Αποστολέας Θέμα: FORTIS  (Αναγνώστηκε 498350 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Fortis
« Απάντηση #620 στις: Ιούνιος 24, 2010, 12:18:37 μμ »
Η τιμη του τουτιμα ,ειναι 715 ευρω και οχι 1000 ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Ιούνιος 24, 2010, 01:10:17 μμ »
Γιατι να το προτιμησω? Επειδη ειναι αδιαφορο ? και δειχνει φτηνο?

Αυτος ο χρονογραφος επισης μ αρεσει πολυ

Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Ιούνιος 24, 2010, 01:33:54 μμ »
Αυτος ο χρονογραφος επισης μ αρεσει πολυ

Τιμούλα λιανικής? Με έχεις αρρωστήσει ρε mitsman μ' αυτά τα fortis. :prayer: :supz:
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Ιούνιος 24, 2010, 01:41:51 μμ »
Τιμη θα μαθω συντομα! ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Ιούνιος 24, 2010, 01:56:04 μμ »
Αυτό αν δεν ήταν 40άρι, μπορεί και να κοσμούσε το χεράκι μου..... ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Ιούνιος 24, 2010, 02:52:07 μμ »
εγω θελω αυτο!! ;D ;D ;D :P :P :P :P

Παρακαλώ μη λερώνετε το νήμα με άτεχνες Γερμανικές γκουμούτσες.

Φιλικά
Δημήτρης

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:00:36 μμ »
Το ωραίο είναι πως ο Τζωρτζ προσπαθεί να πείσει ευτυχισμένους κι ευχαριστημένους κατόχους Φόρτις πως είναι προβληματικά τα ρολόγια τους.

Ρε μπας κι έχω πρόβλημα; Ας ξανακoιταχτώ στον καθρέφτη.
Έχεις δίκιο, μ' έχει ξεκουμπώσει η κορώνα. Πάλι καλά που δε με λασκάρισε.

Φιλικά
Δημήτρης

Περί αντοχής σε παραπέμπω στα νήματά μου με τα τεστ σε Φόρτις . Τα πλαστικά τους ο-ρινγκ ακόμα να χαλάσουν. Όπου να 'ναι όμως θα διαλυθούν, που θα πάει;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:08:45 μμ »
O george εκανε την αναφορα ενος τεχνιτη στο φορουμ.Ο καθενας το αξιολογει και βγαζει τα συμπερασματα του.Να σε πεισω?Δεν νομιζω,να το καταφεραμε σε αλλα θεματα..Π.χ στο θεμα με τις κορωνες. ;)

Έχεις δίκιο, μ' έχει ξεκουμπώσει η κορώνα. Πάλι καλά που δε με λασκάρισε.

Καλυτερα απο τις βιδωτες της ομως,που εμπασαν νερο

Περί αντοχής σε παραπέμπω στα νήματά μου με τα τεστ σε Φόρτις . Τα πλαστικά τους ο-ρινγκ ακόμα να χαλάσουν

Το λες σαν επαγγελματιας του χωρου,φανταζομαι..

θεωρεις την fortis ,καλυτερη απο την tutima?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 03:14:56 μμ από george_ »

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:32:28 μμ »
Δε θεωρώ τίποτα. Δε γνωρίζω τα Τουτίμα. Απλά είναι πανάσχημα.
Όμως γνωρίζω τα 7 Φόρτις μου. Είναι ανπαίκταμπλ. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Όσο για τον επαγγελματία του χώρου, υπάρχουν επαγγελματίες κι επαγγελματίες. 

Πόσα χαλασμένα Φόρτις είδες στα φόρα που τριγυρνάς;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:37:35 μμ »
Ρε παιδια ο blackbird λεει οτι εχει 7 οχι 1 αλλα 7 φορτις και ποσοι αλλοι φιλοι στο φορουμ δεν εχουν αναφερει προβληματα απο τα ρολογια τους.Εμεις θα πιστεψουμε καποιον καπου στο χαμο που λεει οτι ειναι προβληματικα?

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:46:34 μμ »
Ο καθενας θα κρινει μονος του .

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι αυτό... Καθένας μας έχει μάτια και κρίση! Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τα δικά μου μάτια και την δική μου κρίση κι όχι αυτή κάποιου Ιταλού που δεν ξέρω ούτε ποιος είναι! Πόσο μάλλον όταν λέει ότι τα CK είναι καλύτερη ποιότητας από τα Fortis ( :o ) .... Τί βαρήτυτα μπορεί να έχει ο λόγος τέτοιου τεχνίτη? Το θεωρείς αυτό σαν επιχείρημα και το πόσταρες δηλαδή? Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχεις δει Fortis από κοντά....  :-\

(...πάντα σε φιλικό τόνο...)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:11:28 μμ »
   Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμες. Φυσικά και του Ιταλού. Απλά όλοι εμείς τις κρίνουμε ανάλογα με την εμπειρία και τις γνώσεις μας. Για μένα έκανε πολύ καλά ο Γιώργος και τις παρέθεσε, άλλωστε εδώ δεν είμαστε μόνο για όμορφα λόγια. Ακόμη κι αυτές οι έστω αρνητικές απόψεις αποτέλεσαν αφορμή για κουβέντα από την οποία όλο και κάτι βγήκε.
   Καλό βέβαια θα είναι κι εσύ Γιώργο να λάβεις υπόψη σου και να αξιολογήσεις με το δικό σου μάτι, τις θετικές απόψεις τόσων μελών για τα Fortis ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:23:22 μμ »
Ποσα ρολογια εχει ανοιξει ο ρολογας ?και ποιος ειναι για να μιλαει με τον τροπο αυτο για την εταιρια?Εσυ george_,πρεπει να χαρηκες παρα πολυ οταν βρηκες ,τα ντοκουμεντα αυτα!! :P οχι ,να σου πω τα εχω βρει εδω και ενα χρονο και το σκεφτηκα πολυ πριν τα ποσταρω,γιατι περιμενα ,μια τετοια αντιδραση.δεν ειναι ο μονος ρολογας που ακουσα αρνητικα σχολια για την ποιοτητα των Φορτις και ας μην εκαναν τα τεστ του ΒΒ .Ανοιξαν ομως τα ρολογια και εκαναν και καποιες συγκρισεις ,με ρολογια απο αλλες εταιριες,οπως στην δικη μας περιπτωση με τα TAG Η τα hamilton.Δεν μπορω να τον κρινω εγω ,γιατι δεν εχω ανοιξει ρολογια ,αλλα ουτε μπορω να καταλαβω την ποιοτητα κατασκευης και το επιπεδο του φινιρισματος.

Ποσο τελικα ,ταυτιζομαστε με τα ρολογια μας και το εκλαμβανουμε σαν προσωπικη προσβολη,οταν διαβαζουμε ,μια τετοια αρνητικη κριτικη?Πρεπει να γινεται "μαχη", καθε φορα και να περναμε σε απειλες Η ειρωνιες ?

Η ολη κουβεντα του ρολογα αυτου,ειχε ξεκινησει ,για την ποιοτητα του ατσαλιου της Φορτις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 04:37:57 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:33:35 μμ »
ισως επειδη ειναι το στυλ μου,ακομα θυμαμαι ,σαν απλο μελος τις μαχες με τον τοτε Admin(redfoot),οταν με τα ποστ μου ,χαλαγα την εικονα για καποιες εταιριες.Ας κρινει ο καθενας μονος του

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:38:29 μμ »
Και τι σημασία εχει αν καποιο Fortis εβγαλε ζημιά ? Απο την άλλη πλευρά ο Γιώργος βρήκε κάτι που αφορά τα ρολόγια αυτά και το πόσταρε. Οκ δεν χαθηκε ο κόσμος. Το χω ξαναπεί και αλλη δεν εχει σημασια δημήτρη αν εχεις 7 φόρτις και 17 ρόλεξ. Δικα σου είναι να τα χαίρεσε φίλε και εγω μαζί σου είμαι. Απο την αλλη ρε Γιωργο και εσυ μην το βάζεις στην μπρίζα αφου ξέρεις οτι εχει τρέλλα με τα φόρτις μην το τσιγκλάς συνέχεια. Χαλαρώστε για να μην σας μπανάρω και τους 2.  :D

