Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207344 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #360 στις: Απρίλιος 19, 2013, 12:43:12 μμ »
Παιδιά θα τα λέμε στους καφέδες και σε κανά τηλ.

Μόλις ηρεμήσουν τα νεύρα θα τα ξαναλέμε και από εδώ........................................
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Απρίλιος 19, 2013, 12:45:22 μμ »
Ήδη έγινε άνω κάτω το forum και ο καθένας λέει ότι σκεφτεί χωρίς πρώτα να φιλτράρει για το αν πρέπει να κοινοποιηθεί ή να σταλεί κατ' ιδίαν.

Τώρα για την απάντηση του Άρη νομίζω ότι καλά έκανε και απάντησε δημόσια, μιας και το μήνυμα του Δημήτρη δημόσιο ήταν.

"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Απρίλιος 19, 2013, 12:48:26 μμ »
Αυτό θα μπορούσε να υποθεί σε πμ....  :-\

Έτσι νομίζω γίνεται ακόμη πιο "άνω - κάτω" το forum

Aυτα Χρηστο να τα πεις σε αλλους, οχι σε εμενα!
Η κατασταση εχει ξεφυγει εδω και καιρο και για ολα υπαρχει καποτε και ενα οριο!...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Απρίλιος 19, 2013, 01:00:06 μμ »
Παιδιά ψυχραιμία!!!

Οσοι έχουν ωριμότητα ας τη δείξουν κι ας συσπειρωθούμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #364 στις: Απρίλιος 19, 2013, 01:35:21 μμ »
jim teo,

Eπειδη συνεχιζεις να εκστομεις προσβολες κατα παντος, να συκοφαντεις και να λοιδορεις χωρις καμια ηθικη ή φραγμο και επειδη η υπομονη και η αξιοπρεπεια εχουν τα ορια τους και δεν επιτρεπω σε κανεναν να εμπαιζει την υποληψη και το ονομα μου, σε πληροφορω πως για ολα υπαρχει και η νομικη οδος!
Συντομα θα τα πουμε δια αυτης της οδου...

Μακάρι να ήσουν το ίδιο αυστηρός, απόλυτος και αποφασιστικός και με το φίλο σου το Γερμανό.
Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Μόνο μη με απειλείς, ειδικά σε δημόσιο χώρο, γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Απρίλιος 19, 2013, 01:45:11 μμ »
Παιδια,ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση.!!
Ειναι το μινιμουμ που πρεπει τη συγκεκριμενη στιγμη να συνεισφερετε σε τοσους ανθρωπους-φιλους που σας διαβαζουν και αρκετους αλλους που προσπαθουν να βρουν,μεσω συνεννοησης,μια λυση για το προβλημα τους!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Απρίλιος 19, 2013, 01:55:58 μμ »
Για όλα αυτά που ανέφερες αλλά και για ακόμα περισσότερα, έγραψα χθεςΤι είναι αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Αν από την αρχή είχα προβλέψει αυτό το φιάσκο, δε θα χρησιμοποιούσα αυτή την παροιμία. Έπεσα κι εγώ θύμα αυτής της καλοστημένης απάτης, αλλά είχα το νιονιό και τα αντανακλαστικά να αντιδράσω εγκαίρως.

Δεύτερον, ουδέποτε αρνήθηκα ότι υπήρξα υποστηρικτής αυτού του project. Ξεχνάς τα δρομολόγια που έκανα πήγαινε-έλα στο γραφίστα, πληρώνοντας μάλιστα από την τσέπη μου, προκειμένου να σχεδιάσουμε ένα αξιόλογο logo για το ρολόϊ μας;
Το ρολόϊ μου άρεσε και μου αρέσει. Δεν το έκρυψα ποτέ αυτό.
Επειδή όμως έχω ΕΓΩΙΣΜΟ κι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, δυο λέξεις που είναι προφανώς άγνωστες σε 'σένα, κι επειδή δεν ανέχομαι από κανέναν Άρη και από κανέναν Torsten να με κοροϊδεύουν, αποχώρησα με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκατσα να ξεφτιλιστώ προκειμένου να πάρω ένα ρολόϊ, το οποίο δε μου λείπει κιόλας.

Τρίτον, ακόμα και οι πιο ανόητοι απ' αυτόυς που παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται, έχουν καταλάβει ότι η όλη ιστορία βρωμάει. Βρωμάει από την αρχή με τις ατάκες του στυλ "Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα", μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Εσύ ακόμα;;;

Τέλος, κόψε αυτό το Δημητράκη. Δε νομίζω ότι γνωριζόμαστε και τόσο καλά.

