Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126034 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #220 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:39:19 μμ »
Ισως παμε σε εκλογές τοτε.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:46:31 μμ »
Ποιον βολεύει αυτο ;

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:47:22 μμ »
Ισως παμε σε εκλογές τοτε.

13 πέφτουν ::)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:47:58 μμ »
Κοιμιζει τους παντες...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:49:28 μμ »
?

13 Ιουλίου εκλογές, ετσι ακούγετε...

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιούνιος 14, 2013, 08:59:01 μμ »
Πολυ φοβάμαι οτι αν πάμε σε εκλογές τώρα θα έχουμε Πολυ άσχημες εκπλήξεις !!!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:07:59 μμ »
Η κυβέρνηση αυτη πασχίζει μα κάθε τροπο να μετατρέψει τους μισους έλληνες σς χρυσαυγιτες και τους άλλους μισους σε Συριζαιους
Ακριβώς αυτό κάνει. Πολύ σωστά το λες.
Και ρωτάω εγώ, τόσους ειδικούς & συμβούλους έχει γύρω του κάθε πρωθυπουργός, λες να μην του το είπε κανείς αυτό;
Εγώ νομίζω ότι όλα γίνονται εσκεμμένα και μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη. Δυσάρεστη φοβάμαι.
Γι αυτό έλεγα προχθές αυτά που έλεγα : http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16592.msg201179.html#msg201179
This post contains 100% recycled electrons

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:09:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:27:45 μμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 10:09:08 μμ>
Παράθεση
[url=http://youtu.be/NMNl1QQwmVA]http://youtu.be/NMNl1QQwmVA[/url]
Μην ανησυχεις φιλε μου,σε λιγο καιρο θα μας στελνουν πακετο τα παιδια μας απο το εξωτερικο,οπου θα εχουν παει για να επιβιωσουν,και μπορει και 6-7 μυρια Ελληνων που ειναι διασπαρτοι ανα τον κοσμο,σε ενα εθνος που το 1/3 του επιβιωνει στην ξενητεια,το να καταφερεσαι εναντιον της μεταναστευσης ειναι σαν καταφερεσαι εναντια στον εαυτο σου,παλι στραβα το πηρες το θεμα,σκεψου αν σου φταιει ο μεταναστης η αυτος που τον εφερε αναρχα (ο Αντωνακης θαρρω ανοιξε διαπλατα τις πορτες),για ποιον λογο το εφερε (ναι αυτον που βιωνεις,για να σε τρομοκρατησει και να σου ριξει το μεροκαματο)και που αποσκοπει.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:32:38 μμ »

Παράθεση από: kosdome6 στις Σήμερα στις 10:07:59 μμ>
Παράθεση
Και ρωτάω εγώ, τόσους ειδικούς & συμβούλους έχει γύρω του κάθε πρωθυπουργός, λες να μην του το είπε κανείς αυτό;
Εγώ νομίζω ότι όλα γίνονται εσκεμμένα και μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη. Δυσάρεστη φοβάμαι.
Γι αυτό έλεγα προχθές αυτά που έλεγα : [url=http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16592.msg201179.html#msg201179]http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16592.msg201179.html#msg201179[/url]

ΛΕΣ;;;
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/aMWDIDNRQtE" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aMWDIDNRQtE" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:49:32 μμ »
Γι αυτό έλεγα προχθές αυτά που έλεγα : http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16592.msg201179.html#msg201179

Εγώ σας τα έλεγα και πιο πριν:

