!
Δεν λέει να εμφανίζεσαι και δήθεν..'Παραστρατημένος'!
(ειλικρινά, ήθελα να'ξερα..που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια; δεν ξέρεις ότι στο κατάστημα με τον κωδικό της
δικής τους κάρτας διαπιστώνεται αμέσως πόσο το πήρες; επίσης, εσύ τι λες; δεν γνωρίζω σε τι τιμή το πήραν πίσω;...να δεις, που στο τέλος, θα είσαι εσύ που θα μας βγάλεις όλους έξω από τα ρούχα μας!)