Αποστολέας Θέμα: ΜΠΑΛΑ  (Αναγνώστηκε 797381 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #640 στις: Απρίλιος 17, 2014, 02:48:25 μμ »
σπυρο, χαιρομαι να κανω σοβαρες συζητησεις με 'αλλοθρησκους' οπως εσυ.

τοσο δυσκολο σας ειναι να γραψετε μια φορα μια αποψη εναντιον της ομαδας σας οταν ειναι προφανως αθλιο αυτο που εχει συμβει?

Δεν είναι δύσκολο να γράψουμε κατά της ομάδας μας, ούτε είναι δύσκολο να μιλήσουμε σοβαρά.
Απλά για κανένα λόγο δεν χρειάζεται να το κάνουμε όταν μιλάμε με έναν Ολυμπιακό.

Όταν λέει ένας Ολυμπιακός να "φτιάξουν" τα πράγματα, εννοεί να παίρνει το πρωτάθλημα βλέποντας καλύτερη μπάλα όλη τη χρονιά και να τον παραδεχτούνε οι πάντες στο τέλος μέχρι και να τον υποστηρίζουν στην reserve θέση στο Champions League.
Δεν μιλάμε από την ίδια βάση, πολύ απλά.

Είναι σαν να πάει ένας Έλληνας ( ο χορτάτος ) στη Σομαλία, φορώντας omega, να βρει έναν περαστικό και να του πει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πως ανεβαίνει η ΔΕΗ και οι τιμές στο supermarket.
Μόνο καζούρα γίνεται να φας.

Καλη ανάσταση παιδιά. Να είστε όλοι καλα. Τα λεμε απο βδομαδα. Λίγες μερες auto-ban γιατι δεν αισθάνομαι και περήφανος για τις χαζομαρες που έγραψα οσο και να τις θεωρώ δικαιολογημένες. Επρεπε να σεβαστώ το χώρο. Τα λεμε

Στην μπάλα και στο τάβλι δεν παρεξηγούμαστε.

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2014, 03:04:18 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος μπιπ - μπιπ

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Απρίλιος 17, 2014, 02:57:23 μμ »
Σιγά σου εφύγε πόντος.

Γελοίο ειναι να μην καταλαβαίνεις ελληνικά ενώ εχεις βγάλει το σχολείο.

Ποιος μίλησε για διαιτητικά σημερα;

Ξεστραβώσου και θα δεις αν γίνεται κουβέντα για διαιτησία.  Α, και που ΄σαι μη μιλάς εσύ για πόντους.
  Δε σε συμφέρει να κάνεις τέτοιου είδους συζήτηση. Ο 6ος στόλος έχει σκίσει κυλότες και κυλότες στις γαυρογειτονές.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Απρίλιος 17, 2014, 03:11:05 μμ »
   . Ο 6ος στόλος έχει σκίσει κυλότες και κυλότες στις γαυρογειτονές.

Φοβερή ατάκα,άμα ο άνθρωπος έχει επιχειρήματα,γίνεται ουσιαστικός διάλογος!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Απρίλιος 17, 2014, 03:14:54 μμ »

Παράθεση από: μπιπ - μπιπ στις Σήμερα στις 02:57:23 μμ
     Ξεστραβώσου και θα δεις αν γίνεται κουβέντα για διαιτησία.  Α, και που ΄σαι μη μιλάς εσύ για πόντους.
  Δε σε συμφέρει να κάνεις τέτοιου είδους συζήτηση. Ο 6ος στόλος έχει σκίσει κυλότες και κυλότες στις γαυρογειτονές.
Θα ηθελα να παρακαλεσω να μην αναγουμε ενα καραγκιοζ-μπερντε,οπως ειναι το πρωταθλημα μας, σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και τοπικιστικες ανοησιες,μπορουμε να κανουμε την πλακιτσα μας,να πειραζομαστε με την χαλαροτητα που μας διακατεχει οταν πινουμε τα τσιπουρακια μας και τιποτα περισσοτερο,σκεφτειτε μονο οτι εαν τασσομαστε με φανατισμο στα συμφεροντα αλλων,ποσο ιδεωδεις υποκτικοι μπορουμε να γινουμε.
ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #644 στις: Απρίλιος 17, 2014, 03:23:54 μμ »
    Μαζί σου, αλλά μόνο το δικό μου σχόλιο βλέπω να παραθέτεις. Μάλλον τα προηγούμενα είναι Ο.Κ.
    Και για να τελειώνουμε με τα φλωρίστικα και τα γλυκανάλατα. Οι αλήτες ΜΟΝΟ με αλητεία αντιμετωπίζονται.
    Πάτα για να μη σε πατήσουνε και γάμα για να μη σε γαμήσουνε. ( Δε βωμολοχώ - αμερικάνικη ρήση ).
    Τhat 's life για τους ιθαγενείς

