Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 125951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #440 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:42:28 μμ »
Με μια σου φράση, κατάφερες να συμπτήξεις όλο το νόημα του φασισμού της αριστεράς τον οποίο ασπάζεσαι.

Εφόσον δεν βγήκαν οι "δικοί σου" δεν αναγνωρίζεις καμία εξουσία. Συγχαρητήρια, είσαι υπέρμαχος της δημοκρατίας.

(Τώρα θα πάρεις τηλέφωνο την Κωνσταντοπούλου μπας και βρεις κάνα επιχείρημα;)

Tρία πουλάκια κάθονται, άνευ σχολιασμού αφού δε μιλάμε τα ίδια ελληνικά.
Οταν μου βρεις που το είπα αυτό θα σου στείλω τον καρτέο για μια βραδιά χωρίς όρια.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:50:09 μμ »
1) Σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία τώρα που μιλάμε είναι άκυρη γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή εμπρόθεσμα.
2) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση για να συμμετέχει στο διαγωνισμό ανάθεσης ψηφιακού σήματος μόνο ένας, δηλαδή η κοινοπραξία των καναλαρχών, που λειτουργούν τόσα χρόνια παράνομα, ενώ τα τέλη που έπρεπε να πληρώνουν μπορεί να είχαν καλύψει ένα κομμάτι από την τρύπα του δημοσιονομικού κενού.
3) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να να ανακοινώνουν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση άτομα που διόρισαν από το παράθυρο υπαλλήλους με τριπλάσιες των υπολοίπων αποδοχές.
4) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να μένουν γωνιές της Ελλάδας χωρίς πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ενημέρωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2013, 03:26:27 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:53:58 μμ »
Σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία τώρα που μιλάμε είναι άκυρη γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή εμπρόθεσμα. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση για να συμμετέχει στο διαγωνισμό ανάθεσης ψηφιακού σήματος μόνο ένας, δηλαδή η κοινοπραξία των καναλαρχών, που λειτουργούν τόσα χρόνια παράνομα, ενώ τα τέλη που έπρεπε να πληρώνουν μπορεί να είχαν καλύψει ένα κομμάτι από την τρύπα του δημοσιονομικού κενού. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να να ανακοινώνουν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση άτομα που διόρισαν από το παράθυρο υπαλλήλους με τριπλάσιες των υπολοίπων αποδοχές. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να μένουν γωνιές της Ελλάδας χωρίς πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ενημέρωση. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου η εξουσία δε φοβάται το φως της ημέρας και δε δρα τη νύχτα.
Δε θα συμφωνήσουμε ποτέ, έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές αξίες. Ο,τι είναι να ειπωθεί λέγεται κι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. Η ιστορία θα δείξει...

Συμφωνώ 1000% με τη θέση του Βίκτορα. Πάνω σε αυτές τις τοποθετήσεις δεν απάντησε κανείς. Απαντήστε φίλοι μου αν μπορείτε...μία προς μια, απαντήστε. Όχι αερολογίες μόνο περί εκλεγμένης κυβέρνησης κλπ κλπ. Η κυβέρνηση εκλέχτηκε με κεντρικό σύνθημα να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, πράγμα που δεν έκανε ποτέ, ως εκ τούτου είναι άκυρη η εκλογή της. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως δεν αντιδράτε κάποιοι στην κατάργηση της βουλής μέσω των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν ασπάζεστε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οπότε όλα καλά, δικαίωμά σας είναι, μην όμως αυταπατάσθε νομίζοντας πως είστε δημοκράτες,

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:56:35 μμ »
Συμφωνώ 1000% με τη θέση του Βίκτορα. Πάνω σε αυτές τις τοποθετήσεις δεν απάντησε κανείς. Απαντήστε φίλοι μου αν μπορείτε...μία προς μια, απαντήστε. Όχι αερολογίες μόνο περί εκλεγμένης κυβέρνησης κλπ κλπ. Η κυβέρνηση εκλέχτηκε με κεντρικό σύνθημα να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, πράγμα που δεν έκανε ποτέ, ως εκ τούτου είναι άκυρη η εκλογή της. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως δεν αντιδράτε κάποιοι στην κατάργηση της βουλής μέσω των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν ασπάζεστε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οπότε όλα καλά, δικαίωμά σας είναι, μην όμως αυταπατάσθε νομίζοντας πως είστε δημοκράτες,
Νομίζω, Γιάννη, εσυ και ο Βίκτωρας τα είπατε όλα.
Απλά.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:59:43 μμ »
Νομίζω, Γιάννη, εσυ και ο Βίκτωρας τα είπατε όλα.
Απλά.

