Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #400 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:04:52 μμ »
ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου τέτοιες καταστάσεις. (γιο ναρκομανή, αδερφή, κομμουνιστή κ.τ.λ) Ειλικρινά δεν το εύχομαι. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.
Αν ποτέ όμως σου συμβεί το οτιδήποτε, ΕΥΧΟΜΑΙ να το αντιμετωπίσεις με την ίδια άνεση και απελευθερωμένη σκέψη που έγραψες τα παραπάνω ποστ.

Υ.Γ.1: Δεν ξέρω αν αποτελώ εξαίρεση, αλλά φίλους ομοφυλόφιλους δεν έχω. Όχι γιατί είμαι άντρας πολλά βαρύς, απλά δεν έτυχε. Εκτός αν το mywatch μου επιφυλάσσει τίποτα εκπλήξεις.

Υ.Γ.2: Μετά τα τελευταία 2 ποστ που έγραψες, προχώρα μόνος σου για Steinhart. :D

κοιτα, προσπαθω να εφαρμοζω στη ζωη μου τα πραγματα που πιστευω. εχω δυο παιδια και για το μονο που ευχομαι ειναι ενα. να ειναι υγιη σωματικα και ψυχικα. τιποτε αλλο. και εγω το ιδιο να ειμαι για να στεκομαι διπλα τους. ολα τα αλλα γινονται.

η συναναστροφη με φιλους που ειναι ομοφυλοφιλοι και μη, με εχει κανει να καταλαβω οτι ειναι απολυτως φυσιολογικοι και λειτουργικοι ανθρωποι οπως ολοι μας.

ο αυτοεξευτελισμος μερικων ομοφυλοφιλων, ειναι ισαξιος με τον αυτοεξευτελισμο ορισμενων ετεροφυλοφιλων. παιρνονται και πηδιουνται και οι μεν και οι δε ασυστολα και προκλητικα? και για τους δυο εμενα ισχυει το ιδιο. αυτοεξευτελιζονται. ειτε ο ενας ειναι προκλητικος ειτε μια γκομενα ειναι προκλητικη εμενα μου προξενει αποστροφη απεναντι στον ανθρωπο αυτο. οκ, τη δευτερη μπορει να θελω να την μπηξω, αλλα και τους δυο δεν τους εκτιμω.

ναρκωτικα που θετεις παραπανω ειναι αλλο καπελο. αλλη ιστορια, αλλη συζητηση. καταρριπτει πολλα απο οσα εχω γραψει οτι θεωρω ως παραμετρους και κυριως αυτο της σωματικης και ψυχικης υγειας. οποτε εκει δεν ισχυουν προφανως τα ιδια. πολυ κακως τα βαζεις στον ιδιο ντορβα

αλλα δεν θα αφησω τα παιδια μου να γινουν ερμαιο αλλων.

τοσο απλα και ξεκαθαρα

υγ. για hamilton παιζει ρε? :p
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2013, 01:05:27 μμ από koubilaihan »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:54:08 μμ »
ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου τέτοιες καταστάσεις. (γιο ναρκομανή, αδερφή, κομμουνιστή κ.τ.λ) Ειλικρινά δεν το εύχομαι. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.

:megaeek: :megaeek: :megaeek:

Η παραπάνω δήλωση με ξεπερνάει,ακόμα και στα πιο αποκομένα ορεινά χωρια της χώρας τέτοιου είδους αντιλήψεις έχουν εκλείψει σε ένα βαθμό.
Ως ένα αντιπαράδειγμα να παραθέσω το τρίπτυχο:
a)παίρνω χάπια και φουντα έτσι για την φάση με τα λεφτα του μπαμπα,
b)μεγάλςο γαμιάς που δεν σεβομαι τη σχεση μου/οικογενεια μου αφού δεν τρέχει και τίποτα αφού είμαι ΑΝΤΡΑΣ,
c)τιμημένος ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(για να μην επεκταθω αλλού) που τόσα χρόνια συμβάλω και εγώ στο κλέψιμο δημοσιου χρήματος-περιουσίας+ρουσφετια και άμα λάχει βαραμε για την πλάκα μας και κανεναν φουκαρα αφού έχουμε γερες πλάτες(+ καθε ειδους ανομια)

ο αυτοεξευτελισμος μερικων ομοφυλοφιλων, ειναι ισαξιος με τον αυτοεξευτελισμο ορισμενων ετεροφυλοφιλων. παιρνονται και πηδιουνται και οι μεν και οι δε ασυστολα και προκλητικα? και για τους δυο εμενα ισχυει το ιδιο. αυτοεξευτελιζονται. ειτε ο ενας ειναι προκλητικος ειτε μια γκομενα ειναι προκλητικη εμενα μου προξενει αποστροφη απεναντι στον ανθρωπο αυτο. οκ, τη δευτερη μπορει να θελω να την μπηξω, αλλα και τους δυο δεν τους εκτιμω.

