ανοιγω αυτο το ποστ ,αν και εχουμε σποραδικα αναφερει την ταση των εταιρειων,διαβαζα προσφατα για το νεο caliber 975 jlc,υπεροχο,τεχνολογικο,διπλες γεφυρες ,παχυ,αδρες γραμμες .οσο το κοιταγα η κορωνα της ρολεξ μου χαμογελαγε ειρωνικα,σαν να ελεγε "αστους,ολοι εμενα ζηλευουν και θελουν να μου μοιασουν

" δεν θα χε και πολυ αδικο ομολογω να πω ,αλλα ας γινω πιο συγκεκριμενος.διπλη γεφυρα στηριξης balancier στα προτυπα ρολεξ,χρηση free sprung,ακομα και η τιμη της ροπης(καπου στο 13)!ολα αυτα τα συναντουμε στα νεας σχεδιασης calibers jlc ,ap etc.οπως εχω αναφερει σε παλιοτερο ποστ μου ειναι στα βηματα της ρολεξ,αλλα ακομα και οι διαστασεις κατι μου θυμιζαν και ετσι εψαξα λιγο ακομα :
rolex Cal. 3135.features: 28.50 mm in diameter, 6.00 mm height
jlc 975 30mm in diameter and 5.7mm height the dimensions of the caliber 975 .
δεν ειναι καθολου κακο να ακολουθουν οι αλλοι κατι καλο ,ανθεκτικο και δοκιμασμενο,δοκιμασμενο εδω και δεκαετιες ομως.

Υ.Γ 1 για τον ΒΒ με αγαπη!τα ρολογια της φωτογραφιας δεν ειναι δικα μου αλλα οποτε θες μπορω να σου παραθεσω φωτο της αρεσκειας σου κατα παραγγελια

μιας και σιννακιας εγινες δεν μενει να γινεις και αυτο που ολοι σχεδον αρνουνται αλλα ενδομυχα επιθυμουν, ρολεξακιας

Υ.Γ2 για τους πιστους και ασπονδους φιλους της jlc το περιεχομενο του ποστ δεν εχει προθεση να προσβαλλει μια εταιρεια υψηλου πρεστιζ αλλα αντιθετα να θυμισει σε ολους μας οτι η ρολεξ δεν ειναι τυχαια μεγαλη και πολυ αντιγραμμενη εταιρεια.
Υ.Γ 3 για τον εξοστρακισμο του mod δεχομαστε και αιτησεις μεσω mail,fax,videocall ,σηματα καπνου,ταχυδρομικα περιστερια(για οικολογους

) οτι θα μπορεσει να μας δωσει το προσδοκουμενο αποτελεσμα