Αποστολέας Θέμα: OΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ  (Αναγνώστηκε 33552 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
To υφος σου στα παραπανω δεν φαινεται να εχει κατι χιουμοριστικο και τουλαχιστον σε μενα δεν φανηκε να κανεις πλακα,τελος παντων εγω δεν παρεξηγηθηκα,γι`αυτο αλλωστε σου `εβαλα`και τις φατσουλες,για να το καταλαβεις. Εσυ το πηρες μαλλον στα σοβαρα και πολυ στα σοβαρα μαλιστα, και μαλιστα μου λες οτι δεν θα μου ξανακανεις πλακα,την οποια σε αυτο το νημα δεν την εχω διακρινει ακομα.Μιλας ετσι γιατι ισως δεν δεχεσαι την καλοπροαιρετη πλακα που κανω για την ομαδα σου,ισως να βαζεις παραπανω απο τις φιλιες σου την ομαδα σου `η μαλλον κανω λαθος εγω που νομιζω οτι ειμαστε ΦΙΛΟΙ.Ειμαστε??? Την αποψη μου για το ελληνικο ποδοσφαιρο στην εχω εξηγησει πολλες φορες και θα επρεπε να καταλαβεις το υφος μου. Τελος παντων εγω δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου,ισα ισα το ξερεις οτι σε συμπαθω παρα πολυ,(οπως και την οικογενεια σου που εχω γνωρισει και απο κοντα),γι`αυτο αλλωστε και σε πειραζω συνεχεια για την ΑΕΚ και για τα ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ. Να ξερεις πως αυτο το θεμα το ανοιξα μονο και μονο για να γινεται φιλικος χαβαλες μεταξυ μας.
Φιλικα,
Χρηστος.

Μαλλον δεν με εχεις μαθει καθολου ακομα Χρηστο μου!!!και γι αυτο αναρωτιεσαι αν κανω πλακα,αν ειμαστε φιλοι,αν εβαλα φατσουλες,αν..αν..
Το ποδοσφαιρο για μενα ειναι ο ιδανικοτερος τομεας να κανω πλακα,να πειραζω τους φιλους μου και να πειραζουν αυτοι εμενα,γενικα να διασκεδασουμε.Και οσο ευκολα κανω πλακα και τους πειραζω ολους,το ιδιο ευκολα τη δεχομαι.Γι αυτο αυριο το πρωι ,ειτε χασει ειτε κερδισει η ομαδα μου,στο ιατρειο θα γινει παρελαση!!Αν κερδισω θα κερασω ολη τη γειτονια πικρο καφε,παξιμαδακι και κονιακ,αμα χασω θα βρω στην πορτα μου μπανανες,κλπ.Επειδη πιστευω οτι το παδοσφαιρο μονο για πλακα αξιζει,και αυτο ολοι οι φιλοι μου το γνωριζουν και δεν παρεξηγει κανενας κανεναν.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας και βεβαια δεν μπορω να δεχθω καν την ερωτηση αν ειμαστε φιλοι.
Αυτο ελειπε να μπερδευεται η πλακα με τη φιλια!!!(εξ αλλου εγω φταιω που εισαι ολυμπιακος και φολκσβαγγενακιας; ;D ;D
(χιουμοριστικα το γραφω,ενταξει;) :dielaughing: ;D ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Και οι δυο ειναι μεγαλες ομαδες! Αν δεν ηταν αλλωστε ο φιλος Χρηστος δε θα ασχολειτο τωρα...
Ας κερδισει λοιπον -οχι ο πιο τυχερος- αλλα ο καλυτερος, τουλαχιστον σημερα!...
Το ποδοσφαιρο ενα παιχνιδι ειναι, ενα θεαμα και ετσι μονο πρεπει να το βλεπουμε... Σημερα θα κερδισει ο ενας, αυριο (ή καποια αλλη στιγμη) ο αλλος...

Φιλικα,
Ενας Αρης που δεν ειναι ΑΡΗΣ...   :D
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Mη χαλασουμε το ωραιο κλιμα και τις καρδιες μας τωρα για τις ομαδες!...   :D
Μπορουμε να συνυπαρχουμε αρμονικα μεσα απο τις επιλογες μας ή τη διαφορετικοτητα μας...