Ο,τι πιο εμπεριστατωμενο έχει ειπωθεί εδώ μέσα.
Όποιος δεν σεβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να απολαμβάνει τον σεβασμό των υπολοίπων,είτε πρόκειται για φουρναρηδες,οικοδόμους,νταλικέρηδες είτε για στρατηγούς,εισαγγελείς,μεγαλοεπιχειρηματίες κλπ κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:47:59 μμ »
Αν ποτέ όμως σου συμβεί το οτιδήποτε, ΕΥΧΟΜΑΙ να το αντιμετωπίσεις με την ίδια άνεση και απελευθερωμένη σκέψη που έγραψες τα παραπάνω ποστ.

Πωωωω!
Κατά τ'άλλα το δικό μου ποστ ήταν άκυρο!!!
 :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:54:40 μμ »
Πωωωω!
Κατά τ'άλλα το δικό μου ποστ ήταν άκυρο!!!
 :dielaughing:

Σταμάτα, όποιος λέει κάτι διαφορετικό είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:04:29 μμ »
Σταμάτα, όποιος λέει κάτι διαφορετικό είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Εσύ μην παίρνεις θάρρος κομμουνιστοαδερφή γιατί σε λίγα χρόνια σε βλέπω στην ίδια μοίρα.
Φτερά θα πουλάς στην Αιόλου............

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:05:18 μμ »
Γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε ευθέως σε μια ερώτηση, παρά όταν κολλάτε, κλωθογυρίζετε γύρω γύρω και περί άλλων τιρβάζετε?
Ρώτησα κάτι απλό, αν θα προτιμούσατε ο γιος σας να είναι straight ή gay. Δεν ρώτησα ούτε αν θα προτιμούσατε να σπουδάσει ή μη, ούτε αν θα κάνει αυτό που του αρέσει η όχι, ούτε αν θα μπλέξει με ναρκωτικά ή όχι, ούτε αν θα γίνει κλέφτης ή φονιάς, ούτε αν θα γίνει έξυπνος ή χαζός, ούτε καλός ή κακός άνθρωπος. Είναι απλό ρε παιδιά α ή β, αφήστε τα γύρω γύρω...
Μην φοβάστε να πείτε straight δεν θα σας πουν οπισθοδρομικούς ή και αν το πουν κάποιοι, θα είναι ψευτοκουλτουριάρηδες δήθεν προοδευτικοί...οπότε ελεύθερα.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:08:09 μμ »
Ρε με το στανιο, δε με νοιαζει τι θα ειναι ο ανθρωπος!!!!!!!!!!

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:11:02 μμ »
Σου κάνει το ίδιο δηλαδή, ok δεκτό!!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:13:28 μμ »
Γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε ευθέως σε μια ερώτηση, παρά όταν κολλάτε, κλωθογυρίζετε γύρω γύρω και περί άλλων τιρβάζετε?
Ρώτησα κάτι απλό, αν θα προτιμούσατε ο γιος σας να είναι straight ή gay. Δεν ρώτησα ούτε αν θα προτιμούσατε να σπουδάσει ή μη, ούτε αν θα κάνει αυτό που του αρέσει η όχι, ούτε αν θα μπλέξει με ναρκωτικά ή όχι, ούτε αν θα γίνει κλέφτης ή φονιάς, ούτε αν θα γίνει έξυπνος ή χαζός, ούτε καλός ή κακός άνθρωπος. Είναι απλό ρε παιδιά α ή β, αφήστε τα γύρω γύρω...
Μην φοβάστε να πείτε straight δεν θα σας πουν οπισθοδρομικούς ή και αν το πουν κάποιοι, θα είναι ψευτοκουλτουριάρηδες δήθεν προοδευτικοί...οπότε ελεύθερα.

Γιάννη, αυτό δεν είναι επιχείρημα, είναι μια αρλούμπα.

Μπορώ να στο απαντήσω πολύ εύκολα, άλλα δεν θα σου αρέσει η απάντηση.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:18:03 μμ »

Πες μας τωρα οτι δε σε νοιαζει να τον/την  φωναζεις ''Αργυρουλα'' και να του/της μαζευεις τα προικια του/της ,...
και  παω να πηδηκτω απ το παραθυρο!!! :lol: :jg:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:19:32 μμ »
@karteo

+1000000000000000000000000000
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:20:07 μμ »

Ωχ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:22:08 μμ »
Πες μας τωρα οτι δε σε νοιαζει να τον/την  φωναζεις ''Αργυρουλα'' και να του/της μαζευεις τα προικια του/της ,...
και  παω να πηδηκτω απ το παραθυρο!!! :lol: :jg:

Δεν είναι αυτή η απάντηση γιατρέ μου.

Είναι ότι προτιμώ να είναι straight.

Γιατί στην κοινωνία θα είναι αναγκασμένος να αλληλεπιδρά με ανθρώπους σαν εσένα και τον Γιάννη.

Το ΄πιασες τώρα;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:25:23 μμ »

Με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό σου θεωρώ ότι το παραπάνω δίλλημα είναι μια μεγάλη μπανανόφλουδα προς πάσα κατεύθυνση.
Όταν μιλάς για τα παιδιά σου δεν μπορείς παρά να μιλάς για (ας μου επιτραπεί ο όρος) πιο "βαθειες" έννοιες αλλιώς καταλήγεις στην λογική "δεν με νοιαζει τι θα κανω αρκει να κατουράει όρθια".

Τα παιδιά μου λοιπόν θα με ενδιαφέρει να εχουν την υγεία τους,να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους,να σεβονται τους άλλους,να εχουν δυνατη προσωπικότητα και το θάρρος του λόγου τους ώστε να μην τα εκμεταλευτεί ποτέ κανενας κλπ κλπ.

Εν κατακλείδι θα προτιμούμας να είναι gay και όλα τα παραπάνω παρά straight και να είναι κλέφτης (με ή χωρίς κοστούμι) να εκμεταλεύεται τους αλλους ή να μην το ενδιαφέρει αν ο διπλανός του ζει ή πέθανε επειδή θα είναι αποροφημένος με το σε πιο κλαμπ θα πάει να μεθοκοπήσει και να κάνει επιδειξη των χρημάτων που θα του δίνω.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:28:03 μμ »
Μια χαρά επιχείρημα είναι Θοδωρή.
Από τη στιγμή όμως που διστάζετε να απαντήσετε, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίζουμε την κουβέντα.
Πρέπει να κουβεντιάζουμε πάνω σε μια βάση, η οποία θα μπει όταν ανοίξουμε όλοι τα χαρτιά μας, και όχι να μιλάμε γενικά κι αόριστα. (δεν με πειράζει, αρκεί να είναι ευτυχισμένος, την υγειά του να 'χει, ας γίνει ότι του αρέσει κι άλλες τέτοιες μαλακίες)
Εγώ ξεκαθαρίζω τη θέση μου και σου λέω ότι, ΝΑΙ,θα με πείραζε να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί μου. Θα τον αποδεχόμουν, αλλά θα μαράζωνα από τη στενοχώρια.
Απαντήστε λοιπόν κι εσείς με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ και μετά βλέπουμε. Τόσο απλά.
Αντρίκιες κουβέντες, όχι πούστικες.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:30:59 μμ »

Γιατί στην κοινωνία θα είναι αναγκασμένος να αλληλεπιδρά με ανθρώπους σαν εσένα και τον Γιάννη.

Το ΄πιασες τώρα;

Γιατί βρε Θοδωρή, είπα εγώ κάπου ότι τους μισώ ή ότι τους θεωρώ μιάσματα ή οτιδήποτε τέτοιο? Και παρέα έχω κάνει και τα έχουμε πιεί και έχουμε περάσει και μια χαρά. Και πνευματώδεις άνθρωποι ήταν και με χιούμορ και τα πάντα όλα. Μην με τοποθετείς εσύ με όσα φαντάζεσαι.

Με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό σου θεωρώ ότι το παραπάνω δίλλημα είναι μια μεγάλη μπανανόφλουδα προς πάσα κατεύθυνση.
Όταν μιλάς για τα παιδιά σου δεν μπορείς παρά να μιλάς για (ας μου επιτραπεί ο όρος) πιο "βαθειες" έννοιες αλλιώς καταλήγεις στην λογική "δεν με νοιαζει τι θα κανω αρκει να κατουράει όρθια".

Τα παιδιά μου λοιπόν θα με ενδιαφέρει να εχουν την υγεία τους,να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους,να σεβονται τους άλλους,να εχουν δυνατη προσωπικότητα και το θάρρος του λόγου τους ώστε να μην τα εκμεταλευτεί ποτέ κανενας κλπ κλπ.

Εν κατακλείδι θα προτιμούμας να είναι gay και όλα τα παραπάνω παρά straight και να είναι κλέφτης (με ή χωρίς κοστούμι) να εκμεταλεύεται τους αλλους ή να μην το ενδιαφέρει αν ο διπλανός του ζει ή πέθανε επειδή θα είναι αποροφημένος με το σε πιο κλαμπ θα πάει να μεθοκοπήσει και να κάνει επιδειξη των χρημάτων που θα του δίνω.

Ναι αλλά πάλι έγραψες αυτά που θεωρούνται αυτονόητα και όλοι μα όλοι τα θεωρούν προτεραιότητες για τα παιδιά τους. Δεν απάντησες στο προκείμενο.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:52:54 μμ »

Μήπως θα προτιμούσες όμως να ήταν όλα τα παραπάνω και straight ,από τα όλα τα παραπάνω και gay;
Δεν σου είπε κανεις αν τον προτιμάς κλέφτη η gay,να καταλαβαινομαστε.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:57:22 μμ »
Ναι αλλά πάλι έγραψες αυτά που θεωρούνται αυτονόητα και όλοι μα όλοι τα θεωρούν προτεραιότητες για τα παιδιά τους. Δεν απάντησες στο προκείμενο.

Δεν θα είχα πρόβλημα,ούτε θα του έκοβα την καλημερα,ούτε θα τον πεταγα έξω από το σπίτι.
προφανώς και θα υπήρχαν κάποιες αγκυλώσεις για το πως θα χειριστείς κάποιες πρωτόγνορες καταστάσεις όπως επίσης και τα κόμπλεξ της κοινωνίας.

Αλλά θα τον προστάτευα και θα τον υποστήριζα δεν θα ήμουν ένας ακομα με πέτρα στο χέρι για να σώσω την τιμή της οικογένειας.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:01:00 μμ »

Το ΄πιασες τώρα;

Και οι οποίοι άνθρωποι σαν εμένα και το Γιάννη,τι θα του κάνουν;
Θα τον φέρουν στον ίσιο δρόμο και ανησυχείς;
Τελικά έχουμε καταντήσει να βιώνουμε το ρατσισμό ,όχι είς βάρος των gay,αλλα των gay!!!
Προσωπικά και φίλους έχω  και κρασακι έχουμε πιει,δεν ανέχομαι όμως το γεγονός οτι έχουμε καταντήσει να αισθανόμαστε άσχημα που δεν μας αρέσουν οι άνδρες και οτι προσπαθούμε να βαφτισουμε φυσιολογικο το αφύσικο!!!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:03:02 μμ »
Και οι οποίοι άνθρωποι σαν εμένα και το Γιάννη,τι θα του κάνουν;
Θα τον φέρουν στον ίσιο δρόμο και ανησυχείς;
Τελικά έχουμε καταντήσει να βιώνουμε το ρατσισμό ,όχι είς βάρος των gay,αλλα των gay!!!
Προσωπικά και φίλους έχω  και κρασακι έχουμε πιει,δεν ανέχομαι όμως το γεγονός οτι έχουμε καταντήσει να αισθανόμαστε άσχημα που δεν μας αρέσουν οι άνδρες και οτι προσπαθούμε να βαφτισουμε φυσιολογικο το αφύσικο!!!

Βάφτιση και φυσιολογικό στην ίδια πρόταση. Κίτρινη κάρτα.

Αν βάλεις και στρουθοκάμηλο αποβάλλεσαι  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...