τα βαφτιζουμε για να κεφαρουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες και να γινεται τζερτζελο βασικα με πανηγυρια και χορους και ψητουρες και τα ρεστα.
η εκκλησια εχει προσπαθησει να καταστρεψει τον κοσμο ενα σκασμο φορες. hard facts.
o κοσμος μας θα ηταν πολυ πολυ πολυ καλυτερος αν δεν υπηρχε καμμια εκκλησια να μας πρηζει τα ουμπαλα 24χ365
η ομοφυλοφιλια ειναι αυτο που ειναι. επιλογη μερικων ανθρωπων, αναγκη αλλων. η προκλητικη συμπεριφορα ειναι χαρακτηριστικο και στρειτ και γκει.
η απορριψη των ομοφυλοφιλων, η περιθωριοποιηση τους, το κοινωνικο τους κυνηγι ειναι επισης επιλογη αλλων ανθρωπων. υπανθρωπων βασικα. ρατσιστικη συμπεριφορα ακομη περισσοτερο.
ποιος δεν εχει φιλους ομοφυλοφιλους? εχω γνωρισει, διασκεδασει, δουλεψει, μπεκρουλιασει με αρκετους. με κριτηριο οχι αν ειναι αδερφες, γκει, ομοφυλοφιλοι αλλα με κριτηριο αν ειναι ντομπροι, ξηγημενοι και σωστοι φιλοι, αν σεβονται τις επιλογες μου και εγω τις δικες τους και δεν ενοχλει ο ενας τον αλλον. ενας φιλος μαλιστα τραβιεται με ενα παντρεμενο με παιδια καιρο τωρα που ζει διπλη ζωη. αληθεια ποιος ξερει τι ειναι ο διπλανος του πραγματικα? ειστε σιγουροι για ολους? και ας πουμε οτι σας την πεφτει καποιος γκει, οποιος δεν ανησυχει για τον εαυτο του και δεν ειναι βεβαιος για το τι ειναι, αυτος φοβαται. Και οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.