Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 52963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:10:34 πμ »
Όπα....

Γνώριζε ο Νίκος πριν την πώληση οτι υπήρχε αναντιστοιχία στον αριθμό cosc ???
Σε ενημέρωσε πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή?

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:14:17 πμ »
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου  γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος  παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...
Ωπα, ώπα.......αυτό είναι πολύ βαρύ. Ήξερε ο Νίκος και παρ' όλα αυτά έγραψε στην αγγελία του
"... τα λόγια είναι περιττά.
Όσοι με γνωρίζουν και μ'έχουν εμπιστευτεί ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ρολόγια της συλλογής μου."

Πολύ σοβαρή κατηγορία αυτή.......

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:15:29 πμ »
...

Το θέμα δεν είναι αν γνώριζε ή δεν γνώριζε ο Νίκος - αν και την διαφορά ανάμεσα στα χαρτιά και στον αριθμό που είναι χαραγμένος στον μηχανισμό τον είχε διαπιστώσει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του.
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου  γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος  παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...
...

Πολύ σωστά τα λες Σπύρο και σου είχα γράψει ότι ρώτησα σχετικά και μου είπαν ακριβώς ότι γράφεις, δηλαδή ότι βρίσκεται σε σημείο που δεν φαίνεται στο dial! Κάτι που σου είπαν και εσένα αν δεν κάνω λάθος την πρώτη φορά που πήγες μαζί με το Δημήτρη στην Panerai!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:17:09 πμ »
Όπα....

Φιλικά Γιώργος

Όχι ΒΕΒΑΙΑ Γιώργο! Είδα κι εγώ αυτόν τον αριθμό και ρώτησα και μου απάντησαν όπως ακριβώς απάντησαν και στο Σπύρο όταν ρώτησε στη Κηφησιά την επομένη της παραλαβής του ρολογιού!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:17:52 πμ »
Ωπα, ώπα.......αυτό είναι πολύ βαρύ. Ήξερε ο Νίκος και παρ' όλα αυτά έγραψε στην αγγελία του
"... τα λόγια είναι περιττά.
Όσοι με γνωρίζουν και μ'έχουν εμπιστευτεί ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ρολόγια της συλλογής μου."

Πολύ σοβαρή κατηγορία αυτή.......

Δημήτρη ΟΧΙ βέβαια!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:47:10 πμ »
Όπα....

Φιλικά Γιώργος

Η συναλλαγή έγινε στις 3-2-2014.
Σε ερωτήσεις μου (γιατί, αμέσως διαπίστωσα την έλλειψη των stickers), πήρα διαβεβαιώσεις από το Νίκο ότι όλα είναι οκ.

Την επομένη (4-2-2014) πήγα με συμφορουμίτη στον Καίσαρη στην Κηφισιά.
Ρωτήθηκε ο πωλητής για τους αριθμούς και απάντησε ότι ναι, ο movement number που αναγράφεται στο cosc είναι χαραγμένος στον μηχανισμό και πρέπει να ταιριάζει.
Πήρε μια λούπα και προσπάθησε να μου τον δείξει, αλλά δεν τον βρήκε.

Η 'ανακάλυψη' ήρθε μερικές μέρες αργότερα, από εμένα, οπότε και έστειλα στο Νίκο το παρακάτω μήνυμα.

Nικόλα, καλησπέρα!

Φαντάζομαι θα πετάς από χαρά με το πρασινάκι και βέβαια, δικαιολογημένα, γιατί το ρόλεξ, είναι..ρόλεξ! ;)

Όμως, όποτε βρεις χρόνο, θα ήθελα την εμπειρία και τα 'φώτα' σου σχετικά με το 111.

Χαζεύοντας, νωρίτερα σήμερα τον μηχανισμό με μεγενθυτικό φακό, εντόπισα έναν αριθμό και κάποιες χαράξεις που δεν είναι ορατές αν κοιτάς το open back κάθετα, αλλά μόνο κοιτώντας την κάσα υπό γωνία.

