Αποστολέας Θέμα: Ρολόι dress με αρχική τιμή μέχρι 2000 ευρώ  (Αναγνώστηκε 21020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι dress με αρχική τιμή μέχρι 2000 ευρώ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 11, 2013, 05:01:21 μμ »
Αν σου κολλαει αυτος ο andrey_,φιλε Δημητρη,εχω ενα καλο δικηγορο αν θελεις,για να του κανεις μηνυση,τον λενε Βικτωρα. Τον ιδιο προτεινα και στον φιλο Ioannis,αλλα μαλλον δεν τον χρειαζεται.
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 06:23:55 μμ »
Δεν καταλαβαίνω που κολλήσατε παιδιά. Αν ένας έμπορος λέει πως η επίσημη τιμή καταλόγου είναι άλλη από την πραγματική, τότε δεν μιλάμε για ελεύθερη οικονομία και ανταγωνισμό μιλάμε για ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 06:42:54 μμ »
Δεν ειναι απατεωνια Γιαννη, καπιταλισμος ειναι.. Δεν υπαρχει επισημη τιμη καταλογου, ειναι μια εννοια που στα ρολογια εχει επικρατησει λογω πρακτικης κι οχι νομικου πλαισιου.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 07:08:32 μμ »
Άλλο λέω Βίκτορα. Ένα ρολόι έχει μια επίσημη τιμή καταλόγου, σωστά? Αν λοιπόν εγώ πω στον πελάτη ότι η τιμή καταλόγου είναι 3000 ευρώ, αλλά εγώ το πουλάω για τον οποιοδήποτε λόγο 3500, τότε λειτουργώ στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς κλπ κλπ. Αν όμως η τιμή καταλόγου είναι 3000 ευρώ κι εγώ λέω πως η τιμή καταλόγου είναι 3500, τότε είμαι απατεώνας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 07:11:36 μμ »
Αχ,ρε Γιάννη.Τόσο σου κόβει κι εσένα που πας να ανοίξεις διάλογο με το Βίκτωρα.
Ο Βίκτωρας συμφωνεί και διαφωνεί ταυτόχρονα.
Αφού δεν είναι απατεωνιά ρε Βίκτωρα,τότε τί κάθεσαι και γράφεις
Η λύση της καταγγελίας στην εταιρία και τον αντιπρόσωπο είναι η καλύτερη δυνατή.
Επίσης να δουν ότι τέτοια θέματα δεν περνούν απαρατήρητα από φόρουμ που ασχολούνται με το αντικείμενο.
εκτός βέβαια αν αποδεικνύεται ότι συνεχίζει να πουλάει με φουσκωμένες τις τιμές καταλόγου, οπότε μπορούν να γίνουν πολλά...
Αφού το να πουλάει με φουσκωμένες τιμές είναι καπιταλισμός και όχι απατεωνιά,γιατί κάθεσαι και του λες ότι μπορούν να γίνουν πολλά;
Πλάκα μας κάνεις;
Πες μου τώρα ότι φταίω πάλι εγώ που δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 08:15:37 μμ »

Παράθεση από: jim teo στις Σήμερα στις 08:11:36 μμ

>
Παράθεση
Πες μου τώρα ότι φταίω πάλι εγώ που δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Υποθετω οτι εννοει την λυση συνεργασιας λογω δυσφημισης,οι τιμες καταλογου ειναι προτεινομενες τιμες,καθολου δεν εμποδιζουν την ελευθερη διαμορφωση πανω η κατω,απο την στιγμη που δεν παιρνουν επισημη τιμη απο αρμοδιο κρατικο φορεα.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 08:42:03 μμ »
Δημητρη τρωγεσαι με τα ρουχα σου..
Εκατσες κι εψαχνες κι εβαλες παραθεση για να αποδειξεις οτι τι, οτι αντιφασκω;
Η διαφορα σου με τοΔημητρη, που καταλαβε τι ηθελα να πω, ειναι οτι εσενα σε νοιαζει περισσοτερο να τσακωθεις και να βγεις νικητης σε αυτον τον τοσο σημαντικο αγωνα  νοημοσυνης κι ελληναραδικοτητας.
Ξαναλεω οτι πιθανη παρανομια ειναι να μη διευκρινιζεται η τιμη και η προσφορα,να δημιουργειται δηλαδη συγχιση σχετικα με την εκπτωση.
Αλλωστε επαναλαμβανω οτι η τιμη καταλογου ειναι μια εμπορικη πρακτικη στα ρολογια αλλα και στα αυτοκινητα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 08:46:25 μμ »
Άλλο λέω Βίκτορα. Ένα ρολόι έχει μια επίσημη τιμή καταλόγου, σωστά? Αν λοιπόν εγώ πω στον πελάτη ότι η τιμή καταλόγου είναι 3000 ευρώ, αλλά εγώ το πουλάω για τον οποιοδήποτε λόγο 3500, τότε λειτουργώ στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς κλπ κλπ. Αν όμως η τιμή καταλόγου είναι 3000 ευρώ κι εγώ λέω πως η τιμή καταλόγου είναι 3500, τότε είμαι απατεώνας.

Γιαννη πολυ  σωστα, αυτο ειναι μια αθεμιτη πρακτικη..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 12, 2013, 09:16:30 μμ από andrey_ »

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 09:14:51 μμ »
Βίκτωρα,το ίδιο πράγμα με το Γιάννη σου λέω κι εγώ αλλά δεν εννοείς να καταλάβεις ότι δε γίνεται το ένα χωρίς το άλλο.Με άλλα λόγια δε γίνεται να πουλήσεις ένα ρολόϊ σε υψηλότερη τιμή απο την επίσημη τιμή καταλόγου,χωρίς να κοροϊδέψεις τον πελάτη.
Όταν ένα ρολόϊ φεύγει απο μια αντιπροσωπεία,όποια κι αν είναι αυτή,για να φθάσει σε έναν AD,συνοδεύεται απαραίτητα απο ένα καρτελάκι (τυπωμένο και όχι χειρόγραφο),στο οποίο αναγράφεται η επίσημη τιμή καταλόγου.
Όταν ένας έμπορος λοιπόν αποφασίζει να πουλήσει σε μια πιο φουσκωμένη τιμή,μοιραία θα κοροϊδέψει τον πελάτη,όπως έγινε και στην περίπτωση του φίλου tzimis.
Εκτός αν είσαι τόσο αισιόδοξος/αφελής που πιστεύεις ότι θα συναντήσεις στη ζωή σου κάποιον έμπορο που θα σου πει "Γεια σας κύριε,η επίσημη τιμή του ρολογιού είναι 3000€ αλλά εγώ το πουλάω 3500€ επειδή είμαι πιο μάγκας απο τους άλλους."
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Τί μου λες λοιπόν για σημαντικούς αγώνες και ελληναραδικότητες;
Άλλη σκοτούρα δεν είχα απο το να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και να βγω νικητής.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 11:19:02 μμ »
ΤΟ ΠΕ-ΤΣΑ-ΚΙ (τρις)
Πάτε καλά ρε ή να αρχίσω να ουρλιάζω??
 :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιανουάριος 13, 2013, 11:18:28 πμ »
Μάλλον έτσι είναι θεμιτά τα πράγματα κι εσύ αποφασίζεις.

Τιμή καταλόγου-Τιμή Εμπόρου-Τιμή προσφοράς Εμπόρου προς τα κάτω

http://www.luxurybazaar.com/items/itemid_19754_Luminor_1950_Left_Hand__PAM_00368.html

Τιμή καταλόγου-Τιμή Εμπόρου στο Θεό-Τιμή προσφοράς Εμπόρου λίγο κάτ από το Θεό

http://www.luxurybazaar.com/items/itemid_579_Royal_Oak_Offshore_Montoya_Limited___26030POOOD001IN01.html

Τιμή καταλόγου-Τιμή Εμπόρου και άμα γουστάρεις

http://www.luxurybazaar.com/items/itemid_19762_Luminor_Submersible_1950__PAM_00382.html

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουάριος 13, 2013, 12:04:09 μμ »
Ακριβώς εκεί έγκειται μια αθέμιτη πρακτική.
Να προκαλέσει δηλαδή ο έμπορος σύγχιση στον καταναλωτή σχετικά με την τιμή και πώς αυτή διαμορφώνεται. Στα τρία αυτά παραδείγματα, ο αγοραστής είναι σε θέση να καταλάβει ποιά η προτεινόμενη τιμή, ποιά η τιμή του εμπόρου και ποιά η έκπτωση και ακολούθως να πράξει.
Στο παράδειγμα του νήματος, ο έμπορος από τη Θεσσαλονίκη δρα εντελώς αντίστροφα: διαστρεβλώνει την προτεινόμενη τιμή με μπακαλίστικο μάλιστα τρόπο, και προκαλεί σύγχιση σχετικά με την έκπτωση. Γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ο φίλος μας έγγραφη καταγγελια.

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 01:48:14 πμ »
Η καταγγελία είναι ήδη γραμμένη, μόλις την τελείωσα. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα πρέπει να βάλω το ονοματεπώνυμο μου. Φαντάζομαι πως για να έχει αξία η απάντηση είναι προφανώς ναι. Απλά σκέφτομαι μην έχω τίποτα ιστορίες μετά. Μπορώ αν θέλετε αφού τη στείλω να την ανεβάσω και εδώ!

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 06:49:36 μμ »
Δεν έχει κανείς απάντηση;;;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 06:56:02 μμ »
Ανυπόμονος είσαι..
Καταγγελία χωρίς όνομα = μηδέν. Κανείς δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα, δεν προσβάλλεις ούτε συκοφαντείς ή δυσφημείς, απλώς διαμαρτύρεσαι για πρακτική που θεωρείς αθέμιτη. Εννοείται πως θα είναι επώνυμη η καταγγελία σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2013, 07:37:33 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 07:16:56 μμ »
Ανυπόμονος είσαι..
Καταγγελία χωρίς όνομα = μηδέν. Κανείς δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα, δεν προσβάλλεις ούτε συκοφαντείς ή δυσφημείς, απλώς διαμαρτύρεσαι για για πρακτική που θεωρείς αθέμιτη. Εννοείται πως θα είναι επώνυμη η καταγγελία σου.

απολυτα σωστος ο Βικτωρας!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 07:54:32 μμ »
Βίκτωρα, είσαι δικηγόρος;

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 09:32:06 μμ »
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα,μην περιμένεις να γίνει τίποτα.Εγγυημένα στο λέω.
Εσύ όμως πρέπει να κάνεις αυτό που είναι σωστό και το σωστό είναι να γίνει καταγγελία.
Τουλάχιστον θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου.Στη θέση σου κι εγω το ίδιο θα έκανα,διαφορετικά θα με έτρωγε μέσα μου.

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 10:06:19 μμ »
Φίλε Δημήτρη,
Δεν το ρώτησα για να τον χρησιμοποιήσω ως δικηγόρο με σκοπό να αποκομίσω κάτι. Ρώτησα για να του στείλω την καταγγελία με π.μ. όπως και έκανα για να μου πει τη γνώμη του.

Σε ευχαριστώ πάντως!

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 10:30:35 μμ »
Βίκτωρα σου έστειλα π.μ.