Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #200 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:29:01 μμ »
Λοιπόν επειδή είμαι στο εξωτερικό και επειδή ότι και να αποφασιστεί για το project (εννοείται να πραγματοποιηθεί!!!!) είμαι μέσα, θα περιμένω την απόφαση και ας με ενημερώσετε σχετικά.
Γνώμη μου είναι να αφήσουμε τους ειδικούς να μιλήσουν (τραπεζικοί - νομικοί και εφοριακοί) και να αποφασίσουμε την καλύτερη δυνατή λύση.
Καταλαβαίνω απόλυτα όλους σας αλλά με το να αμολάει ο καθένας την ιδέα του δεν λύνεται το θέμα.
Από τη στιγμή που βάλαμε τα χρήματα σημαίνει ότι θέλουμε το ρολόι του project. Αν ήταν μόνος μου δεν θα έπαιρνα αυτό το ρολόι, αλλά λόγω του project το αποφάσισα και έβαλα τα λεφτά.
Καθυστερήσεις και πιθανές οπισθοχωρήσεις θα υπάρξουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε τελικά!
Ελπίζω να πάρουμε τελικά τα ρολόγια πριν έρθει ο καιρός να ξαναφύγω!!!!!
 >:(
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:30:07 μμ »
Και σημειωτέον γυρίζω πίσω τέλη Φλεβάρη!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:37:27 μμ »
Με είπατε τσομπανη,με είπατε νεοέλληνα,μου είπατε να πάρω εγώ τα 20000,με είπατε large,τι άλλο θα μου πείτε?Είμαι μεγαλοψυχος και δεν σας κρατάω κακία.Θέλετε να πάρω το αεροπλάνο να πάω εγώ να κανονίσω με τον Τορστεν?Πάω για χάρη σας ρε. :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:45:58 μμ »
Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να επιστραφουν τα χρηματα στον καθε καταθετη χωριστα.Αυτος θα κανει την παραγγελια το γρηγοροτερο,για να υπαρξει προτζεκτ,βασει ηδη ηθικης δεσμευσης του απεναντι στα υπολοιπα συμμετεχοντα μελη.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:50:14 μμ »
 Παράθεση από: Watch-Collector στις Σήμερα στις 08:41:00 μμ
  Παράθεση
Δημητρη,
Ισως δεν εχεις καταλαβει. Δεν ειναι το προβλημα ο γερμανος, ουτε τελικα ποτε ακριβως και πως θα παρει τα χρηματα. Σε προηγουμενο mail του (δημοσιευτηκε παραπανω), το αναφερει ξεκαθαρα. Αλλο ειναι το θεμα!...

Φιλικα,
Αρης

Αρη εχω καταλαβει πολυ καλα,εκεινο που λεω ειναι το εξης,εγω (οι συμμετεχοντες) ειμαι ο πελατης και επιλεγω καποιον να του δωσω τα ωραια μου λεφτα για να παρω τα καλουδια του,δημιουργειται ενα θεμα,αναρωτιεμαι λοιπον,γιατι να ειμαι εγω αυτος που θα βρει την λυση κι οχι αυτος που θα κερδισει το ψωμακι του απ αυτο;
Επειδη δεν διακατεχομαι απο ραγιαδισμο κι ορος νεοελληνας μ απωθει,απαιτω τον σεβασμο αν μη τι αλλο,απο εκεινον που επελεξα να κανω δουλεια.Αν ο καθε κος Τορστεν θελει τα λεφτακια μου,ας βρει τον τροπο να μου τα παρει,δεν ειμαι δευτεροκλασατος ευρωπολιτης ωστε να τρεχω απο πισω του η να μηχανευομαι τροπους να του τα δωσω,λες και μου κανει χαρη.
Αντιλαμβανομαι οτι θα βρεθεις εκτεθειμενος και γι αυτο τον λογο λεω πως,<προκειμενου καποιος απο εμας,και συγκεκριμενα εσυ που ανελαβες την ευθυνη,να βρεθει μπλεγμενος με γραφειοκρατικα τερτιπια,δεν αξιζει τον κοπο>,συνεπως δεν θελω ουτε σαν σκεψη να στειλεις τα χρηματα και να ρισκαρεις οτιδηποτε,απο την αλλη λεω το εξης,αφου τα χρηματα ειναι ηδη σε λογαριασμο,παρε κε Τορστεν τα καλουδια σου με τ απαιτουμενα παραστατικα,κι ελα εδω και καθε ενα που θα δινεις να παιρνεις και τ αντιτιμο απο τον παραλαβοντα,ομορφα κι απλα.Δεν μπορεις; κανενα προβλημα,παλι φιλαρακια θα ειμαστε.
Ειμαι τοσο παραλογος;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:51:45 μμ »
Και σημειωτέον γυρίζω πίσω τέλη Φλεβάρη!

Με το καλό να γυρίσεις, αλλά επειδή ένας μήνας ακόμη είναι αρκετό διάστημα, απάντησε και εσύ στο κάλεσμα του Άρη και στείλε τα στοιχεία του εμβάσματος που έκανες.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:57:21 μμ »

Αρη εχω καταλαβει πολυ καλα,εκεινο που λεω ειναι το εξης,εγω (οι συμμετεχοντες) ειμαι ο πελατης και επιλεγω καποιον να του δωσω τα ωραια μου λεφτα για να παρω τα καλουδια του,δημιουργειται ενα θεμα,αναρωτιεμαι λοιπον,γιατι να ειμαι εγω αυτος που θα βρει την λυση κι οχι αυτος που θα κερδισει το ψωμακι του απ αυτο;
Επειδη δεν διακατεχομαι απο ραγιαδισμο κι ορος νεοελληνας μ απωθει,απαιτω τον σεβασμο αν μη τι αλλο,απο εκεινον που επελεξα να κανω δουλεια.Αν ο καθε κος Τορστεν θελει τα λεφτακια μου,ας βρει τον τροπο να μου τα παρει,δεν ειμαι δευτεροκλασατος ευρωπολιτης ωστε να τρεχω απο πισω του η να μηχανευομαι τροπους να του τα δωσω,λες και μου κανει χαρη.
Αντιλαμβανομαι οτι θα βρεθεις εκτεθειμενος και γι αυτο τον λογο λεω πως,<προκειμενου καποιος απο εμας,και συγκεκριμενα εσυ που ανελαβες την ευθυνη,να βρεθει μπλεγμενος με γραφειοκρατικα τερτιπια,δεν αξιζει τον κοπο>,συνεπως δεν θελω ουτε σαν σκεψη να στειλεις τα χρηματα και να ρισκαρεις οτιδηποτε,απο την αλλη λεω το εξης,αφου τα χρηματα ειναι ηδη σε λογαριασμο,παρε κε Τορστεν τα καλουδια σου με τ απαιτουμενα παραστατικα,κι ελα εδω και καθε ενα που θα δινεις να παιρνεις και τ αντιτιμο απο τον παραλαβοντα,ομορφα κι απλα.Δεν μπορεις; κανενα προβλημα,παλι φιλαρακια θα ειμαστε.
Ειμαι τοσο παραλογος;

Μα, απαντήθηκε ήδη ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την πλευρά μας και όχι από την πλευρά του Γερμανού.
Οι όροι του project είναι γνωστοί. Εμείς καθυστερούμε την καταβολή των χρημάτων.

Ας δώσουμε ένα τέλος στο πρόβλημα που προκυψε, ώστε να επιταχύνουμε τη διαδικασία.
Sub 16613 LN

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:59:09 μμ »
Και βέβαια θα στείλω τα στοιχεία στον Άρη!
Αρκεί να είναι αυτή η τελική και τελεσίδικη απόφαση.
Το να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις χωρίς να έχουμε αποφασίσει πρώτα τι θα γίνει δεν βοηθάει καθόλου και κανέναν μας (ειδικά τον Άρη!!).

Όπως είπα θα ακολουθήσω όποια απόφαση παρθεί στην πραγματοποίηση του project!!!!!
Ακόμα και μόνος μου θα πάρω αυτήν την μηχανή (στολισμένη και έτοιμη για ......κούρδισμα)!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:01:03 μμ »

Παράθεση από: makfil στις Σήμερα στις 09:57:21 μμ>
Παράθεση
Μα, απαντήθηκε ήδη ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την πλευρά μας και όχι από την πλευρά του Γερμανού.
Οι όροι του project είναι γνωστοί. Εμείς καθυστερούμε την καταβολή των χρημάτων.

Ας δώσουμε ένα τέλος στο πρόβλημα που προκυψε, ώστε να επιταχύνουμε τη διαδικασία.
Προφανως η τεχνη μου στην γραφη δεν ειναι ικανη να εκφρασει την σκεψη μου,προσπαθησα απλα να υποδειξω εναν αλλο τροπο,για να μην γινει αντιληπτος μαλλον απετυχα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:06:42 μμ »
Παρακαλω ενημερωστε με μεσω π.μ. για τα στοιχεια καταθεσης των λογ/σμων, ωστε αυριο να προχωρησω στην επιστροφη των χρηματων !
Οσο πιο γρηγορα ενημερωθω, τοσο πιο αμεσα θα προχωρησουμε...

Ευχαριστω!
Φιλικα,
Watch-Collector

Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #210 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:12:48 μμ »
Προφανως η τεχνη μου στην γραφη δεν ειναι ικανη να εκφρασει την σκεψη μου,προσπαθησα απλα να υποδειξω εναν αλλο τροπο,για να μην γινει αντιληπτος μαλλον απετυχα.

Μακάρι η τέχνη σου στη γραφή να συμβάδιζε με την τέχνη σου στην παράθεση.
Τότε θα ήσουν πραγματικά αχτύπητος. :jg:

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:27:16 μμ »

Φιλε Δημητρη,
Αυτο που προεχει -ετσι οπως εχουν πλεον τα πραγματα- ειναι το συγκεντρωθεν ποσον να μην ειναι στο λογ/σμο κανενος (ειτε ολοκληρο ειτε κατατμημενο)! Και για να δικαιολογηθει ολο αυτο, πριν απο ο,τιδηποτε αλλο, θα πρεπει να επιστραφει στους καταθετες του.
Ολα τα αλλα στα οποια αναφερεσαι ειναι το μετα...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:30:38 μμ »

Παράθεση από: jim teo στις Σήμερα στις 10:12:48 μμ>
Παράθεση
Μακάρι η τέχνη σου στη γραφή να συμβάδιζε με την τέχνη σου στην παράθεση.
Τότε θα ήσουν πραγματικά αχτύπητος. :jg:

Να το εκλαβω ως κοπλιμαν;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:47:37 μμ »
Αμα δεν υπογράψει ιδιοχείρως ο chris_superocean εγώ στο προτζεκτ δε συμμετέχω...

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 09:55:57 μμ »
Αμα δεν υπογράψει ιδιοχείρως ο chris_superocean εγώ στο προτζεκτ δε συμμετέχω...
+1000000000000000000000000
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 10:11:04 μμ »
+1000000000000000000000000
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Oλγα μην ανακατεύεσαι σε παρακαλώ, αυτές ειναι αντρικές δουλειές...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 10:27:11 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:47:37 μμ>
Παράθεση

Αμα ο ανθρωπος εχει το δικανικο χαρισμα .....,τι να λεμε τωρα

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 10:49:29 μμ »
Εδω ειμαι κι εγω λοιπον ,αφου διαβασα προσεκτικα ολα τα γραφομενα και οντας πληρως ενημερος της καταστασης, να πω δυο πραγματακια.
Απο το μεσημερι θελω να γραψω και να εκφερω τη γνωμη μου,αλλα ηταν μια δραματικη μερα σημερα και μολις τωρα καθομαι και ηρεμω.
Κατ αρχην βλεπω οτι ολοι κατανοησαμε το μειζον προβλημα - δεν πρεπει τα χρηματα επ ουδενι να μεινουν στο λογαριασμο του Αρη.
Κατα συμπτωση σημερα περασε απο το ιατρειο και ο λογιστης μου και ενας φιλος εφοριακος,οι οποιοι αφου τους εξεθεσα το προβλημα,ηταν κατηγορηματικοι οτι σε περιπτωση ελεγχου,ουδεμια αξια εχουν οι καταθεσεις των επι μερους ποσων και καλιστα ο Αρης μπορει να βρεθει κατηγορουμενος για παρανομη εμπορια και παρανομο πλουτισμο,ξεπλυμα χρηματος κλπ!!!!
Επισης δευτερο σημαντικο θεμα ειναι η αναγκη υλοποιησης του προτζεκτ,τη στιγμη που ο γερμανος εχει φανει κυριος,εχει αρχισει εργασιες μολονοτι δεν εχει παρει ακομη χρηματα.Και βεβαια και ολοι εμεις θελουμε το ρολοι μας.!!!!
Επισης πραγματικα ο γερμανος ειναι ο μονος που δεν φταει για ολη αυτη την κατασταση,αφου δικη μας επιλογη ηταν να γινει μ ΄αυτον τον τροπο η πληρωμη του,δεν μας τον επεβαλε αυτος.
Θεωρω λοιπον οτι ειναι μονοδρομος η διαδικασια που ανεφερε ο Αρης,με τη λογικη οτι πρεπει ολοι μας να τον σεβαστουμε και να μην αφησουμε  ουτε  μια πιθανοτητα το κεφι μας να αποβει επιζημιο σ αυτον.
Ειμαστε ,νομιζω,σοβαροι ανθρωποι και ο λογος μας ειναι δεσμευτικος.Αν ,παρ ολα ταυτα,θεωρηθει η προταση του Βικτωρα,ως απολυτα ειδικου,οτι προσθετει στη διαδικασια,καμμια αντιρρηση.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 10:57:50 μμ »
Εδω ειμαι κι εγω λοιπον ,αφου διαβασα προσεκτικα ολα τα γραφομενα και οντας πληρως ενημερος της καταστασης, να πω δυο πραγματακια.

:oops:
Απο το μεσημερι θελω να γραψω και να εκφερω τη γνωμη μου,αλλα ηταν μια δραματικη μερα σημερα και μολις τωρα καθομαι και ηρεμω.
Κατ αρχην βλεπω οτι ολοι κατανοησαμε το μειζον προβλημα - δεν πρεπει τα χρηματα επ ουδενι να μεινουν στο λογαριασμο του Αρη.

:sleep:
Κατα συμπτωση σημερα περασε απο το ιατρειο και ο λογιστης μου και ενας φιλος εφοριακος,οι οποιοι αφου τους εξεθεσα το προβλημα,ηταν κατηγορηματικοι οτι σε περιπτωση ελεγχου,ουδεμια αξια εχουν οι καταθεσεις των επι μερους ποσων και καλιστα ο Αρης μπορει να βρεθει κατηγορουμενος για παρανομη εμπορια και παρανομο πλουτισμο,ξεπλυμα χρηματος κλπ!!!!

:sleep: :sleep:
δευτερο σημαντικο θεμα ειναι η αναγκη υλοποιησης του προτζεκτ,τη στιγμη που ο γερμανος εχει φανει κυριος,εχει αρχισει εργασιες μολονοτι δεν εχει παρει ακομη χρηματα.Και βεβαια και ολοι εμεις θελουμε το ρολοι μας.!!!!
Επισης πραγματικα ο γερμανος ειναι ο μονος που δεν φταει για ολη αυτη την κατασταση,αφου δικη μας επιλογη ηταν να γινει μ ΄αυτον τον τροπο η πληρωμη του,δεν μας τον επεβαλε αυτος.

:sleep: :sleep: :sleep:
Θεωρω λοιπον οτι ειναι μονοδρομος η διαδικασια που ανεφερε ο Αρης,με τη λογικη οτι πρεπει ολοι μας να τον σεβαστουμε και να μην αφησουμε  ουτε  μια πιθανοτητα το κεφι μας να αποβει επιζημιο σ αυτον.
Ειμαστε ,νομιζω,σοβαροι ανθρωποι και ο λογος μας ειναι δεσμευτικος.Αν ,παρ ολα ταυτα,θεωρηθει η προταση του Βικτωρα,ως απολυτα ειδικου,οτι προσθετει στη διαδικασια,καμμια αντιρρηση.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 30, 2013, 11:06:05 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 11:02:39 μμ »
 :oops:
 :sleep:
 :sleep: :sleep:
Επισης δευτερο σημαντικο θεμα ειναι η αναγκη υλοποιησης του προτζεκτ,τη στιγμη που ο γερμανος εχει φανει κυριος,εχει αρχισει εργασιες μολονοτι δεν εχει παρει ακομη χρηματα.Και βεβαια και ολοι εμεις θελουμε το ρολοι μας.!!!!
 :sleep: :sleep: :sleep:

Αν καταφερα να κοιμισω και   :shout:παρλαπιπα δικηγορο  :headbash: :headbash: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο 1ος  :applaus: :applaus:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI