Ερωτήσεις δεν τις λες αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Άσε που απλά ρωτάς αυτά που θες, για να οδηγήσεις την κουβέντα εκεί που θες, γιαυτό και δεν σου απαντά κανείς και μετά ψάχνεσαι.
Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι δεν είμαστε μια ευνομούμενη κοινωνία, θα θεωρούσα τα "ερωτήματα" σου ως μη γενόμενα αλλά τεσπα.

1) Σωστό αλλά δεν φταίω εγώ που δεν ξέρουν που πάνε τα 4
2) Σωστό
3) Σωστό αλλά με την λογική αυτή τίποτα δεν πρέπει να γίνει γιατί ανακοινώνεται από κατ' επάγγελμα άχρηστους μαλ@κες.
4) Σωστό αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα κάλυπτε η ερτ ούτως ή άλλως.
Όμως,
με τον ίδιο τρόπο που μια επιχείρηση απολύει όταν δεν βγαίνει, έτσι και το δημόσιο θα έπρεπε να πράττει. Οπότε αν με ρωτήσεις αν έπρεπε και πρέπει να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα θα σου απαντήσω ναι πρέπει.
Και στην προκειμένη περίπτωση η αναδιάρθρωση εν λειτουργία λόγω νόμων θα ήταν αδύνατη οπότε ναι συμφωνώ με το κλείσιμο.
Τέτοια ερωτήματα όμως υπάρχουν επιεικώς άπειρα και μερικά είχα κάνει και εγώ όταν συμμετείχα στο νήμα αλλά απάντηση δεν πήρα. Αν τα βρω θα στα υπενθυμίσω μπας και πάρω καμία ετεροχρονισμένη...
Μπορείς όμως να μας παρουσιάσεις λίγο την γενικότερη θέση σου? Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα?
Να μην απολυθεί ποτέ κανείς, να μην γίνει ποτέ μια εξυγίανση, να μην κοπούν χρήματα από πουθενά, να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει? Να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν μαλάκες με φόρους και απολύσεις προκειμένου να μην αλλάξει τίποτα ποτέ στο δημόσιο?