Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126129 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #380 στις: Ιούνιος 26, 2013, 11:30:17 πμ »
Και κάτι ακόμα για σένα Χρήστο. Δεν νομίζω ότι το επάγγελμά σου σε κατατάσει στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Εσύ έχεις επιχείρηση. Εισάγεις και πουλάς πράγματα, έχεις αποθήκη κλπ.
Ο περισσότερος κόσμος ως ελεύθερους επαγγελματίες χαρακτηρίζει την παροχή υπηρεσιών. Το λεγόμενο "μπλοκάκι".
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #381 στις: Ιούνιος 26, 2013, 11:37:07 πμ »
χαχαχχαχχαχαχαχαχαχα..........................!!!

εάν δεν πούμε και καμία ....κία ;)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιούνιος 26, 2013, 12:49:23 μμ »
Δίκιο έχεις Θοδωρή αλλά δε συμβαίνει μόνο στο δήμο Ηλιούπολης.
Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζω κι εγώ με τους παιδικούς του δήμου Π. Φαλήρου.
Τα κριτήρια είναι όντως εισοδηματικά αλλά σπανίως τηρείται αυτό. Εγώ βέβαια είμαι από τους τυχερούς γιατί βρήκα "άκρη" και τον τακτοποίησα το μικρό. Τουλάχιστον για φέτος. Από το Σεπτέμβριο έχει ο Θεός. Ωστόσο η αδικία που αναφέρεις είναι γεγονός.
Κάθε Σεπτέμβρη γίνεται κυριολεκτικά μάχη για το ποιο παιδάκι θα καταφέρει να περάσει την πόρτα του παιδικού σταθμού.
Λόγω της οικονομικής κρίσης, τα τελευταία δυο έτη οι αιτήσεις εγγραφής έχουν δεκαπλασιαστεί.
Μιλάω τακτικά με τη διευθύντρια η οποία μου ανέφερε ότι τόσα χρόνια στους παιδικούς δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Ο δήμος Π. Φαλήρου διαθέτει 6-7 παιδικούς σταθμούς. Μόνο σε αυτόν που πηγαίνω το μικρό, για τη σχολική χρονιά 12-13 πρόσθεσαν εκτάκτως 100 κρεβάτια.

Εξακολουθείς όμως να τα βάζεις με τους υπαλλήλους του δημοσίου και δε μ' αρέσει αυτό.
Για το δήμαρχο να το δεχτώ. Ο υπάλληλος όμως τι σου φταίει και τον βαφτίζεις άχρηστο;
Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι ελ. επαγγελματίες των οποίων τα παιδιά κακώς γίνονται δεκτά, είναι φίλοι του δημάρχου, του αντιδημάρχου, των μελών του δημοτικού συμβουλίου κ.ο.κ;
Αν λοιπόν δώσει εντολή ο δήμαρχος και πει "να τακτοποιηθεί άμεσα ο γιος του koubi", ο υπάλληλος τι πρέπει να απαντήσει;
Εσύ στη θέση του τι θα έκανες; Θα αγνοούσες την εντολή δημάρχου και θα έκανες του κεφαλιού σου;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:15:42 μμ »
Tα βάζει με τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί είναι ιδιωτικός. Είναι η λογική που υπάρχει σε αυτό το νήμα ότι φταίνε πιο πολύ οι άλλοι, εμείς φταίμε λιγότερο. Και αναφέρομαι σε όλους μας, όχι μόνο στο Θοδωρή. Τουλάχιστον οι άλλοι μου παν κι ένα χρόνια πολλά. Εσείς οι δύο με γράψατε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:18:03 μμ »
Καλά ρε γαιδούρια, δεν είπατε χρόνια πολλά στον Βίκτορα?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:31:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:34:20 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:42:50 μμ »
 :dielaughing: Έχει όρεξη σήμερα το αρειανό :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:47:05 μμ »
Tα βάζει με τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί είναι ιδιωτικός. Είναι η λογική που υπάρχει σε αυτό το νήμα ότι φταίνε πιο πολύ οι άλλοι, εμείς φταίμε λιγότερο. Και αναφέρομαι σε όλους μας, όχι μόνο στο Θοδωρή. Τουλάχιστον οι άλλοι μου παν κι ένα χρόνια πολλά. Εσείς οι δύο με γράψατε.
Ρε φιλαράκο, Χρόνια Καλά και ότι επιθυμείς.
Συγνώμη αλλά δεν το πρόσεξα. Όπως μαρτυράει και το nickname μου, είμαι επισκέπτης πια.
Σπανίως μπαίνω κι όταν μπω θα είναι για πολύ λίγο.
Πολλές ευχές και πάλι.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:47:16 μμ »
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Ιούνιος 26, 2013, 02:39:12 μμ »
Είναι άχρηστοι και ασυνείδητοι και οι υπάλληλοι Δημήτρη. Και είμαι κάθετος σε αυτό.

Για να καταλάβεις γιατί το λέω, έμαθα πως τα νηπιαγωγεία που είναι δημόσια και όχι δημοτικά, συχνά κάνουν τάξεις προνηπίων, αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός που μπορούν να καλύψουν από τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Πήγα λοιπόν σε ένα ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Βεβαίως και θα το πάρουμε το παιδάκι σας μου είπαν και μάλιστα απολύτως δωρεάν. (σε αντίθεση με τον παιδικό σταθμό του Δήμου που θα πλήρωνα κοντά στα 2 χιλιάρικα το χρόνο αν το έπαιρναν, σύμφωνα με τα εισοδηματικά κρητηρια, βεβαίως- βεβαίως).
Αν ξέρετε και άλλους που θέλουν να φέρουν το παιδάκι τους μου λένε, σας παρακαλούμε ειδοποιήστε τους γιατί έχουμε ακόμη 15 θέσεις και θέλουμε να τις καλύψουμε, ώστε να μην μας μετατάξουν τμήμα του προσωπικού.
Γιατί δεν το λέτε στον Δήμο τους λέω να το λένε στον κόσμο; Υπάρχουν τόσα παιδιά που τα απορρίπτουν γιατί δεν το ξέρει ο κόσμος. Λέω ο αφελής...
Αστειεύεστε μου λένε; Έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους δεκάδες φορές, μου λένε, αλλά δεν το λένε σε κανέναν και δεν μας έχουν στείλει ούτε έναν μέχρι σήμερα...
Ο λόγος είναι ότι προτιμούν να φαίνεται ότι έχουν τόση ζήτηση οι παιδικοί σταθμοί που δεν φτάνουν οι θέσεις, ώστε να διασφαλίζουν τις θέσεις τους, παρά να βοηθήσουν τον κόσμο να βρει μια λύση που δεν μπορεί να στείλει το παιδί του στον παιδικό.

Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε εκεί μέσα...

Βίκτωρα χρόνια πολλά. Μη μου πεις ότι τα γενέθλιά σου είναι την ίδια μέρα με του Ορφέα-Ερνέστο;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιούνιος 26, 2013, 04:20:26 μμ »
Πάλι δεν καταλαβαίνω.

Να και κατι που συμφωνουμε!! ;D ;D ;D
Ενταξει,βρηκαμε κοινο σημειο,ολα καλα!!!
Εσυ δηλαδη τι καταλαβες απο τα γραφομενα μου; οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι παναγιες;οτι δεν φοροδιαφευγουν;
Ειπα πουθενα κατι τετοιο;Γιατι πας να με τρελανεις και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια.
Aυτο που ειπα και ξαναλεω ειναι οτι ολοι εχουμε ευθυνες : ελευθ. επαγγελματιες,ιδιωτικοι & δημοσιοι υπαλληλοι,επιχειρηματιες κλπ..κλπ και ,κατ εμε,κυριως οι πολιτικοι!!!
Δεν εκανα εγω την επιθεση στους δημοσιοιυς υπαλ,αλλοι την κανανε,ουτε στους ιδιωτικους ουτε πουθενα.Ουτε εκανα πουθενα διαχωρισμο :απολυμενος ιδιωτικος;στενοχωριεμαι!! απολυμενος δημοσιος;καλα του κανανε!!!Ολοι εχουμε δικαιωμα στη δουλεια και την αξιοπρεπεια.
Πολυ απλα προσπαθησα να πω οτι ολοι εχουμε ,κατ αναλογια,καποιο μεριδιο  ευθυνης.
Και κατι τελευταιο(ολο αυτο λεω και υπαναχωρω,συγνωμη) ,που ισως διαφευγει της προσοχης:ο φορος που πληρωνεται απο τους ελ.επαγγελματιες δεν υπολογιζεται παντα απο το τι δηλωνουν,αλλα υπαρχουν κι αλλοι αντικειμενικοι παραγοντες που τον προσδιοριζουν.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Ιούνιος 26, 2013, 05:18:07 μμ »
Για τελευταία φορά, πουθενά δεν είπα ούτε υπονόησα ότι για ΟΛΑ φταίν(τ)ε ΜΟΝΟ οι ελεύθεροι επαγγελματίες, απλώς τόνισα ΚΑΙ τις δικές τους ευθύνες όπως και των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Ελλήνων αναλυτικά. Κάτι που κατάλαβε και ο Γιάννης, φαντάζομαι όχι λόγω κληρονομικού χαρίσματος αλλά βάσει λογικής.

Διαφωνείτε κάπου σε αυτό? Φαντάζομαι όχι, μιας που είναι κάτι που παραδέχτηκες και εσύ σε μεταγενέστερα βέβαια ποστ σου. Τότε όμως δεν καταλαβαίνω και τον λόγο της αρχικής σας ένστασης σε κάτι που είπα, ενώ μετά λέτε ότι συμφωνείτε. ](*,)
Ξεκαθαρίστε το λίγο μέσα σας. Αν συμφωνείτε για την ύπαρξη ΚΑΙ δικών σας ευθυνών ακυρώστε τα αβάσιμα ποστς "εναντίων" μου γιατί ουδέποτε είπα κάτι περισσότερο. Αν δεν συμφωνείτε αφήστε τα. Και τα δύο δεν γίνεται.

Αυτά που λέτε για τους φόρους τα καταλαβαίνω αλλά όπως και να έχει άλλο φόρο πληρώνεις όταν δηλώνεις 10.000 και άλλο αν είχες δηλώσει 100.000. Αλλά και τον ίδιο να πλήρωνες είναι και θέμα ηθικής.

Παρόλα αυτά συνεχίζεις να απαντάς διαστρευλώνοντας κάθε φορά τα λεγόμενα μου. Να μην μπορούσαμε να κατανοήσουμε ο ένας αυτά που λέει ο άλλος, λόγω βλακείας και περιορισμένης αντίληψης, θα το δεχόμουν αλλά λόγω εγωισμού όχι. Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι χαζός δεν είμαι και από ότι έχω καταλάβει ούτε εσυ.

Δεν θεωρώ πρέπον όμως να συντηρούμε έναν φαύλο κύκλο. Κρίμα είναι και συν τοις άλλοις κουραστικό τόσο για εμάς όσο και για άλλους. Νομίζω ότι εξαντλήσαμε τα όποια επιχειρήματα μας και πλέον θα ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια με το γνωστό αποτέλεσμα της παροιμίας... :dielaughing:
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:11:50 μμ »
Θα το σταματησω εδω,διοτι σαφως συμφωνω μαζι σου ,οτι εχει καταντησει πολυ κουραστικο για ολους.
Να εισαι βεβαιος οτι γνωριζω πολυ καλα τι γραφω και πως το γραφω,ουτως ωστε να μην ''τσιμπαω''σε κορωνες περι εγωισμου,μεταφυσικης  και κωλοτουμπας,μακρια απο μενα τετοια πραγματα.
Πολυ θα ηθελα καποια στιγμη να ερθεις στις συναντησεις μας και να τα πουμε απο κοντα,μιας και οι συζητησεις face to face ειναι παντα πιο ''βολικες''!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:21:53 μμ »
Βεβαίως, μακάρι να μπορέσω στην επόμενη...
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:24:34 μμ »
Για κόπιασε, να δεις πώς ξηγιούνται οι ελεύθεροι (επαγγελματίες) και οι δημόσιοι υπάλληλοι  :pipedown:

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:27:54 μμ »
Αν δε έρθει και ο pancho δεν θα φύγω περπατώντας  ;D

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:36:53 μμ »
Για κόπιασε, να δεις πώς ξηγιούνται οι ελεύθεροι (επαγγελματίες) και οι δημόσιοι υπάλληλοι  :pipedown:
Νά ρθω κι εγώ να εκπροσωπήσω τους ιδιωτικούς; ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:40:52 μμ »
Αν δε έρθει και ο pancho δεν θα φύγω περπατώντας  ;D

Kάτσε, μπερδεύει το πράγμα.. Ο παντσο είναι αλφαρομεάκιας, όπως κι ο γερογιάν.. Λέτε τελικά η Ιταλίδα Κυρία να μας ενώσει;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιούνιος 26, 2013, 08:43:04 μμ »
Νά ρθω κι εγώ να εκπροσωπήσω τους ιδιωτικούς; ;D

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, τολμάς να είσαι είσαι υπέρ ή όπως είναι φυσικό για όλους τους έξυπνους, όμορφους και καλούς ανθρώπους κατά του παντελώς παράνομου, αντιδημοκρατικού και φασιστικού τρόπου που έκλεισε η ΕΡΤ;