Εσυ ρε φιλε Κωνσταντινοπολιτη πως και δεν τρεφεις τουλαχιστον καποια συμπαθεια για την ΑΕΚ?!
Σε εσενα μιλαω Χρηστο ή κανω λαθος?!...   :D

Φιλικα,
Ενας φιλος της ΑΕΚ   :D
Φιλε Αρη,
παντα ετρεφα μια μεγαλη συμπαθεια για την ΑΕΚ λογω καταγωγης,αλλωστε φαινεται και στο logo μου η αγαπη μου για τις χαμενες πατριδες μας.
Ειναι βεβαιο πως αν δεν ημουν Ολυμπιακος,θα ημουν ΑΕΚ.
Ολυμπιακος εγινα γιατι ολη η οικογενεια του πατερα μου ηταν Ολυμπιακοι,δεν ειναι τυχαιο αλλωστε,ο παππους μου το `22 μετα τον διωγμο εγκατασταθηκε ως προσφυγας στον Πειραια και συγκεκριμενα στην Κοκκινια.
Την καρδια μου δεν την χαλαω ποτε εγω για οποιαδηποτε ομαδα,γιατι ποτε μου δεν φανατιστηκα,παντα υπολογιζα την φιλια πανω απο ολες τις ομαδες.
Αλλωστε πολλοι καλοι και κολλητοι φιλοι μου δεν ειναι Ολυμπιακοι.
Οι προθεσεις μου ηταν,ειναι και θα ειναι φιλικες και παντα καλοπροαιρετες,νομιζω πως η πλακα που κανω κατα καιρους διακαταχετεται παντα απο τετοιες προθεσεις,γι`αυτο φροντισε η οικογενεια μου και οι βασεις που μου εδωσαν απο μικρο παιδι και γι`αυτο τους ευχαριστω πολυ.
Απο εμενα δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης,αν ομως φταιω εγω για οποια παρεξηγηση και αν εγινε,θα ηθελα να κλεισεις αυτο το θεμα φιλε Αρη, ως συντονιστης.
Φιλικα,
Χρηστος.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Και οι δυο ειναι μεγαλες ομαδες! Αν δεν ηταν αλλωστε ο φιλος Χρηστος δε θα ασχολειτο τωρα...
Ας κερδισει λοιπον -οχι ο πιο τυχερος- αλλα ο καλυτερος, τουλαχιστον σημερα!...
Το ποδοσφαιρο ενα παιχνιδι ειναι, ενα θεαμα και ετσι μονο πρεπει να το βλεπουμε... Σημερα θα κερδισει ο ενας, αυριο (ή καποια αλλη στιγμη) ο αλλος...

Φιλικα,
Ενας Αρης που δεν ειναι ΑΡΗΣ...   :D

Αρη,αν ειναι να κερδισει σημερα ο καλυτερος ,ασε τη βαψαμε!!! ;D ;D

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Φιλε Αρη,
παντα ετρεφα μια μεγαλη συμπαθεια για την ΑΕΚ λογω καταγωγης,αλλωστε φαινεται και στο logo μου η αγαπη μου για τις χαμενες πατριδες μας.
Ειναι βεβαιο πως αν δεν ημουν Ολυμπιακος,θα ημουν ΑΕΚ.
Ολυμπιακος εγινα γιατι ολη η οικογενεια του πατερα μου ηταν Ολυμπιακοι,δεν ειναι τυχαιο αλλωστε,ο παππους μου το `22 μετα τον διωγμο εγκατασταθηκε ως προσφυγας στον Πειραια και συγκεκριμενα στην Κοκκινια.
Την καρδια μου δεν την χαλαω ποτε εγω για οποιαδηποτε ομαδα,γιατι ποτε μου δεν φανατιστηκα,παντα υπολογιζα την φιλια πανω απο ολες τις ομαδες.
Αλλωστε πολλοι καλοι και κολλητοι φιλοι μου δεν ειναι Ολυμπιακοι.
Οι προθεσεις μου ηταν,ειναι και θα ειναι φιλικες και παντα καλοπροαιρετες,νομιζω πως η πλακα που κανω κατα καιρους διακαταχετεται παντα απο τετοιες προθεσεις,γι`αυτο φροντισε η οικογενεια μου και οι βασεις που μου εδωσαν απο μικρο παιδι και γι`αυτο τους ευχαριστω πολυ.
Απο εμενα δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης,αν ομως φταιω εγω για οποια παρεξηγηση και αν εγινε,θα ηθελα να κλεισεις αυτο το θεμα φιλε Αρη, ως συντονιστης.
Φιλικα,
Χρηστος.

Φιλε Χρηστο,
Μπραβο και πολυ καλα κανεις, ετσι πρεπει να γινεται!   :smt023

Καλη συνεχεια!...