Είσαι ΣΥΡΙΖΑ κι εσύ, φασιστοειδή αριστερέ.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:10:15 μμ »
Tρία πουλάκια κάθονται, άνευ σχολιασμού αφού δε μιλάμε τα ίδια ελληνικά.
Οταν μου βρεις που το είπα αυτό θα σου στείλω τον καρτέο για μια βραδιά χωρίς όρια.

Ξέρεις πολύ καλά που το είπες, στο παρέθεσα, αλλά όταν στριμώχνεσαι η λύση σου είναι να λες ότι δεν εννοούσες αυτό και από που βγάζω αυτό το συμπέρασμα. Και μετά  κάνεις χιουμοράκι της συμφοράς.

Είσαι ΣΥΡΙΖΑ κι εσύ, φασιστοειδή αριστερέ.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:10:39 μμ »
Με πήραν πρέφα...
Αλλάζω φόρουμ.
Χάρηκα που τα είπαμε.
Αν θέλει κάποιος κάτι το email μου είναι : tsiprasmexrithanatou@zitwipapariga.com  ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:23:04 μμ »
Ξέρεις πολύ καλά που το είπες, στο παρέθεσα, αλλά όταν στριμώχνεσαι η λύση σου είναι να λες ότι δεν εννοούσες αυτό και από που βγάζω αυτό το συμπέρασμα. Και μετά  κάνεις χιουμοράκι της συμφοράς.

Είπα ότι δεν τους ψήφισα και θα τους ασκώ κριτική όσο μπορώ. Που είπα ότι είμαι υπέρ της εκτροπής ή ο,τιδήποτε άλλο; Νόμιζα ότι ήσουν μόνο φιλελέθερος, όχι και υπέρ των γκεμπελικών μεθόδων της ακροδεξιάς να παραφράζουν και να διαστρεβλώνουν το κάθε τι...

Εσύ θα απαντήσεις στα ερωτήματά μου;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 02:58:22 μμ »
Και έλεγα δεν θα γράψουν καθόλου για την ΕΡΤ?

Α για να μην ξεχάσω. Στον δρόμο οι εργαζόμενοι του Κατσέλη.

Τι? Είναι ιδιωτικός τομέας?

Α ναι ξεχάστηκα. Γ@μησέ τους αυτούς.

Μας ενδιαφέρει μόνο οτιδήποτε προκαλεί κόντρα με το σύστημα, ανάλογα τι θέλουμε να κάνουμε, αντιπολίτευση ή όχι.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:03:36 μμ »
Kάτσε ρε φίλε, ανέβασες νήμα για τους εργαζόμενους κι είπε κανείς να πάνε να γαμηθούν; (τα @ δεν το σώζουν).
Μαζί σου!!!!! Απαράδεκτο και πρέπει επιτέλους να ανοίξει η κουβέντα και για την ευθύνη των ανωνύμων και για το εργατικό και για όλα.
Αυτά όμως πες τα στο φιλελεύθερο που ακόμα ψάχνει να απαντήσει σε αυτά που ρώτησα. Εσύ θα απαντήσεις ή θα κρυφτείς κι εσύ;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:21:28 μμ »
Kάτσε ρε φίλε, ανέβασες νήμα για τους εργαζόμενους κι είπε κανείς να πάνε να γαμηθούν; (τα @ δεν το σώζουν).
Μαζί σου!!!!! Απαράδεκτο και πρέπει επιτέλους να ανοίξει η κουβέντα και για την ευθύνη των ανωνύμων και για το εργατικό και για όλα.
Αυτά όμως πες τα στο φιλελεύθερο που ακόμα ψάχνει να απαντήσει σε αυτά που ρώτησα. Εσύ θα απαντήσεις ή θα κρυφτείς κι εσύ;

Ανάλογα με το τι ανεβαίνει, αποκαλύπτεται και το που είναι στραμμένη η προσοχή του κόσμου. Και δεν μιλάω μόνο για εδώ αλλά γενικότερα για τα φόρα.