ΚΩΣΤΑΣ για πρωθυπουργός!!!!!!!
Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά μόνο έτσι και με τέτοιας ποιότητας πολιτικούς θα δούμε προκοπή!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί Έλληνες δεν θυμούνται ή ακόμα χειρότερα εθελοτυφλούν για πιθανό προσωπικό όφελος (ΒΟΛΕΜΑ):
Δεν θυμούνται τι μας έλεγε ο Σαμαράς για το μνημόνια και για την οικονομία τότε και τι κάνει σήμερα σαν κυβέρνηση.
Δεν θυμούνται τον Παπανδρέου με το "λεφτά υπάρχουν" και μετά έφερε τα μνημόνια.
Δεν βλέπουν ότι κάνανε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και ορκίστηκε προεδρείο Βουλής για ένα 24ωρο, μόνο και μόνο για να παραγραφούν σκάνδαλα και να δώσουν δικολαβικό έρεισμα για βουλευτικές συντάξεις και αποζημιώσεις.
Δεν βλέπουν την διαπλοκή όταν ο εκάστοτε "καναλάρχης" στηρίζει ή ρίχνει υπουργούς για να πάρει τα δημόσια έργα υπερτιμολογημένα και χωρίς διαφανείς διαδικασίες.
Όταν μετά την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου δόθηκαν τα "φιλέτα" (Ελληνικών υποκαταστήματα των Κυπριακών Τραπεζών) στην τράπεζα Πειραιώς με ......συνοπτικότατες διαδικασίες και "άνωθεν εντολή".
Όταν ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ συνεχόμενα για τα νέα "επώδυνα μέτρα" που δεν θα ξαναπάρουν και ΟΛΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ.
Δεν
Δεν
Δεν
....................
Και πάνε και τους ξαναψηφίζουν!!!!!!!!!!!
Και ακόμα χειρότερα τους υποστηρίζουν, σαν να είναι και αυτοί στο κόλπο.
Γιατί έτσι νομίζουν!!!!!!
Μόνο που δεν ξέρουν ποιο είναι το κόλπο και όταν θα το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά.
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιούνιος 14, 2013, 10:24:18 μμ »
Παράθεση
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ που: «Από σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ (esiea.gr) αναμεταδίδει “ζωντανά” και συνεχώς σε 24ωρη βάση το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ -όπως και χιλιάδες ηλεκτρονικά και διαδικτυακά ΜΜΕ. Την ίδια ώρα τα “παπαγαλάκια” της κυβέρνησης ήδη από χθες διακινούν το επικοινωνιακό υλικό της “ομάδας αλήθειας” της Συγγρού ότι η ΕΣΗΕΑ απεργώντας φιμώνει την Ενημέρωση και κλείνει εφημερίδες… Αυτά τα έγραψε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο φίλος μου ο Κανέλλης στα χθεσινά ΝΕΑ και επανέλαβε πριν λίγο ο πασίγνωστος, για τις επιχειρηματικές του... επιτυχίες, Τράγκας, από τη συχνότητα του απεργοσπαστικού Real FM, του ραδιοφώνου δηλαδή του Ομίλου του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος μαζί με τον Ψυχάρη, Μπόμπολα, Θέμο Αναστασιάδη, Αλαφούζο, Σκαναβή, Μπενέκο, Κουρτάκη κ.λπ, πάνε την απεργία στα δικαστήρια. Δημήτρης Τρίμης πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ». Πηγή: www.lifo.gr

Κοιτάτε "ονόματα" που πάνε την ΕΣΗΕΑ στα δικαστήρια!!!!!!!
Και μετά πρέπει να πιστέψουμε πως το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε για τους λόγους που ανέφερε ο Κωλοτούμπας ή το πρωτοπαλίκαρό του ο Σίμος Κεδίκογλου!!!!!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιούνιος 14, 2013, 11:07:12 μμ »
Ποιός είναι πιο φασίστας? Αυτός που που ασκεί την εξουσία φασιστικά ή αυτός που χρόνια τώρα προσπαθεί να καπελώσει τους λαικούς αγώνες? Το ίδιο φασίστες είναι και οι δυό τους. Ντρέπομαι που οι χιλιάδες του κόσμου απλά έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δεν πλάκωσαν στις φάπες αυτούς του 30-40 υπανθρώπους με τις κομματικές σημαίες που φώναξαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί θα τους έκανα επάνω και θα με μαζεύατε από κανένα νοσοκομείο...

https://www.youtube.com/watch?v=j0w-Emp3pHw&feature=player_embedded

Τι στο διάολο θα κάνουμε δεν ξέρω, δεν βλέπω και κάπου κάποιον με μέγεθος και ανάστημα που να μπορεί να σηκώσει τη χώρα στους ώμους του...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιούνιος 14, 2013, 11:16:28 μμ »
Ζητείται άνθρωπος όπως έλεγε ο φουκαράς ο διογενης
Εμείς θα λέμε ζητείται φιλΈλληνας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!!!
Τα χάλια μας εχουμε δυστυχώς ....

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιούνιος 14, 2013, 11:43:32 μμ »

Εμείς κοινωνική συνοχή θέλουμε και πολιτική αστάθεια για να φοβούνται σε κάθε ψήφο στη βουλή.

Μ' άρεσε αυτό.

Κι επιτέλους ας πάψουμε να επικεντρωνόμαστε στις διαφορές μας και να δούμε που συμφωνούμε. Να αφήσουμε πίσω τις αντιθέσεις και να ξεκινήσουμε τις συνθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιούνιος 14, 2013, 11:49:47 μμ »
Παράθεση
Τι στο διάολο θα κάνουμε δεν ξέρω, δεν βλέπω και κάπου κάποιον με μέγεθος και ανάστημα που να μπορεί να σηκώσει τη χώρα στους ώμους του...

Ελα Γιαννη μου,με φωναξες;;;;

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιούνιος 15, 2013, 04:33:50 πμ »
Επικίνδυνο πείραμα το εννοώ με την έννοια της πολιτικής αστάθειας που μπορεί να προκαλέσει και έχει ήδη προκαλέσει

Koubilaihan θα μου επιτρέψεις να ξαναγυρίσω στο ζήτημα της πολιτικής αστάθειας ή σταθερότητας γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα.
Τι χάνει κάποιος αν βγεί μια άλλη Κυβέρνηση από αυτή που ψήφισε?
Κάποια λεφτά σε φόρους αν είναι κακή κυβέρνηση, κάποιο βίσμα αν νόμιζε ότι είχε, κάποια αύξηση αν υπήρχε περίπτωση να δώσει κυβέρνηση αυξήσεις και στην έσχατη των περιπτώσεων κάποιο % από καταθέσεις αν η κυβέρνηση ήταν τόσο χάλια ώστε να γίνει κούρεμα.

ΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ούτε καν κυβέρνηση απλά βουλευτής.
1 ) 4χρόνια δόξας, γλειψίματος των αυλικών του και του κοινωνικού του περίγυρου και αναγνώρισης. Το να θέλεις να παραμένεις στη Βουλή είναι τόσο εθιστικό όσο να θέλει η Ρούλα Κορομηλά να είναι στην τηλεόραση.
Δεν είναι αστείο, είναι εθιστικό όσο δεν πάει να θες την εξουσία, και ρίχνουν πολλά λεφτά για να εκλεγούν.
Γιατί τους συμφέρει στο τέλος αλλιώς δεν θα τα έριχναν.
2 ) 4χρόνια x8 χιλιάρικα το μήνα ( χωρίς τα μαύρα και τις έξτρα παροχές, που δεν πληρώνουν τίποτα και πουθενά ) 12 μήνες.
μας κάνει περίπου 400.000 ευρώ μόνο από μισθούς χωρίς να δουλεύουν , απλά να πηγαίνουν στη Βουλή στην τηλεόραση στα κανάλια σε συνέδρια, συμβούλια, μπουφέδες, εκδηλώσεις και ταξίδια. Βάλε και τη σύνταξη εφ όρου ζωής!!
3 ) Εκτός από τα προσωπικά, χάνουν και όλα τα προνόμια και τα ρουσφέτια από όλο τους το σόι. Μην αρχίσουμε να ψάχνουμε λίστες πόσοι μπαίνουν κουμπάροι, αντιδήμαρχοι, ξαδέρφια σε θέσεις υπουργείων,  ιδιεταίρες υπουργού, πολιτικοί και επιστημονικοί σύμβουλοι.
Σκέψου για επιστημονικό σύμβουλο μπορούν να πάρουν όποιον θέλουν και θα παίρνει και αυτός μισθούς x4 χρόνια.
Μιλάμε για λεφτά όχι αστεία και δεν βάζω τίποτα μαύρο.

Δηλαδή κρίνονται μεγάλα ποσά για ολόκληρα σόγια για 4χρόνια τουλάχιστον και μου λες ότι με πολιτική αστάθεια έχουμε χάσιμο εμείς?
Δες τι μπορεί να χάσουν αυτοί? Ποιος έχει πιο μεγάλη ανάγκη?
Εμένα όποιος και να βγεί άντε να μου κόψει βαριά βαριά από 300 ευρώ αν είμαι μισθωτός μέχρι 10.000 ευρώ αν είμαι από αυτούς που έχουν πάνω από 100.000χιλιάρικα και μου ρίξει κανένα φόρο.
Συγκρίνετε τα ποσά και δείτε αν θέλουμε σταθερότητα πολιτική κάθε φορά που τρώμε αυτό το παραμύθι από την τηλεόραση πριν τις εκλογές.

3 κόμματα στην Κυβέρνηση και μπήκαν μερικοί φυλακή βγήκαν μερικά σκάνδαλα αρχίσαν τα καρφώματα.
Σκέψου να σπάσεις την εξουσία σε πιο πολλά κομμάτια. Θα ξεσκαρταριστούν από μόνοι τους. Ο ένας θα δώσει τον άλλο.
Παίζονται πολλά λεφτά παιδιά δεν είναι αστεία. Μας έχουν ανάγκη για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους.
Εμείς τι ανάγκη τους έχουμε? Πάνω κάτω στα βάσανα θα είμαστε λίγο καλύτερα λίγο χειρότερα.
Καιρός να αρχίσουν να δουλεύουν για μας.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιούνιος 15, 2013, 09:27:36 πμ »
To νήμα έχει πάρει ενδιαφέρουσα τροπή.
Δυστυχώς είμαι εξωτερικό και δεν προλαβαίνω να γράψω.

