Εχει δει κανεις σας να γινεται αυτη η κουβεντα και σε τετοια εκταση σε αλλο τοπικ για αλλη εταιρια..

Γιατι κανεις δεν ειναι εναντιος σε ενα σωρο αλλες εταιριες που ειναι σαν να κλεβουν απο εκκλησια οταν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες? Οταν στο γνωστο review μεταξυ αλλων το Fortis βγηκε καλυτερο και εσπασε το τζαμι του superocean γιατι δεν ριξατε μαυρο στην breitling?
Γιωργο δεν ειδα καμμια απειλη απο κανεναν...οσο για ειρωνια ναι-ειρωνευτηκα αυτο το ρολοι που ποσταρες και θα το ξανακανα και μονο και μονο για πλακα γιατι οταν θεωρεις αυτο το πραμα ευκαιρια στα 700€ (το μισθο του μεσου Ελληνα) δεν μπορω συμφωνα με την κριση μου να μην αντιδρασω.
Οσο για τα απανταχου reviews θα ξαναπω οτι στα fora δεν ελεγχει κανεις ποιος ειναι ποιος και γιατι λεει οτι λεει...Αν εγω κανω ενα review για το οριεντ αυριο και πω οτι ειναι μαπα θα αλλαξεις γνωμη?
Τελος, δε νομιζω οτι υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει οτι τα Fortis εχουν υποδεεστερη ποιοτητα απο τα CK....λυπαμαι και μονο που το ακουσα!
Επισης δεν εχω ξαναδει τετοιες συγκρισεις σε αλλες εταιριες οπως αυτες που εγιναν με τα fortis...να ζηταει καποιος πληροφοριες και να του αντιπροτεινουν ρολογια της ταξεως του Archimede ....
Δε θα συμφωνησω με οσα ποσταραν οι φιλοι που δεν συμπαθουν τα Fortis...και αν εβαλαν νερο καποια, υπαρχει αντιπροσωπεια και 10 αξιολογα καταστηματα να τα αντιπροσωεπυσουν. Αν εβαζε νερο ενα tutima di300 θα εβγαινε ακρη το ιδιο ευκολα? δε συγκρινω τις εταιριες για να μην μπουμε παλι στο ιδιο γαϊτανακι απαντησεων και επικρισεων...Αλλα το συγκεκριμενο ρολοι στα ματια μου φανταζει ακομψο και ασχημο και θα επαιρνα ενα σωρο αλλα ρολογια...
Oσο για την ποιοτητα η εμπειρια μου εδειξε οτι το ρολοι ειναι απιστευτα καλη ποιοτητα και παρα τα ελαφρα χτυπηματα σε μεταλλικα σημεια ειναι αθικτο....τυχαιο? δε νομιζω!