Εδω ειμαι κι εγω λοιπον ,αφου διαβασα προσεκτικα ολα τα γραφομενα και οντας πληρως ενημερος της καταστασης, να πω δυο πραγματακια.
Απο το μεσημερι θελω να γραψω και να εκφερω τη γνωμη μου,αλλα ηταν μια δραματικη μερα σημερα και μολις τωρα καθομαι και ηρεμω.
Κατ αρχην βλεπω οτι ολοι κατανοησαμε το μειζον προβλημα - δεν πρεπει τα χρηματα επ ουδενι να μεινουν στο λογαριασμο του Αρη.
Κατα συμπτωση σημερα περασε απο το ιατρειο και ο λογιστης μου και ενας φιλος εφοριακος,οι οποιοι αφου τους εξεθεσα το προβλημα,ηταν κατηγορηματικοι οτι σε περιπτωση ελεγχου,ουδεμια αξια εχουν οι καταθεσεις των επι μερους ποσων και καλιστα ο Αρης μπορει να βρεθει κατηγορουμενος για παρανομη εμπορια και παρανομο πλουτισμο,ξεπλυμα χρηματος κλπ!!!!
Επισης δευτερο σημαντικο θεμα ειναι η αναγκη υλοποιησης του προτζεκτ,τη στιγμη που ο γερμανος εχει φανει κυριος,εχει αρχισει εργασιες μολονοτι δεν εχει παρει ακομη χρηματα.Και βεβαια και ολοι εμεις θελουμε το ρολοι μας.!!!!
Επισης πραγματικα ο γερμανος ειναι ο μονος που δεν φταει για ολη αυτη την κατασταση,αφου δικη μας επιλογη ηταν να γινει μ ΄αυτον τον τροπο η πληρωμη του,δεν μας τον επεβαλε αυτος.
Θεωρω λοιπον οτι ειναι μονοδρομος η διαδικασια που ανεφερε ο Αρης,με τη λογικη οτι πρεπει ολοι μας να τον σεβαστουμε και να μην αφησουμε ουτε μια πιθανοτητα το κεφι μας να αποβει επιζημιο σ αυτον.
Ειμαστε ,νομιζω,σοβαροι ανθρωποι και ο λογος μας ειναι δεσμευτικος.Αν ,παρ ολα ταυτα,θεωρηθει η προταση του Βικτωρα,ως απολυτα ειδικου,οτι προσθετει στη διαδικασια,καμμια αντιρρηση.