Βίκτωρα,το ίδιο πράγμα με το Γιάννη σου λέω κι εγώ αλλά δεν εννοείς να καταλάβεις ότι δε γίνεται το ένα χωρίς το άλλο.Με άλλα λόγια δε γίνεται να πουλήσεις ένα ρολόϊ σε υψηλότερη τιμή απο την επίσημη τιμή καταλόγου,χωρίς να κοροϊδέψεις τον πελάτη.
Όταν ένα ρολόϊ φεύγει απο μια αντιπροσωπεία,όποια κι αν είναι αυτή,για να φθάσει σε έναν AD,συνοδεύεται απαραίτητα απο ένα καρτελάκι (τυπωμένο και όχι χειρόγραφο),στο οποίο αναγράφεται η επίσημη τιμή καταλόγου.
Όταν ένας έμπορος λοιπόν αποφασίζει να πουλήσει σε μια πιο φουσκωμένη τιμή,μοιραία θα κοροϊδέψει τον πελάτη,όπως έγινε και στην περίπτωση του φίλου tzimis.
Εκτός αν είσαι τόσο αισιόδοξος/αφελής που πιστεύεις ότι θα συναντήσεις στη ζωή σου κάποιον έμπορο που θα σου πει "Γεια σας κύριε,η επίσημη τιμή του ρολογιού είναι 3000€ αλλά εγώ το πουλάω 3500€ επειδή είμαι πιο μάγκας απο τους άλλους."
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Τί μου λες λοιπόν για σημαντικούς αγώνες και ελληναραδικότητες;
Άλλη σκοτούρα δεν είχα απο το να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και να βγω νικητής.