Για το speedmaster μερικα πραγματα λογω του οτι ειμαι και κατοχος του .
Το speedy EINAI αδιαβροχο ,μπορεις να πλυνεις αφοβα τα χερια σου ,μπορεις να κανεις ενα ντουζ ,μπορεις να κολυμπησεις στη θαλλασσα αν και δεν θα το εκανα προσωπικα ποτε λογω αλμυρας και μεγαλων διαφορων στη θερμοκρασια που υφιστατε το ρολοι (εκει που κανεις ηλιοθεραπεια και η θερμοκρασια του ρολογιου που το χτυπαει ο νταλα ηλιος εχει φτασει τους 50 βαθμους και βαλε ξαφνικα βουτας και η θερμοκρασια του παει στου 20 ) .Ας ειμαστε ομως ειλικρινεις ,το 98% των κατοχων ακριβων ρολογιων δεν τα περνει μαζι του για καλοκαιρινο μπανιο στη θαλλασα ,ουτε καν καταδυτικα οπως το sub και καλα κανουν ,για 30 με 50 ωρες το χρονο που θα κρατησουν τα μπανια σου κανε μια θυσια και ασε το ακριβο ρολογακι σου στο συρταρι ή εαν δεν μπορεις να απεξαρτηθεις απο το να κοιτας την ωρα ακομα και στις διακοπες σου βαλε ενα swatch.
Η μεταπωληση του speedy ειναι γρηγοροτερη απο ενος rolex ή ενος panerai για δυο λογους ,ο πρωτος ειναι η τιμη (περισσοτεροι που το αντεχουν οικονομικα ) και ο δευτερος οτι αρεσει σε περισσοτερους .
Το πλαστικο του τζαμι μαζευει γρατσουνιες αναλογως ποσο απροσεκτος εισαι ,το δικο μου θελει δυο φορες το χρονο γυαλισμα με αλοιφη ,συνολικα δηλαδη δεκα λεπτα απο το χρονο μου και ανεξοδα ,πεντε ευρω η αλοιφη και ενα βαμβακερο πανακι ,οταν θα το παω για σερβις μετα απο πεντε με εξι χρονια θα μου το αλλαξουν με 40 ευρω , δεν θες να ξερεις ποσο θελει η rolex για ενα ζαφειρι απο sub .
Σερβις Ελλαδα ειναι οντως τσουχτερο ,ισως και ακριβοτερο απο της rolex αλλα ειναι κατι που το πληρωνεις καθε πεντε εξι χρονια πρωτον και δευτερον για το speedy μπορει να στο κανει και καποιος καλος τεχνιτης ,υπαρχουν αρκει να τους ψαξεις.