Η μόνη συζήτηση που γίνεται είναι γιατί μειώθηκαν οι μισθοί στο δημόσιο, γιατί χάθηκαν τα επιδόματα τους, γιατί ξεκίνησαν οι απολύσεις (στο δημόσιο πάλι) και τέλος γιατί η κάθε επαγγελματική συντεχνία έχασε κάτι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ άκουσα κάτι για τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που έμειναν (μείναμε) άνεργοι.

Στις δύο τελευταίες σελίδες δεν βλέπω ερώτηση και βαριέμαι να ψάχνω πιο πίσω  :P
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:27:08 μμ »
Στις δύο τελευταίες σελίδες δεν βλέπω ερώτηση και βαριέμαι να ψάχνω πιο πίσω  :P

1) Σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία τώρα που μιλάμε είναι άκυρη γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή εμπρόθεσμα.
2) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση για να συμμετέχει στο διαγωνισμό ανάθεσης ψηφιακού σήματος μόνο ένας, δηλαδή η κοινοπραξία των καναλαρχών, που λειτουργούν τόσα χρόνια παράνομα, ενώ τα τέλη που έπρεπε να πληρώνουν μπορεί να είχαν καλύψει ένα κομμάτι από την τρύπα του δημοσιονομικού κενού.
3) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να να ανακοινώνουν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση άτομα που διόρισαν από το παράθυρο υπαλλήλους με τριπλάσιες των υπολοίπων αποδοχές.
4) Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να μένουν γωνιές της Ελλάδας χωρίς πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ενημέρωση.

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:51:16 μμ »
Ρε βίκτωρα να σου κάνω μια ερώτηση?
ΟΚ η ερτ καλώς ή κακώς έκλεισε! και αποφάσισαν 10 νοματαίοι να κάνουν κατάληψη.. Δηλαδή αυτό ειναι το νόμιμο και το φυσιολογικό και σε πείραξε που απλά έσπασε η κατάληψη? Που στο κάτω κάτω είναι και το πλέον λογικό πραγμα! Και λες οτι

"Ανατρίχιασα όταν άκουσα πριν λίγο το δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 να μιλάει από το μικρόφωνο περιμένοντας πότε θα μπουκάρουν να τον πετάξουν έξω..."

ναι οκ εκανε κατάληψη, δεν θα τον λυπηθούμε κι ολας! ειναι σαν να μου λες οτι μιλουσες με εναν στο τηλ που ειχε σκοτώσει 5-6 και σου ελεγε απο το τηλ οτι θα μπουν να τον πίασουν και τον λυπήθηκες.. δεν θεωρώ οτι αυτό ειναι το σωστό..

δεν θέλω να σε κοντράρω απλα τώρα μπηκα και θέλω να καταάβω την θέση σου..

Φιλικά παντα!  ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 03:59:58 μμ »
Στα ερωτήματα του Βίκτορα δεν απαντάτε φίλοι μου, γιατί?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:03:28 μμ »
Ρε Στέλιο, αν δεν έλεγε κι αυτές τις μαλακίες που είπε, τί σκατά κομμουνιστής θα ήταν;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:05:01 μμ »

Γιατί είναι βλακείες και γιατί βαριόμαστε.

Α, και γιατί δεν είναι ερωτήματα. Δηλώσεις του ταραγμένου του μυαλού είναι.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:05:31 μμ »
Ρε Στέλιο, αν δεν έλεγε κι αυτές τις μαλακίες που είπε, τί σκατά κομμουνιστής θα ήταν;
xaxaa ;D ;D Μην μου γ@%@# την κουβέντα!  :P :P

παω να το πάρω απο την αρχή. Να μου πεί την βάση που δεν την κατάλαβα και θα πάμε και παρακάτω! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:06:12 μμ »

Ερωτήσεις δεν τις λες αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Άσε που απλά ρωτάς αυτά που θες, για να οδηγήσεις την κουβέντα εκεί που θες, γιαυτό και δεν σου απαντά κανείς και μετά ψάχνεσαι.