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
ολα καλα  :)

ας κερδισει ο καλυτερος,δηλαδη, ο ΘΡΥΛΟΣ   :D :D :D :D

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
μπλα μπλα, μπλα,μπλα μπλα, μπλα,μπλα μπλα, μπλα..............................   :smt110

μια είναι η ΟΜΑΔΑ

:ug: :ug: :ug:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Αρη,αν ειναι να κερδισει σημερα ο καλυτερος ,ασε τη βαψαμε!!! ;D ;D

Σπυρο,
Ευχηθηκα να κερδισει ο καλυτερος σημερα, εννοωντας την ομαδα εκεινη που θα παιξει καλυτερα αποψε.
Αναμφισβητητα αυτην την περιοδο ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα απο τη δικη μας!
Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος υγειως σκεπτομενος που πιστευει το αντιθετο...

Φιλικα,
Αρης

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Φιλε Αρη,

Χρηστο,
Η Πολη αποτελει για μενα λατρεμενο προορισμο!
Εχω παει ηδη 4 φορες και ευχομαι συντομα να ξαναπαω...

Οσον αφορα τον αποψινο αγωνα, ελπιζω -πανω απο ολα- να απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Χρηστο,

Οσον αφορα τον αποψινο αγωνα, ελπιζω -πανω απο ολα- να απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.

Φιλικα,
Αρης

Aρη,
Η Πολη και για τη δικη μου οικογενεια αποτελει λατρεμενο προορισμο!!!
Δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον να επισκεφθει Ελληνας την Πολη και να μην τη λατρεψει!!!!
Καθε φορα που παω,κολλαω περισσοτερο,η δε γυναικα μου δηλωνει ερωτευμενη μαζι της.
Συγκινησιακη φορτιση υπηρξε και οταν επισκεφθηκαμε  με τον γιο μου και αλλους φιλους,το κτιριο που στεγαζε την ΑΕΚ πριν την καταστροφη!!Φαντασου οτι σε 2ο οροφο παλιας πολυκατοικιας υπηρχε και συνεχιζει να υπαρχει γηπεδο μπασκετ(οπου ειχαμε την τιμη να παιξουμε ολη η παρεα).!!!και με τα εσοδα απο το ενοικιο του συντηρειται ακομη ο ελληνικος συλλογος της περιοχης Περα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Παράθεση
το κτιριο που στεγαζε την ΑΕΚ πριν την καταστροφη

Σπυρο εχω καποια κενα,η εντυπωση μου ειναι οτι η ΑΕΚ ιδρυθηκε το 1925 και μαλιστα ηταν καποιοι παικτες του Απολλωνα που την δημιουργησαν,ποδοσφαιρικα εννοω.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Χρηστο,

Φιλικα,
Αρης

Γινομαστε λιγο off topic αλλα νομιζω πως αξιζει τον κοπο και τον χωρο.
Εγω εχω παει δυο φορες στην Μικρα Ασια Αρη,το 1986 στην Κωνσταντινουπολη και το 2004 στην Ανια(Κουσαντασι) και την Αρχαια Εφεσο.
Δεν μπορω να πω πως εμεινα με τις καλυτερες αναμνησεις,αντιθετα πονεσε παρα μα παρα πολυ η ψυχη μου,ειδικα οταν μπηκα στο ναο της Αγιας-Σοφιας και οταν επισκεπτηκα την Αρχαια Εφεσο,την οποια οι Τουρκοι την ονομαζουν στα Αγγλικα Τουρκικο μνημειο-αρχαιολογικο χωρο.
Σας αφιερωνω αυτο το βιντεο πολυ πιθανον να το ξερετε,η μουσικη ειναι απο τον ΜΕΓΙΣΤΟ,Σταματη Σπανουδακη: ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/KDTY3qgwfBQ" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KDTY3qgwfBQ" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:( :( :( :( :( :(
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2012, 06:31:17 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ

Σπυρο εχω καποια κενα,η εντυπωση μου ειναι οτι η ΑΕΚ ιδρυθηκε το 1925 και μαλιστα ηταν καποιοι παικτες του Απολλωνα που την δημιουργησαν,ποδοσφαιρικα εννοω.

Δημητρη,προυπηρχε απλα δεν λεγοτανε ΑΕΚ.Ειχε τουρκικο ονομα το οποιο συνεχιζει και υπαρχει και σημερα.Αρκετοι απο τους τοτε παικτες της μαζι με αλλους ελληνες που ηρθαν στην πατριδα με την καταστροφη(και παικτες του Απολλωνα) ιδρυσαν το 1924 την ΑΕΚ.
Το ονομα της ηταν BEJOGLOU SPORT CULUBU,δηλαδη Αθλητικος Ομιλος Περα!!!

