Ξέρετε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι στο φόρουμ δεν μπαίνω -ούτε γράφω- πολύ τακτικά.
Το θέμα του project το είχα δει όταν το ξεκινήσατε, και είχα σκεφθεί να συμμετάσχω. Δεν το έκανα, τα χρήματα δεν ήταν θέμα αλλά είχα πέσει με τα μούτρα σε διαφορετικά ρολόγια, φωτ. μηχανές, κλπ.
5-6 εβδομάδες πριν είδα τα ρολόγια του Γερμανού, κοίταζα περιληπτικά τις φωτό του Πάνου, τις φωτό από το καφεδομάζωμα που είχατε κάνει τότε με την παραλαβή, έψαχνα να δω πού στο καλό μερικά ρολόγια είχαν θέμα κλπ.
Δεν είχα δώσει σημασία μεγάλη, είδα μετά τους τίτλους από τα νήματα με τα προβλήματα αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλης έκτασης.
Δεν συμμετείχα αλλά κάλλιστα θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ ένας από εσάς.
Ποιοί είναι οι κοινοί παρανομαστές εδώ για όλα τα μέλη που συμμετείχαν?
- Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο, ήρθε ο άλλος από πάνω και σας (ή μας) έφερε ρολόγια τέτοιας ποιότητας
- Το follow-up και after sales customer service είναι αντικειμενικά μηδενικό
- Τα ρολόγια με 'θέμα' είναι πολλά, πάρα πολλά σε όλη την παραγγελία (αν το δει κανείς στατιστικά)
- Είστε αγανακτησμένοι (οι περισσότεροι), και απόλυτα δικαιολογημένα
- Πρέπει να διορθωθεί αυτό η κακή κατάσταση, που τόσοι άνθρωποι πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό και στην πλειοψηφία τους αυτό που έλαβαν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περίμεναν
Σε όλα αυτά συμφωνείτε όλοι - σωστά? Ξέχωρα από κάποιες λίγο ατυχείς κουβέντες που ειπώθηκαν. Όμως άνθρωποι είμαστε, κανείς αλάνθαστος.
Τί μπορείτε να κάνετε?
Να τον κυνηγάτε ένας-ένας? Θα κουραστείτε, θα σας παίζει συνεχώς όπως θέλει. Όλοι μαζί, με μία συντονισμένη κίνηση, δείξτε του πόσο λάθος έκανε.
Τί είναι αυτό που φοβάται ο συγκεκριμένος 'επαγγελματίας'? Όχι από εσάς, αλλά για το μέλλον της δουλειάς του. Τί είναι?
Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ.
Πιάστε όλα τα φόρουμ, βγάλτε σωστές φωτό από τα κακής ποιότητας ρολόγια που έφτιαξε σε μερικούς, γράψτε μία φορά ένα πολύ ωραίο κείμενο (διακριτικό, χωρίς βωμολοχίες, κλπ.) και ξεμπροστιάστε τον. Μπορείτε να τον ειδοποιήσετε πρώτα, και να του πείτε ότι εμείς αν ερωτηθούμε θα κάνουμε αυτό, μην πεις μετά ότι δεν είμαστε σωστοί, κλπ. Παρέδωσες κάτι που δεν είναι στο επίπεδο που έπρεπε, οφείλεις να επανορθώσεις άμεσα, για όλους συνολικά, άσχετα από μετακομίσεις κλπ. Αν δεν το κάνεις, πρέπει τουλάχιστον να προφυλάξουμε άλλους καταναλωτές από αυτή την κακή τακτική και πολιτική.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Το φόρουμ δεν είναι κάτι με το οποίο έχω δεθεί ακόμη αλλά είναι χρόνια όρθιο και δεν αξίζει να στεναχωριέστε αλλά και να τσακώνεστε. Δεν είναι αργά. Τώρα βγαίνουν τα προβλήματα σε πολλά από τα ρολόγια που έχουν παραδοθεί, οπότε μαζέψτε όλα τα θέματα και μετά πηγαίνετε για το claim.
To project στήθηκε ομαδικά, παραγγέλθηκαν 20, 30 ρολόγια μαζί. Όπως (αφού είμαι στη ναυτιλία) ένα σετ αδελφών πλοίων στο ναυπηγείο. Ε, εκεί ο πλοιοκτήτης μαζεύει όλα τα προβλήματα ένα χρόνο μετά την παράδοση του κάθε βαποριού, και πάει μετά στη γιάρδα με το πακέτο και κάνει τη διαπραγμάτευση. Όλα μαζί στη 'σειρά' παραγγέλθηκαν, όλα μαζί είναι καλό να συζητηθούν μετά.
Συγχωρέστε με αν περεμβαίνω εκεί που ίσως να μην πρέπει, αλλά μην αγχώνεστε, ψυχραιμία και ομαδική αντιμετώπιση. Όπως ανοίχτηκε το project, έτσι να κλείσει. Και θα κλείσει επιτυχώς, κατ'ελάχιστον από θέμα ηθικής πλευράς.