Με όμορφα και καλογραμμένα μπλέ στοιχεία υπάρχουν οι εξής εγχαράξεις: "555064", "SWISS", "SEVENTEEN 17 JEWELS".

Ένα εύλογο ερώτημα, βέβαια, είναι τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός..

Θυμάμαι, όταν είχαμε πάει με τον Δημήτρη στον Καίσαρη, είχα ρωτήσει το γνωστό θέμα (για τους αριθμούς στο COSC certificate που δεν αντιστοιχίζονται με κανέναν από τους αριθμούς που είναι γραμμένοι στην κάσα) και ο υπάλληλος είχε απαντήσει ότι ο αναφερόμενος ως αριθμός 'movement' υπάρχει χαραγμένος και μπορεί κανείς να τον δει επάνω στον μηχανισμό.
Μάλιστα, είχε σηκωθεί όρθιος για να πλησιάσει στο φως μιας λάμπας που υπήρχε πάνω από τον πάγκο του και είχε προσπαθήσει να τον βρει κοιτώντας και αυτός με μεγενθυτικό φακό, καταλήγοντας (όταν δεν τον βρήκε) ότι για να το δει κανείς πρέπει να ανοιχθεί η κάσα.

Να πω την αλήθεια το θέμα το είχα ξεχάσει, μέχρι που σήμερα έκανα την 'ανακάλυψη' που προανέφερα, τυχαία, κοιτάζοντας το swan neck με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα για το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο εξάρτημα.

Θυμίζω το πιστοποιητικό του ρολογιού:

Ως αριθμός movement αναφέρεται ο "552809" και όχι ο αριθμός που είναι χαραγμένος "555064".

Το γεγονός ότι είναι και οι δύο εξαψήφιοι και με σχετική ομοιότητα στα πρώτα δύο νούμερα, μάλλον δεν μας διαφωτίζει (ίσως, το αντίθετο).

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εντοπίσω καμία απάντηση στο διαδίκτυο και βέβαια, δεν γίνεται να ρωτήσω και στο φόρουμ..

Ελπίζω, η εμπειρία σου και οι γνώσεις σου να με διαφωτίσουν..

Τότε (δηλαδή στις 11-2-2014) ο Νίκος μου αποκάλυψε ότι και εκείνος κατά το παρελθόν είχε διαπιστώσει τη διαφορά στους αριθμούς και μου έδωσε την εξήγηση που προανέφερα.

Την επόμενη, 12 Φεβρουαρίου, το θέμα διαλευκάνθηκε μετά από επίσκεψή μου στα κεντρικά του Καίσαρη και ΜΟΝΟ μετά από παράκλησή μου να έρθει ο τεχνίτης στον χώρο αναμονής.
Σημειώνω το τελευταίο και περιγράφω λίγο τη διαδικασία για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
Μία κοπέλα από τη ρεσεψιόν πήρε το ρολόϊ και το πήγε στον χώρο των τεχνιτών, ο οποίος δεν φαίνεται από τον χώρο αναμονής.
Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε με το ρολόϊ και μου είπε ότι είναι γνήσιο.
Πολύ ευγενικά ζήτησα και κατάφερα να έρθει τεχνίτης έξω και μάλιστα να ασχοληθεί μαζί μου περίπου τρία τέταρτα της ώρας.
Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε το ζήτημα της παραποιημένης κάρτας.

Τέτοιο κόλπο με την κάρτα, πραγματικά, δεν μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν δεν ξέρει πως να την ελέγξει (στο ιντερνετ δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες και μάλλον γράφουμε 'ιστορία' εδώ..)

Όσον αφορά στο COSC είναι γνωστό και δεν σηκώνει αμφιβολίες ότι οι αριθμοί του πρέπει να ταιριάζουν με το ρολόϊ.
Γιαυτό και φαγώθηκα..
Περιέργως, ο Νίκος είχε αρκεσθεί σε υποθέσεις ότι μπορεί να υπάρχει και άλλου χαραγμένος ο αναφερόμενος στο πιστοποιητικό άσχετος αριθμός, όπως π.χ. στην απέναντι (προς το dial) πλευρά του μηχανισμού..