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Eνας κακιστος διαιτητης ανεκοψε την οποια ελπιδα της ΑΕΚ να ξαναμπει στο παιχνιδι με το πεναλτι -μεταξυ αλλων- που δεν εδωσε, ενω μετα το 0-2 μια ομαδα υπηρχε στον αγωνιστικο χωρο. Η αλλη, κυριολεκτικα και αδικαιολογητα σερνοταν!...
Τοσο η ψυχολογικη οσο και η αριθμητικη-αγωνιστικη υπεροχη των παιχτων του Ολυμπιακου, απο ενα σημειο και επειτα ηταν κατι παραπανω απο εμφανης...
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για τη σπουδαια εκτος εδρας -με εμφατικο σκορ- νικη!

Φιλικα,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2012, 10:09:53 μμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
AEK-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΣΟΝΤΑ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΕΚ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟ `38 ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/342270-live-aek-olympiakos

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
AEK-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΣΟΝΤΑ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΕΚ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟ `38 ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/342270-live-aek-olympiakos

σωστος ο Χρησταρας...  αν κ δεν πιστευω οτι κ με το πεναλτι ειχε πιθανοτητες η ΑΕΚ..η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων ειναι μεγαλη  :D

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Να πω ότι δε το περίμενα...;  ;D Το ρουφήξαμε ασάλιωτο!!! Δε πειράζει!  ;)
ε

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
AEK-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

Χρηστο,
Ειλικρινα στη συγκεκριμενη περιπτωση, περισσοτερο με εθελουσια προθεση (χωρις να χρειαζεται ή να εχει ζητηθει) του συγκεκριμενου διαιτητη απεναντι σε μια σχεδον διαλυμενη ομαδα προκειμενου να χαιρει ευνοιας στο μελλον μου δινει την εντυπωση, παρα για προθεση απο μερους της παραγκας του αδεκαστου -οπως χαρακτηριζεις- Μαρινακη...
Αλλωστε -οπως φανηκε- δε χρειαζοταν το διαιτητη ο Ολυμπιακος σημερα για να κερδισει την ΑΕΚ.

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Δεν ασχολουμαι εδω και καιρο με την Α εθνικη,ειναι ανουσιο να παρακολουθεις κατι εντελως προδιαγραμμενο και να το αποκαλεις πρωταθλημα και φυσικα δεν ειδα το παιχνιδι,οπως δεν βλεπω και τα υπολοιπα.
Απο τα γραφομενα σας λοιπον.
Οταν μια ομαδα,βεβαιη πρωταθλητρια,παιζει με την τελευταια και πλεον προβληματικη,εαν ακομη και σ αυτον τον αγωνα προστατευεται,τοτε οσοι την ακολουθητε,καντε μια συντομη αυτοκριτικη και ξεραστε ελευθερα,θα παραθεσω λιγους στιχους απο τον Δροσινη.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα
Σε ξένα αναστυλώματα δεμένο.
Ας είμαι ένα καλάμι, ένα χαμόδεντρο.
Μα όσο ανεβαίνω, μόνος ν' ανεβαίνω.

Δε θέλω του γυαλού το λαμποφέγγισμα,
Που δείχνεται άστρο με του ήλιου τη χάρι.
Θέλω να δίνω φως από τη φλόγα μου,
Κι ας είμαι ένα ταπεινό λυχνάρι.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Ειχα  υποσχεθει στον εαυτο μου να μη ξαναγραψω τιποτα σχετικο.Συγνωμη που το παραβαινω,μια κουβεντα μονο.
Οταν μιλαει ο φιλος μου ο Γιαννης για διαιτητικη ευνοια της ΑΕΚ ανα τους χρονους,δικαιωνεται!!
Προς θεου,καλυτερος ο ολυμπιακος,να κερδισει αλλα εντιμα.Δωστε το περιθωριο στον αντιπαλο να το διεκδικησει ,να το παλεψει.
Αλλα οταν χρειαζεται να αδικηθει αυτη ,η ανυποληπτη ΑΕΚ,τοτε καταλαβαινουμε τι γινοτανε οταν ηταν ισχυρη!! Και βεβαια δεν ειναι η ΑΕΚ το μονο θυμα,απλα ο ολυμπιακος ειναι(τα τελευταια 15 περπου χρονια)ο ευνοημενος.
Αυτα απο μενα και τελος.
Εχουμε ολοι μας πολυ σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk