Mη χαλασουμε το ωραιο κλιμα και τις καρδιες μας τωρα για τις ομαδες!... 
Μπορουμε να συνυπαρχουμε αρμονικα μεσα απο τις επιλογες μας ή τη διαφορετικοτητα μας...
Εσυ ρε φιλε Κωνσταντινοπολιτη πως και δεν τρεφεις τουλαχιστον καποια συμπαθεια για την ΑΕΚ?!
Σε εσενα μιλαω Χρηστο ή κανω λαθος?!... 
Φιλικα,
Ενας φιλος της ΑΕΚ 
Φιλε Αρη,
παντα ετρεφα μια μεγαλη συμπαθεια για την ΑΕΚ λογω καταγωγης,αλλωστε φαινεται και στο logo μου η αγαπη μου για τις χαμενες πατριδες μας.
Ειναι βεβαιο πως αν δεν ημουν Ολυμπιακος,θα ημουν ΑΕΚ.
Ολυμπιακος εγινα γιατι ολη η οικογενεια του πατερα μου ηταν Ολυμπιακοι,δεν ειναι τυχαιο αλλωστε,ο παππους μου το `22 μετα τον διωγμο εγκατασταθηκε ως προσφυγας στον Πειραια και συγκεκριμενα στην Κοκκινια.
Την καρδια μου δεν την χαλαω ποτε εγω για οποιαδηποτε ομαδα,γιατι ποτε μου δεν φανατιστηκα,παντα υπολογιζα την φιλια πανω απο ολες τις ομαδες.
Αλλωστε πολλοι καλοι και κολλητοι φιλοι μου δεν ειναι Ολυμπιακοι.
Οι προθεσεις μου ηταν,ειναι και θα ειναι φιλικες και παντα καλοπροαιρετες,νομιζω πως η πλακα που κανω κατα καιρους διακαταχετεται παντα απο τετοιες προθεσεις,γι`αυτο φροντισε η οικογενεια μου και οι βασεις που μου εδωσαν απο μικρο παιδι και γι`αυτο τους ευχαριστω πολυ.
Απο εμενα δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης,αν ομως φταιω εγω για οποια παρεξηγηση και αν εγινε,θα ηθελα να κλεισεις αυτο το θεμα φιλε Αρη, ως συντονιστης.
Φιλικα,
Χρηστος.