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Απρίλιος 17, 2014, 03:46:22 μμ »

Παράθεση από: μπιπ - μπιπ στις Σήμερα στις 03:23:54 μμ
    Μαζί σου, αλλά μόνο το δικό μου σχόλιο βλέπω να παραθέτεις. Μάλλον τα προηγούμενα είναι Ο.Κ.
    Και για να τελειώνουμε με τα φλωρίστικα και τα γλυκανάλατα. Οι αλήτες ΜΟΝΟ με αλητεία αντιμετωπίζονται.
    Πάτα για να μη σε πατήσουνε και γάμα για να μη σε γαμήσουνε. ( Δε βωμολοχώ - αμερικάνικη ρήση ).
    Τhat 's life για τους ιθαγενείς
Δεν παρεθεσα σκοπιμα μονο το δικο σου,απλα πατησα μια παραθεση γιατι πραγματι θεωρω γελοιο ν ασχοληθω επι μακρον κοβοντας και παραθετοντας,το θεμα περι πρωταθληματος ειναι καν αναξιο σχολιασμου,εκεινο που για μενα αξιζει ειναι ν αντιλαμβανομαστε οτι χαραμιζουμε την μορφωση,την παιδεια μας και την καλη μας διαθεση,για να προασπιζομαστε συμφεροντα λαμογιων.
Η θεωρια σου περι πατα να μην σε πατησουν δεν με βρισκει συμφωνο αλλα την σεβομαι.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Απρίλιος 17, 2014, 04:53:52 μμ »
κοβοντας και παραθετοντας

Όχι, μη!  :D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Απρίλιος 17, 2014, 04:58:27 μμ »

Στην μπάλα και στο τάβλι δεν παρεξηγούμαστε.

:lol: :jg: :lol: :jg: τωρα είσαι ο Βασίλης που ξερω!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Απρίλιος 17, 2014, 05:10:28 μμ »