Εdit: Ίσως έχει ενδιαφέρον η αλληλογραφία μου με το Νίκο μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, την οποία και παραθέτω αυτούσια.

Μόλις επέστρεψα από το σέρβις του Καίσαρη, του έστειλα το παρακάτω μήνυμα:
Νικόλα, καλημέρα!

Οι κουβέντες μας είναι πάντα ευχάριστες, όμως, δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να γίνουν από κοντά.

Από την άλλη, αυτά που θέλω να σου πω καλύτερα να τα έχεις γραμμένα.

Σε ενημερώνω, λοιπόν, για τα συμπεράσματα που βγήκαν από τον έλεγχο του ‘πακέτου’ στο σέρβις του καίσαρη (και όχι μόνο).

Το ρολόϊ είναι γνήσιο.

Τα χαρτιά του, είναι - πέρα από κάθε αμφιβολία - ‘άλλα αντ’ άλλων’..

1)   Για το C.O.S.C. ας μην το συζητήσουμε.
Οι δύο συγκεκριμένοι αριθμοί, που και εσύ είχες δει ότι δεν ταιριάζουν, ασφαλώς και πρέπει να ταυτίζονται.

2)   Η ‘μαγνητική’ κάρτα της πανεράϊ  είναι ‘πειραγμένη’ και σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζεται ως έγκυρη.
Αυτό το πρόσεξε ο τεχνίτης του Καίσαρη, τον οποίο παρακάλεσα, βγήκε στον προθάλαμο και ευγενικά ασχολήθηκε με το ρολόϊ πάνω από τρία τέταρτα της ώρας.

Συγκεκριμένα, έπιασε την κάρτα στα χέρια αρκετή ώρα και την χάιδευε.
Κάποια στιγμή, γυρνάει και μου λέει: «τώρα, θα σας στεναχωρήσω λίγο περισσότερο..» και μου έδειξε ότι από τα επίμαχα σημεία όπου αναγράφεται ο αριθμός του ρολογιού έχει αφαιρεθεί ένα ειδικό στρώμα που υπάρχει προκειμένου η γραφή να είναι ανεξίτηλη και έτσι επάνω της μπορεί να γράφει κανείς ό,τι θέλει.
Στη θέση του αριθμού που αναγράφεται, μου είπε χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να γράψει κανείς ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΕΡΑΙ! Την ίδια αξία θα είχε..

3)   Τα κουτιά δεν παρέχουν καμία εξασφάλιση.
Το αντίθετο: Από το εξωτερικό, το movement sticker έχει αφαιρεθεί.
Δηλαδή, υπήρχε κάποτε το κανονικό κολλημένο και αφαιρέθηκε για να μπορεί το κουτί να συνοδεύει όποιο πανεράι επιθυμεί κανείς..
Εξάλλου, τέτοια ‘κουτιά’ βρίσκονται στο bay πανεύκολα.

4)   Ακόμα και ένα καρτελάκι που υπάρχει, στο επίμαχο σημείο είναι κομμένο (σύμπτωση; ) και δεν φαίνεται ο αριθμός του.

Νομίζω ότι ο συνδυασμός των παραπάνω καθιστά περιττό να συζητάμε άλλο περί δήθεν ‘εγγράφων’: το ρολόϊ, όχι μόνο στερείται ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συνοδευτικού εγγράφου, αλλά και αυτά που έχει, στη μορφή που είναι, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα..

Όμως, ας συνεχίσουμε:
Η κάρτα του Πρίντεζη είναι της πλάκας. Στο σέρβις του Καίσαρη είπαν ότι το ρολόϊ μπορεί (το ‘μπορεί’ το βάζω εγώ, εκείνοι ήταν σίγουροι) να είναι ξαναπουλημένο, δηλαδή σε εμένα να ήρθε τρίτο χέρι. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ήταν η πρώτη πώληση στον πρώτο ιδιοκτήτη, από κατάστημα του οποίου η σφραγίδα έχει σβηστεί.
Το γεγονός ότι η σφραγίδα του καταστήματος έχει σβηστεί, το είχε παρατηρήσει ακόμα και ο άσχετος και αδιάφορος πωλητής του Καίσαρη στην Κηφισιά, όπως θα θυμάται και μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης.

