ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου τέτοιες καταστάσεις. (γιο ναρκομανή, αδερφή, κομμουνιστή κ.τ.λ) Ειλικρινά δεν το εύχομαι. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.

Η παραπάνω δήλωση με ξεπερνάει,ακόμα και στα πιο αποκομένα ορεινά χωρια της χώρας τέτοιου είδους αντιλήψεις έχουν εκλείψει σε ένα βαθμό.
Ως ένα αντιπαράδειγμα να παραθέσω το τρίπτυχο:
a)παίρνω χάπια και φουντα έτσι για την φάση με τα λεφτα του μπαμπα,
b)μεγάλςο γαμιάς που δεν σεβομαι τη σχεση μου/οικογενεια μου αφού δεν τρέχει και τίποτα αφού είμαι ΑΝΤΡΑΣ,
c)τιμημένος ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(για να μην επεκταθω αλλού) που τόσα χρόνια συμβάλω και εγώ στο κλέψιμο δημοσιου χρήματος-περιουσίας+ρουσφετια και άμα λάχει βαραμε για την πλάκα μας και κανεναν φουκαρα αφού έχουμε γερες πλάτες(+ καθε ειδους ανομια)
ο αυτοεξευτελισμος μερικων ομοφυλοφιλων, ειναι ισαξιος με τον αυτοεξευτελισμο ορισμενων ετεροφυλοφιλων. παιρνονται και πηδιουνται και οι μεν και οι δε ασυστολα και προκλητικα? και για τους δυο εμενα ισχυει το ιδιο. αυτοεξευτελιζονται. ειτε ο ενας ειναι προκλητικος ειτε μια γκομενα ειναι προκλητικη εμενα μου προξενει αποστροφη απεναντι στον ανθρωπο αυτο. οκ, τη δευτερη μπορει να θελω να την μπηξω, αλλα και τους δυο δεν τους εκτιμω.
Ο,τι πιο εμπεριστατωμενο έχει ειπωθεί εδώ μέσα.
Όποιος δεν σεβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να απολαμβάνει τον σεβασμό των υπολοίπων,είτε πρόκειται για φουρναρηδες,οικοδόμους,νταλικέρηδες είτε για στρατηγούς,εισαγγελείς,μεγαλοεπιχειρηματίες κλπ κλπ.