Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #180 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:08:15 μμ »
Ας γινει επιστροφη των χρηματων σε ολους τους καταθετες με τον τροπο που αναφερθηκε παραπανω,δεν υπαρχει περιπτωση να ψαξει κατι η εφορια,για να ελεγχθει ενας τραπεζικος λογαριασμος πρεπει να υπαρχει εντολη εισαγγελεα `η ο δικαιουχος του λογαριασμου να διωκεται για καποιο οικονομικο εγκλημα.Εν συνεχεια οταν με το καλο κανονισουμε την συναντηση στο Φλοκαφε με τον κυριο Τορστεν,να πληρωθει μετρητοις. Νομιζω πως παραπανω το αναφερει και ο ιδιος,και επισης φαινεται να εχει ολη την καλη διαθεση να βοηθησει.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:10:38 μμ »
Το πρόβλημα με τον Αρη δεν είναι μόνο πόθεν έσχες αλλά και πιθανής φορολογίας. Δε θα απέκλεια να θεωρήσει κανείς τη μεταφορά των χρημάτων ακόμα και εμπορική πράξη από μη έμπορο και να υπάρχουν κι άλλες ιστορίες μετά.

Μου το ανεφερε ηδη χθες ο τραπεζικος, οταν πηγα να κανω το εμβασμα!
Η πρωτη ερωτηση που μου εκανε ηταν: '' Το τιμολογιο ειναι σε εσας?! Eιστε εμπορος?!... Εισαγωγεας, εμπορικος αντιπροσωπος?!... Πως θα εισαγετε ολοκληρη παραγγελια στο ονομα σας?!'' και αμεσως με απετρεψε: ''Θα θεωρηθει οτι εμπορευεστε... θα μπλεξετε και θα φορολογηθειτε, μην το κανετε!'' Και οταν του εξηγησα οτι ειμαστε μελη-χομπιστες και γραφουμε σε ερασιτεχνικο φορουμ για το ρολο'ι' και μαζεψαμε καποια χρηματα για να κανουμε μια ομαδικη παραγγελια, υπαρχουν τα ονοματα των καταθετων-φιλων στο λογ/σμο, με ρωτησε:''Εχετε συστησει σωματειο?! Ιδιωτης δεν ειστε?!... Πως θα γινει ομαδικη παραγγελια-εισαγωγη στο ονομα σας?! Για να γινει εισαγωγη θα πρεπει να κοπει το τιμολογιο στο ονομα του φορουμ. Yπαρχει επισημος ή νομικος εκπροσωπος για αυτον το λογο?!... Εχει συσταθει σωματειο?!... Ο μονος τροπος για να διασφαλιστειτε ειναι η επιστροφη των χρηματων στα μελη με την αιτιολογια: επιστροφη του ποσου στον καταθετη και η ατομικη παραγγελια-πληρωμη του καθε ενδιαφερομενου στην εταιρια!".

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:25:06 μμ »
Μέχρι στιγμής καταλήγω στο εξής:
Το πιο σχετικό συμφωνητικό που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι η σύμβαση άμισθης εντολής των 37 στον Αρη να στείλει τα χρήματα στο όνομα μιας διαδικτυακής κοινότητας. Βέβαια ο ίδιος θα αγόραζε τα δύο δικά του ξεχωριστά γιατί δε νοείται να δώσει εντολή στον εαυτό του. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να είχαμε υπογράψει όλοι από την αρχή.
Επειδή όμως δεν έχω ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο, θα πρέπει να μάθουμε αν έχει φορολογικές διατυπώσεις ένα τέτοιο έγγραφο, αν δηλαδή πρέπει να θεωρηθεί από την εφορία και τι γίνεται αφού τα χρήματα έχουν καταβληθεί πριν την υπογραφή της σύμβασης.
Η πιο καλή αλλά και χρονικά απαγορευτική λύση θα ήταν αυτή της σύστασης αστικής εταιρίας, αλλά τρέχα γύρευε, ίσως στο μέλλον και για μελλοντικά ζητήματα.

Τώρα στο θέμα της διπλοπληρωμής. Σε κανέναν δεν αρέσει ειδικά την εποχή αυτή και ειδικά σ' εμένα που θα διπλοπληρώσω (έστω και για λίγο) αυτό το έκτρ... πανέμορφο ρολόι...
Αν κάποιοι αδυνατούν πραγματικά να βάλουν τα χρήματα, προτείνω να υπογράψουν ότι δεσμεύονται να τα στείλουν στο γερμανό μόλις τα λάβουν από τον Αρη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Αρης, ως εκπρόσωπος του φόρουμ, θα εκτεθεί σε περίπτωση που κάποιος υπαναχωρήσει ή αμελήσει να στείλει μόνος του τα χρήματα στο γερμανό. Και πάλι δε διασφαλίζεται τελείως ο Αρης αλλά τουλάχιστον είναι μια χρυσή τομή για όσους αντικειμενικά βρίσκονται σε αδυναμία.
Οσοι έχουμε τη δυνατότητα, θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτούμε και να μην κολήσουμε και πούμε "δεν διπλοπληρώνω". Ειμαστε μια παρέα σοβαρών ανθρώπων, μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία μου να μιλήσουμε επώνυμα, το ίδιο και ο Αρης, ο jimteo, o kosdome κτλ.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:28:56 μμ »
συγγνωμη αλλα το πραγμα μπλεκει και μαλλον χωρις λογο ιδιαιτερο.

απο ΕΕ ειναι η αγορα! τι εμπορια και κουραφεξαλα? συγγνωμη Αρη και δεν αφορα σε εσενα.

τι εμπορια και εφορια. εγω αγορασα 40 ρολογια και τα εκανα δωρο σε φιλους μου γιατι ειμαι μπρουκλης. δεν εχω δικαιωμα?

η αγορα ειναι απο ΕΕ και ειναι αγορα και οχι εμπορικη συναλλαγη.

εγω δεν μπορω να διπλοπληρωσω, το ρολοι το θελω και θα συνεχισω τη συναλλαγη προφανως με το γερμανο για την αγορα του.

με οποιο τροπο αποφασισετε.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:34:59 μμ »
Θοδωρή δεν έχει σχέση η ΕΕ.. Κι εσύ άμα ήσουν στη θέση του Αρη τις ίδιες ανησυχίες θα είχες.
Επειδή όμως έχεις κι εσύ δίκιο με τη σειρά σου πρότεινα την παραπάνω συμβιβαστική λύση.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:38:17 μμ »
Οκ νομίζω οτι το πιο σωστο είναι να ανοίξει ο Γερμανός έναν τραπεζικό λογαριασμό εδω μέσω πληρεξούσιου κσι νς του καταθέσουμε τα λεφτα η να έρθει να τζ πάρει ο ίδιος ολα τα αλλα είναι εκτός πραγματικότητας
Δηλαδη είναι σωστό να ξανα πληρώσουμε για να πάρουμε τα αρχικά λεφτα και το ρολόι;
Μπορουμε βέβαια να σπασουμε και το ποσο στα 6 και να τα στείλουμε άνα 6 ή 5 άτομα μαζεμένα εγω προτείθομαι να τα στείλω για ένα γκρουπ 5 ατόμων αφου μπει στον λογαριασμό μου το ανάλογο ποσο βέβαια !

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:46:49 μμ »
νομιζω οτι το σπασιμο της πληρωμης ειναι η καλυτερη λυση. και πιο ασφαλης και για τον Αρη και για το ολο προτζεκτ.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 06:51:11 μμ »
Τα χρηματα ειναι ηδη σε λογαριασμο,δεν προκειται να τα χασει,ας ελθει να τα παραλαβει,τωρα εαν δεν εμπιστευεται αυτος εμας,ας ακυρωθει η παραγγελια και παλι φιλοι θα ειμαστε,στο κατω κατω ειναι κι εκπροθεσμος,αν θελει να κονομοισησει ας κουνησει κι αυτος τον πισινο του.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:07:03 μμ »
Παιδιά προτείνω το εξής:

1) Συμφέρον του Αρη είναι και σήμερα να ξεφορτωθεί τα χρήματα.
2) Ο γερμανός προφανώς και χρειάζεται κάποια χρήματα εκ των προτέρων.
3) Η πληρωμή πριν τη μεταφορά παρουσιάζει δυσκολίες.