Το σύνταγμα και οι νόμοι είναι πηγή σταθερότητας του πολιτεύματος. Τα πειράματα με το σύνταγμα, εκτός του φασιστικού τους χαρακτήρα, ελαστικοποιούν τη νομιμότητα και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι οδηγούν σε εκτροπή της δημοκρατίας. Χωρίς να είμαι υπερασπιστής αυτής της δημοκρατίας, ανατριχιάζω στην ιδέα ότι θα χάσουμε και αυτήν.

Εκτός αυτού, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι μια κυβέρνηση αν θέλει δεν μπορεί να εξυγειάνει την ΕΡΤ και κάθε ΕΡΤ με δημοκρατικές και νόμιμες διαδικασίες; Ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι βασική αιτία που δεν προχώρησε η προηγούμενη προσπάθεια (καλή ή κακή) ήταν η σημερινή κυβέρνηση με τις κορώνες που έβγαζε; Οταν επί ένα χρόνο, χωρίς να έχει προσπαθήσει καθόλου, δεν μπορεί, τότε παραιτείται, δεν επιτίθεται στο πολίτευμα, αφήνοντας χιλιάδες Ελληνες χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Και κάτι ακόμα: και στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι ΑΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν τι έχει γίνει και έχουν σοκαριστεί...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #238 στις: Ιούνιος 15, 2013, 10:26:26 πμ »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Βικτωρα,ότι αυτό που με ανατριχιαζει και με τρομάζει περισσότερο,είναι η κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας και ,οποίας υπάρχει,δημοκρατίας,η οποία πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή των θεσμών,με ότι αυτό σημαίνει!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Ιούνιος 15, 2013, 02:33:00 μμ »
Φίλοι μου!
Όντως έχει πάρει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή το νήμα.
Αρχίσαμε με κραυγές και καταλήξαμε να συζητάμε το αυτονόητο: Σύνταγμα και νόμοι!!!!!!!!!
Δεν το περίμενα τόσο εύκολα και γρήγορα, ειδικά όταν για πάνω από μια εικοσαετία μας "πλένουν το μυαλό" περί γενικής ευθύνης των "άλλων" και περί "παρτακισμού". Όταν με όλα τα μέσα απαξίωναν και λέρωναν κάθε αυτονόητη έννοια δημοκρατίας, κοινωνίας και πολιτισμού (και το πιο επικίνδυνο μάλιστα με στόχο το ασυνείδητο των πολιτών, δηλαδή μέσα από life style και μόδες, μέσα από την ανάδειξη σκουπιδιών σαν "τηλεοπτικούς σταρ" και μέσα από reallity που προωθούσαν το ανάξιο και το δήθεν σε μια "αρπαχτή" άνευ προηγουμένου).
Όταν οι αξίες που "κυριαρχούσαν" και προβάλλονταν από τα "ιδιωτικά" κανάλια σε ήθελαν αμέτοχο στα κοινά και αδιάφορο για το πολιτικό και κοινοβουλευτικό γίγνεσθαι ("Έλα μωρέ τώρα, όλοι ίδιοι είναι. Όλοι τα ίδια κάνουν. Εγώ να ασχοληθώ?? Ας το κάνουν άλλοι!!!! Έχω να διασκεδάσω απόψε στου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ με την καινούργια μου πιστωτική κάρτα......)
Όταν οι "ειδήσεις" των 20:00 αφιέρωναν το 85% του χρόνου τους σε θέματα κλειδαρότρυπας και το υπόλοιπο σε "ανώδυνα" θεματάκια.
...
Πουθενά δεν αναφερόταν ότι η βασική αρχή μιας σωστά δομημένης δημοκρατίας και κράτους προϋποθέτει και απαιτεί ενεργούς και σωστά πληροφορημένους ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.

Ας σκεφτούμε λοιπόν τώρα πως και με ποιους τρόπους θα καταφέρουμε να γίνουμε πάλι οργανωμένο και δημοκρατικό κράτος. Και κυρίως πως θα αποτρέψουμε μια νέα εκτροπή σαν αυτή που ζούμε σήμερα!!!!
Η άποψη του Istar είναι ένα παράδειγμα (δεν συμφωνώ 100% μαζί του). Αυτό όμως είναι και το δυνατότερο κομμάτι την δημοκρατίας: Να μπορούν ελεύθεροι άνθρωποι να διαμορφώνουν πολιτική άποψη και πρακτική μέσα από διαφορετικές φαινομενικά ιδέες και απόψεις.
Νίκος Καζαντζάκης