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:39:46 μμ »
ΓΙΑ ολα φταίει αυτος ο Γιάννης !  :axe:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:44:05 μμ »
Για ολες τις εταιρiες ,κατα καιρους,εχω κανει αναφορες.Δεν ειναι μονο Η φορτις.. ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Ιούνιος 24, 2010, 04:51:34 μμ »
ΓΙΑ ολα φταίει αυτος ο Γιάννης !  :axe:

Tι έκανα πάλι εγώ ρε παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Ιούνιος 24, 2010, 05:40:29 μμ »
Εχει δει κανεις σας να γινεται αυτη η κουβεντα και σε τετοια εκταση σε αλλο τοπικ για αλλη εταιρια..??? Γιατι κανεις δεν ειναι εναντιος σε ενα σωρο αλλες εταιριες που ειναι σαν να κλεβουν απο εκκλησια οταν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες? Οταν στο γνωστο review μεταξυ αλλων το Fortis βγηκε καλυτερο και εσπασε το τζαμι του superocean γιατι δεν ριξατε μαυρο στην breitling?

Γιωργο δεν ειδα καμμια απειλη απο κανεναν...οσο για ειρωνια ναι-ειρωνευτηκα αυτο το ρολοι που ποσταρες και θα το ξανακανα και μονο και μονο για πλακα γιατι οταν θεωρεις αυτο το πραμα ευκαιρια στα 700€ (το μισθο του μεσου Ελληνα) δεν μπορω συμφωνα με την κριση μου να μην αντιδρασω.

Οσο για τα απανταχου reviews θα ξαναπω οτι στα fora δεν ελεγχει κανεις ποιος ειναι ποιος και γιατι λεει οτι λεει...Αν εγω κανω ενα review για το οριεντ αυριο και πω οτι ειναι μαπα θα αλλαξεις γνωμη?

Τελος, δε νομιζω οτι υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει οτι τα Fortis εχουν υποδεεστερη ποιοτητα απο τα CK....λυπαμαι και μονο που το ακουσα!

Επισης δεν εχω ξαναδει τετοιες συγκρισεις σε αλλες εταιριες οπως αυτες που εγιναν με τα fortis...να ζηταει καποιος πληροφοριες και να του αντιπροτεινουν ρολογια της ταξεως του Archimede ....

Δε θα συμφωνησω με οσα ποσταραν οι φιλοι που δεν συμπαθουν τα Fortis...και αν εβαλαν νερο καποια, υπαρχει αντιπροσωπεια και 10 αξιολογα καταστηματα να τα αντιπροσωεπυσουν. Αν εβαζε νερο ενα tutima di300 θα εβγαινε ακρη το ιδιο ευκολα? δε συγκρινω τις εταιριες για να μην μπουμε παλι στο ιδιο γαϊτανακι απαντησεων και επικρισεων...Αλλα το συγκεκριμενο ρολοι στα ματια μου φανταζει ακομψο και ασχημο και θα επαιρνα ενα σωρο αλλα ρολογια...

Oσο για την ποιοτητα η εμπειρια μου εδειξε οτι το ρολοι ειναι απιστευτα καλη ποιοτητα και παρα τα ελαφρα χτυπηματα σε μεταλλικα σημεια ειναι αθικτο....τυχαιο? δε νομιζω! :D

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Ιούνιος 24, 2010, 06:05:10 μμ »
εγω θελω αυτο!! ;D ;D ;D :P :P :P :P

8)
Τουλαχιστον τον τελευταιο χρονο, αυτο ακουω...
Ακομη δεν το πηρες?!
Παρτο επιτελους να το θαυμασουμε κι απο κοντα!...  ;D

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».