Επειδή στις σχετικές ερωτήσεις μου, είχες πει ότι το ρολόϊ έτσι ακριβώς στο πούλησε ο Πρίντεζης καινούργιο, σε ενημερώνω για να γνωρίζεις..

Από αυτά που διάβασα και είδα μέσα σε 10 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ακριβών εκφράσεων και φωνής των προσώπων που εμπλέκονται και στα οποία απευθύνθηκα, μπορώ να πω ότι έμαθα αρκετά.

Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσεις να ξαναγοράσεις κάποιο 111, να με έχεις υπόψη σου για να πάμε να το δούμε μαζί..

ΥΓ: Δεν σταμάτησα σε αυτά. Το ρολόϊ στη συνέχεια ελέγχθηκε και αλλού, όπου πήρα εκτίμηση της αξίας του και του έκανα, με την ευκαιρία, μέτρηση υδατοστεγανότητας, παίρνοντας και το σχετικό ‘χαρτάκι’.
Η στεγανότητά του είναι οκ.
Όσο για την εμπορική του αξία..είναι όπως, ακριβώς, σου είπα χθες: δεν το βλέπω να ξεκολλάει ποτέ από τα χέρια μου!

(ίσως τα πούμε και τηλ/κα μέσα στο σαβ/κο)

Φιλικά,
Σπύρος

Η απάντηση του Νίκου:
Καλημέρα Σπύρο!

πραγματικά εκπληκτικά όλα όσα μου περιγράφεις και σε ευχαριστώ!

Έχω μείνει άφωνος ...

Κυρίως γιατί είχα εμπιστοσύνη στον Πρίντεζη η οποία τώρα κλονίζεται συθέμελα ...

Βέβαια εσύ τα βρήκες όλα και γρήγορα με μια απλή επίσκεψη στον AD, αχ τι μου κάνει αυτή η απόσταση! 
Σίγουρα πάντως για οποιοδήποτε επόμενο ρολόι που θα αγοράσω θα σε "εκμεταλλευτώ" (αφού προσφέρεσαι χα χα χα) και πραγματικά χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και από μακρυά!
Καλημέρα!

Φιλικά
Νίκος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 07, 2014, 12:03:29 μμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος Stanley Laurel

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 07, 2014, 12:39:20 μμ »
Συγκλονιστικο πραγματικα...
if any of you cry at my funeral, i'll never speak to you again.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 07, 2014, 12:55:42 μμ »
Δεν το θεωρώ πολύ σωστό να γράφονται τα προσωπικά μηνύματα εκτός και αν υπάρχει συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων.
Για αυτό το λόγο τα λέμε προσωπικά...

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί - αφού τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο σας και αφού ενημερωθήκαμε τί πρέπει να προσέχουμε ( μπράβο και ευχαριστώ από εμένα, πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ) - συνεχίζεται αυτή η κουβέντα...
Νιώθω ότι εκτοξεύονται κατηγορίες χωρίς λόγο πια...

Να τονίσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δε θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να υποστηρίξω κανέναν (κανέναν δε γνωρίζω άλλωστε προσωπικά, ούτε έχω κάνει συνδιαλλαγές)...

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 07, 2014, 12:58:25 μμ »
Δεν το θεωρώ πολύ σωστό να γράφονται τα προσωπικά μηνύματα εκτός και αν υπάρχει συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων.

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί - αφού τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο σας και αφού ενημερωθήκαμε τί πρέπει να προσέχουμε ( μπράβο και ευχαριστώ από εμένα, πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ) - συνεχίζεται αυτή η κουβέντα...

Να τονίσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δε θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να υποστηρίξω κανέναν (κανέναν δε γνωρίζω άλλωστε προσωπικά, ούτε έχω κάνει συνδιαλλαγές)...