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι δεν είμαστε μια ευνομούμενη κοινωνία, θα θεωρούσα τα "ερωτήματα" σου ως μη γενόμενα αλλά τεσπα.  :jg:

1) Σωστό αλλά δεν φταίω εγώ που δεν ξέρουν που πάνε τα 4
2) Σωστό
3) Σωστό αλλά με την λογική αυτή τίποτα δεν πρέπει να γίνει γιατί ανακοινώνεται από κατ' επάγγελμα άχρηστους μαλ@κες.
4) Σωστό αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα κάλυπτε η ερτ ούτως ή άλλως.

Όμως,
με τον ίδιο τρόπο που μια επιχείρηση απολύει όταν δεν βγαίνει, έτσι και το δημόσιο θα έπρεπε να πράττει. Οπότε αν με ρωτήσεις αν έπρεπε και πρέπει να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα θα σου απαντήσω ναι πρέπει.
Και στην προκειμένη περίπτωση η αναδιάρθρωση εν λειτουργία λόγω νόμων θα ήταν αδύνατη οπότε ναι συμφωνώ με το κλείσιμο.

Τέτοια ερωτήματα όμως υπάρχουν επιεικώς άπειρα και μερικά είχα κάνει και εγώ όταν συμμετείχα στο νήμα αλλά απάντηση δεν πήρα. Αν τα βρω θα στα υπενθυμίσω μπας και πάρω καμία ετεροχρονισμένη...

Μπορείς όμως να μας παρουσιάσεις λίγο την γενικότερη θέση σου? Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα?

Να μην απολυθεί ποτέ κανείς, να μην γίνει ποτέ μια εξυγίανση, να μην κοπούν χρήματα από πουθενά, να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει? Να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν μαλάκες με φόρους και απολύσεις προκειμένου να μην αλλάξει τίποτα ποτέ στο δημόσιο?

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:11:15 μμ »
θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα και να σου πώ βικτωράκο οτι και Η ΑΡΧΗΓΟΣ! Αλεκα [χαχα]τα κατακρίνει ολα αυτά αλλα στο 902 μια χαρα τους εδιώξε και οταν ρωτήθηκε είπε οτι οταν μια επιχείρηση δεν βγαίνει εστι πρεπει να γίνει!

ΑΑΑχχχχ γ$*%$ και εγώ μια κουβέντα!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 04:15:24 μμ »
Μπορείς όμως να μας παρουσιάσεις λίγο την γενικότερη θέση σου? Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα?

Να μην απολυθεί ποτέ κανείς, να μην γίνει ποτέ μια εξυγίανση, να μην κοπούν χρήματα από πουθενά, να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει? Να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν μαλάκες με φόρους και απολύσεις προκειμένου να μην αλλάξει τίποτα ποτέ στο δημόσιο?

Οχι βέβαια! Θα σου απαντήσω αφού σου κάνω άλλη μια ερώτηση: πιστεύεις ότι η μοναδική λύση είναι όλα αυτά που γίνονται; Εχεις αναρωτηθεί αν υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πιο κοινωνικές και πιο δημοκρατικές; Και αμέσως να σου πω τι πιστεύω.

θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα και να σου πώ βικτωράκο οτι και Η ΑΡΧΗΓΟΣ! Αλεκα [χαχα]τα κατακρίνει ολα αυτά αλλα στο 902 μια χαρα τους εδιώξε και οταν ρωτήθηκε είπε οτι οταν μια επιχείρηση δεν βγαίνει εστι πρεπει να γίνει!

ΑΑΑχχχχ γ$*%$ και εγώ μια κουβέντα!  ;D ;D ;D

Εσένα ποιος σου μίλησε μωρή σκατούλα;