Υ.Γ. Μήπως τελικά μετάνιωσες για το δεύτερο ρολόϊ που πήρες, νομίζοντας ότι βρήκες το κελεπούρι της χρονιάς, και προσπαθείς να ξεσπάσεις επάνω μου;
Φυσικα και αδυνατω να ανταπαντησω,η τιμη και ηθικη μου  δεν μπορουν να πεσουν τοσο χαμηλα.
''Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι''
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Απρίλιος 19, 2013, 02:09:09 μμ »
afnios ελεος, ασε και κανέναν άλλον να γραψει εναντιον του γερμανου. :P
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Απρίλιος 19, 2013, 02:39:40 μμ »
Ηρεμια ρε παιδια...
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος NavalArchitect

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Απρίλιος 19, 2013, 03:57:32 μμ »
Ξέρετε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι στο φόρουμ δεν μπαίνω -ούτε γράφω- πολύ τακτικά.

Το θέμα του project το είχα δει όταν το ξεκινήσατε, και είχα σκεφθεί να συμμετάσχω. Δεν το έκανα, τα χρήματα δεν ήταν θέμα αλλά είχα πέσει με τα μούτρα σε διαφορετικά ρολόγια, φωτ. μηχανές, κλπ.

5-6 εβδομάδες πριν είδα τα ρολόγια του Γερμανού, κοίταζα περιληπτικά τις φωτό του Πάνου, τις φωτό από το καφεδομάζωμα που είχατε κάνει τότε με την παραλαβή, έψαχνα να δω πού στο καλό μερικά ρολόγια είχαν θέμα κλπ.

Δεν είχα δώσει σημασία μεγάλη, είδα μετά τους τίτλους από τα νήματα με τα προβλήματα αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλης έκτασης.

Δεν συμμετείχα αλλά κάλλιστα θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ ένας από εσάς.

Ποιοί είναι οι κοινοί παρανομαστές εδώ για όλα τα μέλη που συμμετείχαν?

- Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο, ήρθε ο άλλος από πάνω και σας (ή μας) έφερε ρολόγια τέτοιας ποιότητας
- Το follow-up και after sales customer service είναι αντικειμενικά μηδενικό
- Τα ρολόγια με 'θέμα' είναι πολλά, πάρα πολλά σε όλη την παραγγελία (αν το δει κανείς στατιστικά)
- Είστε αγανακτησμένοι (οι περισσότεροι), και απόλυτα δικαιολογημένα
- Πρέπει να διορθωθεί αυτό η κακή κατάσταση, που τόσοι άνθρωποι πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό και στην πλειοψηφία τους αυτό που έλαβαν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περίμεναν

Σε όλα αυτά συμφωνείτε όλοι - σωστά? Ξέχωρα από κάποιες λίγο ατυχείς κουβέντες που ειπώθηκαν. Όμως άνθρωποι είμαστε, κανείς αλάνθαστος.

Τί μπορείτε να κάνετε?

Να τον κυνηγάτε ένας-ένας? Θα κουραστείτε, θα σας παίζει συνεχώς όπως θέλει. Όλοι μαζί, με μία συντονισμένη κίνηση, δείξτε του πόσο λάθος έκανε.

Τί είναι αυτό που φοβάται ο συγκεκριμένος 'επαγγελματίας'? Όχι από εσάς, αλλά για το μέλλον της δουλειάς του. Τί είναι?

Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ.

Πιάστε όλα τα φόρουμ, βγάλτε σωστές φωτό από τα κακής ποιότητας ρολόγια που έφτιαξε σε μερικούς, γράψτε μία φορά ένα πολύ ωραίο κείμενο (διακριτικό, χωρίς βωμολοχίες, κλπ.) και ξεμπροστιάστε τον. Μπορείτε να τον ειδοποιήσετε πρώτα, και να του πείτε ότι εμείς αν ερωτηθούμε θα κάνουμε αυτό, μην πεις μετά ότι δεν είμαστε σωστοί, κλπ. Παρέδωσες κάτι που δεν είναι στο επίπεδο που έπρεπε, οφείλεις να επανορθώσεις άμεσα, για όλους συνολικά, άσχετα από μετακομίσεις κλπ. Αν δεν το κάνεις, πρέπει τουλάχιστον να προφυλάξουμε άλλους καταναλωτές από αυτή την κακή τακτική και πολιτική.

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Το φόρουμ δεν είναι κάτι με το οποίο έχω δεθεί ακόμη αλλά είναι χρόνια όρθιο και δεν αξίζει να στεναχωριέστε αλλά και να τσακώνεστε. Δεν είναι αργά. Τώρα βγαίνουν τα προβλήματα σε πολλά από τα ρολόγια που έχουν παραδοθεί, οπότε μαζέψτε όλα τα θέματα και μετά πηγαίνετε για το claim.

To project στήθηκε ομαδικά, παραγγέλθηκαν 20, 30 ρολόγια μαζί. Όπως (αφού είμαι στη ναυτιλία) ένα σετ αδελφών πλοίων στο ναυπηγείο. Ε, εκεί ο πλοιοκτήτης μαζεύει όλα τα προβλήματα ένα χρόνο μετά την παράδοση του κάθε βαποριού, και πάει μετά στη γιάρδα με το πακέτο και κάνει τη διαπραγμάτευση. Όλα μαζί στη 'σειρά' παραγγέλθηκαν, όλα μαζί είναι καλό να συζητηθούν μετά.

Συγχωρέστε με αν περεμβαίνω εκεί που ίσως να μην πρέπει, αλλά μην αγχώνεστε, ψυχραιμία και ομαδική αντιμετώπιση. Όπως ανοίχτηκε το project, έτσι να κλείσει. Και θα κλείσει επιτυχώς, κατ'ελάχιστον από θέμα ηθικής πλευράς.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Απρίλιος 19, 2013, 04:25:41 μμ »
Ξέρετε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι στο φόρουμ δεν μπαίνω -ούτε γράφω- πολύ τακτικά.

Το θέμα του project το είχα δει όταν το ξεκινήσατε, και είχα σκεφθεί να συμμετάσχω. Δεν το έκανα, τα χρήματα δεν ήταν θέμα αλλά είχα πέσει με τα μούτρα σε διαφορετικά ρολόγια, φωτ. μηχανές, κλπ.

5-6 εβδομάδες πριν είδα τα ρολόγια του Γερμανού, κοίταζα περιληπτικά τις φωτό του Πάνου, τις φωτό από το καφεδομάζωμα που είχατε κάνει τότε με την παραλαβή, έψαχνα να δω πού στο καλό μερικά ρολόγια είχαν θέμα κλπ.

Δεν είχα δώσει σημασία μεγάλη, είδα μετά τους τίτλους από τα νήματα με τα προβλήματα αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλης έκτασης.

Δεν συμμετείχα αλλά κάλλιστα θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ ένας από εσάς.

Ποιοί είναι οι κοινοί παρανομαστές εδώ για όλα τα μέλη που συμμετείχαν?

- Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο, ήρθε ο άλλος από πάνω και σας (ή μας) έφερε ρολόγια τέτοιας ποιότητας
- Το follow-up και after sales customer service είναι αντικειμενικά μηδενικό
- Τα ρολόγια με 'θέμα' είναι πολλά, πάρα πολλά σε όλη την παραγγελία (αν το δει κανείς στατιστικά)
- Είστε αγανακτησμένοι (οι περισσότεροι), και απόλυτα δικαιολογημένα
- Πρέπει να διορθωθεί αυτό η κακή κατάσταση, που τόσοι άνθρωποι πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό και στην πλειοψηφία τους αυτό που έλαβαν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περίμεναν

Σε όλα αυτά συμφωνείτε όλοι - σωστά? Ξέχωρα από κάποιες λίγο ατυχείς κουβέντες που ειπώθηκαν. Όμως άνθρωποι είμαστε, κανείς αλάνθαστος.

Τί μπορείτε να κάνετε?

Να τον κυνηγάτε ένας-ένας? Θα κουραστείτε, θα σας παίζει συνεχώς όπως θέλει. Όλοι μαζί, με μία συντονισμένη κίνηση, δείξτε του πόσο λάθος έκανε.

Τί είναι αυτό που φοβάται ο συγκεκριμένος 'επαγγελματίας'? Όχι από εσάς, αλλά για το μέλλον της δουλειάς του. Τί είναι?

Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ.

Πιάστε όλα τα φόρουμ, βγάλτε σωστές φωτό από τα κακής ποιότητας ρολόγια που έφτιαξε σε μερικούς, γράψτε μία φορά ένα πολύ ωραίο κείμενο (διακριτικό, χωρίς βωμολοχίες, κλπ.) και ξεμπροστιάστε τον. Μπορείτε να τον ειδοποιήσετε πρώτα, και να του πείτε ότι εμείς αν ερωτηθούμε θα κάνουμε αυτό, μην πεις μετά ότι δεν είμαστε σωστοί, κλπ. Παρέδωσες κάτι που δεν είναι στο επίπεδο που έπρεπε, οφείλεις να επανορθώσεις άμεσα, για όλους συνολικά, άσχετα από μετακομίσεις κλπ. Αν δεν το κάνεις, πρέπει τουλάχιστον να προφυλάξουμε άλλους καταναλωτές από αυτή την κακή τακτική και πολιτική.

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Το φόρουμ δεν είναι κάτι με το οποίο έχω δεθεί ακόμη αλλά είναι χρόνια όρθιο και δεν αξίζει να στεναχωριέστε αλλά και να τσακώνεστε. Δεν είναι αργά. Τώρα βγαίνουν τα προβλήματα σε πολλά από τα ρολόγια που έχουν παραδοθεί, οπότε μαζέψτε όλα τα θέματα και μετά πηγαίνετε για το claim.

To project στήθηκε ομαδικά, παραγγέλθηκαν 20, 30 ρολόγια μαζί. Όπως (αφού είμαι στη ναυτιλία) ένα σετ αδελφών πλοίων στο ναυπηγείο. Ε, εκεί ο πλοιοκτήτης μαζεύει όλα τα προβλήματα ένα χρόνο μετά την παράδοση του κάθε βαποριού, και πάει μετά στη γιάρδα με το πακέτο και κάνει τη διαπραγμάτευση. Όλα μαζί στη 'σειρά' παραγγέλθηκαν, όλα μαζί είναι καλό να συζητηθούν μετά.

Συγχωρέστε με αν περεμβαίνω εκεί που ίσως να μην πρέπει, αλλά μην αγχώνεστε, ψυχραιμία και ομαδική αντιμετώπιση. Όπως ανοίχτηκε το project, έτσι να κλείσει. Και θα κλείσει επιτυχώς, κατ'ελάχιστον από θέμα ηθικής πλευράς.

τέλειος!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Απρίλιος 19, 2013, 04:32:23 μμ »
Άψογος ο Naval. Η πιο σωστή και πλήρης τοποθέτηση που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα μας.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:31:33 μμ »
Σωστός ο naval...
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Απρίλιος 19, 2013, 07:21:25 μμ »
Μακάρι να ήσουν το ίδιο αυστηρός, απόλυτος και αποφασιστικός και με το φίλο σου το Γερμανό.
Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Μόνο μη με απειλείς, ειδικά σε δημόσιο χώρο, γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου.

Ποιου θεση ειναι επιβαρυμενη θα το πληροφορηθεις πολυ γρηγορα μεσω δικηγορου...

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Απρίλιος 19, 2013, 07:53:39 μμ »
Ας ηρεμήσουμε λίγο και μην ας μην στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου..Ότι προσωπικό έχoυμε καλό είναι να λέγεται μέσω πμ..Αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως (ακόμα και σε μένα).Το θέμα μας αυτή τη στιγμή είναι να λύσουμε όποιο πρόβλημα έχει προκύψει σχετικά με το project και να μείνουμε ενωμένοι μπας και καταφέρουμε κάτι, και όχι να πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά ΔΕΝ θεωρώ τον εαυτό μου εξαπατημένο από ΚΑΝΕΝΑ μέλος του φόρουμ παρά μόνο από τον Γερμανό (και αυτό ίσως άθελά του, λόγω του ότι είναι  κακός επαγγελματίας..).Νομίζω ότι το φορουμ υπάρχει για να φέρει πιο κοντά κάποιους τρελλαμένους (με την καλή έννοια) χομπίστες του ρολογιού και όχι να δημιουργεί τέτοιες χοντρές αντιπαραθέσεις.Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε πιστέυω ότι κάποιο μέλος μπορεί να εποφελείθηκε οικονομικά από την όλη ιστορία.Το μόνο σίγουρο ότι μπήκε και μέσα..Ψυχραιμία λοιπόν, σκ έρχεται ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.....

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Απρίλιος 19, 2013, 07:55:53 μμ »
Παιδιά καλησπέρα και από μένα.
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα ήθελα να γράψω κι εγώ μία άποψη για το θέμα.
Αρχικά να πω ότι στενοχωρήθηκα για αυτό που συνέβη με τα ρολόγια που παραγγείλατε.
Παρόλ'αυτά θέλω να σκεφτείτε λιγάκι ότι είσαστε (είμαστε) όλοι από την ίδια πλευρά.
Σίγουρα έγιναν λάθη.
Επειδή όμως μέσα από αυτό το φόρουμ, εγώ ως νέος ωρολογόφιλος, έμαθα πολλά και εμπνεύστηκα από τα νήματα που έχετε ανοίξει θα ήθελα να μην το χαλάσετε αυτό.
Σκεφτείτε ότι είσαστε (είμαστε) μία κοινωνία με ένα κοινό και συναρπαστικό ενδιαφέρον.
Ας το κρατήσουμε στο επίπεδο που του αξίζει.
Είμαι σίγουρος ότι κανένας δε θέλει στην ουσία να τσακωθεί, χαλάσει την καρδιά του με τα άλλα μέλη.
Δείτε λίγο τις εποικοδομητικές συζητήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν για να θυμηθείτε σε ποιον μιλάτε κάθε φορά.
Θα βρείτε πιο πολλά κοινά με τον καθένα παρά διαφορές.
Στο κάτω κάτω αντιμετωπίστε αυτή την ατυχία σαν μια ευκαιρία να δεθείτε πιο πολύ και να καταλήξετε σε μία κοινή απόφαση πώς να αντιμετωπίσετε το θέμα.
Γιατί έτσι κάνουν οι σωστές κοινωνίες.
Και πάλι συγγνώμη που έκανα αυτήν την παρέμβαση αλλά ήθελα να σας δείξω πως τα νέα μέλη, όπως εγώ, στεναχωριόμαστε πολύ που βλέπουμε παλαιότερα και ιδρυτικά μέλη με αξιοσέβαστες απόψεις να ανταλλάσουν κατηγορίες.
Δε σας αξίζει να χαλάτε την εικόνα σας.
Να θυμόσαστε πάντα ότι ο εχθρός είναι ο γερμανός και όχι ο συμφουρομίτης σας.

Φιλικά

Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:00:19 μμ »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Απρίλιος 19, 2013, 11:41:05 μμ »
Τετ, 17 Απρ 2013 στις 11:47 μ.μ.Τετ, 11:47 μ.μ.

απο Boris Schäfer προς εσείς
Missing decoration

Hello from germany

I heard about the missing decoration of your watch. As our master watchmaker is doing  those decorations himself, it is no problem to fix this problem.

Please send me the watch, directly to my address:

Boris Schäfer
Willy-Brandt-Str.37
35745 Herborn

I will take care, that you get the decoration right after the watch arrived here. I will also send it back to you, right after the decoration is done.

Best regards and sorry for this misstake
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer

Firma:
Torsten Nagengast
Ringstr.18
35716 Dietzhölztal
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: torsten-nagengas

καλημέρα και πάλι..

Αυτό είναι το απαντητικό mail που έλαβα από τον Μπορη σχετικά με το ''missing decoration''. Δεν είμαι διατεθειμένος να μπώ στη διαδικασία να ξαναστείλω το ρολόι πίσω και να περιμένω, ένας θεός ξέρει πόσο, να το διορθώσει και να το ξαναστείλει αν το στείλει. Σκέφτομαι να ζητήσω τα χρήματα πίσω..Ξέρει κανείς πώς γίνεται? Του δίνω αριθμό λο/γμου και ΙΒΑΝ ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Συγχωρέστε την άγνοιά μου αλλά δε το'χω ξανακάνει και γι αυτό ρωτάω.. 

Eπικοινωνησα με την εταιρια, ελαβε γνωση σχετικα για την επιθυμια σου αυτη και η επιστροφη της διαφορας των χρηματων για το μη διακοσμημενο μηχανισμο μπορει να γινει ειτε μεσω paypal, ειτε μεσω τραπεζικου λογ/σμου. Επικοινωνησε και εσυ προκειμενου να επιβεβαιωσεις τα στοιχεια σου (paypal address) και τον τροπο-δυνατοτητες επιστροφης των χρηματων.

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Απρίλιος 20, 2013, 11:21:39 πμ »
Σε ευχαριστώ 'Αρη για την επικοινωνία..
Το έχω ήδη κάνει.Εν αναμονή λοιπόν..

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #379 στις: Απρίλιος 20, 2013, 02:13:19 μμ »
Ασχετο, αλλα εγω 2 εβδομαδες αφου υποτιθεται οτι εφυγε το δικο μου, δεν εχω λαβει ουτε ειδοποιητηριο ακομη και το ρολοι φαινεται στη Γερμανια...
Χα χα χα! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.