Επικίνδυνο πείραμα το εννοώ με την έννοια της πολιτικής αστάθειας που μπορεί να προκαλέσει και έχει ήδη προκαλέσει
Koubilaihan θα μου επιτρέψεις να ξαναγυρίσω στο ζήτημα της πολιτικής αστάθειας ή σταθερότητας γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα.
Τι χάνει κάποιος αν βγεί μια άλλη Κυβέρνηση από αυτή που ψήφισε?
Κάποια λεφτά σε φόρους αν είναι κακή κυβέρνηση, κάποιο βίσμα αν νόμιζε ότι είχε, κάποια αύξηση αν υπήρχε περίπτωση να δώσει κυβέρνηση αυξήσεις και στην έσχατη των περιπτώσεων κάποιο % από καταθέσεις αν η κυβέρνηση ήταν τόσο χάλια ώστε να γίνει κούρεμα.
ΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ούτε καν κυβέρνηση απλά βουλευτής.
1 ) 4χρόνια δόξας, γλειψίματος των αυλικών του και του κοινωνικού του περίγυρου και αναγνώρισης. Το να θέλεις να παραμένεις στη Βουλή είναι τόσο εθιστικό όσο να θέλει η Ρούλα Κορομηλά να είναι στην τηλεόραση.
Δεν είναι αστείο, είναι εθιστικό όσο δεν πάει να θες την εξουσία, και ρίχνουν πολλά λεφτά για να εκλεγούν.
Γιατί τους συμφέρει στο τέλος αλλιώς δεν θα τα έριχναν.
2 ) 4χρόνια x8 χιλιάρικα το μήνα ( χωρίς τα μαύρα και τις έξτρα παροχές, που δεν πληρώνουν τίποτα και πουθενά ) 12 μήνες.
μας κάνει περίπου
400.000 ευρώ μόνο από μισθούς χωρίς να δουλεύουν , απλά να πηγαίνουν στη Βουλή στην τηλεόραση στα κανάλια σε συνέδρια, συμβούλια, μπουφέδες, εκδηλώσεις και ταξίδια.
Βάλε και τη σύνταξη εφ όρου ζωής!!3 ) Εκτός από τα προσωπικά, χάνουν και όλα τα προνόμια και τα ρουσφέτια από όλο τους το σόι. Μην αρχίσουμε να ψάχνουμε λίστες πόσοι μπαίνουν κουμπάροι, αντιδήμαρχοι, ξαδέρφια σε θέσεις υπουργείων, ιδιεταίρες υπουργού, πολιτικοί και επιστημονικοί σύμβουλοι.
Σκέψου για επιστημονικό σύμβουλο μπορούν να πάρουν όποιον θέλουν και θα παίρνει και αυτός μισθούς x4 χρόνια.
Μιλάμε για λεφτά όχι αστεία και δεν βάζω τίποτα μαύρο.
Δηλαδή κρίνονται μεγάλα ποσά για ολόκληρα σόγια για 4χρόνια τουλάχιστον και μου λες ότι με πολιτική αστάθεια έχουμε χάσιμο εμείς?
Δες τι μπορεί να χάσουν αυτοί? Ποιος έχει πιο μεγάλη ανάγκη?
Εμένα όποιος και να βγεί άντε να μου κόψει βαριά βαριά από 300 ευρώ αν είμαι μισθωτός μέχρι 10.000 ευρώ αν είμαι από αυτούς που έχουν πάνω από 100.000χιλιάρικα και μου ρίξει κανένα φόρο.
Συγκρίνετε τα ποσά και δείτε αν θέλουμε σταθερότητα πολιτική κάθε φορά που τρώμε αυτό το παραμύθι από την τηλεόραση πριν τις εκλογές.
3 κόμματα στην Κυβέρνηση και μπήκαν μερικοί φυλακή βγήκαν μερικά σκάνδαλα αρχίσαν τα καρφώματα.
Σκέψου να σπάσεις την εξουσία σε πιο πολλά κομμάτια. Θα ξεσκαρταριστούν από μόνοι τους. Ο ένας θα δώσει τον άλλο.
Παίζονται πολλά λεφτά παιδιά δεν είναι αστεία. Μας έχουν ανάγκη για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους.
Εμείς τι ανάγκη τους έχουμε? Πάνω κάτω στα βάσανα θα είμαστε λίγο καλύτερα λίγο χειρότερα.
Καιρός να αρχίσουν να δουλεύουν για μας.