Να σε παρακαλέσω να ρίξεις μια ματια στο θέμα απο την αρχή;

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 07, 2014, 12:59:58 μμ »
Αυτά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για κανέναν.
Το θέμα είναι το ποστ να πιάσει τόπο.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:02:49 μμ »
Πέρα από την όποια κατάληξη της ιστορίας αυτής, το ηθικό δίδαγμα του "προσέχουμε τι παίρνουμε" νομίζω ότι μένει και ότι τα παραδείγματα του τι μπορεί να είναι πειραγμένο ή παραποιημένο είναι πολύ χρήσιμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:07:04 μμ »
Το ρολόι ο Πρίντεζης το ξαναπουλάει;

http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:09:05 μμ »

Άντε, μπράβο!

Εκεί είναι το θέμα..

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:11:43 μμ »
Άντε, μπράβο!

Εκεί είναι το θέμα..

Σωστό! Τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσει κανένας!

Φιλικά
Νίκος.

ΥΓ
Μπορεί κάποιος από την Αθήνα να πάει ως ενδιαφερόμενος και να δει αν πρόκειται για το ίδιο ρολόι του οποίου τα στοιχεία έχουμε?
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:14:30 μμ »

Βαγγέλη μέσα από τα πμ φαίνεται  οτι έχει εμπλακεί κι ένα μεγάλο μαγαζί του χώρου

Παράθεση από: omegasnik στις Φεβρουάριος 14, 2014, 10:03:06 πμ

Κυρίως γιατί είχα εμπιστοσύνη στον Πρίντεζη η οποία τώρα κλονίζεται συθέμελα ...

ο οποίος ουσιαστικά γράφει οτι εξαπατήθηκε!!! (εκτός και άλλα βλέπουν τα μάτια μου)

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:20:10 μμ »

κάτι λάθος έχεις κάνει Δημήτρη...PAM 1112 με βγάζει ο σύνδεσμος... ???

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:27:11 μμ »
Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.

Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;

ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;

Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:29:42 μμ »
Σωστό! Τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσει κανένας!

Φιλικά
Νίκος.

ΥΓ
Μπορεί κάποιος από την Αθήνα να πάει ως ενδιαφερόμενος και να δει αν πρόκειται για το ίδιο ρολόι του οποίου τα στοιχεία έχουμε?

Εμένα, όπως πάω, τα καταστήματα που πουλάνε πανεράι θα με βλέπουν και θα κατεβάζουν ρολά.

Να μη πω οτι σε λίγο θα αρχίσουν να ασφαλίζονται και από "κινδύνους svl" ;)

Γιώργο, δεν σε γελούν τα μάτια σου: εμπλέκεται και "μεγάλο μαγαζι", το οποίο μάλιστα ΔΕΝ αρνήθηκε οτι παρέδωσε στο Νίκο το ρολόι με τα συγκεκριμένα κουτιά και χαρτιά.
Μπορεί το link να μην είναι το σωστό, σημασία όμως έχει οτι το ρολόι ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπουληθεί με τον ίδιο τρόπο.
Και το ερώτημα παραμένει: γιατί το pam111 σειράς Μ 2499/2500 δεν έχει χαρτιά;

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:32:51 μμ »
Έτσι διαφημίζεται στου Πρίντεζη

Panerai Luminor Marina-2011!
Κωδικός:           PAM 111 2
Κατάσταση    Ελαφρώς μεταχειρισμένο
Έτος             2011
Μέγεθος            44mm
Κάσα                Ατσάλι
Κρύσταλλο        Zαφείρι
Μπρασελέ         Καφέ Δερμάτινο Λουρί
Καντράν           Μαύρο
Δείκτες             Φωσφορίζοντες
Στεφάνι            Λεία
Μηχανισμός      Κουρδιστό
Αδιάβροχο        300m
Κούμπωμα        Εγγράφα
Κορώνα            Βιδωτό
Καπάκι             Βιδωτό
Κουτιά/Χαρτιά  Περιλαμβάνονται

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:33:10 μμ »
Παντως δεν 'πεφτω απο τα συννεφα' με το καταστημα.....