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Απρίλιος 17, 2014, 05:42:34 μμ »
       Μια ένσταση. Χέστηκα για τα συμφέροντα και του Ιβάν και του παχύδερμου υποψήφιου δημοτ. συμβούλου,
 προέδρου, εφοπλιστή και στα αρχ . . . α μου οτιδήποτε άλλο είναι.
  Αλλά, θεωρώ ύψιστη υποχρέωσή μου να διεκδικώ με όλες τις δυνάμεις μου το δίκιο μου, είτε αυτό έχει να κάνει
με το άτομό μου, είτε έχει να κάνει με τη δουλειά μου, την οικογένειά μου, την πατρίδα μου ακόμα και με την ομάδα
που πάνω από 42 χρόνια στηρίζω και λατρεύω. Είναι θέμα αυτοεκτίμησης, αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας-τουλάχιστον  όπως εγώ τα αισθάνομαι. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Και ίσως οι λέξεις ΄΄αξίες΄΄ και ΄΄δικαιοσύνη΄΄να φαίνονται σε πολλούς μελό και παρωχημένες, ίσως παραπέμπουν σε ταινίες με το Νίκο Ξανθόπουλο αλλά για μένα είναι στάση ζωής.
      Έχω πληρώσει πολύ ακριβά γι αυτά και είμαι πολύ υπερήφανος για ότι έχω θυσιάσει  ωστε να μην τα προδώσω.
      Και έχω θυσιάσει πράγματα που ελάχιστοι θα σκεφτόταν να παραχωρήσουν ( π.χ. μια ΄΄λαμπρή΄΄καρριέρα με ΄΄σπουδαίες΄΄ προοπτικές) εν μέσω αυτής της κρίσης που βιώνουμε.
      Πολεμάω και θα πολεμάω μέχρι να μ΄εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου γιατί στα 48 μου κομματάκι δύσκολο
ν΄αλλάξω. Δεν μπορώ να καταντήσω σαν τον αξιολύπητο που έκλεψε με τον πιο αισχρό, τον πιο ελεεινό
τρόπο τον χωριατάκο τον αδύναμο και κάθεται με καμμιά εικοσαριά χιλιάδες ομοίους του-αξιοθρήνητους και πανυγηριζει
χειροκροτώντας το ανωτέρω αναφερθέν παχύδερμο. Τι μιζέρια ρε πούστη μου !!  Τι δυστυχία ! !
      Και πάμε στα οφέλη. Ένα και μόνο και αυτό μου φτάνει φίλε. Τώρα που ετοιμάζομαι γι΄ αλλού και για ένα νέο αγώνα
στη ζωή μου, μακρυά από την οικογένειά μου , κοιτάω στα μάτια τη σύζυγο και τις κόρες μου και μέσα στα μάτια τους
βλέπω υπερηφάνια, και σιγουριά οτι αν και μακρυά εγώ θα είμαι εκεί, θα είμαι δίπλα τους, οτι οσο υπάρχω εγώ δεν
μπορεί τίποτα και κανένας να τους βλάψει. Και σίγουρες οτι θα τα καταφέρω. Σίγουρες οτι δεν υπάρχει δισταγμός
και φόβος μέσα μου. Για τίποτα και για κανέναν. Το ξαναλέω. Για τίποτα και για κανέναν. Μα θα μου πεις, σε μια απο
τις πιο ταραγμένες γωνιές της γαλάζιας μπάλλας πως το λες αυτό. Όπως στο λέω φίλε. Και εκείνος ο ηλικιωμένας κύριος
εκει ψηλά με το αυστηρό βλέμα, μαζί μου είναι. Πάντα ήταν. Αρκετά όμως.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Απρίλιος 17, 2014, 06:11:42 μμ »
Καλή τύχη φίλε.
Αλλά άσε το μένος κατά μεριά, κακός σύμβουλος.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Απρίλιος 17, 2014, 06:13:23 μμ »

Παράθεση από: nin στις Σήμερα στις 04:53:52 μμ
Όχι, μη!  :D
Μην με προκαλεις

Ναι καλά, είναι σαν να λες "προκάλεσέ με".
Μα είναι παραθέσεις αυτές;
 :smt110

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Απρίλιος 17, 2014, 06:33:32 μμ »
Καλή τύχη φίλε.
Αλλά άσε το μένος κατά μεριά, κακός σύμβουλος.

Φίλε στη μάχη αυτό που σε σώζει είναι το μένος, να θυμώσεις, να ανεβάσεις τα επίπεδα αδρεναλίνης
 μέσα σου. Και είτε μας αρέσει είτε όχι η ζωή είναι μάχη, κάθε μέρα και ώρα μάχη. Καλύτερα λοιπόν
 θυμωμένος παρά μουρόχαυλος λαπάς διατεθιμένος να σε πατήσει ο κάθε καργιόλης.Όχι φίλε. Με τίποτα.
    Κατά τα λοιπά σ΄ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #653 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:22:25 μμ »
30 ποντους στο πρωτο 10λεπτο εχει βαλει η Ρεαλ. Και η πλακα ειναι οτι ο Ολυμπιακος παιζει καλα.
Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:24:18 μμ »
Στείλτε ρε Παιδιά λινκ από ιντερνετ για τον αγώνα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:26:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #656 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:28:52 μμ »
Τι να δεις ρε Χρηστο. 7 στα 10 τριποντα εχουν οι κεραταδες. Μιλαμε για ξεκ@λ@μα...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Απρίλιος 17, 2014, 07:29:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #658 στις: Απρίλιος 17, 2014, 08:07:23 μμ »
Eυχαριστω Πανο.
Θοδωρή 2 περιοδους εχει ακομα,ποτε δεν ξερεις........
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Απρίλιος 17, 2014, 08:39:31 μμ »
Χρήστο, απλά δεν μπορούμε.......
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.