Προτείνω λοιπόν να στείλουμε όλοι στον Αρη υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεσμευόμαστε να πληρώσουμε τα ποσά μόλις μας τα μεταφέρει στον υπ' αρ. τάδε λογαριασμό που θα του υποδείξουμε. Μπορώ να φτιάξω ένα υπόδειγμα που θα το χρησιμοποιησουμε όλοι. Το σκανάρουμε ή το στέλνουμε μετά με φαξ στον Αρη.
Ετσι ούτε "διπλοπληρωμές" υπάρχουν αλλά και το project αλλά και ο Αρης είναι κάπως διασφαλισμένοι (περισσότερο ηθικά δηλαδή).

Θέλετε να δηλώσετε αν συμφωνείτε για να προχωρήσουμε;

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:29:20 μμ »
Παρακαλω ενημερωστε με μεσω π.μ. για τα στοιχεια καταθεσης των λογ/σμων, ωστε αυριο να προχωρησω στην επιστροφη των χρηματων !
Οσο πιο γρηγορα ενημερωθω, τοσο πιο αμεσα θα προχωρησουμε...

Ευχαριστω!
Φιλικα,
Watch-Collector

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:30:12 μμ »
Τα χρηματα ειναι ηδη σε λογαριασμο,δεν προκειται να τα χασει,ας ελθει να τα παραλαβει,τωρα εαν δεν εμπιστευεται αυτος εμας,ας ακυρωθει η παραγγελια και παλι φιλοι θα ειμαστε,στο κατω κατω ειναι κι εκπροθεσμος,αν θελει να κονομοισησει ας κουνησει κι αυτος τον πισινο του.
++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα,άσε που έχω πει 2 φορες το ίδιο πράγμα και γω.Ας έρθει να πάρει τα χρήματα εδώ ο κύριος Τορστεν,ας μεταφέρουμε το πρόβλημα μας σε εκείνον. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Για τυχόν παρεξηγήσεις,έχω πει πως φαίνεται ότι είναι καλοπροαίρετος άνθρωπος,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ.

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:41:00 μμ »

Δημητρη,
Ισως δεν εχεις καταλαβει. Δεν ειναι το προβλημα ο γερμανος, ουτε τελικα ποτε ακριβως και πως θα παρει τα χρηματα. Σε προηγουμενο mail του (δημοσιευτηκε παραπανω), το αναφερει ξεκαθαρα. Αλλο ειναι το θεμα!...

Φιλικα,
Αρης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #192 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:44:51 μμ »
++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα,άσε που έχω πει 2 φορες το ίδιο πράγμα και γω.Ας έρθει να πάρει τα χρήματα εδώ ο κύριος Τορστεν,ας μεταφέρουμε το πρόβλημα μας σε εκείνον. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Για τυχόν παρεξηγήσεις,έχω πει πως φαίνεται ότι είναι καλοπροαίρετος άνθρωπος,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ.
Χρήστο και όλοι οι υπόλοιποι,να με συγχωρείτε αλλά είστε τελείως λάθος.
Γιατί ρε φίλε πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν τσομπάνηδες;Τί λογική του νεοέλληνα είναι αυτή;
Τί πάει να πει ας έρθει να τα πάρει;Γιατί προσπαθείς να φορτώσεις το δικό σου πρόβλημα σε έναν άλλο;Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπαρι αλλα η μαλακία,έστω και άθελά μας,είναι όλη δική μας.
Εμείς είμαστε οι εκπρόθεσμοι κι εμείς είμαστε που δεν του στείλαμε τα χρήματα που συμφωνήσαμε.
Δε μας υπέδειξε ο Γερμανός τον τρόπο που θα του στείλουμε τα χρήματα.Εμείς τον επιλέξαμε κι εμείς πρέπει να βρούμε την άκρη.
Τέτοιου είδους συμπεριφορές δε μου αρέσουν καθόλου.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι κι αν αποφασιστεί,αρκεί αυτό που θα αποφασιστεί να κατοχυρώνει τόσο τον Άρη όσο και την υλοποίηση του project.
Η ιδέα του Βίκτωρα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θεωρώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα.Αύριο κιόλας......

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:45:58 μμ »
Μόλις τώρα ενημερώθηκα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Κατ' αρχήν πρέπει να ενημερώσω ότι δεν αφορά έμβασμα αλλά απλή μεταφορά χρημάτων από τράπεζα σε τράπεζα. Επειδή πρόκειται για κινήσεις εντός ευρωζώνης (ίδιο νόμισμα) δεν θεωρείται εξαγωγή συναλλάγματος. Εγώ αρκετές φορές την εβδομάδα κινώ με web-banκιng ποσά από τον λογαριασμό μου Ελλάδα προς Βιέννη και ανάποδα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή όριο.
Το μόνο που μπορώ να κατανοήσω ως πρόβλημα είναι να δικαιολογήσει ο Αρης πού βρήκε τόσα λεφτά και γιατί έγιναν όλες αυτές οι καταθέσεις. Θεωρούσα ότι μέσω forum και Nanagno αυτό το θέμα είχε ήδη λυθεί αφού το forum είναι πρόσωπο και έχει ΑΦΜ. Υπόθεση κάνω διότι δεν γνωρίζω καθόλου το νομικό πλαίσιο για δημιουργία forum γνωρίζω όμως ότι αν ανοίξεις ένα site για μια ήδη υπάρχουσα εταιρεία που έχει κάποιο προϊόν ή παροχή υπηρεσιών, μπορεί να το διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας αρκεί να το δηλώσει όταν αποκτήσει το domain-name  ;)
Ίσως τα μέλη που είναι νομικοί, ή ακόμη καλύτερα αν έχουμε λογιστές, να μπορέσουν να μας διαφωτίσουν καλύτερα, πως μπορεί ένα forum να συλλέγει χρήματα από τα μέλη και να προβαίνει σε ομαδικές αγορές.
Αν αυτό είναι χρονοβόρο ή αδύνατο, προτείνω άμεσα ο Αρης να επιστρέψει τα ποσά στους καταθέτες ώστε να είναι καλυμμένος στην εφορία. Ο καλύτερος τρόπος είναι πάλι με web-banking διότι έτσι φαίνεται άμεσα η αιτιολογία και ο Αρης δεν χρειάζεται να βγει από το σπίτι του (αρκετή ταλαιπωρία τράβηξε).
Οσον αφορά τον Γερμανό ... Εμένα μου φάνηκε αρκετά συνεργάσιμος ο άνθρωπος. Νομίζω ότι η ιδέα του Chris5 είναι η καλύτερη. Γιατί να μην πληρώσουμε τον άνθρωπο επί τη παραδόσει;
Αν πάλι έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα εμπιστοσύνης ας του στείλουμε τα λεφτά (ή μια προκαταβολή) ο καθένας από εμάς σε ένα λογαριασμό που θα μας δώσει.
Μόνο να είναι εντός ευρωζώνης, όχι τίποτα ελβετικός ή υπεράκτιος κλπ.  ;)
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 07:56:05 μμ »
Χρήστο και όλοι οι υπόλοιποι,να με συγχωρείτε αλλά είστε τελείως λάθος.
Γιατί ρε φίλε πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν τσομπάνηδες;Τί λογική του νεοέλληνα είναι αυτή;
Τί πάει να πει ας έρθει να τα πάρει;Γιατί προσπαθείς να φορτώσεις το δικό σου πρόβλημα σε έναν άλλο;Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπαρι αλλα η μαλακία,έστω και άθελά μας,είναι όλη δική μας.
Εμείς είμαστε οι εκπρόθεσμοι κι εμείς είμαστε που δεν του στείλαμε τα χρήματα που συμφωνήσαμε.
Δε μας υπέδειξε ο Γερμανός τον τρόπο που θα του στείλουμε τα χρήματα.Εμείς τον επιλέξαμε κι εμείς πρέπει να βρούμε την άκρη
Τέτοιου είδους συμπεριφορές δε μου αρέσουν καθόλου.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι κι αν αποφασιστεί,αρκεί αυτό που θα αποφασιστεί να κατοχυρώνει τόσο τον Άρη όσο και την υλοποίηση του project.
Η ιδέα του Βίκτωρα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θεωρώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα.Αύριο κιόλας......
Μάλλον παρεξηγηθηκαν τα λεγόμενα μου,αφού δεν βρίσκουμε τρόπο να στείλουμε τα χρήματα στον άνθρωπο,πρότεινα αυτή την λύση,αν δεν σας αρέσει οκ,για μένα είναι η καλύτερη γιατί έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στις συναλλαγές μου,ούτε τσοπανος νιώθω ούτε νεοέλληνας.Εγώ προσωπικά ούτε πιστωτική έχω πια,ούτε ασχολούμαι με pay-pal πληρωμές.Όσον αφορά το θέμα του πόθεν έσχες είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τον Άρη.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:09:25 μμ »
Παιδια δεν εχετε καταλαβει ακριβως την κατασταση μερικοι.
Οτανενας μη εμπορος ξαφνικα παρουσιαζει μεσα σε εναμηνα 20.000 ευρω καταθεσεις και τις δικαιολογει επειδη μερικοι ανυπογραφα καταθεσαν χρηματα για την αγορα ρολογιου, και το εχει κανει κι αλλες 2 φορες στα τελευταια τρια χρονια, μπορει να κατηορηθει απο, φοροφυγας μεχρι για ξεπλυμα μαυρου χρηματος.

Ας πουμε οτι υπαρχει μια στις εκατο πιθανοτητες να συμβουν αυτα τα τραβηγμενα. Και για μια μονο δεν αξιζει να το ρισκαρει κανεις. Χρηστο θελεις να τα μεταφερει στο λογαριασμο σου και τα 20.000; εγω δε θα το ρισκαρα κι ας μην ειμαστε ετσι large με το λαιμο του αλλου.

Επισης, θεωρω οτι θα πρεπει να υπαρχει καποια ενυπογραφη δεσμευση απο ολους για την τηρηση της συμφωνιας, εμου συμπεριλαμβανομενου.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:17:39 μμ »
Εγώ το παίζω large? Το μόνο που δεν είμαι,και επρεπε να το ξέρεις αυτό αφού με γνωρίζεις και προσωπικά,δεν ξαναμιλαω κάντε ότι θέλετε,εγώ θα στείλω στον Άρη αυτά που ζήτησε.Είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε. Απλά είπα ότι δεν τα πάω καλά με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:21:36 μμ »
Εγώ το παίζω large? Οκ,δεν ξαναμιλαω κάντε ότι θέλετε,εγώ θα στείλω στον Άρη αυτά που ζήτησε.Είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε. Απλά είπα ότι δεν τα πάω καλά με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Προσωπικά, ανταποκρίθηκα άμεσα στο μήνυμα του Άρη, στέλνοντας όλα τα σχετικά στοιχεία, και μου απάντησε ότι τα παρέλαβε.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:23:30 μμ »
Εγώ το παίζω large? Το μόνο που δεν είμαι,και επρεπε να το ξέρεις αυτό αφού με γνωρίζεις και προσωπικά,δεν ξαναμιλαω κάντε ότι θέλετε,εγώ θα στείλω στον Άρη αυτά που ζήτησε.Είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε. Απλά είπα ότι δεν τα πάω καλά με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

O αλλος σε ειπε τσοπανη, με μενα τα βαζεις; ???
Μη λες βλακειες, εισαι φιλος και ξερεις τι εννοω...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #199 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 08:28:54 μμ »
Χρήστο,μην παρεξηγείσαι ρε φίλε.Κουβέντα κάνουμε και σου εξηγούμε πώς έχουν τα πράγματα.
Τελοσπάντων,τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία για να ξεμπερδέψουμε το συντομότερο δυνατό.

Υ.Γ. Ο Βίκτωρας μου είπε να σε πω τσοπάνη. :headbash: